Vingercondooms online kopen

2.00% korting

Vingercondoom kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment

https://www.arbowinkel.nl/ehbo-bhv/wondverzorging/verband/vingercondoom/

Vingercondooms kopen in ARBOwinkel. Hierboven hebben we vastgesteld dat een vingercondoom onmisbaar is in elke EHBO-koffer, maar ook voor andere zaken gebruikt kan worden. Een vingercondoom kopen is zeer gemakkelijk in onze ARBOwinkel. In onze webwinkel verkopen we verschillende soorten vingercondooms. Ook zijn ze in verschillende aantallen te ...

1.00% korting
Bol.com korting

Romed Vingercondooms latex Large 100 stuks 2 verpakkingen

https://www.bol.com/nl/nl/p/romed-vingercondooms-latex-large-100-stuks-2-verpakkingen/9200000082288504/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Romed Vingercondooms latex Large 100 stuks 2 verpakkingen. Merk: Romed. Vergelijk met andere artikelen. Wondpleister. Ronde pleister. Alle productspecificaties. Let op dit is een medisch hulpmiddel. We adviseren je om voor gebruik de bijsluiter en/of etiket informatie goed te lezen.

1.75% korting
Plein korting

Romed Vingercondooms Latex M 100 stuks | Plein.nl

https://www.plein.nl/romed-vingercondooms-latex-m-100-stuks
Gevonden in: Plein kortingscode

Romed Vingercondooms Latex M. Een vingercondoom is een latex hoesje dat om de vinger geschoven kan worden. Hiermee wordt voorkomen dat de vinger in contact komt met de huid of een wond. De Vingercondooms van Romed zijn gemaakt van latex. Te gebruiken bij wondjes en de verzorging daarvan.

€ 0,50 korting
Jumbo korting

Romed Vingercondooms Maat M 100 Stuks - Jumbo Supermarkten

https://www.jumbo.com/producten/romed-vingercondooms-maat-m-100-stuks-436587ZK
Gevonden in: Jumbo kortingscode

Een Romed Vingercondoom is een latex hoesje dat om de vinger geschoven kan worden. Hiermee wordt voorkomen dat de vinger in contact komt met de huid of een wond. De vingercondooms zijn gemaakt van latex. Romed Fingercots beschermen de huid en passen zich perfect aan naar de vorm van de vinger.

Vingercondoom kopen bij de online drogist van Nederland.

https://www.deonlinedrogist.nl/vingercondoom/

Op zoek naar vingercondooms? Bestel latex vingercondooms online bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro. Bestel nu

Vingercondooms | EHBO-koffer.nl | Snelle levering

https://www.ehbo-koffer.nl/product/vingercondooms/

Vingercondooms worden gebruikt om wonden aan vingers te verbinden, maar ook een verband of pleister op de vinger te fixeren. Vingercondooms kopen. Ga hygiënisch te werk en bestel nu vingercondooms op EHBO-koffer.nl. Per bestelling hanteren we slechts € 4,95 verzendkosten, boven de € 50,- is de verzending gratis.

Vingercondooms Extra Large (100 stuks) - Asha International

https://www.asha.nl/product/vingercondooms-100-stuks/

De vingercondooms zijn opgerold en gepoederd, om makkelijk om de vinger aan te brengen. Bestel het online bij Ashadirect.nl Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect .

DuoProtect Vingercondooms Latex Medium 144st - De Online Drogist

https://www.deonlinedrogist.nl/cmt-vingercondoom-latex-m-144st-p-61049.html

Toevoegen. Vingercondoom. Bestel DuoProtect Vingercondoom Latex Medium 144st bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro.

Vingercondooms Latex 100 stuks mt. M - Lopharm BV

https://www.lopharm.nl/product/vingercondooms-latex-100-stuks/541

Vingercondooms Latex 100 stuks. Productcode : F87-900268-01. Een vingercondoom is een latex hoesje dat om de vinger geschoven kan worden. Hiermee voorkomt u dat uw vinger in contact komt met de huid of wond. Omwille van de hygiëne en ter voorkoming van besmetting is het mogelijk om de vingercondooms te gebruiken bij het inbrengen van zetpillen ...

Vingercondoom kopen? - Apotheek Online

https://www.apotheekonline.net/drogist/vingercondoom/

Een vingercondoom ziet er in beginsel hetzelfde uit. Het is een kleine versie van een condoom die om je vinger past. Vingercondooms zijn gemaakt van latex. Ze vormen een barrière tegen bacteriën en virussen, maar zijn tegelijkertijd flexibel en geven je veel gevoel in je vinger.

Romed Vingercondooms latex XL (100 stuks)

https://www.etosdrogistonlineassen.nl/webshop/romed-vingercondooms-latex-xl-100-stuks-2/

Latex vingercondooms. Gepoederd. Per 100 stuks in een zakje. € 1,86 € 2,49 (incl. btw) Aantal: BESTELLEN. MEER INFORMATIE PRODUCT . PROEFPAKKET WASBARE LUIERS .

