Muziekworkshops online kopen

Muziekworkshops op locatie voor onderwijs of teambuilding

https://www.muziekworkshops.nl/

Muziek Workshops voor groepen op locatie. Muziek maken met een groep werkt verbindend en ontspannend, of jullie nu een organisatie, familie of schoolklas zijn. Wij geven muziek workshops voor kleine en grote groepen, en komen met alle benodigdheden naar een locatie van jullie keus.

Muziekworkshops voor kinderen en pedagogisch medewerkers - Mevrouw Muziek

https://www.mevrouwmuziek.nl/workshops

Workshops voor pedagogisch medewerkers. Mevrouw Muziek geeft workshops aan pedagogisch medewerkers en basisschool docenten om hen te leren hoe zij meer muziek kunnen gebruiken in hun werk. De workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte, waarin uitgelegd wordt waarom muziek zo belangrijk is voor de ontwikkeling van jonge kinderen, en een ...

Inloop Muziekworkshops – Kindermuziekweek

https://kindermuziekweek.nl/activiteiten/inloop-muziekworkshops/

Inloop Muziekworkshops. 25 maart 2023. 14:00 uur. in Schiedam . 6-12 jaar. Gratis. Muziekvideoclip maken. 1 april 2023. 15.00 uur. in Enschede . 6-12 jaar. Gratis > Veelgestelde vragen > Organisatie > Pers > Contact. Volg ons via onze social media kanalen. Facebook Youtube Instagram. Partners Kindermuziekweek:

Muziekworkshops voor jouw leerlingen met gegarandeerd succes? Ritme ...

https://enjoy2learn.nl/muziekworkshops-voor-jouw-leerlingen/

Muziekworkshops voor jouw leerlingen kiezen? Er is een breed aanbod aan muziekworkshops voor kinderen , maar het kan lastig zijn om de juiste workshop te kiezen voor jouw doelgroep. Enjoy2Learn biedt een breed scala aan muziekworkshops, maar welke is geschikt en waarom kiezen steeds meer scholen voor het geven van muziek?

Maak samen de mooiste muziek tijden een muziek workshop

https://www.1001activiteiten.nl/muziek-workshops

Drumworkshop op elektronische drumstellen - bij jou op locatie. Percussie workshop, Muziek workshops. Op aanvraag. 8 tot 100 personen. Wij komen op locatie in Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bekijk workshop.

Muziek workshops voor kinderen | Walkaplank

https://www.walkaplank.nl/activiteiten/muziekworkshops-voor-kinderen/

Tijdens deze workshop dansen de peuters op muziek van over de hele wereld. Zo dansen zij op salsa, klassiek, jazz, samba en ritmes uit het Midden-Oosten. Aan de hand van muziek spelletjes peuters ontdekken de peuters de wereld van beweging waarbij fantasie en expressie de boventoon voeren.

Workshop Muziek & Zang - Op jouw locatie - Muzische Workshops

https://www.muzischeworkshops.be/muziek/

Muziekbeleving voor jong en oud - vanaf 1.5 jaar. Tijdens een workshop muziekinitiatie maken de deelnemers op speelse wijze kennis met de wereld van muziek. We bewegen, we dansen, we dirigeren. We maken van ons eigen lichaam een instrument!

Samenwerking en communicatie | Mooibroek Music acCompany

https://www.mooibroekmusic.nl/muziekworkshops

Muziekworkshops zijn er in vele soorten en maten. Met verschillende aanleidingen en verschillende doelstellingen. Een muziekworkshop doe je met een groep mensen: je gaat samen aan de slag, je werkt samen naar een doel en je hebt samen plezier in muziek.

Muziekworkshops | SummerWindAcademy Thorn

https://www.summerwindacademythorn.nl/

Harmonie St. Michaël van Thorn beleefd in het weekend van 31 augustus tot en met zondag 2 september de derde editie van Summerwind Academy Thorn. De Summerwind Academy gaat over het opzoeken van muzikale verdieping. Het gaat over elkaar muzikaal inspireren. Het gaat over topsolisten en docenten die hun enthousiasme overbrengen op jonge collega ...

Muzische Workshops & Creatieve Activiteiten - Alle Muzische Domeinen

https://www.muzischeworkshops.be/

Muzische Workshops. Muzische Workshops vzw specialiseert zich in kunst- en cultuureducatieve activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je kan bij ons terecht voor workshops, vormingen en voorstellingen in het onderwijs, in de vrije tijd en in de werksfeer. We streven naar een duurzame toekomst voor mens, maatschappij en planeet.

