Mondmaskers online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

FFP2 Medische mondkapjes kopen? Kijk snel! | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/medische-mondkapjes-ffp2/50303/4298875876/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

FFP2 Mondkapjes zijn te krijgen bij bol. Een FFP2 mondmasker beschermd u tegen bacteriën en griepvirussen. Er zijn KN95, FFP1, FFP2 en FFP3 maskers die verschillende filters bevatten. In Oostenrijk, Duitsland en Italië moeten FFP2 mondkapjes gedragen worden van medische FFP2-kwaliteit zijn.

Bezoek Bol.com met korting
1.25% korting
Blokker korting

Mondkapjes koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/mondkapjes
Gevonden in: Blokker kortingscode

Mondkapjes koop je tegen de scherpste prijs bij Blokker. Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis retourneren Ook af te halen.

Bezoek Blokker met korting
1.00% korting

Medische en FFP2-mondkapjes online bestellen | 24pharma.nl

https://www.24pharma.nl/ehbo-thuiszorg/medische-mondmaskers

Mondkapjes beschermen jou en anderen tegen de verspreiding van een virus zoals het corona- of influenzavirus. Ze houden infectueuze microdruppels (aerosolen) namelijk tegen. Bij online drogisterij 24pharma kan je zowel medische mondkapjes type II en type II-R als FFP2-mondkapjes kopen.

Bezoek 24pharma.nl met korting

Mondkapjes kopen? | FFP2 & FFP3 maskers uit EU - Mondkapjes.nl

https://www.mondkapjes.nl/nl/

Mondkapjes.nl biedt verschillende soorten mondkapjes aan, waaronder FFP2 en FFP3 maskers die voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Bestel nu online en profiteer van snelle levering, gratis retourneren en klantenservice.

Online Mondmaskers kopen? Alle mondmaskers - Goedkope mondmaskers

https://goedkopemondmaskers.be/

Bij Goedkope mondmaskers vind je een ruim assortiment aan mondmaskers voor elke situatie. Of je nu zoekt naar wegwerp, FFP2, KN95, medische, stoffen, sport, trendy of duurzame mondmaskers, wij hebben het allemaal.

Mondkapje / Mondmasker kopen? Face / Mouth Masks | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_5841121/

Set van 10 mondmaskers van Medisana beschermingsklasse FFP2, die beschermen tegen schadelijke stoffen, zoals vaste en vloeibare stofdeeltjes, rook en aerosolen. De maskers hebben een efficiënt 3-laags filtersysteem en zijn bestemd voor éénmalig gebruik.

Code oranje voor luchtweginfecties: mondmaskers aanbevolen voor ...

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/06/code-oranje-voor-luchtwegeninfecties-mondmaskers-aanbevolen-voo/

De RMG verhoogt het waarschuwingsniveau naar code oranje wegens een sterke stijging van griepgevallen. Kwetsbare personen en hun omgeving worden gevraagd om een mondmasker te dragen, vooral op drukke plaatsen.

Mondmaskers kopen? Ruim assortiment en direct leverbaar!

https://www.medicijnen.nl/mondmaskers-kopen

Dit is tevens bevestigd door Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Dit type mondmaskers biedt bescherming tegen in de lucht verspreide partikels uit risicogroep 2, zoals pollen, bacteriën, maar ook het Coronavirus. FFP3 maskers: filterefficiëntie van minimaal 99%. De zijlekkage is maximaal 2%.

Mondmaskerfabriek – de eerste Nederlandse mondmaskerfabriek

https://mondmaskerfabriek.nl/

met 500 mondzorg-praktijken houden we de fabriek open. We leverden in de coronacrisis 45 miljoen professionele mondzorgmaskers aan Nederland. Nu loopt ons contract met de overheid af. Daarom zoeken we 500 mondzorgpraktijken die onze mondmaskers willen afnemen.

Mondkapjes: medisch, niet-medisch en andere soorten | Etos

https://www.etos.nl/advies/ziek/mondkapjes/

Mondkapje type 1 (I) (chirurgisch en niet medisch). Type 1-mondkapjes (ook wel type I) zijn bedoeld voor alledaags gebruik en dus niet voor medisch personeel. Type 1-mondkapjes zijn de welbekende blauw-witte-wegwerpmondkapjes. Het zijn 3-laags non-woven mondmaskers met oorelastieken en neusbeugel.

