Lasergamen online kopen

Alle Nederlandse lasergame locaties op een rij. | LaserMaxx Lasergames!

https://lasergames.nl/

Welkom op de website van alle laser game locaties in Nederland, u kunt bij ons terecht op meer dan 50 locaties verspreid over heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Lasergamen is een populaire en actieve vrijetijdsbesteding voor bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en gewoon voor een avondje uit.

LasergamenOutdoor | op iedere locatie in Nederland | indoor & outdoor!

https://www.lasergamenoutdoor.nl/

Lasergamen. Vrijgezellenfeest; Lasergamen by night; Lasergamen in de Albert Heijn; Bedrijfsuitje lasergamen; Teamuitje Lasergamen; Lasergame kinderfeestje; Lasergame klassenuitje; Examenstunt lasergamen op school; Sportdag organiseren; Tarieven. Contact; Locaties. Lasergamen op locatie. Lasergame verhuur. Lasergame huren eigen locatie; Lasergame spellen; Lazergamen

Jongeren in Altena kunnen gratis lasergamen in de wintermaanden ...

https://www.ad.nl/rivierenland/jongeren-in-altena-kunnen-gratis-lasergamen-in-de-wintermaanden~afa7e876/

Jongeren in Altena kunnen gratis lasergamen in de wintermaanden. Jongerenwerk Altena organiseert in de wintermaanden lasergame-activiteiten in Hank Werkendam, Eethen en Dussen voor jongeren uit ...

Indoor Lasergamen Nijmegen - Planet Awesome

https://planet-awesome.com/activiteiten/lasergamen/

Lasergamen in een te gekke arena? Samen met je familie, vrienden of collega’s ga je bij Family Entertainment Center Planet Awesome Nijmegen het gevecht aan en waan je je in de spectaculaire wereld van Neo-Tokyo. Voel de drukkende atmosfeer van de verlaten stad, hoor de voetstappen, de killing music, verras je vijand.

Lasergamen - Fundustry

https://www.fundustry.nl/lasergamen/

Ervaar het actievolle lasergamen bij Fundustry Adventures. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s en schakel ze een voor een uit. Ren, duik en spring op de gaafste indoor en outdoor velden en maak gebruik van obstakels om het nog intensiever te maken. Speel de leukste gamemodes en beleef lasergamen zoals je dat nog nooit hebt gedaan!

Lasergame Verhuur - lasergame geweren, pistolen en attributen huren ...

https://www.lasergameverhuur.nl/

Lasergamen kinderen. v.a. € 9,00 p.p. Huur nu een lasergame set voor het perfecte kinderfeestje. Verzending door heel Nederland. Keuze uit geweren, pistolen, guns en nog veel meer! Reserveer nu! Lasergamen jongeren & volwassenen. v.a. € 9,00 p.p.

Lasergame - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lasergame

Een lasergame is een gemeenschapsspel dat men speelt in een groep, en waarbij men probeert om de tegenstander "af te schieten" en op deze manier punten te verzamelen. Dit schieten gebeurt met een "lasergeweer". Er komt weliswaar een laserstraal uit dit geweer, maar het feitelijke schieten geschiedt met een infrarood signaal. Iedere deelnemer draagt een pak dat dit signaal kan opvangen, en de speler laat weten wanneer deze geraakt is. Tevens houdt het pak bij hoeveel keer er is ...

Lasergamen Amsterdam - Online reserveren - Aloha

https://aloha.nl/activiteiten/lasergamen/

Lasergamen. Aloha beschikt sinds begin 2022 over splinternieuwe laser pakken. Bovendien zijn er vernieuwingen gemaakt in de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam en omstreken. De arena is 400 m2 groot waardoor het mogelijk is tot maximaal 20 personen tegelijkertijd in de arena de strijd met elkaar aan te gaan (15 minuten incl. uitleg).

Lasergamen | Lot66

https://lot66.nl/lasergamen/

Lasergamen in Breda vanaf €10,00 per persoon Ben jij een precisie schutter? Lasergamen is een spannende activiteit voor jong en oud. Gewapend met een moderne lasergun neem jij het op tegen je tegenstanders in een oude Amerikaanse havenloods. onze lasergame spelvormen Probeer zoveel mogelijk punt ...

Outdoor Lasergamen

https://www.outdoorlasergamen.com/

Outdoor lasergamen The real call of duty experience, gamen in het bos met handguns, sniperguns, shotguns en handgranaten op een echt battlefield. Ons lasergameterrein ligt midden in de bossen op de Veluwe en is in samenwerking met een peloton genietroepen van de landmacht ontworpen en ontwikkeld.

Lasergame huren - Verzending door heel Nederland - Lasergamen-huren.nl

https://lasergamen-huren.nl/

Lasergamen is een spannende activiteit waar zowel jong als oud onwijs veel plezier aan beleeft. Er zit veel uitdaging in het spel. Blijf jij uit handen van je tegenstanders terwijl je ze zelf wel weet te raken? Lasergamen wordt in teams of individueel tegen elkaar gespeeld. De bedoeling is dat alle tegenstanders uitgeschakeld worden.

