Gaaskompressen online kopen

Gaaskompres kopen bij de online drogist van Nederland.

https://www.deonlinedrogist.nl/gaaskompres/

Gaaskompres kopen bij de online drogist van Nederland. 9 4 95.271 reviews. Bestel nu. € 0,00. vandaag voor 21:30 besteld, morgen in huis. gratis verzending vanaf €20,-. marktleider in Nederland. deskundig advies. discreet verpakt.

Gaaskompressen, steriel - Gaaskompressen - Verbandmateriaal - Producten ...

https://www.romed.nl/nl/producten/verbandmateriaal/gaaskompressen/gaaskompressen-steriel/groups/g+c+a+view

Romed gaaskompressen, steriel, 17 draads, 8 ply, in 2 stuks verpakking. 10 x 10cm, 25 x 2 pcs in an inner box, 40 boxes = 1.000 pcs pack per carton. GCS-100 Artikelnaam

Teqler steriele gaaskompressen | Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Kompressen/Steriele+gaaskompressen+5+x+5+cm.html

Steriele gaaskompressen van Teqler zijn vervaardigd van verbandgaas conform EN 14079. De absorberende kompressen zijn zacht en soepel en geschikt voor alle soorten wondverzorging. Dankzij de omgeslagen randen kunnen de steriele gaaskompressen ook worden uitgevouwen en in een groter formaat worden gebruikt zonder dat de randen gaan rafelen.

Gaaskompressen kopen? | BESLIST.nl | Ruim assortiment

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_560605/

Een set van twee rollen elastisch verbandgaas van 4 meter per rol. Het gaas is geschikt voor het vastzetten van gaaskompressen. Het verbandgaas kan vastgezet worden met onze hechtpleisters. De producteigenschappen: lengte cm: 400. breedte cm: 6. aantal stuks: 2. artikel nummer: 11901922

Gaaskompressen – BeeZ.nl

https://beez.nl/collections/gaaskompressen

Met gaaskompressen bedek je de wond en zorg je ervoor dat er geen bacteriën of vuil in de wond terecht komen. Zo voorkom je infecties en geef je de wond de rust en ruimte om te helen. Er zijn veel verschillende gaaskompressen verkrijgbaar, en bij BeeZ vind je alle benodigdheden die je nodig hebt als medisch pedicure of beauty professional.

Kompressen | Voordelig bij Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Kompressen/

Gaaskompressen Bestaat uit een wijdmazig, luchtdoorlatend weefsel van ontvet katoen, dat zeer absorberend is. Dankzij deze eigenschappen worden niet-steriele en steriele gaaskompressen vaak gebruikt als wondverband voor meer exsuderende wonden .

Gaaskompressen, steriel, 8-laags | Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Kompressen/Gaaskompressen+steriel+8+laags+5+x+5+cm.html

De kompressen zijn van 100 % katoen, zijn 17-draads en voldoen aan DIN EN 14079-VM17. Dankzij de omgevouwen randen (ES) kunnen de gaaskompressen worden gebruikt zonder dat de draden loskomen. MaiMed-MK steriele gaaskompressen worden gekenmerkt door hun goede absorptievermogen en kunnen op vele klinische gebieden worden gebruikt.

Etos Gaaskompressen 7,5 x 7,5 16 stuks 16 EA | Etos

https://www.etos.nl/producten/etos-gaaskompressen-75-x-75-16-stuks-120093897.html

Etos Gaaskompressen 16 st zijn zachte non-woven kompressen en ideaal voor het afdekken van (schaaf)wondjes of het schoonmaken van de wondomgeving. De kompressen. zijn per stuk en steriel verpakt. 8,5 x 5 CM; Hoe werkt het? • Absorberend • Non woven • 16 Stuks • Voor eenmailig gebruik. Gebruik. Maak de wond en de wondomgeving schoon en droog.

