Muziekworkshops online kopen

Inspirerende Muziekworkshops voor Alle Leeftijden en Niveaus

https://funkymusicschool.nl/workshops/

Ontdek de magie van muziek tijdens onze boeiende muziekworkshops. Leer spelen, creëren en genieten, geschikt voor beginners en gevorderden. Schrijf je nu in!

Muziek workshops voor kinderen | Walkaplank

https://www.walkaplank.nl/activiteiten/muziekworkshops-voor-kinderen/

Muziek is er om van te genieten! Daarom staat plezier en spel tijdens onze muziek workshops voor kinderen centraal. De kinderen komen in contact met muziek van over de hele wereld onder begeleiding van leuke professionele muzikanten, een verrijking voor ieder kind. Onze muziek workshops op locatie?

Muzische Workshops & Creatieve Activiteiten - Alle Muzische Domeinen

https://www.muzischeworkshops.be/

Muzische Workshops. Muzische Workshops vzw specialiseert zich in kunst- en cultuureducatieve activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je kan bij ons terecht voor workshops, vormingen en voorstellingen in het onderwijs, in de vrije tijd en in de werksfeer. We streven naar een duurzame toekomst voor mens, maatschappij en planeet.

123 - Muziekworkshops ! - HOME

https://123muziekworkshop.nl/HOME/

De muziekworkshop voor een origineel en betaalbaar feestje, teamuitje, bedrijf- of vrijgezellenfeest of schoolworkshop. Op maat aan te bieden voor jong en oud, voor een kleine of grote groep. In de workshop leer je spelenderwijs ritmes op de djembé en ook eigen inbreng en creativiteit komt aan bod. Of verschillende slagtechnieken op een ...

Online Workshops voor jongeren | maX Music

https://www.maxmusic.nl/online-workshops-voor-jongeren

Prijs Workshop Online. Een Online Workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 160 euro vrijgesteld van btw. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.. Bellen is vaak nog leuker en sneller op +31 (0)85-2016684.. Betalen met de cultuurkaart maX Music is acceptant van de Cultuurkaart.

Muziekworkshops.com

http://muziekworkshops.com/

Muziekworkshops in de zomer in Frankrijk. Beginners en gevorderden welkom. BI BA BOOZE LIVE-MUZIEK FESTIVAL WORKSHOPPERS PARTY. 24 juni 2017 20 jaar MARCreizen feest. LOCATIE KONINGSHOF: KONINGSWEG 135 A 3585 LA UTRECHT. KOM JE OOK? Marcreizen/Muziekworkshops.com bestaat 20 jaar! Reden voor een ...

Music Palace – Muziekworkshops | Muziekfeesten

https://music-palace.nl/

Music Palace Beetslaan 20 2281 TJ Rijswijk 06 – 156 605 78. Menu. Home; Over Ons; Aanbod; Tarieven; Contact; Boek Nu! Music Palace Partners:

Workshops Muziek | Bijzondere Muziekworkshops op de Cultuurdag

https://www.cultuurdag.nl/workshops-op-school/muziek/

Workshop Musical zingen. The Lion King, Cats, The Sound of Music, wie kent ze niet! Tijdens workshop leer je zingen zoals de grote sterren. Workshops muziek zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld Beatmaking, Streetbeats en DJ-techniek. Samen ontdekken en maken de leerlingen muziek!

Creatieve workshops | maX Music

https://www.maxmusic.nl/workshops

Met jullie groep zelf aan de slag met muziek, theater, dans, beeldende kunst, kunst/techniek of sport. → Kunst & cultuur workshops op scholen. → Creatieve team building bij bedrijven. → Enthousiaste artiesten & kunstenaars. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684 of mail naar [email protected]. Toon Alles.

Muziek in de klas | Creatieve muziekactiviteiten en workshops!

https://www.grotebroer.nl/muziek-in-de-klas/

Ontdek muziek met onze ervaren muziekprofessionals die ’s avonds op de Nederlandse podia schitteren en overdag jouw leerlingen inspireren. Geef je leerlingen de mogelijkheid om instrumenten te ontdekken en digitale muziek te creëren. Neem hieronder een kijkje in ons aanbod van muziekworkshops en maak je keuze!

Aantal deelnemer - Workshoppen

https://workshoppen.nl/muzikale-workshops/

Daar zit muziek in. Muzikale workshops zijn geschikt voor diverse soorten gelegenheden. Zo kun je van ieder feestje een waar festijn maken met een muzikale workshop, maar ook voor zakelijke evenementen als bedrijfsuitjes en teamuitjes zijn muzikale workshops erg geschikt.

