Lasergamen online kopen

Alle Nederlandse lasergame locaties op een rij. | LaserMaxx Lasergames!

https://lasergames.nl/

Lasergames in Nederland! Welkom op de website van alle laser game locaties in Nederland, u kunt bij ons terecht op meer dan 50 locaties verspreid over heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Lasergamen is een populaire en actieve vrijetijdsbesteding voor bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en gewoon voor een ...

Lasergamen. Indoor en Outdoor lasergames. | DagjeWeg.NL

https://www.dagjeweg.nl/lasergamen

Hier zit je goed voor karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of ontsnappen uit een escaperoom. Verkozen tot Beste FEC (Family Entertainment Center) van Nederland 2017! elke dag geopend

Open dag Berg en Bal: van padelclinics tot lasergamen

https://www.castricummer.nl/open-dag-berg-en-bal-van-padelclinics-tot-lasergamen/

Het lasergamen blijft na de open dag trouwens mogelijk bij Berg en Bal.’’. Na de sportieve festiviteiten sluit het sportpark af met een feestavond. ,,Om 17.00 uur gaat de barbecue aan. Tegen betaling kunnen bezoekers genieten van een sateetje of hamburger.’’. De feestavond duurt tot 23.00 uur. Entree is gratis.

Lasertagging/Lasergamen doet u bij lasertagging Den Haag

https://lasertagging.nl/

Je vindt ze op allerlei plekken in Nederland en lasertagging Den Haag organiseert dan ook moeiteloos lasergamen Rotterdam, lasergamen Den Haag, in Zoetermeer, Delft en op andere plekken. Je kunt zelfs lasergamen op eigen locatie. Alle deelnemers krijgen zo’n spectaculaire lasergun in hun handen en hullen zich in zo’n bijzonder SWAT ...

Lasergamen nabij Amsterdam - Spectaculaire ervaring | Silverstone

https://www.silverstone.nl/activiteiten/lasergamen/

Lasergamen is het perfecte uitje voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familie-uitje. Dit kan bij ons al vanaf € 11,00 per spel. Laat je adrenaline stijgen door je tegenstanders te elimineren of juist onder vuur te worden genomen.

outdoor lasergamen Den Haag,: lasergamen vanaf 15,50 voor een heel uur!

https://combatzonelive.nl/

In de mooiste bos- en duingebieden buiten lasergamen in Den Haag, Leiden, Rotterdam Vette games. 1 uur vanaf €15,50! ook op uw locatie te boeken!

Indoor Lasergamen Nijmegen - Planet Awesome

https://planet-awesome.com/activiteiten/lasergamen/

Kom indoor Lasergamen bij Planet Awesome in Nijmegen. Versla je tegenstanders in onze hypermoderne neon lasergame arena! Boek snel jouw lasergame online.

Lasergamen Roosendaal - Battle of the mountain - Playdome

https://www.playdome.nl/activiteiten/lasergamen/

FAMILIESESSIE. Sinds kort hebben we ook familiesessies bij het lasergamen. Kids onder de 1,40 meter zijn van harte welkom tijdens deze familiesessies lasergamen op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Iedere eerste starttijd die beschikbaar is gesteld is gereserveerd voor een familiesessie lasergamen.

Nr1 uitje: Lasergamen in Den Bosch bij de Mengfabriek

https://denboschoutdoor.nl/lasergamen/

Lasergamen in de buitenlucht? Ga onder begeleiding van een enthousiaste instructeur de strijd aan tijdens Outdoor Lasergamen in hartje Den Bosch. Door diverse spelvarianten zoals TeamMatch en Free For All bouwen we het spel op, zodat het geschikt is voor jong en oud!

Lasergame Rotterdam - De Enige Lasergame in Rotterdam!

https://www.lasergamerotterdam.nl/

Kom lasergamen in het ruim van het schip De Zwarte Zwaan Rotterdam en versla je tegenstanders. Ook ideaal voor kinderfeestjes, groepsuitjes en bedrijven!

Lasergamen doe je op deze toffe locaties in Nederland

https://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/26879/Ga-de-strijd-aan-met-een-lasergun

Lasergamen kan hier vanaf vier personen en is toegankelijk vanaf zes jaar. Een potje duurt 20 minuten en kost € 10,50 per persoon. Lasergames Utrecht. Utrecht, Utrecht - Tijdens een potje lasergamen bij Lasergames Utrecht stap je in een arena vol futuristische trekjes en technologische hoogstandjes.

Lasergame huren doe je bij Laserfeestje.nl | € 4,50 per stuk

https://laserfeestje.nl/

Onbeperkt lasergamen op eigen locatie! Leuk voor onder andere een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. place Goed nieuws! Wij leveren ook bij jou! Lasergamepakket huren. Huur een lasergamepakket om onbeperkt lasergame te spelen waar en wanneer je maar wil!

