Halskragen online kopen

2.50% korting

Nekkraag of Halskraag kopen? | Bekijk het aanbod | ProBrace

https://www.probrace.nl/bandages/nekkraag-halskraag/

Een nekkraag of halskraag kan tijdelijk zorgen voor een vermindering van de pijnklachten, maar het advies bij een nekhernia is toch altijd om een (para)medisch specialist te raadplegen. Neem contact op met een (para)medisch specialist via +31 (0)85 4011 911 of info@probrace.nl.

Halskraag | OIM Orthopedie

https://www.oim.nl/producten/orthesen/hoofd-of-nek/halskraag

Verschillende typen halskragen. maatwerk halskragen; confectie halskragen; harde halskragen; zachte halskragen; half harde halskragen / pdc halskraag. Onze orthopedisch adviseurs kijken tijdens je eerste afspraak welk type halskraag het beste bij jou past. Stap voor stap.

Halskragen, cervicaalkragen voor nekblessures - Service Apotheek

https://webshop.serviceapotheek.nl/hulpmiddelen/nekproblemen/kragen.html

Service Apotheek heeft halskragen, cervicaalkragen bij nekblessures. Bekijk ons aanbod en bestel online. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis.

Bestel de opblaasbare hondenhalskraag online - Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Veterinair/Verbandmateriaal/Wondbescherming/Halskragen/Hondenhalskraag+S.html

Hondenhalskraag. De opblaasbare hondenhalskraag beschermt wonden, verbanden en hechtingen aan de romp van honden tegen likken en knagen. De speciale vorm hindert het dier niet bij het drinken, eten of spelen en wordt daarom vaker verdragen dan conventionele "trechterhalskragen”. De zachte omhulling van polyester is wasbaar en extreem robuust.

Halskragen - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands | Reverso ...

https://context.reverso.net/vertaling/nederlands-engels/Halskragen

Vertalingen in context van "Halskragen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Voor meer nektractie, zie mijn bladzijde over pneumatische halskragen. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen

Zuka Siliconen Halskragen 2 stuks - herbruikbaar en hygiënisch

https://www.kappersmerken.nl/zuka-siliconen-halskragen-2-stuks.html

Overzicht. Het milieuvriendelijke alternatief voor nekpapier: deze siliconen halskragen gebruik je keer op keer opnieuw. Hygiënische alternatief voor halskragen die het werken in de salon wezenlijk veranderen. Details. De mooiste merken exclusief bij ons. altijd de laagste prijs voor producten met [®] persoonlijk contact bel ons op 020 214 2383.

JuzoPro halskraag - Juzo

https://www.juzo.com/nl/producten/orthesen/rug-en-hals/juzopro-halskraag

Voor een comfortabele ontlasting. De halskraag van Juzo ondersteunt de nekwervels en zorgt voor een voelbare ontlasting, bijvoorbeeld bij de behandeling van pijnklachten aan de nekwervels of bij een whiplash. Door de anatomische vorm past de JuzoPro halskraag zich optimaal aan kin, hals en schouder aan. De cervicalkraag kan ook 's nachts worden ...

Halskragen - Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Veterinair/Verbandmateriaal/Wondbescherming/Halskragen/

Halskragen Bescherming tegen krabben en likken voor honden en katten. Om te voorkomen dat honden en katten likken en knagen aan operatiewonden of letsels bieden wij u een selectie robuuste halskragen. U kunt de kragen bestellen als klassieke trechter of in opblaasbare vorm voor extra comfort in vele maten. Meer informatie over halskragen

Goedkope halskragen kopen op BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_5841123/

Profistar Niskalin Halskragen 175 strips Wit 45x7cm De Profistar Niskalin Halskragen plaats je tussen de nek en de kapmantel. De kraag is gemaakt van een zeer zachte materie, hierdoor voelt de papieren kraag aan als stof. Dit geeft de klant extra comfort tijdens een behandeling. De halskragen zijn zeer elastisch en zelfklevend, met sterke kleefkrac...

Halskragen en Plastyrollen - Kappershandel

https://www.kappershandel.nl/kappersmaterialen/hygiene-en-bescherming/halskragen-en-plastyrollen/

Halskragen en Plastyrollen ; Bril en oorbeschermers; Stoelhoesen; Desinfectie en Alcohol; Schoonmaakmaterialen; Kappersbenodigdheden. Elastiekjes; Afsprakenboeken en Klantenkaarten; Nekkwasten; Waterspuitjes; Knipkragen; Klemmen en Clips; Haar en knotnetjes; Haardotten; Schuifspeldjes; Bruid en opsteekaccessoires; Oefenmaterialen. Oefenhoofden; Statieven; Schoolpakketten

Roessingh Revalidatie Techniek | Orthopedie - Halskragen

https://www.rrt.nl/producten/hals/93-halskragen

Halskragen. Halskragen worden veelal gedragen ter ondersteuning bij problemen aan de cervicale wervels. Een trauma, whiplash, en wervelfracturen zijn ook veel voorkomende redenen waarom een halskraag gedragen wordt. Halskragen zijn er in verschillende uitvoeringen, waarin we twee hoofdgroepen onderscheiden; de verstevigde kragen en de zachte kragen.

