Muziekworkshops online kopen

Muziekworkshops op locatie voor onderwijs of teambuilding

https://www.muziekworkshops.nl/

Muziek Workshops voor groepen op locatie. Muziek maken met een groep werkt verbindend en ontspannend, of jullie nu een organisatie, familie of schoolklas zijn. Wij geven muziek workshops voor kleine en grote groepen, en komen met alle benodigdheden naar een locatie van jullie keus.

Creatieve workshops | maX Music

https://www.maxmusic.nl/workshops

Enthousiaste artiesten, kunstenaars of sportmensen komen naar jullie locatie voor kunst&cultuur workshops of creatieve team building activiteiten. Bekijk en filter hieronder ons uitgebreide aanbod aan leuke workshops. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684 of mail ons op info@maxmusic.nl. Toon Alles. KINDEREN.

musicworkshop.nl | muziek workshops voor bedrijven en scholen in Den ...

https://www.musicworkshop.nl/

muziek/musical workshops en cursussen info@musicworkshop.nl: home music@work music@school contact links

Uit de maat - Muziekworkshops, Teambuildings, Rots en Water trainingen.

https://www.uitdemaat.be/

Rots en water training individueel en in groepen. Uit de maat zet in op het welbevinden en de muzikale creativiteit van jongeren en volwassenen. Met de Rots en Water trainingen maken we jongeren en volwassenen weerbaarder. De muziekworkshops stimuleren de creativiteit van leerlingen en leerkrachten.

Muziekworkshops - Ruben en Naomi de Keijzer

https://www.dekeijzermusic.nl/Muziekworkshops/

Muziekworkshops. Voor scholen. Ook bieden wij muziekworkshops aan op scholen. Deze muziekworkshops duren doorgaans 45 tot 60 minuten. Leerlingen krijgen een korte introductie over muziek en daarna mogen zij een instrument kiezen om te bespelen. Dit kan zijn: gitaar, viool, keyboard, cajon, ukelele of fluit.

Maak samen de mooiste muziek tijden een muziek workshop - 1001 Activiteiten

https://www.1001activiteiten.nl/muziek-workshops

Teambuilding met de Handpan - bij jou op locatie. Teambuilding activiteit, Workshop muziekinstrumenten. € 50,- tot € 70,- per persoon. 6 tot 25 personen. Wij komen op locatie in Nederland,Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Bekijk uitje.

Muziekworkshops

https://wereldvanmuziek.nl/

Workshops. Allerlei thema's komen aan bod tijdens deze muziek workshops voor volwassenen. Thema's zoals Schrijf een Lied, Herken je Leiderschap, teambuilding, ''Out of the Box' en meer. Lees verder ».

Muziekworkshops voor kinderen en pedagogisch medewerkers - Mevrouw Muziek

https://www.mevrouwmuziek.nl/workshops

Workshops voor pedagogisch medewerkers. Mevrouw Muziek geeft workshops aan pedagogisch medewerkers en basisschool docenten om hen te leren hoe zij meer muziek kunnen gebruiken in hun werk. De workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte, waarin uitgelegd wordt waarom muziek zo belangrijk is voor de ontwikkeling van jonge kinderen, en een ...

Muzieklessen en thema muziekworkshops - Muziekcentrum Harlekijntje

https://harlekijntje.nl/workshop/muzieklessen-en-thema-muziekworkshops/

Harlekijntje biedt lessenseries en muziekworkshops over de volgende thema’s. Ukelele, groep 3 t/m 8. Liedjes met gebarentaal, groep 1 t/m 6. Dansexpressie en volksdans, groep 3 t/m 6. Bodypercussie en ritmespel, groep 3 t/m 6. Muziekles in het Engels, groep 1 t/m 6. Pepernotenmuziekfeest.

Workshops Muziek | Bijzondere Muziekworkshops op de Cultuurdag

https://www.cultuurdag.nl/workshops-op-school/muziek/

Workshop Musical zingen. The Lion King, Cats, The Sound of Music, wie kent ze niet! Tijdens workshop leer je zingen zoals de grote sterren. Workshops muziek zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld Beatmaking, Streetbeats en DJ-techniek. Samen ontdekken en maken de leerlingen muziek!

Workshoppen » Muzikale Workshops

https://workshoppen.nl/muzikale-workshops/

Bekijk alle Muzikale Workshops. Over Workshoppen.nl. Als bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van workshops, kan Workshoppen.nl je op maat verder helpen met het organiseren van jouw uitstapje. Wij leggen je graag uit welke muzikale workshop het beste past bij jouw doelstellingen en het gezelschap, waarmee jij de workshop wilt volgen.

