Parachutespringen online kopen

Welkom bij Parachutspringen.nl! Skydiven Tandemsprong

https://www.parachutespringen.nl/

Parachutespringen op de mooiste plekken in Nederland. Kun je niet wachten om je eerste tandemsprong te boeken? Kijk dan snel op welke locatie in Nederland jij wilt parachutespringen. Via Parachutespringen.nl kun je parachutespringen vanaf Texel, Ameland of Zeeland. Je kunt dus altijd rekenen op een prachtig uitzicht over de zee en de natuur.

Q&A - Parachutespringen.nl voor Tandem Skydive!

https://www.parachutespringen.nl/qa/

Kan ik parachutespringen boven de 100kg? We hanteren een maximumgewicht van 100 kg. Dit in verband met onze springuitrusting. Boek direct je sprong! Reserveren van een tandemsprong Hoe kan ik een datum voor mijn tandemsprong reserveren? Via de reserveringspagina van onze website kun je een datum inplannen Kan ik de afspraak verzetten?

De 3 mooiste plekken om in Nederland te parachutespringen

https://man-man.nl/parachutespringen-nederland/

1. Parachutespringen in Texel. Wanneer je op Texel bent moet een parachutesprong hoog op je lijstje staan. Het grootste eiland van Nederland is namelijk nog mooier wanneer je het van boven ziet. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, geniet je van een schitterende panorama view. Het hele eiland ligt letterlijk onder je.

Maak dé parachutesprong van je leven bij Paracentrum Zeeland

https://www.skydive-zeeland.nl/

Onder begeleiding en gekoppeld aan een zeer ervaren instructeur maak je van grote hoogte de sprong van je leven. De staff van Skydive Zeeland kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waardoor je, naast een gedegen voorbereiding, ontspannen begeleid wordt tijdens het parachute springen.

Wat zijn de kosten van Parachutespringen? - Paracentrum Texel

https://www.paracentrumtexel.nl/over-de-dropzone/prijzen/

Over ons Prijzen Tandemsprongen Losse sprongen Cursussen Team deals Tandemsprongen Maak de sprong van je leven; kies uit een van deze opties voor het maken van je tandem parachutesprong (geen ervaring voor nodig). Over de Dropzone Ervaren springers Teams Burble Manifest Systeem Prijzen Evenementen Sportspringer Waiver medische verklaring

Parachutespringen? Boek direct je sprong! ENPC: sinds 1948

https://www.enpc.nl/parachutespringen

Parachutespringen is absoluut veilig en bij Skydive ENPC zorgen we er ook voor dat jij je op je gemak voelt. Wij zijn de meest ervaren skydive vereniging van Nederland en onze instructeurs hebben al honderden sprongen gemaakt.

Tandem Parachutespringen (Skydive) Hoogste in Nederland: 13.000ft.

https://www.paracentrumtexel.nl/tandem-skydive/

3 soorten Tandemsprongen We bieden drie verschillende soorten Tandem parachutesprongen aan. Elke sprong heeft een andere afspring hoogte en vrije val duur. Boek nu je sprong * Op weekdagen nu €75,- euro korting op de Extreme Skydive van 13000′ met kortingscode WEEKUPGRADE.Meer informatie op de kortingscode pagina.

Skydive Spa : Valschermspringen in Belgie, parachutesprong duosprong

https://www.skydivespa.be/nl/

Skydive Spa : Valschermspringen in Belgie, parachutesprong duosprong Skydive Spa Het sprongcentrum midden in de Ardennen Wie zijn wij & medewerkers De tandem parachutesprong Een sensationeel cadeau! 200€ Tandemsprong tijdens de week 230€ Tandemsprong tijdens het weekend en op feestdagen 310€ Tandem slow & furious Kompetent advies Op tripadvisor

Home - Skydive Teuge

https://www.skydiveteuge.com/

Sinds 1969 wordt er parachute gesprongen op het vliegveld van Teuge. In het begin een weekendactiviteit, georganiseerd door een klein groepje enthousiastelingen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste parachutistencentra in Europa. Parachutespringen is in Teuge al lang niet meer weg te denken.

Parachutespringen – Skydiven – Indoor

https://parachutespringen.com/

Parachutespringen in Nederland >> De sprong Je springt vanop ongeveer 12.000 voet, dat is vier kilometer, vanuit een vliegtuig of luchtballon. Eerst heb je een vrije val van ongeveer één minuut. Op die tijd zak je maar liefst 8000 voet! Als je op 4000 voet bent, trek je je parachute open.