Lasergame huren en samenstellen - Laserfeestje.nl

https://laserfeestje.nl/lasergame-huren

Kies het aantal lasergame geweren dat je wilt huren inclusief vele extra's voor onbeperkt lasergamen op locatie. Verzending door heel Nederland!

Lasergamen bij GameCity Zoetermeer! Ultieme actie!

https://gamecity.nl/lasergamen/

Lasergamen. Een spannend teamspel voor alle leeftijden! Lasergamen bij GameCity Zoetermeer is een unieke ervaring. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op! Een potje Lasergamen duurt 12 minuten. Je krijgt een vest en een lasergun.

Karten, Lasergamen & Bowling - Silverstone Indoorkarting & Lasergames

https://www.silverstone.nl/

Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe LED bowling banen, dineren in verschillende themaruimtes,kinderfeestjes organiseren en nog veel meer. De leukste kartbaan van Nederland !

Lasergamen op eigen locatie - Lasergamenhuren.nl

https://www.lasergamenhuren.nl/

Lasergamen waar je maar wilt In het bos, op het strand, je eigen tuin of in een (oud) pand, binnen of buiten het maakt niet uit. Met onze Lasergame geweren kan je overal Lasergame.

Lasergame - De Voltage

https://www.devoltage.nl/activiteiten/lasergamen/

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken.

LasergamenOutdoor | op iedere locatie in Nederland | indoor & outdoor!

https://www.lasergamenoutdoor.nl/

Lasergamen Noordwijk; Lasergamen Rotterdam; Lasergamen Amsterdam; Lasergamen op locatie in Den Haag; Lasergamen Haarlem; Lasergamen Zandvoort; Lasergamen op school; Lasergamen in de supermarkt

Lasergamen | De Uithof - Lasergamen In Den Haag

https://deuithof.nl/kart-lasergame/lasergamen/

Lasergamen. Lasergamen is één van de populairste groepsactiviteiten van De Uithof. Dat vinden wij niet gek, want lasergamen is leuk voor jong en oud! Je kunt in teams tegen elkaar of ieder voor zich. De sensationele lasergame-arena van de Uithof is ruim 800m2.

Lasergamen op eigen locatie vanaf €21 per persoon | NL Laser Game

https://www.nllasergame.nl/

Altijd al outdoor of indoor willen lasergamen op eigen locatie? Bij ons kun je zowel lasergamen op indoorlocaties zoals op kantoor en op outdoorlocaties zoals het bos in de Benelux voor al 21,50 euro per persoon! Van lasergamen voor kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes, wij gaan er een fantastische activiteit van maken.

Lasergamen Amsterdam - Online reserveren - Aloha

https://aloha.nl/activiteiten/lasergamen/

Lasergamen. Aloha beschikt sinds begin 2022 over splinternieuwe laser pakken. Bovendien zijn er vernieuwingen gemaakt in de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam en omstreken. De arena is 400 m2 groot waardoor het mogelijk is tot maximaal 20 personen tegelijkertijd in de arena de strijd met elkaar aan te gaan (15 minuten incl. uitleg).

Lasergamen - Coronel = FUN

https://coronel.nl/lasergamen/

De Q-Zone indoor Lasergame Arena. In de 1.000m2 grote Lasergame Arena kunnen 20 Warriors tegelijk het gevecht met elkaar aan. De setting van de Arena voelt aan alsof je door een gehavende stad loopt, je kent de weg niet en gevaar kan in elk hoekje zitten.

Lasergamen - Kartfabrique

https://www.kartfabrique.nl/lasergamen/

Kom lasergamen! Grootste lasergame arena van Nederland; Ruim 900m2 speelruimte; Ruig decor in oud fabrieksdepot; Tickets . Bij ons kan je kosteloos annuleren!

Lasergamen - Ready to battle in Amsterdam? - Race Planet

https://raceplanet.nl/lasergamen/

Race Planet Amsterdam heeft de allercoolste lasergame arena van Nederland; Laser Planet. Dit is een buitenaardse, angstaanjagende arena waar twee teams het tegen elkaar opnemen in een epische strijd om de overheersing! Lasergamen is écht te gek en mag niet ontbreken bij je bezoek aan Race Planet. Reserveer direct!

Tickets & Tarieven Lasergamen | De Uithof - Lasergamen Den Haag

https://deuithof.nl/kart-lasergame/lasergamen/tickets-tarieven/

Tarieven tickets. 1 missie lasergamen duurt 12 minuten. Tip: profiteer je tweede en derde missie van onze voordeligere actieprijs! Product. Prijs per persoon. 1 missie lasergamen. €9,75. 2 missies lasergamen. €18,75.