Muziekworkshops

https://wereldvanmuziek.nl/

Allerlei thema's komen aan bod tijdens deze muziek workshops voor volwassenen. Thema's zoals Schrijf een Lied, Herken je Leiderschap, teambuilding, ''Out of the Box' en meer. Muziek workshops voor bedrijven, kinderen, scholen, particulier. Workshop liedjes schrijven, voor kinderen en voor volwassenen, teambuilding, muziek training.

Muziek Workshop op locatie voor groepen | maX Music

https://www.maxmusic.nl/workshops/muziek-workshops-volwassenen

Onze workshopleiders komen met de muziekinstrumenten naar jullie locatie. Of dit nu een kantoor, restaurant, hotel of conferentiecentrum is. Sommige muziek workshops kunnen zelfs buiten plaatsvinden. Ter plekke creëren we een workshopruimte of zelfs een opname-studio. In goed overleg is er veel mogelijk.

Muziekworkshops - Kunsteducatie Nederland

https://www.kunsteducatienederland.nl/workshops/muziek/

De leukste muziekworkshops voor leerlingen op alle niveaus en leerjaren. Denk bijvoorbeeld aan rap, DJ, singer songwriter, beatbox en looping!

Muziek workshop op school - Tofste workshops ontdekken

https://skoolworkshop.nl/muziek-workshop-op-school/

Muziek workshop op school. Maak je klaar om de magie van muziek te ontdekken op school met Skool Workshop! Onze interactieve en boeiende muziekworkshops zijn ontworpen voor kinderen en jongeren van alle leeftijden, waarbij creativiteit en samenwerking centraal staan.

Muziekworkshops mbo | Boek nu en laat je inspireren! - Kleinkunstig

https://www.kleinkunstig.nl/workshops-mbo/muziek-workshops-mbo/

Muziekworkshops mbo! Ontdek de kracht van muziek Professionele docenten Activerend In heel Nederland op maat voor mbo

Muziek in de klas | Kleinkunstig.nl voor muzikale activiteiten

https://www.kleinkunstig.nl/muziek-in-de-klas/

In onderstaand overzicht staan alle muziekworkshops die Kleinkunstig aanbiedt. Deze worden gegeven door professionele muzikanten met veel ervaring in het onderwijs. Zij maken leerlingen net zo enthousiast voor muziek als zij zelf zijn! Bekijk alle workshops voor muziek in de klas hieronder!

Samenwerking en communicatie | Mooibroek Music acCompany

https://www.mooibroekmusic.nl/muziekworkshops

MUZIEKWORKSHOPS. Muziekworkshops zijn er in vele soorten en maten. Met verschillende aanleidingen en verschillende doelstellingen. Een muziekworkshop doe je met een groep mensen: je gaat samen aan de slag, je werkt samen naar een doel en je hebt samen plezier in muziek.

Muziek workshop | Organiseer muziekonderwijs met Kleinkunstig!

https://www.kleinkunstig.nl/workshops/muziekworkshop-op-school/

Vakoverstijgend werken met muziek in de klas. Muziekworkshops zijn een stuk diverser dan je misschien denkt. Muziek staat namelijk bol van wiskunde en taal. Tijdens muziekworkshops op school gaan leerlingen aan de slag met het herkennen van ritmes en melodische patronen.

123 - Muziekworkshops ! - HOME

https://123muziekworkshop.nl/

Dé muziekworkshop voor een origineel en betaalbaar feestje, teamuitje, bedrijf- of vrijgezellenfeest of schoolworkshop. Op maat aan te bieden voor jong en oud, voor een kleine of grote groep. In de workshop 'djembe' leer je spelenderwijs ritmes op de djembé en ook eigen inbreng en creativiteit komt aan bod. Of leer verschillende ...

The Music Zone | Muziek workshops

https://www.themusiczone.nl/

The Music Zone staat voor vette muziekworkshops. Vernieuwend, inspirerend, en altijd voor de hele groep tegelijk. Niemand hoeft op de beurt te wachten, iedereen voelt zich - ongeacht skills - een echte muzikant! Neem snel een kijkje tussen ons aanbod: alles van jammen tot elektronisch produceren.

Muziek workshops - 1001 Activiteiten

https://www.1001activiteiten.nl/muziek-workshop

Klaar om jouw muzikale reis te beginnen? Bekijk ons volledige aanbod aan muziekworkshops en boek vandaag nog jouw volgende muzikale avontuur met collega's, leerlingen, familie of vrienden.

Cursussen & Workshops - Muziekschool Rotterdam

https://www.demuziekschoolrotterdam.nl/cursussen-en-workshops/

Volg een gratis proefles. Alle cursussen & workshops. Blaasinstrumenten. Percussie. Snaarinstrumenten. Toetsen. Vocaal. Bekijk onze cursussen en workshops. Volg een gratis proefles bij de Muziekschool Rotterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.