Lasergamen online kopen

Alle Nederlandse lasergame locaties op een rij. | LaserMaxx Lasergames!

https://lasergames.nl/

Vind hier alle laser game locaties in Nederland, verspreid over 50 steden. Lasergames is een leuke en actieve vrijetijdsbesteding voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot bedrijfsfeesten.

Lasergamen In Den Haag - De Uithof

https://deuithof.nl/kart-lasergame/lasergamen/

Lasergamen is één van de populairste groepsactiviteiten van De Uithof. Dat vinden wij niet gek, want lasergamen is leuk voor jong en oud! Je kunt in teams tegen elkaar of ieder voor zich. De sensationele lasergame-arena van de Uithof is ruim 800m2.

Hoogste punt nieuwe Slingeborgh bereikt: 'Ingewikkeld proces geweest'

https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/16572051/hoogste-punt-nieuwe-slingeborgh-bereikt-ingewikkeld-proces-geweest

Lasergamen. Wanneer de eerste vleugel in het voorjaar van 2025 klaar is, worden 88 bewoners naar hun nieuwe appartement verhuisd. Bewoners van Anholt komen dan in de Slingeborgh te wonen.

Lasergame - The Zone

https://www.thezone.be/the-zone-lasergame/

The Zone biedt lasergames aan voor 4 tot 22 personen, met verschillende opties, prijzen en pakketten. Je kan ook lasergame combineren met food, karaoke, teamplay of incentive.

Lasergamen op eigen locatie - Lasergamenhuren.nl Lasergame

https://www.lasergamenhuren.nl/

Lasergamen waar je maar wilt. Verander elk evenement in een spannende strijd met onze lasergame sets! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of familiebijeenkomst, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

Lasergame huren doe je bij Laserfeestje.nl | € 4,50 per stuk

https://laserfeestje.nl/

Een lasergame set kan op vrijwel elke locatie worden gespeeld, binnen of buiten, overdag of 's nachts zolang als je wilt. Jij kiest zelf de locatie! Dit maakt het een veelzijdige optie voor feestjes, teambuilding evenementen, schooluitstapjes en meer.

Overzicht van lasergame spelvormen - Laserfeestje.nl

https://laserfeestje.nl/speltips

Door het spelen van diverse actieve spelvormen blijft het lasergamen uitdagend voor iedereen. Speel ze allemaal!

Lasergamen op locatie | Lasergame Uitje

https://lasergameuitje.nl/

Lasergamen is razend populair voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag, groepsuitje of kinderfeestje. Lasergamen op jouw eigen locatie is ook mogelijk!

Lasergame - De Voltage

https://www.devoltage.nl/activiteiten/lasergamen

Lasergamen is een spannende activiteit waarbij deelnemers uitgerust met laserguns de strijd met elkaar aangaan in een speciaal ontworpen area. Het doel is om tegenstanders te raken met onschadelijke infraroodstralen die door een laservest worden gedetecteerd.

Lasergamen bij Gamecity Zoetermeer! Ultieme actie!

https://gamecity.nl/lasergamen/

Op zoek naar een spannende en leuke activiteit in Zoetermeer? Lasergamen bij Gamecity Zoetermeer biedt een dynamische teamervaring voor jong en oud. In onze speciaal ontworpen, met blacklight verlichte arena, ervaar je de spanning van strategisch spel en actie.

Lasergame Sciencefiction-wereld, het hipste uitje | Posta7 - De Postwagen

https://www.postwagen.nl/indoor-lasergamen/

Lasergame spelen we in groepen van maximaal 16 personen. Deelnemers worden individueel, in twee of in meerdere teams verdeeld. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen met een speciale lasergun. De targets op de uitrusting bevinden zich op de schouders, buik en rug.

lasergamen - eXtreme lasergame - ook bij jou op locatie

https://www.extremelasergame.nl/

eXtreme lasergame in Amsterdam, Zaandam of gewoon bij jou op locatie in een park/bos. Wij bieden een compleet nieuw en spectaculair variant van lasergamen en bieden je de mogelijkheid om dit te spelen op elk denkbare locatie.

Lasergamen - Ready to battle in Amsterdam? - Race Planet

https://raceplanet.nl/lasergamen/

Betreed de donkere lasergame arena van Race Planet Amsterdam en versla je tegenstanders. Reserveer online jouw lasergame of kies uit arrangementen met karten en bowlen.

