Fietstochten online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Fietsroutes in Nederland | ANWB

https://www.anwb.nl/fietsroutes
Gevonden in: ANWB kortingscode

Fietsroutes in Nederland. Of je nu een rondje in de omgeving wilt maken of een langere fietstocht. Inspiratie voor je fietsroute vind je hier. Stippel je eigen route uit met onze fietsknooppuntenplanner of kies een route uit ons diverse aanbod van +200 gratis routes verspreid door Nederland.

Bezoek ANWB met korting
1.50% korting
Nike korting

De 11 beste Nike cadeaus voor wielrenners. Nike NL

https://www.nike.com/nl/a/cadeaus-voor-wielrenners
Gevonden in: Nike kortingscode

De 11 beste Nike cadeaus voor wielrenners. Van schoenen met kliksysteem tot must-have-laagjes, geen wielrenner zal teleurgesteld zijn met een van deze cadeaus van Nike. Als je op zoek bent naar het ultieme cadeau voor een wielrenner, dan biedt Nike meer dan genoeg artikelen die liefhebbers kunnen helpen nog meer te genieten van alle fietstochten.

Bezoek Nike met korting

Fietsroutes met prachtige afstapmomenten | Fietsnetwerk.nl

https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/

Fietsroutes tussen 25 en 100 kilometer. De leukste fietsroutes voor een compleet dagje uit met een middellange afstand tussen de 25 en 100 kilometer. Afhankelijk van de gekozen fietsroute kan de fietsduur oplopen tot ruim 5 uur. Je kunt deze uiteraard zelf uitbreiden door rustmomenten te pakken en extra afstapmomenten toe te voegen.

Fietsen langs de Moezel – Fietsvakanties langs de Moezel

https://www.fietsenlangsdemoezel.nl/

0031 636 07 15 09. Graag maken wij uw fietsvakantie tot een onvergetelijke ervaring. Kies één van de fietsvakanties en boek een wijnproeverij, een boottocht, een museumbezoek, een extra overnachting of diner of één van de andere opties en maak de fietstocht precies zoals u dat wilt.

Fietsroutes in Nederland langs de mooiste omgevingen - Fietsnetwerk

https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes-nederland/

Kies dan één van onze routes en ontdek onderweg de mooiste locaties in Nederland. Van Cadzand tot Bad Nieuweschans en van Texel tot Vaals: er zitten altijd wel leuke fietsroutes tussen die je onverwachts langs mooie gebieden brengt. Met een brede variatie aan fietsroutes is er voor jou ook wel een fietsroute in Nederland te vinden.

Routeboekje Wandel en fietstochten Utrechtse Waarden. - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/v/boeken/reisgidsen/m2108513698-routeboekje-wandel-en-fietstochten-utrechtse-waarden

Routeboekje Wandel en fietstochten Utrechtse Waarden. Bieden. Ophalen of Verzenden. Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95. Thuisbezorgd voor € 4,25. Kopersbescherming beschikbaar. 1 0 sinds 26 apr. '24, 20:14. Deel via. of. Kopieer link. Kenmerken. Conditie Zo goed als nieuw. Type Fiets- of Wandelgids.

fietstochten - Vrouwen van Nu

https://vrouwenvannu.nl/activiteiten/fietstochten-3/

fietstochten. Van april tot oktober fietsen wij eens per maand een middag in de mooie omgeving van Dwingeloo. We fietsen dan ongeveer 25 kilometer. In augustus maken we een lange fietstocht.

Fietsroutes - Nederland Fietsland

https://www.nederlandfietsland.nl/fietsroutes/

Langeafstand Fietsroutes – afgekort LF-routes – zijn ideaal voor meerdaagse fietstochten. Ze laten je de mooiste plekjes zien. LF-weekendtochten. Twee of drie dagen proeven van het langeafstandsfietsen. Je fietst deels via een LF-route en deels via knooppunten. Knooppuntroutes. Met de fietsknooppunten plan je eenvoudig je eigen dagtocht.

Fietslabyrint | Virtueel binnen fietsen | 700+ online fietsroutes in ...

https://www.fietslabyrint.nl/routes/

Fietslabyrint heeft meer dan 600 interactieve, virtuele fietsroutes over heel de wereld.

Fietslabyrint | Virtueel binnen fietsen | 700+ online fietsroutes in ...

https://www.fietslabyrint.nl/thuis/

Wat is Fietslabyrint Thuis en hoe werkt het? Fietslabyrint Thuis is een innovatieve app waarmee je virtueel kunt fietsen vanuit je eigen huis. Je kunt de wereld verkennen terwijl je fit blijft. De app biedt maandelijks 35 nieuwe fietsroutes die je kunt ontdekken.

