Parachutespringen online kopen

Welkom bij Parachutspringen.nl! Skydiven Tandemsprong

https://www.parachutespringen.nl/

Via Parachutespringen.nl kun je parachutespringen vanaf Texel, Ameland of Zeeland. Je kunt dus altijd rekenen op een prachtig uitzicht over de zee en de natuur. Je parachutesprong is ook mooi te combineren met een strandvakantie in een van deze regio’s.

www.parachute.nl: www.parachute.nl

https://parachute.nl/

Welkom op de internetsite van de KNVvL afdeling parachutespringen. Op deze site kun je veel vinden over parachutespringen en indoor skydiving in Nederland. Voor iedereen is er van alles te vinden. Het maakt dus niet uit of je die ervaren para bent, of dat je nog moet kennismaken met parachutespringen. Vind je parachutespringen leuk?

Home | Tandem parachute springen boven Ameland en waddenzee

https://www.skydive-ameland.nl/

Skydive ameland is het paracentrum op ameland. Parachutespringen is een onvergetelijke sensatie en daarom doen wij het ook zo graag. Bovendien doen we het boven de mooiste dropzone van Nederland: Ameland! Voeg een onvergetelijke ervaring toe aan uw verblijf en geniet van het geweldige uitzicht boven ons mooie eiland!!

Parachutesprong maken boven Nederland kan via Parachutespringen.nl

https://www.parachutespringen.nl/parachutesprong/

Parachutespringen op de mooiste locaties van Nederland. Kun je niet wachten om je eerste tandemsprong te boeken? Kijk dan snel welke van onze prachtige locaties bij jou in de buurt is. Via Parachutespringen.nl kun je parachutespringen vanaf Waddeneilanden Texel en Ameland, of vanuit Midden-Zeeland.

Wat zijn de kosten van Parachutespringen? - Paracentrum Texel

https://www.paracentrumtexel.nl/over-de-dropzone/prijzen/

Kan ik mijn electrische fiets of auto opladen bij het vliegveld? Lees over de verschillende opties (extra hoogte, wel of geen foto & video pakket) en de bijbehorende prijs van Parachutespringen bij Paracentrum Texel.

Prijzen 2024 - Kom parachutespringen of maak een tandemsprong bij ...

https://skydivehoogeveen.nl/springers/prijzen/

We hebben een beperkt aantal plekken op nader te bepalen datums. Belangstelling? Neem contact op via: Extreme Altitude Tandem. Bekijk onze prijzen voor tandemsprongen, opleidingen, reguliere springprijzen en de FS teamdeals.

Informatie over Tandem Parachutespringen in Nederland

https://parachutespringen.info/

Leer meer over het maken van een parachutesprong samen met een instructeur, de tandem-parachutesprong of kortweg tandemsprong. Nederland is de ideale plaats om een tandem skydive te maken met 3 aanbevolen dropzones / paracentra.

De 3 mooiste plekken om in Nederland te parachutespringen

https://man-man.nl/parachutespringen-nederland/

1 Parachutespringen in Texel. Wanneer je op Texel bent moet een parachutesprong hoog op je lijstje staan. Het grootste eiland van Nederland is namelijk nog mooier wanneer je het van boven ziet. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, geniet je van een schitterende panorama view. Het hele eiland ligt letterlijk onder je.

Parachutespringen boven Texel, dé plek om te skydiven

https://www.paracentrumtexel.nl/

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wilt maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken.

KNVvL | Parachutespringsport

https://www.knvvl.nl/parachutespringen/zelf

Net als bij elke sport stelt parachutespringen eisen: een gezond lichaam, een gezonde geest, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing. Die eerste sprong vergeet je ook nooit meer. Maar het verhaal gaat verder, oefenen voor de juiste valhouding, het goed leren besturen van je parachute, figuren in de vrije val maken of zo exact mogelijk landen.

