Halskragen online kopen

2.50% korting

Nekkraag of Halskraag kopen? | Bekijk het aanbod | ProBrace

https://www.probrace.nl/bandages/nekkraag-halskraag/

Halskraag of nekkraag kopen? Minder pijn, meer stabiliteit. ️ De beste halskragen. ️ Vandaag besteld, morgen in huis. ️ Bekijk nu ons aanbod kragen.

Bezoek Probrace.nl met korting

Halskraag | OIM Orthopedie

https://www.oim.nl/producten/orthesen/hoofd-of-nek/halskraag

Verschillende typen halskragen. maatwerk halskragen; confectie halskragen; harde halskragen; zachte halskragen; half harde halskragen / pdc halskraag. Onze orthopedisch adviseurs kijken tijdens je eerste afspraak welk type halskraag het beste bij jou past.

Zuka Siliconen Halskragen: milieuvriendelijk en comfortabel

https://www.koosvanderbeek.nl/zuka-siliconen-halskragen-2-stuks.html

Het milieuvriendelijke alternatief voor nekpapier: deze siliconen halskragen gebruik je keer op keer opnieuw. Zuka halskragen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en het zachtste rubber dat er is. Het is zo licht, zacht en plooibaar dat je klanten vergeten dat ze het dragen.

Halskragen zacht Archives • Premed

https://premed.nl/categorie/braces-en-bandage/overige-braces/schouder-nek-sleutelbeen/nekbrace/halskragen-zacht/

Halskragen zacht. Premed heeft voor u de beste zachte hals- of nekkragen uitgezocht voor haar assortiment. Toont alle 2 resultaten.

Laerdal Stifneck® halskragen | Laerdal Medical

https://laerdal.com/nl/products/medical-devices/immobilisation/stifneck-extrication-collars/

Transparant voor Röntgen, MRI en de CT scan. De originele Stifneck met uitzonderlijke bewegingsbeperking en optimale maatvoering. Anderen kunnen op de Stifneck-kraag lijken, maar er is er maar één de echte. De enige halskraag met uitstekende kritieken van.

Halskragen - Covarmed

https://www.covarmed.be/halskragen

De Laerdal StifNeck Select halskraag bevat 4 verschillende kragen in 1. Stabiliseer patiënten eenvoudig en correct met één van de 4 beschikbare maten, die steeds snel en veilig vast kunnen worden geklikt.De Pediatrische Stifneck Select is een speciaal ontworpen versie van de Stifneck Select halskraag met 3 verschillende maten.

Halskraag kopen? - DeBraceShop.nl - Gratis bezorging

https://debraceshop.nl/product/halskraag/

Halskraag. € 74,99. Hoog beschermingsniveau. Vormvast schuim met een anatomische vorm. Comfortabel kwaliteitsmateriaal met hoog comfort. Geschikt om te wassen en zelfstandig te plaatsen. De halskraag is te koop in vier maten; twee hoogte maten (8 en 10 cm) en twee omtrekmaten.

Halskragen, cervicaalkragen voor nekblessures

https://webshop.serviceapotheek.nl/hulpmiddelen/nekproblemen/kragen.html

Service Apotheek heeft halskragen, cervicaalkragen bij nekblessures. Bekijk ons aanbod en bestel online. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis.

Nekkraag kopen? Gratis deskundig advies | Podobrace

https://www.podobrace.nl/shop/bandages/nekkraag/

Nekkraag nodig? Bij Podobrace vind u een uitgebreid assortiment halskragen die steun bieden aan de nek. Voor 23:00 besteld, morgen thuis.

Halskragen te koop - DeBraceShop.nl - Goede nekbraces

https://debraceshop.nl/product-categorie/rug/halskragen/

Halskragen voorkomen onnodig extra pijn en ongemak door nekklachten. Halskragen bieden de hals, nek en halswervelkolom extra ondersteuning en voorkomt immobilisatie. Bekijk de halskragen hieronder.

Rafys Halskraag online kopen? | BlessureWinkel

https://www.blessurewinkel.nl/product/rafys-halskraag/

Er zijn twee type halskragen. Rafys Halskraag Soft 100% zacht schuim. Deze is geschikt bij lichte tot matige nekklachten. Rafys Halskraag Firm 50% zacht schuim en 50% steviger geperst schuim. Deze biedt meer stevigheid en bescherming dan de Rafys Halskraag Soft. De Firm uitvoering is geschikt bij matige tot ernstige nekklachten.

Roessingh Revalidatie Techniek | Orthopedie - Halskragen

https://www.rrt.nl/producten/hals/93-halskragen

Halskragen. Halskragen worden veelal gedragen ter ondersteuning bij problemen aan de cervicale wervels. Een trauma, whiplash, en wervelfracturen zijn ook veel voorkomende redenen waarom een halskraag gedragen wordt.

Halskraag en overige hoofdondersteuningen - ALS-centrum

https://als-centrum.nl/kennisbank/halskraag-en-overige-hoofd-ondersteuningen/

Een halskraag die de nek en hals omsluit biedt stevige ondersteuning voor het hoofd, maar kan soms benauwend werken voor de ademhaling. Deze halskragen zijn meestal gemaakt van een hard kunststof frame met daaroverheen een laagje zacht kunststof. Het sluiten van de halskraag gebeurt met klittenband.

