Parachutespringen online kopen

Skydive Teuge - Ervaar de ultieme vrijheid hoog in de lucht

https://www.skydiveteuge.com/

Skydive Teuge is een van de grootste parachutistencentra in Europa met meer dan 50 jaar ervaring. Je kunt er tandemspringen, opleidingen volgen, sportspringen of een cadeaubon kopen.

Parachutespringen - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Parachutespringen

Parachutespringen of valschermspringen is het uitvoeren van een sprong uit een luchtvoertuig (een vliegtuig of ballon), gevolgd door een vlucht met een parachute na het ontplooien ervan en de landing.

Terrasbezoekers getuige van ernstig parachuteongeluk op Texel ...

https://www.telegraaf.nl/nieuws/488049723/terrasbezoekers-getuige-van-ernstig-parachuteongeluk-op-texel-iedereen-zag-meteen-dat-het-fout-was

Volgens Tijink was er een groep van zo’n twaalf, volgens hem Deense, militairen die een curus parachutespringen volgden. Eenmaal op hoogte ’stapten’, zij in groepjes van vier uit het vliegtuig.

Reserveren - Parachutespringen.nl voor Tandem Skydive!

https://www.parachutespringen.nl/reserveren/

Openingstijden: Texel springen we alle dagen van de week vanaf Zaterdag 30 Maart 2024. Midden Zeeland springen we van woensdag t/m zondag vanaf Zaterdag 30 Maart 2024. Ameland springen we van dinsdag t/m zondag vanaf Zaterdag 18 Mei 2024.

Deense militair omgekomen bij parachute-ongeluk op Texel - NOS.nl

https://nos.nl/artikel/2521150-deense-militair-omgekomen-bij-parachute-ongeluk-op-texel

Deense militair omgekomen bij parachute-ongeluk op Texel. De militair die gisteren zwaargewond raakte bij een parachutesprong op Texel, is overleden. Het was een Deen, maakte de krijgsmacht van ...

Skydive Spa - Skydiven bij Skydive Spa: het skydivecentrum in België ...

https://www.skydivespa.be/nl/

Skydive Spa is een professioneel skydivecentrum in de Ardennen, waar u een tandemspringen, opleiding of cadeau kunt boeken. Ontdek de sensatie van het parachutespringen in een van de mooiste streken van België.

Maak dé parachutesprong van je leven bij Paracentrum Zeeland

https://www.skydive-zeeland.nl/

Skydive Zeeland is het paracentrum gelegen op de Zeeuwse eilanden. Door de combinatie van zee, rivieren en land is het uitzicht uniek. Je kunt hier met recht spreken van “a jump with a view”. Je kunt genieten van dit uitzicht door middel van een tandem parachutesprong ook wel duosprong genoemd. Onder begeleiding en gekoppeld aan ...

Tandemsprong maken? Beleef de ultieme kick tijdens je eerste tandemsprong!

https://www.parachutespringen.nl/tandemsprong/

Kortom ben jij op zoek naar een mega spannend uitje of origineel cadeau? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij Parachutespringen.nl kun je vanaf nu een tandemsprong bestellen voor een sprong vanaf vliegveld Texel, Ameland of Midden-Zeeland, gaaf! Heb je verder nog vragen over valschermspringen?

Informatie over Tandem Parachutespringen in Nederland

https://parachutespringen.info/

Hoe werkt parachutespringen? Een tandem parachutesprong is een sprong waarbij een tandem instructeur alle handelingen verricht die nodig zijn om uit een vliegtuig te springen en daarna veilig te landen… met een passagier vastgemaakt aan zijn harnas.

Parachutespringen – Skydiven – Indoor

https://parachutespringen.com/

Ontdek hoe je als een vogel door de lucht kunt vliegen met parachutespringen. Lees over de verschillende opties, locaties, kosten en veiligheid van deze extreme sport.

De 3 mooiste plekken om in Nederland te parachutespringen

https://man-man.nl/parachutespringen-nederland/

1. Parachutespringen in Texel. Wanneer je op Texel bent moet een parachutesprong hoog op je lijstje staan. Het grootste eiland van Nederland is namelijk nog mooier wanneer je het van boven ziet. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, geniet je van een schitterende panorama view. Het hele eiland ligt letterlijk onder je.

Parachutespringen boven Texel, dé plek om te skydiven

http://www.paracentrumtexel.nl/

Al meer dan 54 jaar hét adres voor parachutespringen in Nederland! Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wilt maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles om je sprong(en) tot een succes te maken.

Parachutespringen | Tandems, opleidingen, demo's | Skydive Hoogeveen

https://skydivehoogeveen.nl/

Samen met je tandemmaster van 3 kilometer een vrije val van ruim 30 seconden maken. Veilig vastgemaakt hetzelfde ervaren wat een skydiver meemaakt: de vrije val, de snelheid, het waanzinnige uitzicht en natuurlijk het gevoel van vrijheid: dat is tandemspringen! En dat alles vanaf € 220,-!