Duosprong | Maak jouw eerste parachutesprong! | Skydive ENPC

https://www.enpc.nl/duosprong

Een duosprong (ook wel een ' tandemsprong ' genoemd) is een mogelijkheid voor beginners om op een veilige manier de te skydiven. Bij Skydive ENPC hebben we al meer dan 70 jaar ervaring met parachutespringen en springen wij met passie en plezier.

Tandemsprong parachutespringen | Skydive Teuge

https://www.skydiveteuge.com/tandemsprong/

Reserveer direct een tandem skydive met Skydive Teuge en ervaar de onvergetelijke sensatie van een vrijeval op een vliegtuig. Lees hier de fysieke eisen, de boeken, het weer checken en de stappen van een tandemsprong.

Tandem Parachutespringen (Skydive) Hoogste in Nederland: 13.000ft.

https://www.paracentrumtexel.nl/tandem-skydive/

bijna iedereen kan parachutespringen. De Tandemsprong, ook wel tandem skydive genoemd, is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen. Jong én oud (al vanaf circa 8 jaar) kunnen bij ons de ervaring van hun leven meemaken. Een dosis durf en motivatie zijn al voldoende.

Parachute leren springen | Skydive ENPC

https://www.enpc.nl/parachute-leren-springen

Wil jij leren om parachute te springen? Ben jij klaar om de adrenaline door je hele lijf te laten gieren? Dan kun je bij Skydive ENPC jouw eerste stappen zetten en parachute leren springen. We leiden al decennia lang - sinds 1948 - parachutisten op tot zelfstandige springers en instructeurs.

Parachutespringen | Tandems, opleidingen, demo's | Skydive Hoogeveen

https://skydivehoogeveen.nl/

Altijd al willen parachutespringen? Kom langs bij Skydive Hoogeveen. Tandemsprongen Vrije val opleidingen(AFF) Static-line opleidingen Demo's.

Parachutespringen - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Parachutespringen

Parachutespringen of valschermspringen is het uitvoeren van een sprong uit een luchtvoertuig (een vliegtuig of ballon), gevolgd door een vlucht met een parachute na het ontplooien ervan en de landing.

Skydive Teuge - Ervaar de ultieme vrijheid hoog in de lucht

https://www.skydiveteuge.com/

Skydive Teuge bestaat al meer dan 50 jaar! Sinds 1969 wordt er parachute gesprongen op het vliegveld van Teuge. In het begin een weekendactiviteit, georganiseerd door een klein groepje enthousiastelingen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste parachutistencentra in Europa.

Skydive ENPC - Kom Parachute Springen in Brabant!

https://www.enpc.nl/

Skydive ENPC is de oudste parachutistenvereniging van Nederland en de hoogste sensatie van Brabant. Je kunt bij ons parachutesprongen, opleidingen volgen, tandemspringen of cadeaubon skydiven met ervaren tandemmasters en een eigen vliegtuig.

Skydive Rotterdam

https://www.skydiverotterdam.com/

Parachutespringen is een onvergetelijke ervaring die je kunt genieten boven Rotterdam met Skydive Rotterdam. Je krijgt een korte instructie, een vliegtuigje, een parachute en een dropzone, en je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt ook een cadeau doen voor een tandemsprong of een funjumper.

Parachutespringen Nederland - Tandemsprong vanaf €209

https://parachutespringen-nederland.nl/

Ontdek alles over parachutespringen, een sport voor avontuur, adrenaline en ervaring. Parachutespringen Nederland biedt verschillende locaties, hoogtes, begeleiding en extra opties aan voor een onvergetelijke ervaring.

ik zeg geweldig! #parachute #parachutespringen #ameland | TikTok

https://www.tiktok.com/@d3n1s3_j/video/7270816312207740192

TikTok-video van Denise-J (@d3n1s3_j): "ik zeg geweldig! #parachute #parachutespringen #ameland".dat was gaaf!origineel geluid - Denise-J.