Nekbraces - Braces - Hulpmiddelen | FysioSupplies.nl

https://www.fysiosupplies.nl/hulpmiddelen/braces/nekbraces

Een nekbrace of halskraag geeft ondersteuning aan de nek, het hoofd en het bovenste gedeelte van de wervelkolom. Er zijn diverse nekbraces en halskragen beschikbaar met ieder hun eigenschappen. Indicaties nekbraces en halskragen. Bij onder andere de volgende indicaties kan er een nekbrace of halskraag gebruikt worden: Acute en chronische ...

Stifneck® Select™ Halskragen | Laerdal Medical

https://laerdal.com/nl/products/medical-devices/immobilisation/stifneck-select-collars/

Dit maakt het voor hulpverleners mogelijk om zorg te verlenen aan elke patiënt. Deze versie van de kraag is uitgerust met een roze band zodat hij makkelijk te herkennen is in de materiaaltas. Alle Laerdal-kragen zijn latex-vrij, radiolucent en geschikt voor MRI en CT-scan. Stifneck® Select™ Halskragen - Volwassenen en Kinderen.

Ik heb een nekhernia | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/hernianek/ik-heb-nekhernia

Klachten bij een nekhernia. Bij een nekhernia heeft u pijn aan 1 arm. U voelt een scherpe snijdende, brandende of schietende pijn, vaak tot in uw hand. Het is een hele nare pijn die u bijna steeds voelt. Soms heeft u ook: pijn in uw nek. tintelingen in uw arm en/of hand. een slapend of doof gevoel in uw arm en/of hand.

Orthopedie: halskraag of Minerva (brace voor de hals)

https://www.ortho4you.be/nl/info/1239/hals

De halskragen zijn meestal in schuimrubber. Indien toch meer stevigte gewenst, kan er geopteerd worden om in het schuim materiaal een stevige tussenlaag te steken. De Minervas zijn meestal in polyethyleen met naar keuze en het doel al dan niet regelbare onderdelen.

Nekbraces kopen | Halskragen | Nekkragen | Snelle Levering - Orthocor

https://www.orthocor.nl/bandages-braces/halskragen-nekbraces.html

Bent u op zoek naar de beste halskragen en nekbraces? Orthocor heeft een ruim assortiment orthopedische en medische halskragen en nekbraces, ter behandeling en preventie van pijn en blessures in de nek. Orthocor biedt de beste halskragen van gerenommeerde merken zoals Push en Bauerfeind.

Halskraag - Heckert & van Lierop

https://www.heckert-vanlierop.nl/producten/halskraag/

Ervaar de voordelen van onze halskragen. Minder pijn; Minder vermoeidheid; Comfortabele pasvorm; Uitgebreid assortiment, waar nodig op maat; Hoogwaardige materialen zoals stof, leer en kunststof; Toonaangevende merken zoals Ossür en Bauerfeind; Korte levertijd; Lange levensduur

Over de halskraag - Radboudumc

https://www.radboudumc.nl/patientenzorg/behandelingen/halskraag/over-de-halskraag

De halskraag wordt gebruikt als de nekwervels onvoldoende bescherming bieden aan het ruggenmerg. Zo’n situatie kan ontstaan na een ongeval waarbij een of meerdere wervels gebroken zijn of door een ziekte die de wervel (s) verzwakt. Soms wordt de kraag ook gebruikt om pijnklachten door slijtage van de wervels te verlichten.

Harde halskraag | St. Antonius Ziekenhuis

https://www.antoniusziekenhuis.nl/harde-halskraag

U pijnklachten heeft door de halskraag. U zich ongerust voelt. De Gipskamer van het St. Antonius Ziekenhuis is op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar: Gipskamer locatie Nieuwegein: 088 320 27 05. Gipskamer locatie Utrecht: 088 320 27 06. Gipskamer locatie Woerden: 088 320 46 21. Buiten deze tijden en in het weekend kunt u contact ...

Ziektebeeld | Behandeling met een harde halskraag | HMC

https://www.haaglandenmc.nl/ziektebeeld/behandeling-met-een-harde-halskraag/

Als u de halskraag draagt, is het vaak moeilijk om uzelf te verzorgen. Het helpt dan als u hulp van iemand krijgt. U kunt zich (laten) wassen terwijl u ligt, omdat de kraag dan af mag. Ook kunt u douchen met de halskraag. Na het douchen, kunt u de halskraag afdrogen met een handdoek. Vervang de natte voering door een droge.

Halskragen - Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Veterinair/Verbandmateriaal/Wondbescherming/Halskragen/

Om te voorkomen dat honden en katten likken en knagen aan operatiewonden of letsels bieden wij u een selectie robuuste halskragen. U kunt de kragen bestellen als klassieke trechter of in opblaasbare vorm voor extra comfort in vele maten. Meer informatie over halskragen.