Vingercondoom - Degros

https://www.degros.nl/nl/vingercondoom.html

Productomschrijving. Een vingercondoom is een latex hoesje dat voor de hygiëne en ter voorkoming van besmetting om de vinger geschoven wordt. Het voorkomt het contact van de vinger met de huid of een wond. Geschikt bij inbrengen van zetpillen en/of het aanbrengen van zalf. Voor eenmalig gebruik.

Vingercondooms - Drogisterie - Condomerie

https://condomerie.com/nl/hygiene/vingercondooms

Een vingercondoom is een klein condoom dat over de vinger afgerold kan worden. Na het afrollen van het vingercondoom blijft het condoom strak om de vinger zitten. Het latex vingercondoom wordt gebruikt in de medische zorg en de horeca maar kan ook een manier zijn om voorspel hygiënischer te maken.

Vingercondoom 100 stuks | Snel en Voordelig bestellen bij EHBO-Centrum ...

https://www.ehbo-centrum.nl/vingercondoom-100-stuks-p-4909.html

Hoogwaardige Latex: Gemaakt van kwalitatief latex, bieden onze vingercondooms een optimale pasvorm en bescherming. Bestel nu uw vingercondooms. Investeer in de veiligheid en nauwkeurigheid van uw werk met onze poedervrije latex vingercondooms. Of het nu gaat om medisch gebruik, hygiënische zorg, of precisiewerk, vingercondooms zijn onmisbaar.

Romed Vingercondooms Latex Small 100 stuks - drogist

https://www.drogist.nl/romed-vingercondooms-latex-small-100-stuks.htm

Romed Vingercondooms Latex Small zijn latex hoesjes die je om je vinger kunt schuiven. Hiermee voorkom je dat je vinger in contact komt met de huid of wond. In 1 zakje zitten 100 stuks.

Koop vingercondooms online bij Medisch Service Nederland | Medische ...

https://pluspunt.mediqmedeco.nl/verbruiksmiddelen/vingercondooms.html

Een vingercondoom is een latex hoesje dat voor de hygiëne en ter voorkoming van besmetting om de vinger geschoven wordt. Het voorkomt het contact van de vinger met de huid of een wond. De vingercondooms op deze pagina zijn van hoogwaardige merk Ratiomed en verkrijgbaar in maat 2, 3, 4 en 5.

Vingercondoom - Betervoorbereid.nl

https://www.betervoorbereid.nl/ehbo/wondverzorging/vingercondoom

Productinformatie. Vingercondoom, doosje 25 stuks. Latex vrij, licht voorgepoederd en visueel detecteerbaar. Finger Bob's beschermen de huid en passen zich perfect aan naar de vorm van de vinger. Worden in de voedselmiddelen industrie gebruikt om te voorkomen dat wondjes aan de vinger in contact komen met voeding.

Vingercondooms kopen? | Vandaag besteld = Morgen Geleverd

https://www.degros.nl/nl/medisch/verbruiksmiddelen/vingercondooms/

Vingercondooms kopen? Een vingercondoom is een latex condoom dat om de vinger past. Dit ter bescherming van de vinger en waar de vinger wordt ingebracht, zodat deze niet in contact komt met de wond of huid. Ze worden ook wel duimcondoom genoemd.

Wat is een vingercondoom? | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/wat-is-een-vingercondoom/

Kies voor een vingercondoom. Je schuift ‘m over je vinger, rolt ‘m af en je vinger is direct voorzien van bescherming en werking zoals die van een pleister. Bovendien kun je jouw hand en vingers gewoon blijven gebruiken. Ook voor kinderen is dit heel handig.

Waarvoor is een vingercondoom? - EHBO-koffer.nl

https://www.ehbo-koffer.nl/ehbo-kennisbank/ehbo-faq/waarvoor-is-een-vingercondoom/

Waarvoor is een vingercondoom? Als u bijvoorbeeld een zalf moet aanbrengen, of een zetpil in moet brengen, dan moeten uw handen zo schoon mogelijk zijn. Zelfs al maakt u uw handen grondig schoon, dan nog zijn ze niet helemaal gereinigd. Hiervoor kunt u een vingercondoom gebruiken.

Vingercondooms — BeeZ.nl

https://beez.nl/collections/vingercondooms

Waarvoor worden vingercondooms gebruikt in de beautybranche? Een vingercondoom wordt bijvoorbeeld tijdens tatoeëren gebruikt, zodat de tattoo artist de beweegvrijheid van de handen behoudt, maar toch hygiënisch te werk kan gaan. Ook bij het plaatselijk aanbrengen van zalf of verzorgende crème door de pedicure worden vingercondooms gebruikt.