Oogdouches online kopen

2.00% korting

Oogdouche kopen? Bestel online! - ARBOwinkel.nl

https://www.arbowinkel.nl/ehbo-bhv/oogdouche/

Wanneer er vuil of schadelijke stoffen in je oog terechtkomen, dan kan dit je oog gaan irriteren. Oogspoelflessen of oogdouches zijn dan een goede optie, maar ze zijn niet altijd voldoende. Een oogdouche is een eerste hulpmiddel, maar biedt geen garantie op het tegengaan van beschadigingen aan je ogen.

Wat is een oogdouche? | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/wat-is-een-oogdouche/

De vraag “wat is een oogdouche” kan op meerdere manieren worden beantwoord. Er zijn namelijk diverse soorten oogdouches. Van speciale kranen tot vaste spoelstations en mobiele oogdouches. Dit kunnen verplaatsbare stations zijn, maar ook kleine, losse flessen. Deze laatste variant is bekend als oogspoelfles.

Oogdouche kopen? | Alles voor Oogspoeling | EHBO-koffer.nl

https://www.ehbo-koffer.nl/product-categorie/oogdouche/

Typ de naam van het product in de zoekbalk of neem contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl of via de chat. Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten oogspoelingen. Wilt u advies over welke oogspoeling u moet gebruiken? –> Welke oogspoeling heb ik nodig? Gratis bezorging boven de € 50,-.

Oogdouches Archieven - Milieuconcurrent

https://www.milieuconcurrent.nl/c/oogdouches/

Oogdouches zijn zelfs wettelijk verplicht door de Arbeidsomstandighedenwet (arbo) en Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS). De Milieu Concurrent verkoopt zowel handbediende als automatische oogdouches van kunststof en metaal. Daarnaast vindt u diverse oogdouche accessoires in ons assortiment, zoals een oogdouche kap.

Oogdouches, gezichtsdouches en oogspoelfonteinen | Gelis

https://www.gelis.eu/nl/ons-aanbod/oogdouches

OOGDOUCHES. Op zoek naar kwalitatieve oogdouches? Ons gamma bestaat uit autonome oogdouches, RVS of ABS oogdouches, vorstvrije oogdouches of gezichtsdouches voor binnenopstelling. Duurzaamheid, gebruikscomfort en functionaliteit zijn bij elk type onze garantie.

Oogdouche bestellen? » Viper Medical

https://www.vipermedical.nl/eerste-hulp/oogdouches/

Oogdouche van Viper Medical. Voorkom blijvende schade aan het oog door een effectieve oogdouche te gebruiken. Met de diverse oogspoelingen en bijkomende accessoires van Viper Medical kan je doortastend optreden en het netvlies van verdere beschadiging redden. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

Oogdouches online bestellen? | Nooddouches - ESVSHOP BV

https://esvshop.nl/bhv-artikelen/nooddouche-en-oogdouche/oogdouches

In de oogdouche zit een speciale vloeistof die uw ogen omspoelen. Deze douches zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. Bovendien voldoen onze oogdouches aan de meest recentelijke veiligheidsnormen: EN 15154, ANSI Z 358-1.2004 en DIN12899. Oogspoelflessen. Een andere manier om uw ogen om te spoelen is door het gebruik van oogspoelflessen.

oogdouche of gezichtsdouche nodig? Bekijk onze webshop - Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/nood-en-gelaatsdouche

Set douche en oog-/gezichtsdouche met antivriessysteem, op kolom, elektrisch verwarmd en geïsoleerd, van groen ABS kunststof. Toevoer mogelijk via de onder- of bovenkant. Voor een effectieve decontaminatie moet de combinatiedouche (ogen / lichaam) gedurende ten minste 15 minuten gebruikt worden. Meer info.

Oogdouches | Gelis

https://www.gelis.eu/nl/oogdouches

Ook al worden ze sporadisch gebruikt, gezichtsdouches of oogdouches moeten altijd optimaal functioneren. In elke situatie. Neem een kijkje in ons aanbod open of gesloten oogdouches , ABS of RVS oogdouches , oogdouches voor wand-, sokkel- of tafelmontage en oogspoelflessen , en ontdek alle extra opties om een oogdouche op maat van jouw wensen samen te stellen.

De norm voor veiligheidsdouches EN 15154 | Bumax

https://www.bumax.com/nl/informatie-en-15154

Het is daarom belangrijk dat de nood- en oogdouches correct functioneren en aan de juiste normen voldoen. Functionaliteit van de nood- en oogdouche kun je waarborgen door een veiligheidsdouche van BUMAX aan te schaffen. Hieronder leggen we het verschil uit tussen de verschillende normen op het gebied van nood- en oogdouches. De PGS 15 en nooddouches

Oogdouches voor het werken met gevaarlijke stoffen | Bumax

https://www.bumax.com/nl/nooddouches/oogdouches

Een oogdouche is belangrijk en onmisbaar bij het werken met gevaarlijke stoffen. Zodra u de douche moet gebruiken is er sprake van een calamiteit en moet u kunnen vertrouwen op uw oogdouche. Neem daarom geen enkel risico en zorg dat uw oogspoelvoorziening in orde is. Controleer uw oogdouche regelmatig en vervang defecte of haperende nooddouches.

