Verbandscharen online kopen

2.00% korting

Verbandschaar kopen? Bekijk alle scharen van ARBO centrum

https://www.arbowinkel.nl/ehbo-bhv/wondverzorging/verband/verbandschaar/

Verbandscharen zijn populair alle ziekenhuizen en zorginstellingen, omdat ze ontworpen zijn om het verband veilig van de huid af te halen om het gemakkelijk te kunnen knippen. Het is ook een belangrijk instrument voor de fysiotherapeut en de orthopedist.

Bezoek Arbowinkel.nl met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Verbandschaar kopen? Alle Verbandscharen online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/verbandscharen/39822/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Verbandscharen. Om een stuk verband op het juiste formaat te knippen, is een scherpe verbandschaar essentieel. Deze scharen kunnen gebruikt worden in de medische sector, maar ook thuis in de verbanddoos zijn ze vaak te vinden. Er zijn verschillende varianten zoals een kocher, verbandschaar, verpleegkundeschaar en een schaar voor linkshandige.

Bezoek Bol.com met korting
5.00% korting

Verbandscharen — BeeZ.nl

https://beez.nl/collections/verbandscharen
Gevonden in: Beez.nl kortingscode

Bij BeeZ.nl bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige verbandscharen die voldoen aan de behoeften van professionals in zowel de medische als de schoonheidsindustrie. Onze verbandscharen zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor precisie, duurzaamheid en comfort tijdens het gebruik.

Bezoek Beez.nl met korting

Medische Scharen voor Zorgprofessionals | My Mitella

https://www.mymitella.nl/c-4688046/scharen/

Verbandscharen. Een verbandschaar is een schaar die veel gebruikt wordt door verpleegkundigen en zorgprofessionals in ziekenhuizen, zorginstellingen of in de thuiszorg. De verbandscharen hebben een gebogen blad en een puntig blad en zijn van zeer goede kwaliteit.

Verbandschaar lister, linkshandig - Verpleegkundigeshop

https://www.verpleegkundigeshop.nl/nl/scharen/verbandscharen-lister/verbandschaar-lister-linkshandig/a-250-10000004

Knipt moeiteloos door diverse pleisters en verbanden. Zoekt u verbandscharen met een andere kleur of print kijk gerust even verder er is keuze genoeg ! Uiteraard hebben wij ook een bijbehorende kocher in dezelfde kleur of hetzelfde patroon!

Gegraveerde Scharen voor de Gezondheidszorg | Lomed

https://www.lomed.nl/gipsschaar-verbandschaar-graveren/

Een goede gipsschaar of verbandschaar is onmisbaar in iedere praktijk, zorginstelling of ziekenhuis. Alle gips- en verbandscharen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kunnen indien gewenst door ons gegraveerd worden.

Verbandschaar kopen? Messen.nl | Verbandscharen

https://www.messen.nl/scharen/verbandscharen.html

Wil je een verbandschaar kopen? Messen.nl! Wij zijn de expert in verbandscharen, met het grootste aanbod en de scherpste prijzen!

Verbandschaar | Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis - EHBO-koffer.nl

https://www.ehbo-koffer.nl/product/verbandschaar/

Een verbandschaar (ook wel listerschaar of pleisterschaar genoemd) is een schaar die speciaal ontworpen is om onder andere verband en pleisters gemakkelijk te knippen. Tip: we verkopen ook een allesknipper die kleding, plastic en metaal kan doorknippen.

Professionele Verbandschaar Kopen | Lomed

https://www.lomed.nl/informatiecentrum/verbandschaar/

Ontdek ons assortiment hoogwaardige verbandscharen. Gemaakt van sterk staal en personaliseerbaar voor uw behoeften.

Scharen voor verpleegsters - NurseOClock NL

https://www.nurseoclock.nl/instrumenten/medische-scharen

Medische scharen zijn in veel soorten verkrijgbaar. Ze worden dagelijks gebruikt door verpleegsters en artsen. Verbandschaar, verpleegkundeschaar, iris schaar enz. bestel ze nu direct uit voorraad.

Verbandscharen | Kochers – Nurse Gadget

https://www.nursegadget.nl/c-3221620/verbandscharen-kochers/

Een verbandschaar is een instrument dat wordt gebruikt door verpleegkundigen om bandages of verbandmateriaal te knippen. Het is een belangrijk hulpmiddel voor verpleegkundigen omdat het helpt bij het efficiënt en veilig uitvoeren van verbandwisselingen en verzorging van wonden.

Verbandschaar kopen? Leuke utility scharen | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-4547871/verbandschaar/

Verbandscharen voor de zorg. Een verbandschaar is een schaar die veel gebruikt wordt door verpleegkundigen en zorgprofessionals in ziekenhuizen, zorginstellingen of in de thuiszorg. De verbandscharen hebben een gebogen blad en een puntig blad en zijn van zeer goede kwaliteit.

Verbandschaar kopen? | Voor verpleegkundigen en thuisgebruik

https://ese-int.nl/product-categorie/onderzoeksinstrumenten/scharen/

Een verbandschaar is een essentieel hulpmiddel in ziekenhuizen, zorginstellingen en medische praktijken, maar mag ook zeker niet ontbreken in een verbandkoffer. Met de verbandschaar ben je altijd goed voorbereid op het verlenen van eerste hulp.

Ontdek de Stijlvolle en Functionele Verbandscharen en Kochers bij ...

https://www.vosmedisch.nl/verpleegkunde/kochers-en-scharen/

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment verbandscharen en kochers en voeg een vleugje stijl toe aan je medische uitrusting. Bij VosMedisch.nl vind je niet alleen functionaliteit, maar ook flair in de zorg!

Verbandscharen - Plastimed

https://plastimed.nl/instrumentarium/chirurgische-instrumenten/scharen/verbandscharen/

Bij Plastimed vind je verschillende soorten verbandscharen, zoals chirurgische scharen en onthechtingsscharen. Naast verbandscharen bieden we ook een breed scala aan medische instrumenten en hulpmiddelen aan.

Scharen - Verpleegkundigeshop

https://www.verpleegkundigeshop.nl/nl/scharen/g-28

Een verbandschaar, verpleegkundigeschaar of Irisschaar schaar nodig? Wij hebben ze in RVS met gekleurd handvat. Binnen ons assortiment verbandscharen zit dan altijd het model en de kleur die u zoekt.

Verbandschaar kopen? | Merkala.nl

https://www.merkala.nl/instrumenten/scharen/verbandscharen.html

Een verbandschaar maakt het knippen van verbandmaterialen, tape, pleisters en kleding eenvoudig. Daarnaast beschermt het de huid tegen beschadigingen tijdens het knippen. Bij Merkala vind je diverse verbandscharen van Lister. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, zoals 14cm of 18cm.

Verbandscharen voor gebruik in ziekenhuizen - NurseOClock NL

https://www.nurseoclock.nl/instrumenten/medische-scharen/medische-verbandscharen

Een verbandschaar is een schaar die veel gebruikt wordt door verpleegkundigen in de zorg in onder andere ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. De verbandschaar heeft een gebogen blad. Hierdoor is de verbandschaar geschikt om verband en andere stof te knippen.

Verbandscharen lister - Verpleegkundigeshop

https://www.verpleegkundigeshop.nl/nl/scharen/verbandscharen-lister/g-10000004

Onze verbandscharen zijn van hoogwaardig roestvrijstaal met gekleurd handvat in de kleuren blauw, paars, rood, roze en zwart. 1. 2.