Halskragen online kopen

5.00% korting
Podobrace korting

Nekkraag kopen? Gratis deskundig advies | Podobrace

https://www.podobrace.nl/shop/bandages/nekkraag/

Een nekkraag kopen die door doktoren en ziekenhuizen al jaren wordt gebruikt. De nekbraces voldoen aan de hoogstaande kwaliteitseisen van ons medisch team en worden door vele internationale vooraanstaande specialisten ook gezien als de beste nekkraag en halskragen in hun soort. Wilt u een nekbrace kopen en heeft u advies nodig, bel ons dan gerust!

Bezoek Podobrace met korting
2.50% korting

Nekkraag of Halskraag kopen? | Bekijk het aanbod | ProBrace

https://www.probrace.nl/bandages/nekkraag-halskraag/

Hieronder vindt een selectie van de beste nekkragen / halskragen die momenteel op de markt zijn. De beste zachte halskraag / nekkraag. Als de maat goed is kan iedereen een halskraag of nekkraag gebruiken. Het advies is wel om een halskraag / nekkraag niet langer dan strikt noodzakelijk te gebruiken.

Bezoek Probrace.nl met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Premium Nekpapier voor Kapper & Barber - 5 Rollen - Nekpapier ...

https://www.bol.com/nl/nl/p/premium-nekpapier-voor-kapper-barber-5-rollen-nekpapier-nekkraag-halskraag-zwart/9300000033044679/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

16,95. Professioneel Kappers Salon NekPapier Wit. 16,99. HD Shop - Nekpapier voor kappers - pak van 5 ROLLEN - Halskragen / Barbier Staaf met 5 Rollen. 24,99. NEKPAPIER SIBEL 5 ROLLEN. 13,95. Nekpapier dispenser - Nekpapier dispenser voor barber & kapper - Nekkraag – Halskraag. 19,99.

Bezoek Bol.com met korting

Halskraag | OIM Orthopedie

https://www.oim.nl/producten/orthesen/hoofd-of-nek/halskraag

maatwerk halskragen; confectie halskragen; harde halskragen; zachte halskragen; half harde halskragen / pdc halskraag. Onze orthopedisch adviseurs kijken tijdens je eerste afspraak welk type halskraag het beste bij jou past. Een halskraag ondersteunt, stabiliseert en/of immobiliseert je nek. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een nekhernia.

Halskragen - Covarmed

https://covarmed.be/Halskragen/

De Laerdal StifNeck Select halskraag bevat 4 verschillende kragen in 1. Stabiliseer patiënten eenvoudig en correct met één van de 4 beschikbare maten, die steeds snel en veilig vast kunnen worden geklikt.De Pediatrische Stifneck Select is een speciaal ontworpen versie van de Stifneck Select halskraag met 3 verschillende maten.

Halskragen - Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Veterinair/Verbandmateriaal/Wondbescherming/Halskragen/

Halskragen voor honden en katten. Na een operatie of wondbehandeling is het zaak dat het dier de wond, de hechting of het verband ongemoeid laat. Honden en katten hebben de neiging op die plaatsen te likken, knagen of krabben.Om dit te voorkomen en daarmee de wondgenezing te bevorderen worden in de diergeneeskunde naast Safety Bodies halskragen gebruikt.

Halskragen, cervicaalkragen voor nekblessures

https://webshop.serviceapotheek.nl/hulpmiddelen/nekproblemen/kragen.html

Service Apotheek heeft halskragen, cervicaalkragen bij nekblessures. Bekijk ons aanbod en bestel online. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis.

Ik heb een nekhernia | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/hernianek/ik-heb-nekhernia

Bij een nekhernia heeft u pijn aan 1 arm. U voelt een scherpe snijdende, brandende of schietende pijn, vaak tot in uw hand. Het is een hele nare pijn die u bijna steeds voelt. Soms heeft u ook: pijn in uw nek. tintelingen in uw arm en/of hand. een slapend of doof gevoel in uw arm en/of hand. minder kracht in uw schouder, arm of hand.

Halskragen zacht Archives • Premed

https://premed.nl/categorie/braces-en-bandage/overige-braces/schouder-nek-sleutelbeen/nekbrace/halskragen-zacht/

Halskragen zacht. Premed heeft voor u de beste zachte hals- of nekkragen uitgezocht voor haar assortiment. Toon Filters Toont alle 2 resultaten-24%. BLACK FRIDAY. Halskraag CerviLoc niet verstevigd € 20,85 – € 27,45 Incl. BTW Opties selecteren. Nekbrace Push Care 8 Of 10cm Hoog ...

Halskragen en nektractie bewezen nuttig bij nekklachten

https://www.blessurewinkel.nl/halskragen-en-nektractie-bewezen-nuttig-bij-nekklachten/

Halskraag bewezen nuttig bij nekklachten. Vaak verkondigen (para)medici dat halskragen niet nodig zijn. Dat zijn ouderwetse opvattingen die gebaseerd zijn op het “korsetten tijdperk”. Men gaf iemand in het “korsetten tijdperk” een korset of een halskraag en liet die maanden dragen zonder enige begeleiding. Dat is vragen om moeilijkheden.

Rafys Halskraag online kopen? | BlessureWinkel

https://www.blessurewinkel.nl/product/rafys-halskraag/

Er zijn twee type halskragen. Rafys Halskraag Soft. 100% zacht schuim. Deze is geschikt bij lichte tot matige nekklachten. Rafys Halskraag Firm. 50% zacht schuim en 50% steviger geperst schuim. Deze biedt meer stevigheid en bescherming dan de Rafys Halskraag Soft. De Firm uitvoering is geschikt bij matige tot ernstige nekklachten.

