Lasergamen online kopen

Lasergamen - Ready to battle in Amsterdam? - Race Planet

https://raceplanet.nl/lasergamen/

Lasergamen is een spannende activiteit waarbij je een laser pistol gebruikt om tegen andere te strijden in een galactische arena. Je kunt online reserveren, een cadeau geven of een verjaardagsfeestje organiseren met lasergamen bij Race Planet Amsterdam, de grootste Indoor kartbaan van Nederland.

Lasergamen Amsterdam - Online reserveren - Aloha

https://aloha.nl/activiteiten/lasergamen/

Lasergamen. Aloha beschikt sinds begin 2022 over splinternieuwe laser pakken. Bovendien zijn er vernieuwingen gemaakt in de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam en omstreken. De arena is 400 m2 groot waardoor het mogelijk is tot maximaal 20 personen tegelijkertijd in de arena de strijd met elkaar aan te gaan (15 minuten incl. uitleg).

Kartbaan Leeuwarden, 2x 15 minuten lasergamen bespaar 28% in Groningen ...

https://www.socialdeal.nl/deals/groningen/kartbaan-leeuwarden/2x-15-minuten-lasergamen-bij-kartbaan-leeuwarden-daag-je-vrienden-of-collegas-uit-en-zie-wie-de-beste-is-jan-2024-groningen/

Kartbaan Leeuwarden, 2x 15 minuten lasergamen met 28% korting (€12,95) Hôtel Kyriad Colombes Paris Ouest, Overnachting voor 2 + ontbijt + late check-out in Hauts-de-Seine met 21% korting (€89) Brasserie La Vache, 3-gangendiner à la carte bij Brasserie La Vache met 45% korting (€16,50)

Lasergamen Indoor - Funkey

https://funkeyteambuilding.nl/activiteit/lasergamen-indoor/

Lasergamen Indoor 🔫🎶 Betreed een wereld van spanning, strategie en actie, waar de adrenaline door je aderen stroomt en je zintuigen op scherp staan! Welkom bij ons unieke lasergame-evenement op locatie, waar avontuur en opwinding samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. 🌟

Lasergamen op eigen locatie - Lasergamenhuren.nl

https://www.lasergamenhuren.nl/

Lasergamen waar je maar wilt. In het bos, op het strand, je eigen tuin of in een (oud) pand, binnen of buiten het maakt niet uit. Met onze Lasergame geweren kan je overal Lasergame. De lasergame geweren zijn voor iedereen eenvoudig in gebruik en worden gebruiksklaar verstuurd.

LASERGAMEn in de grootste arena van Nederland! - van der Ende

https://www.vanderende.com/lasergame/

Lasergamen in De grootste arena van Nederland! Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn! De Lasergame-arena is uitdagender dan dat u met paintball zult ervaren.

Lasergame huren doe je bij Laserfeestje.nl | € 4,50 per stuk

https://laserfeestje.nl/

Onbeperkt lasergamen op eigen locatie! Leuk voor onder andere een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. place Goed nieuws! Wij leveren ook bij jou! Lasergamepakket huren. Huur een lasergamepakket om onbeperkt lasergame te spelen waar en wanneer je maar wil!

Laser tag Amsterdam Outdoor | 900m2 Arena | Activiteiten, drankjes, BBQ

https://lasertagamsterdam.nl/

Laser tag Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze schitterende locatie kunt gratis parkeren en genieten van een hapje en/ of drankje. We beschikken over 2 lasergame velden van ieder 450m2. Bij groepen groter dan 12 personen voegen we de 2 speelvelden samen tot 1 grote arena van 900m2.

Lasergame.nl | Lasergamen

http://www.lasergame.nl/

Wil jij ook zo’n spannende tijd beleven kom dan lasergamen? Ben jij een echte schutter en durf jij onze area te betreden dan zien we je graag snel! Lasergame bij de Avontuurfabriek is geschikt voor kinderen en volwassenen. Voor kleine tot grote groepen. Vanaf 20 personen kan je zelfs het veld exclusief hebben voor je eigen groep.

Tickets & Tarieven Lasergamen | De Uithof - Lasergamen Den Haag

https://deuithof.nl/kart-lasergame/lasergamen/tickets-tarieven/

Naar aanbiedingen. Kom lasergamen bij De Uithof in Den Haag. Hier vind je informatie over tickets en tarieven lasergamen. Online reserveren is verplicht.

Lasergamen: Beleef Spannende Lasertag Battles in de Stad

https://lasertagging.nl/

Lasertag, ook bekend als lasergamen, is een actief en uitdagend spel waarbij deelnemers gewapend met lasergeweren en sensorvesten tegenstanders proberen te raken met infraroodstralen, terwijl ze punten scoren in verschillende spelvarianten.

Lasergamen Roosendaal - Battle of the mountain - Playdome

https://www.playdome.nl/activiteiten/lasergamen/

LASERGAMEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL. Een sneeuwstorm in de Alpen vormt het decor voor de lasergame arena van Playdôme Roosendaal. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een uniek potje lasergamen tijdens de battle of the mountain. Pas op! Een sneeuwstorm is onderweg waardoor jullie vast komen te zitten in de gondel.