Fietsroutes in Nederland | Actief in de natuur | NS Dagje Uit | NS

https://www.ns.nl/dagje-uit/actief-natuur/fietsen

Ontdek de leukste en mooiste fietsroutes in eigen land. Fiets door de natuur, stad en langs het water. De routes zijn goed bereikbaar met het ov en starten en eindigen op een NS-station. Huur een OV-fiets en ga lekker eropuit.

De 10 mooiste fietsroutes in Nederland | Komoot

https://www.komoot.com/nl-nl/guide/532/fietsroutes-in-nederland

Nederland barst van de fietsroutes die de mooiste steden en natuur met elkaar verbinden. Niet voor niets staat Nederland bekend als een van de meest fietsvriendelijke landen ter wereld. Spring op de fiets en ontdek de rijkdom van de Nederlandse natuur. In Nederland fiets je door bossen, heidevelden en zandduinen. Over dijken en duinen langs de zee of door de uiterwaarden van grote rivieren en ...

Fietsrouteplanner - Nederland Fietsland

https://www.nederlandfietsland.nl/fietsrouteplanner/

Bekijk het aanbod fietsrouteplanners. Plan je fietsroute met de meest geavanceerde fietsrouteplanner van Nederland. Van deur tot deur, of een recreatieve fietstocht. Dagelijks geactualiseerd door honderden vrijwilligers.

Home - Nederland Fietsland

https://www.nederlandfietsland.nl/

Nederland Fietsland is hét startpunt voor fietsen in Nederland. Met knooppuntroutes, Langeafstand Fietsroutes voor elke fietsvakantie.

6x de mooiste fietsroutes door Nederland | NS

https://www.ns.nl/dagje-uit/actief-natuur/fietsen/de-mooiste-fietsroutes-door-nederland.html

1. Fietsroute Venlo-Noord. Start- en eindpunt: station Venlo. Deze 26 kilometer lange route begint bij Venlo en heeft voor ieder wat wils: stad, natuur en historie. Via het centrum van de oude vestingstad fiets je door naar ’t Ven. In deze wijk liggen wegen die nog zijn aangelegd door Napoleon Bonaparte.

Fietssport - Toertochten

https://www.fietssport.nl/toertochten

De complete toertochtkalender van de NTFU met 2.500 toertochten voor racefiets, gravel- en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere pl

De beste fietsroutes en -paden | Komoot

https://www.komoot.com/nl-nl/discover/fietsroutes

Ontdek de beste fietsroutes, gidsen en Collecties, georganiseerd per regio en gecategoriseerd op het type avontuur waar je naar op zoek bent. Kies je regio, selecteer de categorieën die het best aansluiten op wat je wilt ervaren en vind je volgende fietsroute. Filteren op.

De mooiste fietsroutes - Fietsersbond

https://www.fietsersbond.nl/onderweg/fietsroutes/

Lange fietstochten populair. Een interview met Paul Benjaminse. De man achter de populaire fietsgidsjes. Fietsen in de Utrechtse waarden (49 km) Door de Utrechtse Waarden loopt een fietsroute van 49 kilometer met sieraden en kersen. Nieuwe fietsroutes langs de Waterlinie. De ...

Fietsroutes door natuurgebieden | Natuurmonumenten

https://www.natuurmonumenten.nl/fietsen

Natuurmonumenten heeft een ruim aantal fietsroutes uitgezet door natuurgebieden verspreid over heel Nederland. Talloze kilometers fietspad laten je genieten van het landschap en de natuur. Onderstaande routes voeren door duinen, bossen, heide, weilanden, nationale parken en nog veel meer mooie plekken. Stap op de fiets en voel de wind door je ...

LF-routes - Nederland Fietsland

https://www.nederlandfietsland.nl/lf-routes/

Bestel eenvoudig online. LF-routes – voluit Langeafstand Fietsroutes – zijn ideaal voor het plannen van je meerdaagse fietstocht. Er is zo’n 3700 km bewegwijzerde LF-route door boerenland, over uitstrekte hei, door de stad of juist langs de kust. De LF-routes bestaan al tientallen jaren.

Meerdaagse fietstochten | Trekkershutten.nl

https://www.trekkershutten.nl/meerdaagse-fietstochten

Voor informatie over (meerdaagse) fietstochten in Nederland kun je het beste terecht op de website Nederland Fietsland. Hier vind je een overzicht van alle Landelijk Fietsroutes (LF), knooppuntroutes én een heel fijne fietsrouteplanner.