Boottochten online kopen

15 x inspiratie voor mooie boottochten in Nederland - WeekendToerist.nl

https://weekendtoerist.nl/mooie-boottochten-in-nederland/

Met een kustlijn van ruim vijfhonderd kilometer en ontelbaar veel rivieren, meren, plassen en grachten valt er in Nederland genoeg waterpret te beleven. Legio mogelijkheden dus voor mooie rondvaarten door mooie natuurgebieden of stadjes. Ik heb mijn favoriete boottochten in Nederland op een rij gezet. 1.

Boottochten IJssel - Visit Hanzesteden

https://www.visithanzesteden.nl/ijssel/boottochten-ijssel/

In stijl de IJssel af. Groene oevers, een slingerende rivier en de historische rijkdom van oude Hanzesteden maken de IJssel tot de mooiste vaarroute van Nederland. Reserveren via Paul: 06-57880613 of Johan: 06-51896960 of 0575-512024 of Arie:06-51152032. Website: www.hanzestedensloep.nl.

Boottochten | VVV Ameland

https://www.vvvameland.nl/zien-en-doen/boottochten/

Boottochten. Wil je een zeiltocht maken over de Waddenzee, zeehonden van dichtbij bekijken, vissen of gewoon genieten van het prachtige en unieke wad? Maak dan een boottocht vanaf Ameland.

Home [www.stiphout.nl]

https://www.stiphout.nl/

Van boottochten van 1 uur tot een complete dagtocht. Of maak een leuke stadsrondrit met onze Amerikaanse schoolbus. Groepen vanaf 30 personen hebben ook de mogelijkheid om een boot te charteren voor een dag-, middag- of avondprogramma. Ontdek Maastricht en haar omgeving vanaf het water.

Rivertours - Toeristische boottocht - Vaar mee

https://www.rivertours.be/nl/boottochten

Onze boottochten kunnen perfect gecombineerd worden met een ontspannende fietstocht. Het fietsen gebeurt in principe met de eigen fiets en op eigen initiatief. Groepen (min. 15 deelnemers) kunnen fietsen huren.

Boottochten Veerse meer, Yerseke, Zeehonden kijken

https://www.vanelterenboottochten.nl/boottochten

Hieronder vindt u alle boottochten die wij aanbieden. Boottocht 1: Een dagje op het Veerse Meer. We starten de dag in de haven van Tholen of Kortgene, dit is afhankeljk van waar u zich bevindt. We varen het Veerse Meer rond en zullen op een mooie plek ter anker gaan.

DE 5 BESTE Boottochten in Torrevieja - Tripadvisor

https://www.tripadvisor.nl/Attractions-g187527-Activities-c61-t167-Torrevieja_Costa_Blanca_Province_of_Alicante_Valencian_Community.html

De beste Boottochten in Torrevieja, Spanje. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste Boottochten in Torrevieja op Tripadvisor.

Boottochten en watersporten in Nederland - Tripadvisor

https://www.tripadvisor.nl/Attractions-g188553-Activities-c55-The_Netherlands.html

De beste boottochten en watersporten in Nederland, Europa. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste boottochten en watersporten in Nederland op Tripadvisor.

Boottochten en watersporten in Noord-Brabant - Tripadvisor

https://www.tripadvisor.nl/Attractions-g188579-Activities-c55-North_Brabant_Province.html

Dit zijn de beste plekken voor stellen die op zoek zijn naar boottochten en watersporten in Noord-Brabant: Bootje Varen Breda; Boat Trip on the Binnendieze; Biesbosch Mini Cruises; Zelf Varen Den Bosch; Rofra Sportieve Arrangementen; Ga voor meer boottochten en watersporten voor stellen in Noord-Brabant naar Tripadvisor

Boottochten Utrecht: rondvaart door de grachten • Puur* Utrecht

https://puurutrecht.nl/varen/boottochten/

Wij hebben het meest complete aanbod boottochten van Utrecht. Alle rederijen en boten zijn bij ons bekend. Daarnaast hanteren wij de meest scherpe prijsafspraken. Wij helpen met het kiezen van de juiste boot om jouw gezelschap een onvergetelijke rondvaart te bezorgen.

Flandria | Scheldetochten, culinaire en themacruises

https://flandria.nu/

Onze boottochten kan je ook combineren met heerlijk ontbijt , een lekkere lunch of één van de vele zoete delicatessen tijdens onze namiddagvaart. En meer dan ooit ecologisch want we gebruiken vooral producten die uit onze regio komen! Bekijk zeker ook ons aanbod themacruises.

Rondvaart | overzicht van rondvaarten | DagjeWeg.NL

https://www.dagjeweg.nl/rondvaarten

Rondvaarten over de Vecht en Loosdrechtse Plassen. maarssen, Utrecht - Met je eigen gezelschap of tijdens een rondvaart, een dagje op het water is heerlijk! Rederij Stichtse Vecht zorgt met haar vloot voor een onvergetelijke ervaring op het water van de Vecht of de Loosdrechtse Plassen. elke dag geopend.

