Boottochten online kopen

15 x inspiratie voor mooie boottochten in Nederland - WeekendToerist.nl

https://weekendtoerist.nl/mooie-boottochten-in-nederland/

Met een kustlijn van ruim vijfhonderd kilometer en ontelbaar veel rivieren, meren, plassen en grachten valt er in Nederland genoeg waterpret te beleven. Legio mogelijkheden dus voor mooie rondvaarten door mooie natuurgebieden of stadjes. Ik heb mijn favoriete boottochten in Nederland op een rij gezet. 1.

Rondvaart over de rivier de Vecht | Rederij Schuttevaer

https://www.schuttevaer.com/boottochten/rondvaart-over-de-rivier-de-vecht/

Reserveer jouw plek voor een onvergetelijke rondvaart op de Vecht! Verlies jezelf in de schoonheid van de Vecht. Reserveer nu jouw plek aan boord en laat ons je langs de meest pittoreske plekjes van deze historische rivier leiden. Beleef de Vecht op zijn best – boek vandaag nog voor een onvergetelijk avontuur! 🌍🚢.

Boottochten op Texel | Je kunt hier op allerlei manieren varen | VVV Texel

https://www.texel.net/nl/zien-en-doen/sportief/boottochten/

Boottochten. Op de veerboot naar Texel begint de vakantie al! Heb je de smaak te pakken gekregen tijdens de boottocht? Dat komt goed uit, want op Texel kun je kiezen uit een breed scala aan boottrips. We zetten ze hier op een rij voor je. Zeehonden zien, garnalen vissen en wadlopen.

Boottochten op de Wadden | Visit Wadden

https://www.visitwadden.nl/nl/bezoeken/activiteiten/waddeneilanden/op-het-water/boottochten

Op de Wadden maak je de mooiste boottochten. Van eilandhoppen tot een robbentocht. Stap jij ook aan boord om zo'n bijzondere boottocht maken?

Rivertours - Varen. Ontdekken. Genieten. Neem deel aan een gegidste ...

https://www.rivertours.be/

Rivertours - Varen. Ontdekken. Genieten. Neem deel aan een gegidste boottocht, individueel of in groep of huur een schip voor een feest, een uitstap, een teambuilding... - Boottochten - rondvaart - evenement aan boord.

Boottochten | Well aan de maas

https://www.wellaandemaas.nl/toerisme-en-recreatie/water/boottochten

Boottochten. Filia Mosae verzorgt rondvaarten op de Maas en het Leukermeer. De op-en afstapplaats voor de rondvaarten is in de oude kern van Well, Grotestraat nabij nr. 11 ( Restaurant Brienen aan de Maas) en op een aantal donderdagen en zondagen aan de steiger aan de Schans 5944 AG te Arcen. www.filiamosae.nl. Fietspendelboot ’De Maashopper’

Rondvaart of Boottocht in Volendam | Dagje Volendam Marken

https://dagjevolendam.nl/boottochten/

Boottochten of rondvaarten. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft boottochten of rondvaarten vanaf Volendam. Wij hebben een uniek aanbod van arrangementen of activiteiten. Bij Dagje Volendam maakt de grote van de groep niet uit, bij ons kun je altijd terecht! Boottocht in combinatie met puzzeltocht

Boottochten en stadsrondritten in Maastricht en Limburg

https://www.stiphout.nl/boottochten

Boottochten. Beleef Maastricht vanaf het water tijdens een van de tochten uit ons lijndienstenprogramma. Een korte rondvaart op de Maas, of een van de tochten met sluispassage. Maar ook brunchen, borrelen of dineren behoort tot de mogelijkheden.

Boottochten, rondvaarten en events in Limburg - Rederij Cascade

https://www.rederijcascade.nl/nl/

Ervaar de perfecte combinatie van avontuur en cultuur met onze nieuwe Wie-Wat-Wandelquiz, exclusief aangeboden tijdens de Maasparel tocht en Tour de Thorn! Rederij Cascade is gevestigd aan de Cruise Terminal in Maasbracht (Limburg). Met 3 schepen organiseren we vele boottochten en rondvaarten op de Maas.

Flandria | Haventochten: vaarschema & prijzen

https://flandria.nu/

Onze boottochten kan je ook combineren met heerlijk ontbijt , een lekkere lunch of één van de vele zoete delicatessen tijdens onze namiddagvaart. En meer dan ooit ecologisch want we gebruiken vooral producten die uit onze regio komen! Bekijk zeker ook ons aanbod themacruises.

Dagvaartochten overzicht - Rederij Eureka

https://www.rederij-eureka.nl/dagvaartochten.html

Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken. Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren ...