Muziek workshops voor kinderen | Walkaplank

https://www.walkaplank.nl/activiteiten/muziekworkshops-voor-kinderen/

Muziek is er om van te genieten! Daarom staat plezier en spel tijdens onze muziek workshops voor kinderen centraal. De kinderen komen in contact met muziek van over de hele wereld onder begeleiding van leuke professionele muzikanten, een verrijking voor ieder kind. Onze muziek workshops op locatie?

Muziek workshop | Organiseer muziekonderwijs met Kleinkunstig!

https://www.kleinkunstig.nl/workshops/muziekworkshop-op-school/

Verrassende muziekworkshops voor school. In onderstaand overzicht vind je alle muzikale workshops die Kleinkunstig aanbiedt. De workshops varieren van fysiek tot digitaal, vol geschiedenis of juist innovatief. Wij maken de workshops op maat voor jouw leerlingen, zodat elke workshop gegeven kan worden aan elke leerling.

Workshops - Beat It Muziekeducatie

https://beatitmuziekeducatie.nl/workshops/

Beat it bedient alle leeftijden en variërende groepsgroottes en denkt graag met u mee voor de meest passende muziekworkshop voor uw gezelschap. Bij u op locatie door heel Nederland of in één van onze muziekstudio’s. Hieronder enkele voorbeelden van onze workshops: Bandcoaching. Boomwhackers.

Muziek workshop op school - Tofste workshops ontdekken

https://skoolworkshop.nl/muziek-workshop-op-school/

Muziek workshop op school. Maak je klaar om de magie van muziek te ontdekken op school met Skool Workshop! Onze interactieve en boeiende muziekworkshops zijn ontworpen voor kinderen en jongeren van alle leeftijden, waarbij creativiteit en samenwerking centraal staan.

Samenwerking en communicatie | Mooibroek Music acCompany

https://www.mooibroekmusic.nl/muziekworkshops

MUZIEKWORKSHOPS. Muziekworkshops zijn er in vele soorten en maten. Met verschillende aanleidingen en verschillende doelstellingen. Een muziekworkshop doe je met een groep mensen: je gaat samen aan de slag, je werkt samen naar een doel en je hebt samen plezier in muziek.

Muziekworkshops - Kunsteducatie Nederland

https://www.kunsteducatienederland.nl/workshops/muziek/

muziekworkshops. slagwerk beat the city; boomwhackers; podcast; music production; beatbox; producing; dj; zang; looping; singer songwriter; rap; nieuwe en multimedia-workshops. virtual reality; website bouwen; fotografie; smartphone-fotografie; stille film; stop motion; kapla® green screen; sound effects; tableau vivant; live motion; film ...

Inspirerende Muziekworkshops voor Alle Leeftijden en Niveaus

https://funkymusicschool.nl/workshops/

Ontdek de magie van muziek tijdens onze boeiende muziekworkshops. Leer spelen, creëren en genieten, geschikt voor beginners en gevorderden. Schrijf je nu in!

Muziekworkshop voor groepen op locatie, teamuitje, onderwijs

https://www.muziekworkshop.nl/

Prijs Muziekworkshop. Je haalt een leuke muziekworkshop in huis vanaf 450 euro. De prijs is afhankelijk van de setting, het aantal deelnemers en de locatie. Neem vrijblijvend contact op om je muziekworkshop ideeën te bespreken en voor een prijsopgave voor een leuke muziek workshop. Bellen is vaak het snelst (én het leukst) op +31 (0)85-2016684.

123 - Muziekworkshops ! - HOME

https://123muziekworkshop.nl/

Don't stop the music! De muziekworkshop voor een origineel en betaalbaar teamuitje, bedrijf- of vrijgezellenfeest of schoolworkshop met diverse activiteiten gericht op muziek.

Muziek Workshop op locatie voor groepen | maX Music

https://www.maxmusic.nl/workshops/muziek-workshops-volwassenen

Onze workshopleiders komen met de muziekinstrumenten naar jullie locatie. Of dit nu een kantoor, restaurant, hotel of conferentiecentrum is. Sommige muziek workshops kunnen zelfs buiten plaatsvinden. Ter plekke creëren we een workshopruimte of zelfs een opname-studio. In goed overleg is er veel mogelijk.

Muziekworkshops | Ontdek creatieve klanken op Grotebroer.nl

https://www.grotebroer.nl/workshops/muziek-workshops/

Ontdek het te gekke aanbod van muziekworkshops van Grote Broer! Breng een muzikaal feestje naar jouw school en geef leerlingen alle vrijheid om te experimenteren, samen te werken en nieuwe vaardigheden te leren!

Music Workshop

https://www.musicworkshopedu.org/

Music Workshop creates and provides K-8 teachers with free high-quality, culturally responsive music & humanities curriculum. Music is for everyone! It has the power to engage, educate and inspire all students to…. Express themselves. Connect with each other.