Vrsar - Boottochten: aanbiedingen zoeken | CheckYeti

https://www.checkyeti.com/nl/boat-tours/kroatie/vrsar/boottochten-naar-rovinj

Boek boottochten van Vrsar naar Rovinj vanaf 18 EUR 7 Tochten naar de oude stad Rovinj of naar sommige van de 22 eilanden daar 20+ Recensies Best beoordeelde aanbieders: Lidija Tours Vrsar, Victoria Tours Poreč & Santa Ana Vrsar Gratis annuleren en 365 dagen klantenservice - Vind de beste boottochten van Vrsar naar Rovinj - CheckYeti

Boottocht maken? Overzicht met informatie over boottochten door NL.

https://www.rondvaarttocht.nl/boottocht/

Boottochten in Amsterdam. Zoek de natuur op. Natuurlijk kun je ook een boottocht door natuurgebieden reserveren. Zo geniet en ontspan je door het rustgevende gekabbel door de natuurgebieden per boot. Ook hier gaat vaak een gids mee die je meer verteld over het natuurgebied. Een populaire locatie voor een tocht door de natuur is de Biesbosch.

10 originele plekken voor een boottocht in Nederland | DIK.NL

https://www.dik.nl/dagjeuit/10-originele-plekken-voor-een-boottocht-in-nederland/

Dit kan zowel in grachten van steden zijn als op de Friese meren of de Waddenzee. Er zijn mogelijkheden in overvloed, wellicht ook mogelijkheden waarvan je niet wist dat ze zouden bestaan. In dit artikel bespreken we de origineelste plekken voor boottochten in Nederland. 1. Zeehondentocht Lauwersoog.

Rondvaarttocht.nl | Overzicht met rondvaarten en boottochten in NL.

https://rondvaarttocht.nl/

Er zijn verschillende rondvaartbedrijven mogelijk door heel Nederland. Ga ook op boottocht door Delft, Rotterdam, Middelburg, Zwolle, Den Haag of natuurgebied de Biesbosch. Het is maar net wat je zelf het leukste vindt. Kies ook voor de boottocht die je het leukste lijkt.

Rondvaarten door de Biesbosch | Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

https://zilvermeeuw.nl/

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. De Zilvermeeuw is hét rondvaartbedrijf dat opereert in het meest unieke natuurgebied van Nederland: Nationaal Park de Biesbosch. Wij verzorgen al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsevenementen, excursies en dagtochten door de Biesbosch, maar doen dat ook in de omgeving van dit prachtige stukje natuur.

Rondvaart of Boottocht in Volendam | Dagje Volendam Marken

https://dagjevolendam.nl/boottochten/

Boottochten of rondvaarten. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft boottochten of rondvaarten vanaf Volendam. Wij hebben een uniek aanbod van arrangementen of activiteiten. Bij Dagje Volendam maakt de grote van de groep niet uit, bij ons kun je altijd terecht! Boottocht in combinatie met puzzeltocht

Boottochten | Rederij Schuttevaer

https://www.schuttevaer.com/boottochten/

Dagtochten, boottochten, rondvaarten, arrangementen, bedrijfsfeesten, familie-uitjes, alles is mogelijk. Utrecht is centraal gelegen en heeft heel veel te bieden, wij passen het arrangement graag aan uw wensen aan en combineren een rondvaart, een museumbezoek, een wandeling, een lunch of een kasteelbezoek graag voor u op ieder gewenst niveau en ...

Boottochten in Maastricht en Limburg - stiphout.nl

https://www.stiphout.nl/boottochten

Boottochten. Beleef Maastricht vanaf het water tijdens een van de tochten uit ons lijndienstenprogramma. Een korte rondvaart op de Maas, of een van de tochten met sluispassage. Maar ook brunchen, borrelen of dineren behoort tot de mogelijkheden. Boottochten Eet-en drink-cruises Tijdelijke arrangementen.

Rondvaarten en dagtochten | Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

https://zilvermeeuw.nl/rondvaarten-en-dagtochten

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna 50 jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land! Tijdens onze rondvaarten ontdekt u het natuurgebied vanaf het water; een unieke ervaring tijdens uw dagje uit in de Biesbosch. Bovendien varen we ook buiten de Biesbosch rond, zoals in de Drechtsteden.

Boottochten en watersporten in Vlaanderen - Tripadvisor

https://www.tripadvisor.be/Attractions-g1452340-Activities-c55-Flanders.html

Dit zijn de beste plekken voor kindvriendelijke boottochten en watersporten in Vlaanderen: De Bootjes Van Gent - Rederij Dewaele; Boat in Gent; Boottochten Stael; Boottochten Brugge; Gent-Watertoerist BVBA; Ga voor meer boottochten en watersporten voor kinderen in Vlaanderen naar Tripadvisor