Brancards online kopen

1.25% korting
Manutan.nl korting

Brancards direct online bestellen | Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/brancard

Brancards koop je eenvoudig bij Manutan. Bestel direct in onze webshop. Snel bezorgd en gratis geleverd!

Bezoek Manutan.nl met korting

Wat is een brancards en wat is een stretcher? - Evacuation & Transfer ...

https://s-capeplus.com/evacuatie-bhv-kennisbank/evacuatie-middelen/brancards-en-stretchers/

Wat is een brancard en een stretcher? Brancards en stretchers kennen we ook onder de naam draagberrie. De woorden brancards en stretchers worden vaak als synoniemen gebruikt. Het woord brancard wordt vaak geassocieerd met het vervoeren van zieken en gewonden.

Brancard Compleet extra zwaar | Hesselmans & van Willegen

https://www.hesselmansvanwillegen.nl/webshop/brancardonderstellen-brancards/brancard-compleet-extra-zwaar

De brancard is voorzien van zijbeugels, welke u ook weg kunt klappen om bijvoorbeeld extra brede lichamen te vervoeren. Het onderstel is voorzien van een voetenplaat en bovenbrancard steunen. Deze kunnen ook weggeklapt worden. Het maximaal draagvermogen is 318 kg. Vanaf € 150,- gratis verzending!

Brancardhoezen | uitvaartbranche | Hesselmans & van Willegen

https://www.hesselmansvanwillegen.nl/webshop/brancardhoezen

Naast ribfluwelen brancardhoezen in de kleuren rood en blauw kunnen wij ook een hoes op maat maken met de door u uitgekozen stof en kleur. De brancardhoezen zijn allemaal voorzien van een stevig elastiek. Bij Hesselmans & Van Willegen vindt u de hoes voor uw brancard. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

brancard - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek)

https://anw.ivdnt.org/article/brancard

Een brancard…. is een draagbaar; is een voorwerp. [Constructie] bestaat uit twee stevige zijlatten met handvatten om de brancard mee te dragen aan de korte kanten van het geheel met daartussen een draagdoek waarop de zieke of gewonde ligt; bestaat vooral voor het gebruik in ziekenhuizen uit een constructie met wieltjes die voortgeduwd kan ...

Brancards | Hesselmans & van Willegen

https://www.hesselmansvanwillegen.nl/webshop/brancards-0

Voor het overbrengen van een overledene kunt u gebruik maken van een brancard. In ons assortiment vindt u diverse uitvaart brancards en extra onderdelen. U kunt de overledene tijdens het verplaatsen op een brancard aan het zicht onttrekken. Daarvoor kunt u een van onze brancardhoezen gebruiken.

brancard.net

https://brancard.net/

De Vene Uitvaartbenodigdheden beschikt over een groot assortiment overledene brancards. Met deze overledene brancards en bijbehorende onderstellen kunt u de overledene op een piëteitsvolle en respectvolle wijze verplaatsen.

Brancards en Trolleys - Medisch Ambulanceapparatuur - Diac Medical

https://diacmedical.com/nl/brancards-trolleys/

Brancards en Trolleys. Diac Medical biedt een verscheidenheid aan brancard- (brancard) en trolleysystemen. Aangedreven of mechanisch, een brancard- en trolleysysteem, is een essentieel onderdeel van elke ambulance.

Kuipbrancard tweedelig bestellen? | Brancards | Technosafety

https://technosafety.nl/product/kuipbrancard-tweedelig/

Kuipbrancard tweedelig. Kuipbrancards worden meestal ingezet op plekken waar het met standaard brancards onmogelijk is een slachtoffer te evacueren. Deze kuipbrancard kan als sleepkorf of als abseil- of transportkuip ingezet worden.

Brancards | Voordelig bestellen - Herlimedical.com

https://www.herlimedical.com/nl/brancards/

Herli Medical bied u brancards voor het transporteren van slachtoffers in het ziekenwagen of voor behandeling van liggende patiënten in de hulppost. In deze categorie vin u diverse soorten brancards voor het redden en transporteren van slachtoffers.

Brancards | Hesselmans en van Willegen

https://www.hesselmansvanwillegen.nl/webshop/brancards

Wilt u een brancard voor de uitvaart aanschaffen? Dan kan dit bij Hesselmans & Van Willegen. Als uitvaart groothandel hebben wij diverse soorten brancards in ons assortiment. U mag altijd langskomen in één van onze vestigingen in Almere of in Veen. Daarnaast kunt u uw brancard ook online bestellen.

