Koelkompressen online kopen

Warm-koud kompres | Action.com

https://www.action.com/nl-nl/p/warm-koud-kompres/

Warm-koud kompres. 19 x 12 cm. 1. 99. € 1,99/st. Toevoegen aan favorieten. Bekijk de openingstijden van jouw Action Winkel. Winkel zoeken.

1.00% korting
Bol.com korting

Instant cold pack 14 x 18 cm Easy Ice Nonwoven. 25 stuks

https://www.bol.com/nl/nl/p/instant-cold-pack-14-x-18-cm-easy-ice-nonwoven-25-stuks/9200000075520322/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Productbeschrijving. Deze Instant Icepack koelkompressen zijn gemaakt van een nonwoven kwaliteit. De koelkompressen zijn gemaakt om éénmalig plaatselijke te gebruiken om de pijn te verlichten. Deze coldpack wordt geactiveerd door stevig met de duimen midden op de coldpack te drukken.

Compressiekoelmachine | Kennisbank Bouw

https://www.kb-bouw.nl/06du0175/compressiekoelmachine.html

Er zijn luchtgekoelde en watergekoelde koelmachines. In utiliteitsgebouwen worden voornamelijk luchtgekoelde machines toegepast. Compressiekoelmachines zijn voorzien van zuigercompressoren (voor vermogens tot circa 1000 kW) of centrifugaalcompressoren voor een capaciteit van circa 400 kW tot 40.000 kW). In veel situaties zal aandacht moeten ...

Koelkompressen - Bandages kopen? | Lage prijs | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560686/r/koelkompressen/

Op zoek naar een stevige bandage Vergelijk o.a. enkelbandages, kniebandages, polsbanden en meer online. beslist.nl

Baby en kraam | Verloskundigenpraktijk Westerkade

https://verloskundigenwesterkade.nl/nl/kiem-naar-kind/baby-en-kraam

Een wond kan de eerste dagen nog pijnlijk en gezwollen zijn. Het beste wat je hiertegen kunt doen is paracetamol slikken, de wond schoon houden met schoon kraanwater en de wond aan de lucht laten drogen door af en toe even met blote billen in bed te gaan liggen. Soms kunnen koelkompressen verlichting geven.

Compressor koelbox kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis

https://www.coolblue.nl/koelboxen/compressor-koelboxen

Compressor koelboxen. 14 koelboxen. Sorteren op: Een compressor koelbox is ideaal voor onderweg of op de camping. Compressor koelboxen maken relatief meer geluid dan andere koelboxen. Daarentegen hebben ze als voordeel dat ze over meer koelvermogen beschikken, ruimer zijn, en zuinig zijn in verbruik. Met een koelcapaciteit tussen de +10 °C tot ...

Koelcompressen - Ice packs kopen? | Lage prijs | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_560742/r/koelcompressen/

Deweegschaal.nl | Heltiq. Heltiq Koud-warm kompres combi 2st € 9,35. (617) 6 aanbieders. Deweegschaal.nl | Nexcare. Nexcare Cold hot pack maxi 300 x 195mm inclusief hoes 1st € 20,95. (617) 2 aanbieders. Podobrace.nl Novamed Ice pack / Hot & Cold pack - Duopack size: 24 x 12 cm € 17,99.

Koudekompressen (Koelblok, Koudekussen, Koelkussens, Koud Kussen ...

https://www.industrystock.com/nl/companies/Medische-technologie%C3%ABn/Kompressen/Koudekompressen

U zoekt Koudekompressen? De product- en dienstenzoekmachine van IndustryStock.com biedt u niet alleen relevante hits voor Koudekompressen. Als alternatief kunt u hier ook zoeken naar andere producten en diensten naast Koudekompressen. Alle contactgegevens van de fabrikant en dealer voor Koudekompressen zijn voor alle gebruikers gratis zichtbaar.

Kruidvat Warm-Koud Kompres | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-warm-koud-kompres/p/5211886

Dit Kruidvat Warm-Koud Kompres helpt pijn te verlichten door te koelen bij zwellingen en kneuzingen of door pijnlijke plekken te verwarmen. Gebruik het kompres bij spierpijn en verkrampingen, zoals ontstaan door menstruatiepijn of rug- en nekklachten. Het kompres is herbruikbaar. Raadpleeg voor het verhelpen van andere klachten een arts en volg ...

