Oogdouches online kopen

2.00% korting

Oogdouche kopen? Bestel online! - ARBOwinkel.nl

https://www.arbowinkel.nl/ehbo-bhv/oogdouche/

Soorten oogdouches: welke oogdouche moet je kiezen? Er zijn verschillende soorten oogdouches en oogspoelflessen. Hoe moet je kiezen uit het aanbod? Het grootste verschil in de oogdouches zit vooral in het model. Er zijn enkelvoudige oogdouches die aangesloten worden op het waterleidingsysteem.

Bezoek Arbowinkel.nl met korting
1.25% korting
Manutan.nl korting

oogdouche of gezichtsdouche nodig? Bekijk onze webshop - Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/nood-en-gelaatsdouche

Alle soorten nooddouches en oogdouches koop je eenvoudig bij Manutan. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies.

Bezoek Manutan.nl met korting

Oogdouches - verschillende designs | DENIOS

https://www.denios.nl/shop/arbeidsveiligheid/nooddouches-en-oogspoeling/oogdouches/

De ogen en het lichaam moeten snel kunnen worden gedoucht na contact met gevaarlijke stoffen of na brandwonden. In ons assortiment vind je verschillende varianten: Oogdouches voor wand-, tafel- of vloermontage. Hand-oogdouche of douche met opvangbak (kunststof of RVS) Een of twee douchekoppen.

Oogdouche kopen? | Alles voor Oogspoeling | EHBO-koffer.nl

https://www.ehbo-koffer.nl/product-categorie/oogdouche/

Compleet assortiment oogdouches voor bedrijven. Alle benodigde varianten oogdouches op voorraad Lage verzendkosten Hoge kwaliteit

Oogdouche - Oogspoelflessen kopen - Betervoorbereid.nl

https://www.betervoorbereid.nl/ehbo/oogdouche

Oogdouche. Een oogdouche met oogspoelmiddel wordt gebruikt om ogen te spoelen en desinfecteren als er vuiltje in het oog terecht is gekomen. Ze zijn verkrijgbaar als losse oogspoelfles tot oogspoelstation met meerdere flessen oogspoelvloeistof.

Oogdouche bestellen? » Viper Medical

https://www.vipermedical.nl/eerste-hulp/oogdouches/

Er zijn ook oogdouches met een neutraliserende oogspoeling, deze zijn te gebruiken wanneer er sprake is van ernstige zuren en basen. Bij Viper Medical kun je terecht voor verschillende type oogspoelflessen en accessoires die nodig zijn voor een effectieve oogdouche:

Nooddouches conform de EN 1515 norm | Bumax.com

https://www.bumax.com/nl/nooddouches

We hebben drie soorten oogdouches; knijpdouches voor wandmontage of bladmontage, oogdouches met schaal en activatie door drukpaneel en de nieuwe EYEAID oogspoelflessen. De oogdouche moet snel en eenvoudig herkenbaar en bereikbaar zijn. Het juiste pictogram leveren we standaard mee bij je nieuwe oogdouches. Lichaamsdouche met het juiste sproeibeeld

Oogdouche - Allesveilig.nl

https://www.allesveilig.nl/ehbo-bhv/oogdouche/

Een oogdouche is een eerste hulpmiddel voor het spoelen van ogen. Dit kan nodig zijn als er een splinter in het oog is gekomen. Dat kunnen hout- of metaaldeeltjes zijn, maar er kan ook stof in het oog komen. Het kan ook gaan om een gevaarlijke stof.

Nooddouches - ontworpen om uw lichaam en ogen op een efficiënte manier ...

https://www.broen-lab.com/nl/producten/nooddouchesystemen/nooddouches

Verwarmde douches voor locaties waar de temperatuur naar -35 °C kan dalen. Vrijstaande lichaamsdouche. Vrijstaande gecombineerde lichaams- en oog-/gezichtsdouche. Op de muur gemonteerde lichaamsdouche. Op een voetstuk gemonteerde oog-/gezichtsdouche. Tankdouches.

Hoe gebruik je een oogdouche? | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/hoe-gebruik-je-een-oogdouche/

Een oogdouche heeft een grotere capaciteit. Deze kent dan ook meestal een vaste plek, hoewel er ook mobiele oogdouches leverbaar zijn. Een oogdouche is ontworpen om eenvoudig te werken. Bediening geschiedt met een grote hendel. Bij letsel wordt de hendel overgehaald om de douche te laten sproeien.

Oogdouches | Gelis

https://www.gelis.eu/nl/oogdouches

In elke situatie. Neem een kijkje in ons aanbod open of gesloten oogdouches, ABS of RVS oogdouches, oogdouches voor wand-, sokkel- of tafelmontage en oogspoelflessen, en ontdek alle extra opties om een oogdouche op maat van jouw wensen samen te stellen.