Indoor Lasergamen Nijmegen - Planet Awesome

https://planet-awesome.com/activiteiten/lasergamen/

Bij Planet Awesome Nijmegen kun je samen met je groep of vrienden het gevecht aan met een lasergun in een dystopische arena vol bommen en boobytraps. Je krijgt een briefing, een vest en een lasergun om je te beschermen en je kunt je eigen spelletje aanpassen. Boek online en profiteer van aantrekkelijke arrangementen met korting of extra voordelen.

Alle Nederlandse lasergame locaties op een rij. | LaserMaxx Lasergames!

https://lasergames.nl/

Ontdek meer dan 50 lasergame locaties in Nederland, voor elke leeftijd en gelegenheid. LaserMaxx Lasergames is de marktleider in Europa met meer dan 350 locaties in meer dan 50 landen.

Vuurlinie Events | Lasergamen 2.0

https://vuurlinie-events.nl/activiteit/lasergamen-2-0/

Ervaar Lasergamen 2.0. Met de allernieuwste wapens, 2500m2 indoor speelveld, uitdagende speltypes en communicatieapparatuur. De tijd van fluoriserende lasergames met neonlampen en knipperlichten ligt achter ons. De techniek is vooruit gesprongen en de invloed van videogames als Call of Duty en Battlefield is groot.

LasergamenOutdoor | op iedere locatie in Nederland | indoor & outdoor!

https://www.lasergamenoutdoor.nl/

Wij verzorgen lasergamen op de meest uiteenlopende locaties. Ga de strijd aan met je collega’s of teamgenoten tijdens een uitdagende pot lasergamen op locatie, duik weg achter het koffiezetapparaat, kruip onder het bureau of strijd je een weg naar de overwinning!

Lasergamen op eigen locatie | Buiten en binnen mogelijk

https://www.nllasergame.nl/

Bij NLLasergame kun je lasergamen op indoor- of outdoor locaties in de Benelux voor al 21,50 euro per persoon. Geniet van een uniek spektakel met professionele begeleiding, sfeerverlichting, geluid en meer.

Lasergame Sciencefiction-wereld - De Postwagen

https://www.postwagen.nl/indoor-lasergamen/

Lasergamen bij De Postwagen: je krijgt een hightech uitrusting met onder andere een lasergun. Waan jezelf in een scienefiction wereld en val collega's of vrienden aan! Uitjes

Lasergamen nabij Amsterdam - Spectaculaire ervaring | Silverstone

https://www.silverstone.nl/activiteiten/lasergamen/

Zin om te gaan lasergamen nabij Amsterdam? Kom naar Silverstone Partycentrum. Bij ons vindt je de meest extreme indoor lasergame arena van Europa. Met een oppervlakte van maar liefst 1700 vierkante meter! Lasergamen is het perfecte uitje voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familie-uitje. Dit kan bij ons al vanaf € 12,50 per spel.

Lasergamen In Den Haag - De Uithof

https://deuithof.nl/kart-lasergame/lasergamen/

Lasergamen is één van de populairste groepsactiviteiten van De Uithof. Dat vinden wij niet gek, want lasergamen is leuk voor jong en oud! Je kunt in teams tegen elkaar of ieder voor zich. De sensationele lasergame-arena van de Uithof is ruim 800m2. Een topactiviteit voor familiedagen, bedrijfsuitjes of kinderfeestjes!

Lasergamen - Coronel = FUN

https://coronel.nl/lasergamen/

Lasergamen is een spannend en actief indoor lasergame voor 20 Warriors, waar je in een 1.000m2 groot gebouw tegelijkertijd tegen elkaar kunt strijden. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, zoals kartracing, kinderfeestjes of een kartracing kartel, en je kunt je eigen pak en wapen kiezen.

Lasergamen - Kartfabrique

https://www.kartfabrique.nl/lasergamen/

Lasergamen is een spannend en leuk spel waarbij je een lasergun hebt om te ontsnappen aan de dood. Je kan kiezen uit verschillende deals, zoals Lasergamen, Lasergamen & Prison Island, Karten & Lasergamen of Lasergamen XL, en spelen in een ruim 900m2 speelruimte in een oude fabrieksdepot. Bekijk alle deals, veelgestelde vragen en annuleer gratis bij de Kartfabrique in Utrecht.

Lasergame - De Voltage

https://www.devoltage.nl/activiteiten/lasergamen

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken.

Lasergamen bij GameCity Zoetermeer! Ultieme actie!

https://gamecity.nl/lasergamen/

Speel een spannend teamspel met een lasergun in een donkere, door blacklight verlichte ruimte. Schiet met scherp, verdien power-ups en speel met teams in de futuristische area van GameCity Zoetermeer.

Missterieur - interior styling on Instagram: "Wat een feest! Een week ...

https://www.instagram.com/missterieur/p/CxM2GQQIH4O/

missterieur on September 14, 2023: "Wat een feest! Een week vol feestelijkheden! Woensdag kreeg ik een tiener in huis, stond laserga..."