The Music Zone | Muziek workshops

https://www.themusiczone.nl/

The Music Zone staat voor vette muziekworkshops. Vernieuwend, inspirerend, en altijd voor de hele groep tegelijk. Niemand hoeft op de beurt te wachten, iedereen voelt zich - ongeacht skills - een echte muzikant! Neem snel een kijkje tussen ons aanbod: alles van jammen tot elektronisch produceren.

Bekijk nu meer dan 18 Muzikale Workshops - Workshoppen.nl

https://workshoppen.nl/muzikale-workshops/

Beatbox Workshop. Je beatbox heb je altijd bij je. “Music is life, that’s why our hearts have beats”. Ontdek jouw unieke beat in de Beatbox Workshop! 90 min 5-100 Vanaf 21,72. Bekijk workshop.

Muziekworkshops | Leuke, betaalbare workshops, activiteiten en lezingen ...

https://www.workshopsvoorsenioren.nl/muziekworkshops/

Muzikale Workshops. Dat muziek belangrijk is voor ouderen, is bekend. En natuurlijk is het leuk om Nederlandse liedjes mee te zingen. Maar er kan zoveel meer! Kijk hieronder voor inspirerende en vermakelijke workshops. Geen noten lezen, gewoon meteen meedoen en genieten!

Muziek workshop op school - Tofste workshops ontdekken

https://skoolworkshop.nl/muziek-workshop-op-school/

De muzikale workshop kan bij jou op locatie verzorgt worden. Wij zorgen voor alle materialen en benodigdheden. Het enigste waar de school voor zorgt is de ruimte en de leerlingen. Een offerte voor een muziek workshop op locatie vraag je eenvoudig aan door op de onderstaande button te klikken.

Muziekworkshops - Kunsteducatie Nederland

https://www.kunsteducatienederland.nl/workshops/muziek/

Muziekworkshops. Onze muziekworkshops zijn heel divers. Wat dacht je van een workshop Beat The City, waarin je met een grote groep op verrassende instrumenten als tonnen en basketballen tot een ritmische slagwerkcompositie komt. Of schrijf samen met een ervaren singer-songwriter een eigen popnummer. Je kunt natuurlijk ook je ideeën uiten via ...

Muziekworkshops en lessen - Kunsteducatie.nl

https://www.kunsteducatie.nl/culturele-activiteiten/muziek/

Een overzicht met de leukste Muziekworkshops en lessen vind je op Kunsteducatie.nl. Bekijk de beschikbaarheid van de workshops en activiteiten en boek ze direct via de website.

Muziekworkshops en activiteiten voor school | In heel Nederland | Kijk nu!

https://www.grotebroer.nl/workshops/muziekworkshops/

Tijdens muziekworkshops op school leren leerlingen over wat er allemaal bij komt kijken bij het maken van muziek. Het belang van muziekprojecten is erg groot. Ze gaan aan de slag met allerlei aspecten van muziek, zoals zang, het bespelen van instrumenten en liedjes schrijven.

Muziek Workshops op locatie voor groepen | maX Music

https://www.maxmusic.nl/workshops/muziek-workshops-volwassenen

Onze workshopleiders komen met de muziekinstrumenten naar jullie locatie. Of dit nu een kantoor, restaurant, hotel of conferentiecentrum is. Sommige muziek workshops kunnen zelfs buiten plaatsvinden. Ter plekke creëren we een workshopruimte of zelfs een opname-studio. In goed overleg is er veel mogelijk.

Verrassende muziekworkshops voor school | Organiseer nu!

https://www.kleinkunstig.nl/workshops/muziekworkshop-op-school/

Vakoverstijgend werken met muziekworkshops op school. Muziekworkshops zijn een stuk diverser dan je misschien denkt. Muziek staat namelijk bol van wiskunde en taal. Tijden muziekworkshops op school gaan leerlingen aan de slag met het herkennen van ritmes en melodische patronen.

Muziekworkshop voor groep op locatie, teamuitje onderwijs

https://www.muziekworkshop.nl/

Prijs Muziekworkshop. Je haalt een leuke muziekworkshop in huis vanaf 475 euro. De prijs is afhankelijk van de setting, het aantal deelnemers en de locatie. Neem vrijblijvend contact op om je muziekworkshop ideeën te bespreken en voor een prijsopgave voor een leuke muziekworkshop. Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Verbeter leerprestaties met muziekworkshops van NPO-gelden! - Kleinkunstig

https://www.kleinkunstig.nl/leerprestaties-verbeteren-met-muziekworkshops/

Kortgezegd: muziekworkshops doen de leerlingen goed. Door zich te focussen op één ding, los van taal, verwachting en competitie, ontwikkelen ze zich en verbeteren hun prestaties. Braziliaanse Percussie. Denk je aan Braziliaans carnaval, dan denk je aan samba: met opzwepende ritmes zetten de leerlingen de klas op z’n kop.