Halskragen online kopen

2.50% korting

Nekkraag of Halskraag kopen? | Bekijk het aanbod | ProBrace

https://www.probrace.nl/bandages/nekkraag-halskraag/

Halskraag of nekkraag kopen? Minder pijn, meer stabiliteit. ️ De beste halskragen. ️ Vandaag besteld, morgen in huis. ️ Bekijk nu ons aanbod kragen.

Bezoek Probrace.nl met korting

Halskraag en overige hoofdondersteuningen - ALS-centrum

https://als-centrum.nl/kennisbank/halskraag-en-overige-hoofd-ondersteuningen/

Een halskraag die de nek en hals omsluit biedt stevige ondersteuning voor het hoofd, maar kan soms benauwend werken voor de ademhaling. Deze halskragen zijn meestal gemaakt van een hard kunststof frame met daaroverheen een laagje zacht kunststof. Het sluiten van de halskraag gebeurt met klittenband.

Nekbraces - Braces - Hulpmiddelen | FysioSupplies.nl

https://www.fysiosupplies.nl/hulpmiddelen/braces/nekbraces

Een nekbrace of halskraag geeft ondersteuning aan de nek, het hoofd en het bovenste gedeelte van de wervelkolom. Er zijn diverse nekbraces en halskragen beschikbaar met ieder hun eigenschappen. Indicaties nekbraces en halskragen. Bij onder andere de volgende indicaties kan er een nekbrace of halskraag gebruikt worden: Acute en chronische ...

Laerdal Stifneck® halskragen | Laerdal Medical

https://laerdal.com/nl/products/medical-devices/immobilisation/stifneck-extrication-collars/

Transparant voor Röntgen, MRI en de CT scan. De originele Stifneck met uitzonderlijke bewegingsbeperking en optimale maatvoering. Anderen kunnen op de Stifneck-kraag lijken, maar er is er maar één de echte. De enige halskraag met uitstekende kritieken van.

Barberline Halskragen Zwart 5 rollen - Koos van der Beek

https://www.koosvanderbeek.nl/halskragen-zwart-barberline-5-rolletjes.html

Deze halskragen zijn zwart, waardoor ze perfect passen bij donkere kaplakens. Nooit meer een lelijke witte rand rond de hals! De vellen zijn van hoge kwaliteit, luchtdoorlatend en waterbestendig papier.

Zachte halskragen en apneu - Forum voor patiënten met slaapapneu

https://forum.apneuvereniging.nl/viewtopic.php?t=13561

Kies een kraag waarvan de hoogte in de buurt ligt van de afstand tussen de onderkant van de kin en het punt waar de hals de borst raakt. Internetverkopers bieden de beste selectie van hoogten aan. 3M brengt een SCC, de Futuro, op de markt met een lipje om de hoogte aan te passen.

Orthesen - Halskraag, valhelm, redressiehelm | Vigo

https://www.vigogroup.eu/orthese-brace/halskraag-valhelm-redressiehelm

Halskragen. Na een trauma (bv. een wervelbreuk of whiplash) of een operatie aan de hals moet je mogelijk een halsorthese of halskraag dragen. Een halskraagt helpt je om je nek te ontlasten. Ook bij een afwijking aan de hals of de nekwervels kan een arts beslissen om een halskraag voor te schrijven.

Nekkraag kopen? Gratis deskundig advies | Podobrace

https://www.podobrace.nl/shop/bandages/nekkraag/

Nekkraag nodig? Bij Podobrace vind u een uitgebreid assortiment halskragen die steun bieden aan de nek. Voor 23:00 besteld, morgen thuis.

Halskragen te koop - DeBraceShop.nl - Goede nekbraces

https://debraceshop.nl/product-categorie/rug/halskragen/

Halskragen om ongemak bij nekklachten te beperken en voorkomen. Meerdere maten, typen en alle halskragen met gratis bezorging.

Ik heb een nekhernia | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/hernianek/ik-heb-nekhernia

Soms gebruiken mensen speciale kussens en halskragen. Of dit echt helpt is niet bewezen. Draag in ieder geval geen zachte halskraag omdat deze geen steun geeft.

Rafys Halskraag online kopen? | BlessureWinkel

https://www.blessurewinkel.nl/product/rafys-halskraag/

De Rafys Halskraag is een comfortabele kraag gemaakt voor nekklachten, nekhernias, artrose en whiplash klachten. Uit voorraad leverbaar.

Stifneck® Select™ Halskragen | Laerdal Medical

https://laerdal.com/nl/products/medical-devices/immobilisation/stifneck-select-collars/

De Stifneck Select heeft een oversized tracheale opening voor geavanceerde luchtweg procedures, het voelen van pulsaties, een opening in de achterzijde voor het palperen van de nekwervels, ventilatie, drainage en visualisatie van de hals.