Nood- en Oogdouches

https://www.delabiebenelux.com/nl/onze-producten/specifieke-kranen/nood-en-oogdouches

Nood- en Oogdouches. 12 producten. Filteren Resetten. Model. Combinatie nooddouche en oogspoeler (1) Nooddouche (1) Oogspoeler (2) Handdouche en onderdelen (8) Toevoegen aan mijn selectie Verwijderen uit mijn selectie. Combinatie nooddouche en oogspoeler. Op zuil . Ref. 9203. Voor ontsmetting van het lichaam en/of de ogen.

Oogdouches voor het werken met gevaarlijke stoffen | Bumax

https://www.bumax.com/nl/nooddouches/oogdouches

De vorstvrije oogdouche wordt geactiveerd door de slagvaste kap te openen of het voetpedaal te gebruiken. Oogdouches voor de eerste hulp bij calamiteiten met gevaarlijke stoffen. Oogdouches in alle uitvoeringen bestel je eenvoudig bij de specialist Bumax.com.

Oogdouches - Matcon

https://www.matcon.com/product-categorie/oogdouches/

Matcon vervaardigt oogdouches en gezichtsdouches welke geschikt zijn voor buiten (vorst beveiligd), binnen en ook voor warme tropische situaties (gekoelde systemen)! Bekijk interactief 3d-model. Klik op de blauwe knop om unieke en gedetailleerde 3d-modellen van oogdouches te bekijken. Bekijk instructievideo.

Nooddouches - Oogspoeling - Effectieve noodhulp | DENIOS

https://www.denios.nl/shop/arbeidsveiligheid/nooddouches-en-oogspoeling/

Nooddouches en oogspoeling. (128 Artikelen in 131 Uitvoeringen) Nooddouches en oogdouches bieden snelle en directe hulp bij oogletsel zoals chemische brandwonden of de inwerking van vreemde voorwerpen. Door hun compacte ontwerp kunnen de artikelen in het DENIOS-assortiment direct op de werkplek worden opgeslagen of gemonteerd.

Wanneer gebruik je een oogdouche? | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/wanneer-gebruik-je-een-oogdouche/

Oogdouches zijn wettelijk verplicht in ruimtes waarin gewerkt wordt met licht ontvlambare stoffen, stoffen waarbij sprake is van ontploffingsgevaar en giftige/gevaarlijke stoffen. Je gebruikt een oogdouche wanneer de ogen zijn blootgesteld aan deze stoffen. Daarnaast kun je een oogdouche ook gebruiken om kleine vaste deeltjes uit de ogen te ...

Oogdouche of oogspoelfles kopen? Nu extra voordelig - Preventieshop

https://preventieshop.nl/oogdouche/

Oogspoeling kan op twee verschillende manieren: met een oogdouche of met een oogspoelfles. De oogdouche is als een soort kraan waar de ogen boven de koppen van de oogdouche worden plaatst. Zo wordt de vloeistof van de oogspoeling op uw ogen gesproeid. De oogspoelfles werkt een beetje anders.

Oogdouches online bestellen? | Nooddouches - ESVSHOP BV

https://esvshop.nl/bhv-artikelen/nooddouche-en-oogdouche/oogdouches

Onze Oogdouches (ook wel gelaatsddouches genoemd) worden geproduceerd door enkele grote merken. Dit zijn onder andere: Bradley , Krusman en TOF . Wilt u meer informatie over oogdouches? Neem dan contact op met onze klantenservice. Lees meer. Filters. Sorteren Best verkocht. 1-20 van 20 resultaten.

Oogdouche kopen? | Voor alle branches | Direct online bestellen!

https://ese-int.nl/product-categorie/oogdouches/

Oogdouche kopen? Wil je een oogdouche kopen om de ogen van je medewerkers te beschermen of ter aanvulling van je verbandtrommel? Bekijk de oogdouches van verschillende toonaangevende merken hieronder en plaats direct je bestelling. Lees meer.

Oogdouches - Milieuconcurrent

https://milieuconcurrent.nl/c/oogdouches/

De Milieu Concurrent verkoopt zowel handbediende als automatische oogdouches van kunststof en metaal. Daarnaast vindt u diverse oogdouche accessoires in ons assortiment, zoals een oogdouche kap. Onze ‘oogdouche hendel staand’maakt het mogelijk om de oogdouche door middel van de vloermontageplaat op de grond te bevestigen waar u dat wenst.

Wat is een oogdouche? | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/wat-is-een-oogdouche/

De vraag “wat is een oogdouche” kan op meerdere manieren worden beantwoord. Er zijn namelijk diverse soorten oogdouches. Van speciale kranen tot vaste spoelstations en mobiele oogdouches. Dit kunnen verplaatsbare stations zijn, maar ook kleine, losse flessen. Deze laatste variant is bekend als oogspoelfles.

De norm voor veiligheidsdouches EN 15154 | Bumax

https://www.bumax.com/nl/informatie-en-15154

Bestel je nieuwe veiligheidsdouche bij de Specialist in nood- en oogdouches. BUMAX levert de juiste veiligheidsdouche! Nood- en oogdouches conform EN 15154 kunnen veel letsel aan lichaam en ogen voorkomen, wanneer deze in contact komen met agressieve stoffen. Bel voor advies.