Halskragen te koop - DeBraceShop.nl - Goede nekbraces

https://debraceshop.nl/product-categorie/rug/halskragen/

Halskragen voorkomen onnodig extra pijn en ongemak door nekklachten. Halskragen bieden de hals, nek en halswervelkolom extra ondersteuning en voorkomt immobilisatie. Bekijk de halskragen hieronder.

Nekkraag kopen? Stevige ondersteuning van de hals | Vegro

https://www.vegro.nl/webwinkel/sport-en-revalidatie/braces-bandages/hals-en-nekkragen/

De halskraag is in diverse maten verkrijgbaar. De maat wordt bepaald door de omvang van de hals te meten. De kinhoogt wordt bepaald door de hoogte van het borstbeen tot de kin te meten. De nekbrace is verkrijgbaar in 2 maten, met een hoogte van 8 of 10 cm. De maat wordt bepaald door de omvang van de hals te meten.

DossierD - Halskraag

https://dossierd.nl/ap_halskraag.html

Een halskraag van stevig schuim die hoog genoeg is voor mij, lijkt niet te bestaan. Ook de manier waarop ze steun geven, is op een vervelende manier. Daar komt nog bij dat halskragen die hoger zijn ook slapper zijn. De fabrikanten maken een halskraag voor verschillende nekomvangen en verschillende hoogten.

Rafys Halskraag online kopen? | BlessureWinkel

https://www.blessurewinkel.nl/product/rafys-halskraag/

Er zijn twee type halskragen. Rafys Halskraag Soft 100% zacht schuim. Deze is geschikt bij lichte tot matige nekklachten. Rafys Halskraag Firm 50% zacht schuim en 50% steviger geperst schuim. Deze biedt meer stevigheid en bescherming dan de Rafys Halskraag Soft. De Firm uitvoering is geschikt bij matige tot ernstige nekklachten.

Nekbraces kopen | Halskragen | Nekkragen | Snelle Levering

https://www.orthocor.nl/bandages-braces/halskragen-nekbraces.html

Halskragen steunen de halswervelkolom en bevorderen de spierontspanning, zodat klachten verminderd kunnen worden. Optimale draageigenschappen van de nekbrace worden bereikt door lichtgewicht materiaal toe te passen. Nekbrace advies van Orthocor Halskragen en nekbraces, voordelig, veilig en snel online kopen.

Halskraag kopen? - DeBraceShop.nl - Gratis bezorging

https://debraceshop.nl/product/halskraag/

De halskraag is te koop in vier maten; twee hoogte maten (8 en 10 cm) en twee omtrekmaten. De geschikte maat kunt u zelf aanmeten door de omtrek van uw nek te meten. Nu bestellen op Podobrace.nl. Een halskraag kopen kan u de zo gewenste extra steun bieden bij nekklachten, zoals bij een nekhernia, whiplash of Artrose.

Halskraag en overige hoofd ondersteuningen - ALS Centrum

https://www.als-centrum.nl/kennisplatform/halskraag/

Een halskraag die de nek en hals omsluit biedt stevige ondersteuning voor het hoofd, maar kan soms benauwend werken voor de ademhaling. Deze halskragen zijn meestal gemaakt van een hard kunststof frame met daaroverheen een laagje zacht kunststof. Het sluiten van de halskraag gebeurt met klittenband.

Halskraag - Heckert & van Lierop

https://www.heckert-vanlierop.nl/producten/halskraag/

Een halskraag. Pijn in je nek kan enorm vervelend zijn en bijwerkingen zoals hoofdpijn, spierpijn of concentratieproblemen hebben. Soms ontstaat er zelfs uitval van je handen of armen. Een halskraag, ook wel nekkraag of nekbrace genoemd, geeft ondersteuning bij nekklachten. Ook na een ongeluk of bij een ziekte kan een halskraag onmisbaar zijn.

Zuka Siliconen Halskragen: milieuvriendelijk en comfortabel

https://www.koosvanderbeek.nl/zuka-siliconen-halskragen-2-stuks.html

Zuka halskragen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en het zachtste rubber dat er is. Het is zo licht, zacht en plooibaar dat je klanten vergeten dat ze het dragen. Omdat het ook een afdichting rond de nek biedt, kan de cape losjes worden bevestigd, waardoor de hele ervaring comfortabeler wordt voor de cliënt.