Brancards in het VK: welke worden het meest gebruikt?

https://www.emergency-live.com/nl/uitrusting/brancards-in-het-VK-die-het-meest-worden-gebruikt/

Vandaag ontdekken we welke brancards het meest worden gebruikt in het VK. Een brancard is een apparaat dat wordt gebruikt voor het verplaatsen van patiënten die medische zorg nodig hebben. Brancards worden voornamelijk gebruikt in situaties buiten de ziekenhuisfaciliteit door hulpdiensten, militairen en zoekpersoneel.

4.00% korting

Brancards - Reddingshop.nl

https://www.reddingshop.nl/eerstehulp/brancards/c10416

Brancards koop je bij Reddingshop.nl.

Bezoek Reddingshop.nl met korting

Reddingsbrancards - Honor Safety & Consultancy

https://www.honor-safety.nl/redding-en-evacuatie/reddingsbrancards/

HONOR Reddingsbrancards zijn speciaal ontworpen om slachtoffers te kunnen redden uit zowel horizonale als verticale posities (besloten ruimten).

Brancards kopen? Bestel direct online! - ESVSHOP BV

https://esvshop.nl/bhv-artikelen/brancards

Brancards zijn ideaal om te gebruiken wanneer slachtoffers horizontaal geëvacueerd moeten worden vanwege een ongeluk of noodsituatie. Op die manier kun je ervoor zorgen dat iemand veilig kan worden vervoerd. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten brancards: een kuipbrancard of een opvouwbare brancard.

Brancard kopen - Betervoorbereid.nl

https://www.betervoorbereid.nl/evacuatie-middelen/brancard

Een brancard is een draagtoestel om zieke en gewonde personen over korte afstand te vervoeren naar een veilig gebied of eerste hulp behandelplaats. De EHBO brancard wordt gebruikt in rampgebieden, bij sportwedstrijden, veldoefeningen van het leger enz.

Een brancards kopen? Dat u natuurlijk bij Preventieshop.nl!

https://preventieshop.nl/brancards/

Zoekt u naar een brancard die u kunt inzetten tijdens calamiteiten? Wilt u mensen die slecht ter been zijn vlot in veiligheid kunnen brengen of ervoor zorgen dat u iemand zonder problemen naar buiten kunt dragen? De brancards zijn daar uitstekend voor geschikt.

Stretchers en Brancards voor redding en evacuatie | SafetyPro

https://www.safetypro.nl/hardware/besloten-ruimten/brancards

Op zoek naar een stretcher of brancard voor besloten ruimten, reddingen en evacuaties ? Bestel dan eenvoudig online op safetypro.nl !

Patiëntenvervoer: laten we het hebben over draagbare brancards

https://www.emergency-live.com/nl/uitrusting/ziekenvervoer-laten-we-het-hebben-over-draagbare-brancards/

Brancards in het VK: welke worden het meest gebruikt? Brancards redden levens. Werkt de herstelpositie in EHBO echt? Brancardblokkade in de eerste hulp: wat betekent het? Welke gevolgen voor ambulancezorg? Mand brancards. Steeds belangrijker, steeds onmisbaarder. Nigeria, wat de meest gebruikte brancards zijn en waarom

Brancards - BHVtotaal.nl

https://bhvtotaal.nl/evacuatie/brancards

Brancarddeken 150 x 220cm. Verschillende brancards bestel je online bij BHVtotaal.nl! De goedkoopste BHV-shop met een uitgebreid assortiment en snelle levering!

Brancard - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Brancard

Een moderne brancard speciaal voor ambulances. Een legerbrancard in Israël. Een brancard ( draagbed, letterlijk: "draagbaar") is een draagtoestel om personen die ziek of gewond zijn te verplaatsen. Brancards zijn aanwezig in ziekenhuizen, ambulances en bij sportclubs.

Brancard - NovyMed

https://www.novymed.com/brancard/

NovyMed levert adequate brancards met de meest optimale service. Gedegen productkennis en uitstekend advies vormen het hart van NovyMed, die het meest efficiënte medisch meubilair voor uw instelling of toepassing aanbiedt.

≥ Vind brancard in Verpleegmiddelen op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/diversen/verpleegmiddelen/q/brancard/

32 aanbiedingen in mei - Koop of Verkoop brancard op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig brancard.