Tandemsprong - Skydive Teuge

https://www.skydiveteuge.com/tandemsprong/

We springen altijd vanaf 3 tot 4 kilometer hoogte (9.000ft tot 13.000ft), de hoogste sprongen in Nederland met de langste vrijeval. Teuge ligt centraal in Nederland, vlakbij Apeldoorn pal aan de A50 en A1. We zijn 7 dagen in de week open in het zomerseizoen, maar ook in de winter kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag komen springen.

Informatie over Tandem Parachutespringen in Nederland

https://parachutespringen.info/

Hoe werkt parachutespringen? Een tandem parachutesprong is een sprong waarbij een tandem instructeur alle handelingen verricht die nodig zijn om uit een vliegtuig te springen en daarna veilig te landen… met een passagier vastgemaakt aan zijn harnas. De term tandem-passagier is goed gekozen: de tandem-instructeur doet eigenlijk al het werk.

Parachutespringen of tandemsprong maken kan bij Parachutespringen.nl

https://www.parachutespringen.nl/parachutespringen/

Parachutespringen staat bij vrijwel iedereen op de bucketlist! Op al onze springlocaties zijn centraal gelegen, makkelijk te bereiken per auto en OV en beschikken we over perfecte faciliteiten voor tandemsprongen en de individuele sportparachutist.

Parachutespringen | Skydive ENPC, de hoogste sensatie van Brabant

https://www.enpc.nl/

Je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met parachutespringen, oftewel: skydiven. We zijn de oudste parachutistenvereniging van Nederland en we maken van iedere dag en iedere parachutesprong weer een feestje ! Kenmerkend aan onze club is het informele, gezellige karakter.

Parachutespringen boven Texel, dé plek om te skydiven

https://www.paracentrumtexel.nl/

De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong (ook wel Tandem Skydive genoemd). Je springt dan aangehaakt aan een instructeur, je krijgt een korte instructie en je hoeft zelf eigenlijk niets te doen behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring. Een tandemsprong kent geen minimum of maximum leeftijd.

Parachutespringen Nederland - Tandemsprong vanaf €209

https://parachutespringen-nederland.nl/

Parachutespringen Nederland - Tandemsprong vanaf €209. Weinig ervaringen zijn zo uniek als parachute springen – maar dat kan je enkel zeggen als je het zelf al eens hebt gedaan! Voor zij die houden van avontuur, adrenaline-kicks en alles dat erbij komt kijken, is parachutespringen Nederland zeker en vast een leuk idee.

Tandemsprong maken? Boek jouw parachutesprong bij Skydive ENPC!

https://www.enpc.nl/tandemsprong-maken

Dan ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres! Al meer dan 70 jaar springen wij met passie en plezier een gat in de lucht. Wij staan voor veiligheid, gezelligheid en persoonlijk contact. Want parachutespringen is natuurlijk niet zomaar een uitdaging! Onze enthousiaste tandemmasters staan klaar om je mee te nemen in jouw spectaculaire tandemsprong.

Tandemsprong maken? Beleef de ultieme kick tijdens je eerste tandemsprong!

https://www.parachutespringen.nl/tandemsprong/

Parachutespringen vanaf 13.000 ft (4 km) hoogte: € 259,00; Foto/video € 115,00; Prijzen parachutespringen vliegveld Ameland: Parachutespringen vanaf 9.000 ft (3 km) hoogte: € 209,00; Foto/video € 75,00; Prijzen sparachutespringen vliegveld Midden-Zeeland: Parachutespringen vanaf 9.000 ft (3 km) hoogte: € 209,00; Foto/video € 75,00

Parachutespringen - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Parachutespringen

Parachutespringen of valschermspringen is het uitvoeren van een sprong uit een vliegend voertuig, gevolgd door een vlucht met een parachute na het ontplooien ervan en de landing. Het springen van bergen, gebouwen of andere hoge dingen die aan de aarde verbonden zijn, wordt basejumpen genoemd. Vaak wordt niet gelijk de parachute geopend, maar is er eerst een fase van vrije val, die skydiving wordt genoemd. De geschiedenis van het parachutespringen begint bij Andre-Jacques Garnerin ...

Belgische parachuteclubs - Parachutespringen

https://parachutespringen.com/belgische-parachuteclubs/

De club beschikt over één vlliegtuig, een Cessna 206 Turbine waar zes parachutisten in kunnen. Een vlucht van twintig minuten brengt je al snel naar 12000 voet, de ideale springhoogte. In paraclub Hoevenen kan je ook terecht voor cursussen en je eerste parachutesprong. De contactgegevens: Dijkstraat 3940 Hoevenen Tel: 0032 477 320 976