Roessingh Revalidatie Techniek | Orthopedie - Halskragen

https://www.rrt.nl/producten/hals/93-halskragen

Halskragen. Halskragen worden veelal gedragen ter ondersteuning bij problemen aan de cervicale wervels. Een trauma, whiplash, en wervelfracturen zijn ook veel voorkomende redenen waarom een halskraag gedragen wordt.

Halskraag | OIM Orthopedie

https://www.oim.nl/producten/orthesen/hoofd-of-nek/halskraag

Wat is een halskraag? Een halskraag ondersteunt, stabiliseert en/of immobiliseert je nek. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een nekhernia. Een halskraag wordt ook wel nekkraag of nekbrace genoemd.

Halsorthese - Halskraag - Wouda Orthopedie

https://wouda-orthopedie.nl/hulpmiddelen/halsorthese/

Halsorthesen (ook: halskragen) worden gebruikt ter ontlasting en ondersteuning van de nek (ook: cervicale wervelkolom) na bijvoorbeeld een wervelbreuk of een whiplash. Ook kan een halsorthese worden toegepast ter correctie van afwijkingen aan het stelsel van nekwervels.

Orthopedie: halskraag of Minerva (brace voor de hals)

https://www.ortho4you.be/nl/info/1239/hals

De hals kan ondersteund worden met halskragen of Minervas. De halskragen zijn meestal in schuimrubber. Indien toch meer stevigte gewenst, kan er geopteerd worden om in het schuim materiaal een stevige tussenlaag te steken.

Halskraag - Heckert & van Lierop

https://www.heckert-vanlierop.nl/producten/halskraag/

Bij Heckert & van Lierop kun je terecht voor maatwerk halskragen en harde en zachte confectie halskragen van toonaangevende leveranciers. Tijdens de eerste afspraak kijkt de zorgconsulent welk type halskraag bij jou past. Samen bespreken we jouw klachten en doelen.

Nekbraces kopen | Halskragen | Nekkragen | Snelle Levering - Orthocor

https://www.orthocor.nl/bandages-braces/halskragen-nekbraces.html

Orthocor heeft een ruim assortiment orthopedische en medische halskragen en nekbraces, ter behandeling en preventie van pijn en blessures in de nek. Orthocor biedt de beste halskragen van gerenommeerde merken zoals Push en Bauerfeind.

Hoofd - Van Meenen Orthopedie

https://www.vanmeenenorthopedie.nl/hoofd/

Een halskraag wordt gedragen om de spieren, botten en/of weefsels van de nek te beschermen, ondersteunen of te ontlasten. Er bestaan verschillende typen halskragen. De indicatie bepaalt hoe zwaar, hard en flexibel de halskraag moet zijn die gebruikt gaat worden. Denk hierbij aan de volgende Indicaties: whiplash; houdinggerelateerde nekpijn;

Over de halskraag - Radboudumc

https://www.radboudumc.nl/patientenzorg/behandelingen/halskraag/over-de-halskraag

De halskraag wordt gebruikt als de nekwervels onvoldoende bescherming bieden aan het ruggenmerg. Zo’n situatie kan ontstaan na een ongeval waarbij een of meerdere wervels gebroken zijn of door een ziekte die de wervel (s) verzwakt.

Harde halskraag | St. Antonius Ziekenhuis

https://www.antoniusziekenhuis.nl/harde-halskraag

Nekletsel wordt in een aantal gevallen behandeld met een harde halskraag. U krijgt de halskraag meestal vanwege een breuk van één of meerdere nekwervels, instabiliteit van de banden van de wervelkolom, of om de nek te beschermen na een operatie.

Ziektebeeld | Behandeling met een harde halskraag | HMC

https://www.haaglandenmc.nl/ziektebeeld/behandeling-met-een-harde-halskraag/

Zo kunnen de delen van de nek waar een breuk in zit, aan elkaar vastgroeien. De kraag voorkomt ook dat de wervels verschuiven en zo de zenuwwortels of het ruggenmerg afknellen. Het herstel duurt over het algemeen 12 weken. Soms is dat langer. Vooral in het begin kunt u het dragen van de halskraag als onprettig ervaren.

Halskragen - MECAN B.V.

https://www.mecan.nl/behandeling/halskragen/

Halskragen Hulpmiddel Infuusvloeistoffen Kooien, dwangmiddelen Medicijntoediening Muilkorven Nagel behandeling Poot bescherming Potjes, flessen, zakjes Tondeuses Chip readers Chirurgie. Orthopedie Scharen Klemmen Oog instrumentarium Scherpe ...