Lasergamen - Coronel = FUN

https://coronel.nl/lasergamen/

ervaar het spannende en actieve lasergamen in de grootste arena van Nederland, met autowrakken, rook en meerdere verdiepingen. Boek online je tickets voor losse tickets, arrangementen of kinderfeestjes en maak kennis met Tim Coronel.

Indoor Lasergamen Nijmegen - Planet Awesome

https://planet-awesome.com/activiteiten/lasergamen/

Kom indoor Lasergamen bij Planet Awesome in Nijmegen. Versla je tegenstanders in onze hypermoderne neon lasergame arena! Boek snel jouw lasergame online.

Lasergame Rotterdam – De Enige Lasergame in Rotterdam!

https://www.lasergamerotterdam.nl/

Lasergamen op een schip in Rotterdam. Ga de battle aan en versla je tegenstanders. Voor kinderfeestjes, groepsuitjes, studenten en bedrijven!

Lasergame.nl | Lasergamen

http://www.lasergame.nl/

Welkom bij Lasergame.nl. Lasergame bij de Avontuurfabriek is indoor lasergame spelen vol spanning en sensatie. Wij hebben een uitdagend speelveld voor jullie aangelegd waarin je zo vaak mogelijk je tegenstander moet raken met je lasergame wapen.

Lasergamen Roosendaal - Battle of the mountain - Playdome

https://www.playdome.nl/activiteiten/lasergamen/

Speel een spannend potje lasergamen in een sneeuwstorm in de Alpen bij Playdôme Roosendaal. Boek hier je tickets, cadeaubon of een compleet dagje uit met 6 activiteiten in Alpijnse sfeer.

LasergamenOutdoor | op iedere locatie in Nederland | indoor & outdoor!

https://www.lasergamenoutdoor.nl/

LasergamenOutdoor brengt het spannende lasergamen naar u toe, waar u maar wilt. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsevenement, een schoolreünie of een ander speciaal moment, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Lasergamen op 7 locaties in Nederland! | Gotcha Outdoor Lasergames

https://www.gotcha.nu/

Lasergamen op 7 locaties in Nederland. Bij Gotcha kun je spelen op 7 locaties verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Kies bijvoorbeeld voor Amsterdam, Woudenberg, Valkenswaard, Oldenzaal, Ede, Dalfsen of Appelscha! Liever lasergamen op een eigen locatie? Ook dat kan bij Gotcha.

Lasergamen: Beleef Spannende Lasertag Battles in de Stad

https://lasertagging.nl/

Lasertag, ook bekend als lasergamen, is een actief en uitdagend spel waarbij deelnemers gewapend met lasergeweren en sensorvesten tegenstanders proberen te raken met infraroodstralen, terwijl ze punten scoren in verschillende spelvarianten.

Lasergamen door heel Nederland! - Lasergamen Nederland

https://lasergamennederland.nl/

Lasergamen op uw eigen locatie of onze locatie, beschikbaar in heel Nederland! Voor alle mogelijkheden, kijk op onze website.

Lasergamen Amsterdam - Online reserveren - Aloha

https://aloha.nl/activiteiten/lasergamen/

Speel lasergamen in een “industrial underground” thema bij Aloha, de grootste lasergame arena van Amsterdam. Reserveer online voor een enkele of dubbele ronde lasergamen en geniet van de Hawaï sfeer in de rest van de locatie.

Lasergamen - Kartfabrique

https://www.kartfabrique.nl/lasergamen/

Speel lasergamen in een ruim 900m2 groot depot vol ruim decor. Kies uit verschillende deals en boek online of via telefoon.

Kartbaan Uden | ACTIE KARTEN! ️ #kartbaanuden #Uden # ... - Instagram

https://www.instagram.com/kartbaan.uden/p/C6ErIrlMdFe/

19 likes, 0 comments - kartbaan.uden on April 19, 2024: "ACTIE KARTEN! ️ #kartbaanuden #Uden #karten #indoorkarten #lasergamen #gamehal #cafeverhuur #honda #gokarting #kartnl #racer #fyp...". Kartbaan Uden | ACTIE KARTEN!🏎️ #kartbaanuden #Uden #karten #indoorkarten #lasergamen #gamehal #cafeverhuur #honda #gokarting #kartnl #racer #fyp... | Instagram