Lasergamen - Jij op Tholen

https://www.jijoptholen.nl/lasergames

Lasergamen. Houd jij van een spannende activiteit en ben je super snel? Dan organiseren we in de kerstvakantie een super toffe activiteit voor jou! Doe mee met lasergamen. In de gymzaal zullen genoeg attributen zijn waar je achter kunt schuilen, onderdoor of langs kunt kruipen om ongezien naar je tegenstander te sluipen.

Lasergamen bij GameCity Zoetermeer! Ultieme actie!

https://gamecity.nl/lasergamen/

Lasergamen. Een spannend teamspel voor alle leeftijden! Lasergamen bij GameCity Zoetermeer is een unieke ervaring. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op! Een potje Lasergamen duurt 12 minuten. Je krijgt een vest en een lasergun.

Lasergamen. Indoor en Outdoor lasergames. | DagjeWeg.NL

https://www.dagjeweg.nl/lasergamen

veenendaal, Utrecht - The Maxx in Veenendaal is een multifunctioneel indoor recreatiecentrum. Hier zit je goed voor karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of ontsnappen uit een escaperoom. Verkozen tot Beste FEC (Family Entertainment Center) van Nederland 2017! elke dag geopend.

Lasergame - Attractiepark Kabelbaan Valkenburg

https://kabelbaanvalkenburg.nl/attracties/lasergame/

Ontdek aan het einde welk team heeft gewonnen en wie de hoogste score heeft behaald. Het lasergamen bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen.

Lasergame - De Voltage

https://www.devoltage.nl/activiteiten/lasergamen/

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken.

Lasergame huren doe je bij Laserfeestje.nl | € 4,50 per stuk

https://laserfeestje.nl/

Lasergamen Lasergame is een fanatiek spel waarbij je met je lasergame pistool op zoek moet gaan naar je vijanden. Iemand gevonden? Probeer dan goed te richten en schiet met je gun op het geweer van de tegenstander. Heb je iemand geraakt? Super! Dit helpt mee om het volledige vijandige team uit te schakelen. Zoek dekking!

Lasergame Rotterdam - De Enige Lasergame in Rotterdam!

https://www.lasergamerotterdam.nl/

Kom lasergamen in het ruim van het schip De Zwarte Zwaan Rotterdam en versla je tegenstanders. Ook ideaal voor kinderfeestjes, groepsuitjes en bedrijven!

Lasergamen Roosendaal - Battle of the mountain - Playdome

https://www.playdome.nl/activiteiten/lasergamen/

LASERGAMEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL. Een sneeuwstorm in de Alpen vormt het decor voor de lasergame arena van Playdôme Roosendaal. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een uniek potje lasergamen tijdens de battle of the mountain. Pas op! Een sneeuwstorm is onderweg waardoor jullie vast komen te zitten in de gondel.

Lasergamen - Coronel = FUN

https://coronel.nl/lasergamen/

De Q-Zone indoor Lasergame Arena. In de 1.000m2 grote Lasergame Arena kunnen 20 Warriors tegelijk het gevecht met elkaar aan. De setting van de Arena voelt aan alsof je door een gehavende stad loopt, je kent de weg niet en gevaar kan in elk hoekje zitten.

Lasergamen op eigen locatie vanaf €21 per persoon | NL Laser Game

https://www.nllasergame.nl/

Lasergamen op eigen locatie. Altijd al outdoor of indoor willen lasergamen op eigen locatie? Bij ons kun je zowel lasergamen op indoorlocaties zoals op kantoor en op outdoorlocaties zoals het bos in de Benelux voor al 21,50 euro per persoon! Van lasergamen voor kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes, wij gaan er een fantastische activiteit van maken.

Lasergamen - Ready to battle in Amsterdam? - Race Planet

https://raceplanet.nl/lasergamen/

Race Planet Amsterdam heeft de allercoolste lasergame arena van Nederland; Laser Planet. Dit is een buitenaardse, angstaanjagende arena waar twee teams het tegen elkaar opnemen in een epische strijd om de overheersing! Lasergamen is écht te gek en mag niet ontbreken bij je bezoek aan Race Planet. Reserveer direct!

Fan van lasergamen? Vanaf nu kan het in dit oude en griezelige gebouw ...

https://indebuurt.nl/breda/nieuws/fan-van-lasergamen-vanaf-nu-kan-het-in-dit-oude-en-griezelige-gebouw-in-breda~219004/

Vanaf nu kan het in dit oude en griezelige gebouw in Breda. 1 december 2022. Rinse Bulkmans. Altijd al willen lasergamen in oude gebouwen? Vanaf nu kan het in Breda, bij Urbex Laser. De nieuwe lasergamearena in Breda zit diep verstopt in de oude bakkersfabriek aan de Ettensebaan. Dit staat je te wachten in de enge, bijna leegstaande fabriek. Op ...