Halskragen te koop - DeBraceShop.nl - Goede nekbraces

https://debraceshop.nl/product-categorie/rug/halskragen/

Halskragen. Halskragen voorkomen onnodig extra pijn en ongemak door nekklachten. Halskragen bieden de hals, nek en halswervelkolom extra ondersteuning en voorkomt immobilisatie. Bekijk de halskragen hieronder. Toont alle 4 resultaten.

Halskraag en overige hoofd ondersteuningen - ALS Centrum

https://www.als-centrum.nl/kennisplatform/halskraag/

Een halskraag die de nek en hals omsluit biedt stevige ondersteuning voor het hoofd, maar kan soms benauwend werken voor de ademhaling. Deze halskragen zijn meestal gemaakt van een hard kunststof frame met daaroverheen een laagje zacht kunststof. Het sluiten van de halskraag gebeurt met klittenband. De halskraag steunt op het borstbeen en onder ...

Nekbraces - Braces - Hulpmiddelen | FysioSupplies.nl

https://www.fysiosupplies.nl/hulpmiddelen/braces/nekbraces

Een nekbrace of halskraag geeft ondersteuning aan de nek, het hoofd en het bovenste gedeelte van de wervelkolom. Er zijn diverse nekbraces en halskragen beschikbaar met ieder hun eigenschappen. Indicaties nekbraces en halskragen. Bij onder andere de volgende indicaties kan er een nekbrace of halskraag gebruikt worden: Acute en chronische ...

Ik heb pijn in de nek | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/nekpijn/ik-heb-nekpijn

Soms gebruiken mensen met nekpijn speciale kussens en halskragen. Het is niet aangetoond dat die werken. Medicijnen Medicijnen bij nekpijn. Pijnstillers verzachten de pijn en helpen u om te blijven bewegen. Als u pijnstillers gebruikt, kunt u die het beste op vaste tijden innemen, ook al heeft u op dat moment even geen pijn.

Diakonessenhuis

https://www.diakonessenhuis.nl/folders/halskraag

Link kopiëren. De harde halskraag is een kraag om uw hals, die bestaat uit een plastic voor- en achterkant. Aan de binnenzijde bevindt zich een zachte laag schuimrubber. De halskraag beschermt uw nekwervel (s): bij de behandeling van een nekwervelprobleem of. na een operatie (spondylodese) waarbij één of meerdere nekwervels zijn vastgezet.

Roessingh Revalidatie Techniek | Orthopedie - Halskragen

https://www.rrt.nl/producten/hals/93-halskragen

Halskragen. Halskragen worden veelal gedragen ter ondersteuning bij problemen aan de cervicale wervels. Een trauma, whiplash, en wervelfracturen zijn ook veel voorkomende redenen waarom een halskraag gedragen wordt. Halskragen zijn er in verschillende uitvoeringen, waarin we twee hoofdgroepen onderscheiden; de verstevigde kragen en de zachte ...

Ziektebeeld | Behandeling met een harde halskraag | HMC

https://www.haaglandenmc.nl/ziektebeeld/behandeling-met-een-harde-halskraag/

Als u de halskraag draagt, is het vaak moeilijk om uzelf te verzorgen. Het helpt dan als u hulp van iemand krijgt. U kunt zich (laten) wassen in liggende houding, omdat de kraag dan af mag. Ook kunt u douchen met de halskraag. Na het douchen, kunt u de halskraag afdrogen met een handdoek. Vervang de natte voering door een droge.

Halskraag - Heckert & van Lierop

https://www.heckert-vanlierop.nl/producten/halskraag/

Bij Heckert & van Lierop kun je terecht voor maatwerk halskragen en harde en zachte confectie halskragen van toonaangevende leveranciers. Tijdens de eerste afspraak kijkt de zorgconsulent welk type halskraag bij jou past. Samen bespreken we jouw klachten en doelen. Ons doel is dat je veilig zo veel mogelijk jouw dagelijkse activiteiten kunt ...

Nekbraces kopen | Halskragen | Nekkragen | Snelle Levering - Orthocor

https://www.orthocor.nl/bandages-braces/halskragen-nekbraces.html

Halskragen en nekbraces, voordelig, veilig en snel online kopen. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste halskraag of nekbrace. De beste halskraag, nekbrace en nekkraag kopen, ter preventie en behandeling van pijn en blessures in de nek. Nekbraces voor de beste prijs en kwaliteit.

Hoofd - Van Meenen Orthopedie

https://www.vanmeenenorthopedie.nl/hoofd/

Een orthopedische valhelm of beschermhelm, is bedoeld om het hoofd te beschermen tegen verwondingen. Een helm wordt voorgeschreven wanneer een patiënt een groot risico loopt het hoofd te beschadigen als gevolg van een medische aandoening. Denk hierbij aan de volgende indicaties: bij epileptische aanvallen; bij zelfbeschadiging door bonken ...

Harde halskraag | St. Antonius Ziekenhuis

https://www.antoniusziekenhuis.nl/harde-halskraag

U pijnklachten heeft door de halskraag. U zich ongerust voelt. De Gipskamer van het St. Antonius Ziekenhuis is op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar: Gipskamer locatie Nieuwegein: 088 320 27 05. Gipskamer locatie Utrecht: 088 320 27 06. Gipskamer locatie Woerden: 088 320 46 21. Buiten deze tijden en in het weekend kunt u contact ...

Roessingh Revalidatie Techniek | Orthopedie - Hals

https://www.rrt.nl/producten/hals

Halskragen worden veelal gedragen ter ondersteuning bij problemen aan de cervicale wervels. Een trauma, whiplash, en wervelfracturen zijn ook veel voorkomende redenen waarom een halskraag gedragen wordt. Halskragen zijn er in verschillende uitvoeringen, waarin we twee hoofdgroepen onderscheiden; de verstevigde kragen en de zachte kragen.