Gaaskompressen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Nobatop - Gaaskompres 10 x 10 cm (100 stuks) Niet steriel | bol - bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/gaaskompres-10-x-10-cm-niet-steriel/9300000026178749/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Bekijk de hele lijst. Nobatop - Gaaskompres 10 x 10 cm (100 stuks) Niet steriel. Nobatop is een niet-verklevend kompres. Door de structuur is dit kompres uitermate geschikt...

Bezoek Bol.com met korting

EHBO bij dieren: wat te doen als je huisdier een ongeluk heeft gehad

https://www.rtl.nl/wonen/gezien-eigen-huis-tuin/artikel/5442158/ehbo-bij-huisdieren-wat-moet-je-doen-als-je-huisdier

Ongeluk zit in een klein hoekje, zowel bij mensen als bij dieren. ...

Gaaskompressen en deppers - Medische Artikelen kopen? - Klinimed

https://www.klinimed.nl/gaaskompressen-en-deppers/

Gaaskompressen. Wonden afdekken kunt u doen met zowel onsteriele gaaskompressen als steriele gaasjes Vaak wordt bij wondzorg een gaaskompres 10x10 ingezet. Deze laatste 2 staan voor de maat. Zo zijn er gazen in 10x10 en kompressen in 5x5.

Gaaskompressen - Kompressen - Verbandmateriaal en wondzorg ...

https://www.herlimedical.com/nl/gaaskompressen/

Breed assortiment gaaskompressen voor het verzorgen van wonden. Verkrijgbaar in verschillende maten. Beschikbaar in steriel en/of niet steriele verpakkingen. Snelle levering Voordelige prijzen Steeds promoties.

Etos Gaaskompressen 7,5 x 7,5 16 stuks 16 EA | Etos - Etos Drogist

https://www.etos.nl/producten/etos-gaaskompressen-75-x-75-16-stuks-120093897.html

Etos Gaaskompressen 16 st zijn zachte non-woven kompressen en ideaal voor het afdekken van (schaaf)wondjes of het schoonmaken van de wondomgeving. De kompressen. zijn per stuk en steriel verpakt. 8,5 x 5 CM; Hoe werkt het? • Absorberend • Non woven • 16 Stuks • Voor eenmailig gebruik. Gebruik. Maak de wond en de wondomgeving schoon en ...

Gaascompres kopen | Vegro thuiszorgwinkel

https://www.vegro.nl/webwinkel/verzorging-en-gezondheid/wondverzorging/gaaskompressen/

Gaascompressen voor het reinigen en desinfecteren van wonden. Bestel voordelig onine bij Vegro, de specialist in zorghulpmiddelen sinds 1985. Altijd deskundig advies!

L&R Nederland: Gazin Gaaskompressen

https://www.lohmann-rauscher.com/nl-nl/producten/wondverzorging/kompressen-deppers-en-tamponades/gazin/gazin-gaaskompressen/

Gazin Gaaskompressen zijn zacht, absorberend en luchtdoorlaatbaar. Omdat alle zelfkanten aan de binnenzijde liggen, zijn er dus geen randdraden. Het assortiment bestaat uit steriele gaaskompressen zonder röntgencontrastdraden, en niet-steriele kompressen met en zonder röntgencontrastdraden.

Etos Gaaskompressen 10 x 10 CM 10 stuks 10 EA | Etos - Etos Drogist

https://www.etos.nl/producten/etos-gaaskompressen-10-x-10-cm-10-stuks-120094988.html

Etos Gaaskompressen 10x10CM zijn ideaal voor het afdekken van (schaaf)wondjes of het schoonmaken van de wondomgeving. 10 st ; per stuk en steriel verpakt; Gebruiksadvies. Maak de wond en de wondomgeving schoon en droog. Plaats het kompres, eventueel dubbelgevouwen, over de wond. Zet het kompres vast met een fixatiewindsel of hechtpleister.

