Muziekworkshops online kopen

Muziekworkshops op locatie voor onderwijs of teambuilding

https://www.muziekworkshops.nl/

Workshop Musical. Nederland houdt van musicals; bezoekersaantallen zijn hoog, en er zijn veel verschillende producties. Het lijkt wel of iedereen naar Tina, Aladdin of Hij Geloof In Mij is geweest! In de Musical Workshop leert jullie groep zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied.

Muziekworkshops Klankcollectief - Klankcollectief

https://www.klankcollectief.nl/

Muzikaal aan de slag met de muziekworkshops van Klankcollectief! Klankcollectief.nl is een platvorm voor muzikale-groeps-activiteiten. Met uw bedrijf, vereniging, vrienden of familie gaat u aan de slag met het gezamenlijk muziek maken. Van zingen in koor tot het bespelen van instrumenten middels uiteenlopende workshops.

De Popfabriek - muziekcursussen en muziekworkshops

https://depopfabriek.nl/

De Popfabriek is een gezamenlijk initiatief van Muziekschool Waterland en Poppodium P3. Door steeds hechtere samenwerking tussen de muziekschool en het voortgezet onderwijs in Purmerend zijn veel leerlingen vanuit projecten die de muziekschool onder schooltijd in het onderwijs uitvoert doorgestroomd naar de Popfabriek.

Samenwerking en communicatie | Mooibroek Music acCompany

https://www.mooibroekmusic.nl/muziekworkshops

Muziekworkshops zijn er in vele soorten en maten. Met verschillende aanleidingen en verschillende doelstellingen. Een muziekworkshop doe je met een groep mensen: je gaat samen aan de slag, je werkt samen naar een doel en je hebt samen plezier in muziek.

Muziek workshops voor kinderen | Walkaplank

https://www.walkaplank.nl/activiteiten/muziekworkshops-voor-kinderen/

Onze muziekworkshops voor kinderen komen naar jullie bso of kdv toe! Op zoek naar een muziek workshop op locatie? Onze docenten zijn professionele musici met veel ervaring met kinderen. De juiste toon aanslaan, kijken naar wat de kinderen nodig hebben, hen muzikaal inspireren, laat dat maar aan onze Walkaplank muziekhelden over!

Uit de maat - Muziekworkshops, Teambuildings, Rots en Water trainingen.

https://www.uitdemaat.be/

De muziekworkshops bieden een antwoord op de te halen creatieve doelstellingen in het onderwijs. Door teambuildings wil ik een extra aanbod aanbieden aan bedrijven voor hun team. Met de Rots en Water trainingen wil ik jongeren helpen om zich meer zelfbewust en weerbaar te maken op een leuke manier.

Muziek workshop op school - Tofste workshops ontdekken

https://skoolworkshop.nl/muziek-workshop-op-school/

Wij hebben een breed aanbod aan muziek workshop voor een basisschool, het voortgezet onderwijs en het MBO. Workshops om muziek te produceren, te ontdekken en te ervaren. Van zingen tot luisteren en van muziek maken en bewegen op muziek. Het komt allemaal aan bod. De leerlingen leren ritmes herkennen en maat te houden.

Muziekworkshops | SummerWindAcademy Thorn

https://www.summerwindacademythorn.nl/

Harmonie St. Michaël van Thorn beleefd in het weekend van 31 augustus tot en met zondag 2 september de derde editie van Summerwind Academy Thorn. De Summerwind Academy gaat over het opzoeken van muzikale verdieping. Het gaat over elkaar muzikaal inspireren. Het gaat over topsolisten en docenten die hun enthousiasme overbrengen op jonge collega ...

Verrassende muziekworkshops voor school | Organiseer nu!

https://www.kleinkunstig.nl/workshops/muziekworkshop-op-school/

Muziekworkshops zijn een stuk diverser dan je misschien denkt. Muziek staat namelijk bol van wiskunde en taal. Tijden muziekworkshops op school gaan leerlingen aan de slag met het herkennen van ritmes en melodische patronen. Dit draagt vooral bij aan ruimtelijk inzicht, wat weer bijdraagt aan abstract denken.

Sebas' Muziekworkshops

http://www.sebasmuziekworkshops.nl/

Sebas' Muziekworkshops.nl! Deze website bevat informatie over Sebas' Muziekworkshops, gegeven in Jongerencentrum 't Blok te Nieuwerkerk a/d IJssel. Daarnaast heeft Sebas' Muziekworkshops ook Bandcoaching, Privé- en Songwriting-lessen in het aanbod. Kijk gerust even rond! Veel kijk- & luisterplezier!

