Fietstochten online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Fietsroutes in Nederland | ANWB

https://www.anwb.nl/fietsroutes
Gevonden in: ANWB kortingscode

Zoek en vind de mooiste en gratis fietsroutes in elke provincie van Nederland met ANWB. Ontdek de 200+ routes, de tips voor de herfst, de meerdaagse fietsroutes, de e-bike routes en meer.

Bezoek ANWB met korting

Fietsvakanties voor iedereen - Cycletours

https://cycletours.nl/

Albanië. +31 20 521 84 00. info@cycletours.nl. Gyroscoopweg 104. 1042 AX Amsterdam. Openingstijden: Ma t/m Vr. 09.00 - 17.00. Cycletours biedt zorgeloze fietsvakanties voor iedereen. Van ervaren renners tot families met kinderen. Bekijk het uitgebreide aanbod en laat u inspireren!

Fietsroutes in Nederland langs de mooiste omgevingen - Fietsnetwerk

https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes-nederland/

Kies dan één van onze routes en ontdek onderweg de mooiste locaties in Nederland. Van Cadzand tot Bad Nieuweschans en van Texel tot Vaals: er zitten altijd wel leuke fietsroutes tussen die je onverwachts langs mooie gebieden brengt. Met een brede variatie aan fietsroutes is er voor jou ook wel een fietsroute in Nederland te vinden.

De 8 mooiste fietsroutes rond Touffailles | Komoot

https://www.komoot.com/nl-nl/guide/1354617/fietsroutes-rond-touffailles

Een fietstocht maken rond Touffailles is echt één van de beste manieren om meer van dit gebied te zien, maar het is soms lastig om te weten waar je precies heen moet gaan. Om dat probleem op te lossen, presenteren we je hier de 8 populairste fietstochten rond Touffailles - je hoeft alleen nog maar te kiezen. Vallée de la Séoune — boucle.

De populairste Fietstochten routes ter wereld | Wikiloc

https://nl.wikiloc.com/routes/fietstochten

Vind de beste Fietstochten routes. Ontdek de mooiste plekken ter wereld, download gps-tracks en volg de toproutes op een kaart. Neem je eigen spoor op vanuit de Wikiloc-app, upload het en deel het met de community.

Kalender toertochten | Cycling Vlaanderen | Cycling Vlaanderen

https://cycling.vlaanderen/recreatie/kalender

Ontdek de recreatieve kalender van Cycling Vlaanderen met meer dan 400 tochten per jaar, waaronder VTT, cyclo, VMA, VZW en VMA Tour. Filter op datum, categorie, organisator en locatie om je favoriete toertochten te vinden.

Fietsroutes - Nederland Fietsland

https://www.nederlandfietsland.nl/fietsroutes/

Of het nou om een dagtocht of fietsvakantie gaat, het is in Nederland een fantastische belevenis. Wij zetten ons hier dagelijks voor in. Ook jij kunt hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Ja, ik help graag mee! De mooiste fietsroutes voor je dagtocht of fietsvakantie vind je hier.

Fietsevenementen - Nederland Fietsland

https://www.nederlandfietsland.nl/fietsevenementen/

Op deze pagina zie je fietsevenementen die Wielersportbond NTFU organiseert. Elke maand is er wel een tocht of event waar je aan mee kunt doen. Dit zijn vooral fietsmeerdaagsen. Dan staat dus een hele streek een paar dagen in het teken van het fietsen. Je hebt vaak keuze uit verschillende afstanden.

6x de mooiste fietsroutes door Nederland | NS

https://www.ns.nl/dagje-uit/actief-natuur/fietsen/de-mooiste-fietsroutes-door-nederland.html

Rond het Gooi: Bussum, Laren en Hilversum. Start- en eindpunt: station Hilversum. Tijdens een fietsdag door het Gooi kom je langs wonderschone heidegebieden als de Tafelberg- en Zuiderheide, de Gooise Meren, boerderijen, leemkuilen en unieke flora. Ondertussen ga je terug in de geschiedenis.

Meerdaagse fietstochten | Trekkershutten.nl

https://www.trekkershutten.nl/meerdaagse-fietstochten

Voor informatie over (meerdaagse) fietstochten in Nederland kun je het beste terecht op de website Nederland Fietsland. Hier vind je een overzicht van alle Landelijk Fietsroutes (LF), knooppuntroutes én een heel fijne fietsrouteplanner, waar ook alle Trekkershutten op staan (vink Trekkershut aan onder de POI’s).

Fietsroutes overzicht Fietsen123 - Alles over fietsen | Fietsen123

https://www.fietsen123.nl/fietsroutes

Op Fietsen123 vindt u de leukste fietsroutes in Nederland en België. En alles over e-bikes (elektrische fietsen) en fietsvakanties!

Fietslabyrint | Virtueel binnen fietsen | 600+ online fietsroutes in ...

https://www.fietslabyrint.nl/routes/

Fietslabyrint heeft meer dan 600 interactieve, virtuele fietsroutes over heel de wereld.

Fietsen in de natuur | Natuurmonumenten

https://www.natuurmonumenten.nl/fietsen

Help mee. Kom fietsen bij Natuurmonumenten! Meer dan 70 fietsroutes en fietstochten in de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Fietssport - Toertochten

https://www.fietssport.nl/toertochten

Vind hier de beste fietstochten in Nederland voor oktober 2023, gesorteerd op categorie, locatie en afstand. Van MTB en gravel tot racefiets en veldtocht, er is voor ieder wat wils. Bekijk de data, deelnemende clubs en deelnemers van de toertochten op deze pagina.

De 20 mooiste fietsroutes in Nederland | Komoot

https://www.komoot.com/nl-nl/guide/532/fietsroutes-in-nederland

Nederland barst van de fietsroutes die de mooiste steden en natuur met elkaar verbinden. Niet voor niets staat Nederland bekend als een van de meest fietsvriendelijke landen ter wereld. Spring op de fiets en ontdek de rijkdom van de Nederlandse natuur. In Nederland fiets je door bossen, heidevelden en zandduinen. Over dijken en duinen langs de zee of door de uiterwaarden van grote rivieren en ...

Fietsroutes met prachtige afstapmomenten | Fietsnetwerk.nl

https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/

Fietsroutes tussen 25 en 100 kilometer. De leukste fietsroutes voor een compleet dagje uit met een middellange afstand tussen de 25 en 100 kilometer. Afhankelijk van de gekozen fietsroute kan de fietsduur oplopen tot ruim 5 uur. Je kunt deze uiteraard zelf uitbreiden door rustmomenten te pakken en extra afstapmomenten toe te voegen.

Fietsvakanties - de allermooiste fietsreizen binnen Europa | TUI

https://www.tui.nl/fietsvakantie/

Ontdek Europa met een TUI fietsvakantie. Laat je verrassen door de mooiste routes door stad en natuur. Neem voor persoonlijk advies contact op met een van onze reisbureaus. Kies uit diverse fietsarrangementen, inclusief bagagetransport, huren van fietsen en dagprogramma.

Fietsen123 - Alles over fietsen | Fietsen123

https://www.fietsen123.nl/

Je hebt al onze routes nu altijd binnen handbereik. Lees meer! Zoek je een fietsroute? Op Fietsen123 vind je de leukste fietsroutes in Nederland. En alles over e-bikes (elektrische fietsen) en fietsvakanties!