Instant Coldpack Easy Ice Nonwoven – Arvem

https://www.arvem.nl/instant-coldpack-easy-ice-nonwoven/

Instant Coldpack Easy Ice. Nonwoven koelkompres. Deze Instant Icepack koelkompressen zijn gemaakt van een nonwoven kwaliteit. De koelkompressen zijn gemaakt om éénmalig plaatselijke te gebruiken om de pijn te verlichten. Deze coldpack wordt geactiveerd door stevig met de duimen midden op de coldpack te drukken.

Koelcompressen - Star Balm EHBO-producten - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573/r/koelcompressen/c/merk~346077

Je ontvangt een ronde koelpad met een diameter van 12 cm, een koelgelkussen van 12 x 16 cm, een koelkompressen van 12 x 28 cm en bovendien een knuffelzachte vlieshoes. Voor elke l... Nieuw!

Koel en Vries compressoren voor industrie en professionals

http://koelcompressor.nl/

Koelcompressoren zijn verkrijgbaar in verschillende Soorten, Merken, Modellen en Gas soorten. De meest voorkomende is de zuiger compressor, deze wordt nog steeds en al tientallen jaren gebruikt. We onderscheiden Koel en Vries compressoren, dit heeft met drukverschillen te maken. Er zijn compressoren met één zuiger en tot wel 8 zuigers in een ...

Wat is een compressor koelbox? | Obelink

https://www.obelink.nl/advies/wat-is-een-compressor-koelbox.html

Een compressor koelbox werkt op 230 volt. Dat betekent dat een compressor koelbox alleen werkt als je de koelbox aansluit op een stopcontact. Als je de compressor koelbox hebt aangesloten, kun je de gewenste temperatuur instellen en binnen no-time zal de koelbox deze temperatuur bereiken. Een compressor koelbox kan altijd als koel- én vriesbox ...

CURAPAX Hot & Cold therapie koelkompressen | EmdaCare

https://emdacare.nl/product/curapax-hot-cold-therapie-koelkompressen-2/

CURAPAX Hot & Cold therapie koelkompressen. € 120,40. CURAPAX Hot & Cold wegwerp gel packs voor warme of koude therapie maken het gemakkelijk en comfortabel om gelokaliseerde pijn te behandelen zonder het gebruik van medicatie.

Instant Cold Pack koelkompres - Prepshop.nl

https://www.prepshop.nl/veiligheid/ehbo/detail/452/instant-cold-pack-koelkompres.html

Instant Cold Pack koelkompres. Deze Instant Cold Pack koelkompressen zijn gemaakt van een non-woven kwaliteit. De koelkompressen zijn gemaakt om eenmalig plaatselijke te gebruiken om de pijn te verlichten. De Cold Pack wordt geactiveerd door stevig met de duimen midden op het kompres te drukken.

Gelkompressen mini | Wondbehandeling - dental bauer Online-Shop

https://www.dentalbauer.nl/shop/praktijk/medicamenten-en-anesthesie/wondbehandeling/920/gelkompressen-mini

Productdetails. De koelkompressen, 13 x 11 cm, worden gebruikt na een dentaal-operatieve ingreep, of bij tand- en hoofdpijn, neusbloedingen, insectensteken enzovoort. Niet geschikt voor de magnetron.

Koude kompressen kopen - Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Dental/Behandeling/Wondverzorging/Koelkompressen/

U kunt bij Praxisdienst koelkompressen kopen voor gebruik na extracties of kaakchirurgie.

Verzorging | Sportverzorging - medische artikelen - EM Sporting

https://www.emsporting.nl/verzorging-sportverzorging-medische-artikelen

Hieronder ziet u het assortiment van medische artikelen t.b.v. de verzorging van sporters. Het assortiment bestaat uit koelkompressen, waterzakken, tape en meer medische artikelen. Sorteer op: Productnaam a-z.