Welkom bij Parachutspringen.nl! Skydiven Tandemsprong

https://www.parachutespringen.nl/

Via Parachutespringen.nl kun je parachutespringen vanaf Texel, Ameland of Zeeland. Je kunt dus altijd rekenen op een prachtig uitzicht over de zee en de natuur. Je parachutesprong is ook mooi te combineren met een strandvakantie in een van deze regio’s.

KNVvL | Parachutespringsport

https://www.knvvl.nl/parachutespringen/zelf

Parachutespringen is meer dan ‘alleen maar’ springen uit een vliegtuig. Er is goede zelfkennis voor nodig om te weten of je de stap echt wel wilt wagen. Juist daarin ligt de essentie van bijna alle ‘high action’ sporten. Het is een boeiende sport. Je springt iedere keer weer een avontuur tegemoet.

Duosprong | Maak jouw eerste parachutesprong! | Skydive ENPC

https://www.enpc.nl/duosprong

Bij Skydive ENPC kun je een duosprong (of tandemsprong) boeken voor een onvergetelijke ervaring en een enorme adrenalinekick. Je springt vastgebonden aan een ervaren instructeur en je kunt de sprong op foto en video vastleggen.

www.parachute.nl: www.parachute.nl

https://parachute.nl/

Welkom op de internetsite van de KNVvL afdeling parachutespringen. Op deze site kun je veel vinden over parachutespringen en indoor skydiving in Nederland. Voor iedereen is er van alles te vinden. Het maakt dus niet uit of je die ervaren para bent, of dat je nog moet kennismaken met parachutespringen.

Reserveren voor een tandemsprong | Skydive Teuge

https://www.skydiveteuge.com/tandemsprong/reserveren/

Hiermee reserveer je alleen een plekje. Ook kan je meteen een foto-/videoreportage of handcam opname boeken. Je hoeft nog niets te betalen want reserveren is helemaal gratis. Je betaalt pas op het paracentrum op de dag dat je daadwerkelijk gaat springen.

Parachutesprong maken boven Nederland kan via Parachutespringen.nl

https://www.parachutespringen.nl/parachutesprong/

Parachutespringen op de mooiste locaties van Nederland. Kun je niet wachten om je eerste tandemsprong te boeken? Kijk dan snel welke van onze prachtige locaties bij jou in de buurt is. Via Parachutespringen.nl kun je parachutespringen vanaf Waddeneilanden Texel en Ameland, of vanuit Midden-Zeeland.

Tandem Parachutespringen (Skydive) Hoogste in Nederland: 13.000ft.

https://www.paracentrumtexel.nl/tandem-skydive/

Parachutespringen boven Texel! Skydiven voor jong & oud; geen ervaring nodig. Gratis upgrade twv €75,- 3 hoogtes vanaf €174,- Lees meer

Parachutespringen of tandemsprong maken kan bij Parachutespringen.nl

https://www.parachutespringen.nl/parachutespringen/

Parachutespringen staat bij vrijwel iedereen op de bucketlist! Op al onze springlocaties zijn centraal gelegen, makkelijk te bereiken per auto en OV en beschikken we over perfecte faciliteiten voor tandemsprongen en de individuele sportparachutist.

Parachutespringen Nederland - Tandemsprong vanaf €209

https://parachutespringen-nederland.nl/

Ontdek alles over parachutespringen in Nederland, van de locaties tot de hoogtes, de begeleiding en de opties. Boek een tandemsprong met een professionele instructeur en ervaar de adrenaline-kick van dit avontuurlijke sport.

Skydive ENPC - Kom Parachute Springen in Brabant!

https://www.enpc.nl/

Bij Skydive ENPC kun je terecht voor alles wat te maken heeft met parachutespringen, oftewel: skydiven. Boek een tandemsprong, een opleiding of een cadeaubon en ervaar de hoogste sensatie van Brabant!

Skydive Rotterdam

https://www.skydiverotterdam.com/

Wilt u parachutespringen in Rotterdam? Bij Skydive Rotterdam kunt u een tandemsprong boeken, een parachutespringopleiding volgen of een funjumper event beleven. Ontdek de mogelijkheden en boek nu online.

Tandemsprong parachutespringen | Skydive Teuge

https://www.skydiveteuge.com/tandemsprong/

Leer hoe je een onvergetelijke tandem skydive kunt boeken en ervaren bij Skydive Teuge. Ontdek de fysieke eisen, de weercheck, de briefing, de vrijval en de landing van dit avontuurlijke sport.

Piloot van vliegtuig waar Deense militair uitsprong 'zag alles gebeuren'

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/336223/piloot-van-vliegtuig-waar-deense-militair-uitsprong-zag-alles-gebeuren

Hij is eigenaar van Paracentrum Texel en bestuurde gisteren het vliegtuig waar de Deen uitsprong. "Het is een ongelukkige samenloop van omstandigheden geweest." Een dag na het ongeluk is te horen ...