Mondkapjes Kopen- Medische mondkapjes IIR -FFP2 - De Boer Dental

https://www.deboerdental.nl/mondkapjes-kopen/

De maskers zijn verkrijgbaar met oorelastiek of met touwtjes. De mondmaskers hebben neusstrips, zijn van zacht materiaal, glasvezel- en latexvrij en verpakt in handige dispenserdoosjes. De mondkapjes kunnen gebruikt worden in verschillende sectoren en zijn eenvoudig online te bestellen bij de Boer Dental.

Medische mondkapjes type IIR & FFP2 - De Boer Dental

https://www.deboerdental.nl/medische-mondkapjes/

Onder deze naam verkopen wij hoogwaardige medische disposable mondkapjes, die geschikt zijn voor medisch gebruik. Het mondmasker type iir is voorzien van een 3 laags filter systeem. De mondkapjes zijn medisch gecertificeerd en voldoen aan alle richtlijnen die gesteld worden aan de type IIR maskers.

RM 100 FFP2 Mondmasker medisana®

https://www.medisana.nl/nl/Gezondheidscontrole/Mondmaskers/RM-100-FFP2-Mondmasker.html

10 mondmaskers per doos, elk apart verpakt Beschermkingsklasse FFP2 beschermt tegen schadelijke stoffen, zoals vaste en vloeibare stofdeeltjes, rook en aerosols Getest en CE 2834-gecertificeerd volgens de standaard EN 149:2001 + A1:2009; wetgeving (EU) 2016/425 voor persoonlijke beschermingsmiddelen

Mondneusmaskers of -kapjes: verschillende soorten - NVWA

https://www.nvwa.nl/nieuws-en-media/actuele-onderwerpen/corona/h/mondneusmaskers-of--kapjes-verschillende-soorten

Over het gebruik van mondneusmaskers bij verzorging, verpleging of medische behandelingen buiten het ziekenhuis heeft de Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding (LCI) van het RIVM een richtlijn opgesteld. Die beschrijft uitgangspunten over welk type masker onder welke omstandigheden geschikt is.

Mondneusmaskers: dit moet je weten - Nursing.nl | Nursing voor ...

https://www.nursing.nl/praktijk/patientveiligheid/mondneusmaskers-dit-moet-je-weten/

Type I maskers bieden de laagste mate van bescherming en worden dus alleen gebruikt bij een laag risico. Type 1 mondmaskers hebben een BFE (bacterie filter efficiency) van minimaal 95% en zijn niet spatresistent. Type II maskers hebben een BFE van minstens 98% en zijn eveneens niet spatresistent.

Mondneusmaskers of -kapjes: verschillende soorten | Mondmaskers ... - IGJ

https://www.igj.nl/onderwerpen/mondmaskers/mondneusmaskers-of--kapjes-verschillende-soorten

En wie houdt er toezicht op? Gebruik in de zorg. Over het gebruik van mondneusmaskers bij verzorging, verpleging of medische behandelingen buiten het ziekenhuis heeft de Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding (LCI) van het RIVM een richtlijn opgesteld.

FFP1, FFP2 & FFP3 mondmaskers & mondkapjes - Abena

https://www.abena.nl/kenniscentrum/persoonlijke-bescherming/oplossingen-voor-infecties/mondmaskers/

Leer wat een mondneusmasker is, welk type en maat je nodig hebt en hoe je het opdoet. Abena biedt chirurgische en ademhalingbeschermingsmaskers aan voor verschillende situaties en infecties.

Medische mondkapjes kopen | Beste prijs | 50 st vanaf € 2,99

https://www.medipreventie.nl/medische-mondkapjes/

Wij bieden een compleet assortiment medische mondkapjes aan en leveren zeer snel. Bij ons koop je medische mondkapjes en wasbare mondmaskers met een professionele kwaliteit. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

DGMondmaskers | Bestel Hier Medische Mondkapjes, sneltesters & meer

https://dgmondmaskers.nl/

DGMondmaskers biedt gecertificeerde en geteste mondmaskers, sneltesters en andere producten voor de beste bescherming tegen virusdeeltjes. Bestel hier voor 22:00 en ontvang uw bestelling morgen in huis.

Wall Street: socialemediabedrijf Donald Trump onderuit

https://www.telegraaf.nl/financieel/2077531963/wall-street-socialemediabedrijf-donald-trump-onderuit

Wall Street ging maandag open na een lang weekend. Op Goede Vrijdag waren de beurzen namelijk gesloten, ook in Europa. De Dow-Jonesindex sloot de handelsdag 0,6% lager af op 39.566,85 punten.