Informatieblad oog- en nooddouche - Brabant Water

https://www.brabantwater.nl/sites/default/files/documents/Infobladen/INFO0200-2200.pdf

De EN 15154 is een Europese productnorm voor nood- en oogdouches die De Europese norm EN 15154 vereist lagere volumestromen; 6 liter per minuut voor oogdouches en 60 liter per minuut voor lichaamsdouches. De watertemperatuur wordt aanbevolen tussen de 15 en 37 °C. De Europese productnorm NEN-EN 15154 is onderverdeeld in vijf categorieën;

Nood- en oogdouches | Rada

https://www.radacontrols.com/nl/producten/nood-en-oogdouches/

Nood- en oogdouches; Installatieconcepten/Systemen; Grootkeukenkranen; JD mengkranen; Diversen; Sectoren. Gezondheidszorg; Onderwijs; Sport en vrije tijd; Justitie; Openbare douche- en wasruimten; Industrie; Service. Zorg voor producten, is zorgen voor mensen; Verleng de garantieperiode van 2 naar 5 jaar! Jaarlijks preventief onderhoud; Rada producten in een netwerk

Wat moet ik weten over nooddouches en oogdouches?

https://www.cgk-online.nl/producten/veilig-werken-met-chemicalien/nooddouches-en-oogdouches/wat-moet-ik-weten-over-nooddouches-en-oogdouches

Oogdouches: hoe gebruik je ze? Bij aantasting: Spoel de ogen minimaal 15 minuten. Wanneer chemische of andere gevaarlijke stoffen in iemand zijn oog terechtkomen, is het belangrijk dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk zijn of haar ogen uitspoelt.

Oogdouche of oogspoelfles kopen? Nu extra voordelig - Preventieshop.nl

https://preventieshop.nl/oogdouche/

De oogdouche is als een soort kraan waar de ogen boven de koppen van de oogdouche worden plaatst. Zo wordt de vloeistof van de oogspoeling op uw ogen gesproeid. De oogspoelfles werkt een beetje anders. U plaatst in dit geval de kop van de fles tegen uw oog en gooit uw hoofd achterover.

Oogdouches | Seton NL

https://www.seton-signalering.nl/ehbo-verzorging/nooddouches-oogdouches-oogspoelingen/oogdouches

Oogdouches Daar waar er risico’s voor besmetting bestaan door spatting van producten, is het aangeraden om oogspoeling te installeren dicht bij de gevarenzone (minder dan 10 seconden wandelen). Voor een zachte en snelle reiniging van de ogen, biedt Seton u een gamma van muurstations en zuilstations voor oogspoeling aan, overeenkomend met de geldende normen.

Oogdouches - verschillende designs | DENIOS

https://www.denios.nl/shop/arbeidsveiligheid/nooddouches-en-oogspoeling/oogdouches/

Bij DENIOS vind je oogdouches en lichaamsdouches voor wand-, tafel- of vloermontage. Zowel de oogdouche als de nooddouche zijn verkrijgbaar met en zonder opvangbak. Bij DENIOS kunt u de juiste uitvoering van een nooddouche of oogdouche kiezen uit een breed assortiment producten, getest en uitgerust volgens de huidige EN 15154.

Wanneer gebruik je een oogdouche? | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/wanneer-gebruik-je-een-oogdouche/

Oogdouches zijn wettelijk verplicht in ruimtes waarin gewerkt wordt met licht ontvlambare stoffen, stoffen waarbij sprake is van ontploffingsgevaar en giftige/gevaarlijke stoffen. Je gebruikt een oogdouche wanneer de ogen zijn blootgesteld aan deze stoffen. Daarnaast kun je een oogdouche ook gebruiken om kleine vaste deeltjes uit de ogen te spoelen.

Oogdouche - Oogspoelflessen kopen - Betervoorbereid.nl

https://www.betervoorbereid.nl/ehbo/oogdouche

Oogdouche. Een oogdouche met oogspoelmiddel wordt gebruikt om ogen te spoelen en desinfecteren als er vuiltje in het oog terecht is gekomen. Ze zijn verkrijgbaar als losse oogspoelfles tot oogspoelstation met meerdere flessen oogspoelvloeistof.

Oogspoelflessen & Oogdouches - EVAC

https://www.evac.nl/nl/ehbo-bhv/oogspoeling/oogspoelflessen-oogdouches/

Oogspoelflessen / Oogdouches; Oogspoelstation; Oogdruppels; Oogspoeling accessoires; EHBO rugtas / verbandtassen. Navulling compleet; Eerste hulp kasten & stations. Eerste hulp kasten; Eerste hulp stations; Hygiëne . Handreiniging (zeep) Handdesinfectie ; Oppervlaktereiniging; Disposables; Diversen; Steken & beten. Voorkomen; Behandelen; Na de steek/beet; BHV kasten. AED kasten