Maak samen de mooiste muziek tijden een muziek workshop

https://www.1001activiteiten.nl/muziek-workshops

Maak samen de mooiste muziek tijden een muziek workshop. Er zijn genoeg onderzoeken en voorbeelden bekend die duidelijk hebben gemaakt dat muziek een belangrijke rol speelt in de beleving van allerlei aspecten van een mensenleven. Muziek doet iets met je emoties en kan deze versterken. Samen muziek maken heeft een positieve invloed op hoe je je ...

Muziekworkshop voor groep op locatie, teamuitje onderwijs

https://www.muziekworkshop.nl/

Prijs Muziekworkshop. Je haalt een leuke muziekworkshop in huis vanaf 475 euro. De prijs is afhankelijk van de setting, het aantal deelnemers en de locatie. Neem vrijblijvend contact op om je muziekworkshop ideeën te bespreken en voor een prijsopgave voor een leuke muziekworkshop. Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Workshop Muziek & Zang - Op jouw locatie - Muzische Workshops

https://www.muzischeworkshops.be/muziek/

Muzische Workshops biedt een ruim aanbod aan muziek en zang workshops. Djembe, musical, muziekinitiatie,…. Voor elke gelegenheid een spetterende muziek WORKSHOP! Wij komen naar jouw locatie in heel Vlaanderen en Brussel! –.

Muziekworkshops.com

http://muziekworkshops.com/

Marcreizen/Muziekworkshops.com bestaat 20 jaar! Reden voor een groots muzikaal feest in FRANSE sferen. Lekker eten, drinken èn vooral veel live-muziek en oude bekenden ontmoeten.

Muzische Workshops & Creatieve Activiteiten - Alle Muzische Domeinen

https://www.muzischeworkshops.be/

Muzische Workshops. Muzische Workshops vzw specialiseert zich in kunst- en cultuureducatieve activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je kan bij ons terecht voor workshops, vormingen en voorstellingen in het onderwijs, in de vrije tijd en in de werksfeer. We streven naar een duurzame toekomst voor mens, maatschappij en planeet.

muziek, muziekworkshop, muziekworkshops, liedjes, zang

http://www.muziekworkshop.com/

WORKSHOPGIDS voor úw workshops. In 2004 waren we het eerste bedrijf in Nederland dat online workshops presenteerde. We zijn goed op de hoogte van het workshopaanbod in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Muziekworkshops | Leuke, betaalbare workshops, activiteiten en lezingen ...

https://www.workshopsvoorsenioren.nl/muziekworkshops/

Muzikale Workshops. Dat muziek belangrijk is voor ouderen, is bekend. En natuurlijk is het leuk om Nederlandse liedjes mee te zingen. Maar er kan zoveel meer! Kijk hieronder voor inspirerende en vermakelijke workshops. Geen noten lezen, gewoon meteen meedoen en genieten!

Muziek Workshops op locatie voor groepen | maX Music

https://www.maxmusic.nl/workshops/muziek-workshops-volwassenen

Onze workshopleiders komen met de muziekinstrumenten naar jullie locatie. Of dit nu een kantoor, restaurant, hotel of conferentiecentrum is. Sommige muziek workshops kunnen zelfs buiten plaatsvinden. Ter plekke creëren we een workshopruimte of zelfs een opname-studio. In goed overleg is er veel mogelijk.

Muziekworkshops en activiteiten voor school | In heel Nederland | Kijk nu!

https://www.grotebroer.nl/workshops/muziekworkshops/

Met onze muziekworkshops proeven leerlingen van deze kunstdisciplines. Tijdens de workshop Songwriting leren leerlingen hoe ze een goed liedje schrijven. Ze leren wat rijmschema’s zijn en om hun verhaal pakkend in een lied over te brengen. De muziekworkshops van Grote Broer spelen dus in op allerlei aspecten van de discipline muziek!

Muziekworkshops - Kunsteducatie Nederland

https://www.kunsteducatienederland.nl/workshops/muziek/

Een uitdagende slagwerkworkshop met tonnen, blikken, basketballen, boomwhackers en nog veel meer. Met deze ritmische klankstaven zorg je voor verrassende, opzwepende en kleurrijke muziek. Hoe groot de groep ook is. NIEUW in ons aanbod. Ga in groepjes van 2 aan de slag met de groovebox en produceer de beste sounds.

“In de Zuidkamer in Geleen-Zuid mag iedereen gewoon binnenlopen”

https://www.dejuistezorgopdejuisteplek.nl/praktijkvoorbeelden/in-de-zuidkamer-in-geleen-zuid-mag-iedereen-gewoon-binnenlopen/

Gewoon binnenlopen. De Zuidkamer ligt in het hart van Geleen-Zuid, in winkelcentrum Zuidhof. “Het is een plek waar professionals en inwoners elkaar treffen”, vertelt Bart. “Of ze nu een vraag hebben over de woningbouw, het opknappen van de flats, de inrichting van de openbare ruimte of over het aanvragen van een DigiD, een uitkering of de ...