Boottochten IJssel - Visit Hanzesteden

https://www.visithanzesteden.nl/ijssel/boottochten-ijssel/

In stijl de IJssel af. Groene oevers, een slingerende rivier en de historische rijkdom van oude Hanzesteden maken de IJssel tot de mooiste vaarroute van Nederland. Reserveren via Paul: 06-57880613 of Johan: 06-51896960 of 0575-512024 of Arie:06-51152032. Website: www.hanzestedensloep.nl.

Rondvaarten en dagtochten | Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

https://zilvermeeuw.nl/rondvaarten-en-dagtochten

Contact. Rondvaartbedrijf De Zilvermeeuw BV. Biesboschweg 2. 4924 BB, Drimmelen. 0162 - 68 26 09. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna vijftig jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land; de Biesbosch!

DE 10 BESTE boottochten en watersporten in Nederland (2024) - Tripadvisor

https://www.tripadvisor.nl/Attractions-g188553-Activities-c55-The_Netherlands.html

De beste boottochten en watersporten in Nederland, Europa. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste boottochten en watersporten in Nederland op Tripadvisor.

Varen in de natuur | Natuurmonumenten

https://www.natuurmonumenten.nl/varen

Varen in de natuur. Lekker uitwaaien doe je op het water! Onze boswachters nemen je mee naar de mooiste plassen en meren. Op talloze plekken in Nederland kun je mee met een boottocht. Bekijk de agenda op deze pagina. Of pak de peddels en ga zelf op pad met een kanoroute. Direct naar.

Rondvaart Den Bosch | Historische Boottocht | Rederij Wolthuis

https://rederijwolthuis.nl/tour/rondvaart-den-bosch/

Onze boottocht door Den Bosch brengt je langs alle hoogtepunten die Den Bosch te bieden heeft. De historie van de stad zie je terug aan de prachtige grachtenpanden langs het water. We varen o.a. over de dommel, de St. Janssingel, de Dieze, de Zuid-Willemsvaart en de Smalle Haven.

DE 10 BESTE Boottochten in Nederland (2024) - Tripadvisor

https://www.tripadvisor.nl/Attractions-g188553-Activities-c61-t167-The_Netherlands.html

De beste Boottochten in Nederland, Europa. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste Boottochten in Nederland op Tripadvisor.

Home – Een heerlijk dagje op het water - Rondvaarten & dagtochten ...

https://www.rondvaartwiljo.nl/

Versturen. Populaire tochten en uitjes 6,5 uur 79,50 Dagtocht Biesbosch Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Boek direct Meer info 3 uur 37,50 Lunchcruise 3-uur Met familie of vrienden gezellig uitgebreid te lunchen op het water. Boek direct Meer info 6,5 uur 79,50 Dagtocht Bommelerwaard ...

Boottochten | Rederij Schuttevaer

https://www.schuttevaer.com/boottochten/

Vanuit de stad Utrecht zijn met de rondvaartboot de leukste plekjes in de omgeving te bereiken. Vanaf het water geeft de provincie haar mooiste geheimen prijs. Vaar bijvoorbeeld mee naar Rhijnauwen en ga lekker picknicken in Amelisweerd of combineer een boottocht over de Vecht met een mooie wandeling.

Rondvaarten door de Biesbosch | Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

https://zilvermeeuw.nl/

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. De Zilvermeeuw is hét rondvaartbedrijf dat opereert in het meest unieke natuurgebied van Nederland: Nationaal Park de Biesbosch. Wij verzorgen al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsevenementen, excursies en dagtochten door de Biesbosch, maar doen dat ook in de omgeving van dit prachtige stukje natuur.

Rederij Wolthuis | Rondvaarten & Dagtochten | Divers vaaraanbod

https://rederijwolthuis.nl/

Van dagtochten op de boot naar Heusden en een speciale BBQ Boot, tot een Rondvaart Den Bosch en Floating Dinner. Rederij Wolthuis is de beste plek voor een uniek dagje weg op het water! Spring aan boord van onze rondvaartboot en boek direct een van de leukste boottochten in Nederland.

Rondvaart | overzicht van rondvaarten | DagjeWeg.NL

https://www.dagjeweg.nl/rondvaarten

UITagenda rondvaarten. Geniet van het water, maak een rondvaart. Door een stad als Amsterdam, een waterdorp als Giethoorn of een natuurgebied als De Biesbosch. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een rondvaart. Neem snel een kijkje!

Rivertours - Toeristische boottocht - Vaar mee

https://www.rivertours.be/nl/boottochten

Dan is een boottocht door de Groene Gordel, de Zennevallei of door het Nationaal Park Scheldevallei zeker iets voor jou. Heen met de boot en terug per fiets of omgekeerd: de meeste boottochten kunnen perfect gecombineerd worden met een ontspannende fietstocht.