Alles over gaaskompressen | Bosman Wond

https://www.bosman.com/clienten/wond/hulpmiddelen/voor-op-de-wond/gaaskompressen

Gaaskompressen. Gaaskompressen zijn er onder andere van katoen en van non-woven materiaal. De non-woven kompressen absorberen beter en worden dus gebruikt bij wonden die wat meer vocht afgeven. Een non-woven kompres is ook zachter dan een katoenen kompres en verkleeft minder snel, waardoor het verwijderen minder pijn geeft.

Kruidvat Katoen Gaaskompressen | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-katoen-gaaskompressen/p/890653

Op zoek naar Kruidvat Katoen Gaaskompressen van Kruidvat? Koop het makkelijk en snel online bij Kruidvat.nl! Check ook onze andere scherpe deals.

HEKA Kompres 10 x 10 cm kopen? Bestel online | HEKAshop.nl

https://www.hekashop.nl/heka-verbandmiddelen/heka-gaaskompressen/heka-kompres-10-x-10-cm.html

HEKA hydrofiel gaaskompres 10 x 10 cm. Het HEKA hydrofiele gaaskompres is een 100% katoenen gaaskompres met 12 lagen. Het gaaskompres is steriel. HEKA hydrofiel gaaskompres is rafelvrij gevouwen waardoor het zacht en ademend is. Zowel in de lengte als breedte heeft het gaaskompres een hoge treksterkte.

Gaaskompressen 1/16 steriel - BHVtotaal.nl

https://bhvtotaal.nl/gaaskompressen-1-16-steriel

Het gaaskompres is rafelvrij gevouwen en ademend geweven. De gaasjes zijn per stuk steriel verpakt. Het gaaskompres dankt zijn naam “1/16” of “zestientje” aan de oppervlakte: er gaan zestien gaaskompressen uit een vierkante meter gaas. Een gaaskompres meet 8,5 x 5cm.

Amazon.nl: Gaaskompressen

https://www.amazon.nl/gaaskompressen/s?k=gaaskompressen

Selecteer de afdeling waarin je wilt zoeken ...

Gaaskompres kopen bij de online drogist van Nederland.

https://www.deonlinedrogist.nl/gaaskompres/

Heltiq Gaaskompres. Online gaaskompres kopen? Bestel gaaskompressen online bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro.

⋙ Gaaskompressen kopen? | 123schoon.nl

https://www.123schoon.nl/Gezondheid/EHBO/Gaaskompres-p33330.html

Omschrijving. Maak gebruik van dit gaaskompres van HeltiQ als u last heeft van schaaf- of snijwonden. Hiermee kunt u op eenvoudige en hygiënische wijze de huid rondom de wond schoonmaken en droogdeppen. Dit geweven gaasje is ook te gebruiken om kleine snijwonden af te dekken of om EHBO-instrumenten te reinigen.

Gaaskompressen, gaaskompres kopen en gaaskompres online - ksmg.nl

https://www.ksmg.nl/gaaskompres/

Gaaskompres nodig voor de verzorging of afdekking van een wond? Gaasverbanden kan je gebruiken voor de juiste fixatie met zowel elastische als niet-elastische kompressen. Op deze pagina lichten we vier gaaskompressen uit die voor jou een oplossing kunnen bieden.

Steriele kompressen kopen? | Scherpe prijs | ESE International

https://ese-int.nl/product-categorie/verbandmiddelen/steriele-gaaskompressen/

Naast de veelgebruikte gaaskompressen van 5×5 cm en 10×10 cm, heeft ESE International steriele kompressen van 7,5×5 cm, 7,5×7,5 cm, 10×12 cm en 8×10 cm in het assortiment. Bovendien heb je in onze webshop de keuze uit diverse soorten kompressen.

Gaaskompressen bestellen bij Mr. Dental: Direct Leverbaar

https://www.mr-dentalsupplies.nl/disposables/gaaskompressen/

Gaaskompressen hebben vaak een vierkante vorm en zijn in verschillende maten te bestellen. Bij Mr. Dental vindt u bijvoorbeeld non-woven gaaskompressen in de maten 5x5 cm, 7,5x7,5 cm en 10x10 cm. Een 10x10cm gaaskompres is ideaal om schaafwonden mee af te dekken.