Gaaskompres | Gaaskompressen, gaaskompres kopen en gaaskompres online

https://www.ksmg.nl/gaaskompres/

Gaaskompressen van puur katoen. Een gaaskompres heeft zoals de eerdergenoemde varianten vaak een mix van materiaalsoorten of stoffen. Daarentegen is dit gaaskompres van puur katoen en is daardoor ook geschikt voor het tamponeren van kleine wonden. Door de veilige verpakking kan de opgerolde zwachtel direct aangebracht worden op steriele wijze.

Gaaskompressen bestellen bij Mr. Dental: Direct Leverbaar

https://www.mr-dentalsupplies.nl/disposables/gaaskompressen/

Een gaaskompres is ideaal om schaafwonden of wonden mee af te dekken. Het gaaskompres beschermt daarmee de wond. Door het hoge absorptievermogen kunnen gaaskompressen voor zowel droge als licht vocht afgevende wonden gebruikt worden. Daarnaast zijn gaaskompressen vanwege hun hoge absorptie ideaal om wonden droog te deppen of het bloeden te stelpen.

Gaaskompressen kopen? | Dit is de TOP 5 van 2022 | Edula® zalf

https://edulazalf.nl/gaaskompressen/

Gaaskompressen zijn geschikt voor het afdekken en schoonmaken van natte en droge wonden. Ze zijn universeel bruikbaar en absorberen bloed en wondvocht. Verder beschermen gaaskompressen de wond, hebben ze een hoge doorlaatbaarheid voor vocht en zijn ze warmte isolerend.

Gaaskompressen en deppers - Medische Artikelen kopen? - Klinimed

https://www.klinimed.nl/gaaskompressen-en-deppers/

Gaaskompressen en deppers - Medische Artikelen kopen? - Klinimed.nl. Home » Verbandmiddelen » Gaaskompressen en deppers. 121 beoordeling (en) door zorgverleners. Productexperts uit de zorg Persoonlijke klantenservice Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal Compleet assortiment meer dan 5.000 producten.

HEKA Gaaskompressen | HEKAshop, de shop voor HEKA producten

https://www.hekashop.nl/heka-verbandmiddelen/heka-gaaskompressen/

Ons HEKA gaaskompressen assortiment is erg breed en daardoor is er voor ieder een geschikt kompres te vinden. De afmetingen zijn er al vanaf 5 x 5 cm tot aan 20 x 25 cm. Tevens hebben wij zowel steriele als niet steriele gaaskompressen.

Steriele kompressen kopen? | Scherpe prijs | ESE International

https://ese-int.nl/product-categorie/verbandmiddelen/steriele-gaaskompressen/

Gaaskompressen kopen? Bestel direct! Wil jij steriele gaaskompressen kopen van een hoogwaardige kwaliteit? Bekijk ons assortiment in de webshop en plaats je bestelling. In onze webshop vind je ook onze andere verbandmiddelen. Heb je vragen over onze steriele kompressen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Ze staan je graag te woord.

Etos Gaaskompressen 10 x 10 CM 10 stuks 10 EA | Etos

https://www.etos.nl/producten/etos-gaaskompressen-10-x-10-cm-10-stuks-120094988.html

Etos Gaaskompressen 10x10CM zijn ideaal voor het afdekken van (schaaf)wondjes of het schoonmaken van de wondomgeving. 10 st ; per stuk en steriel verpakt; Gebruiksadvies. Maak de wond en de wondomgeving schoon en droog. Plaats het kompres, eventueel dubbelgevouwen, over de wond. Zet het kompres vast met een fixatiewindsel of hechtpleister.

Kruidvat Katoen Gaaskompressen | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-katoen-gaaskompressen/p/890653

Reinig kleine natte en droge wondjes en dek ze steriel af met de Kruidvat Katoen Gaaskompressen. De kompressen zijn gemaakt van 100% katoen. Bevochtig het gaaskompres met ontsmettingsmiddel, voordat je het op de wond legt. Zet het gaaskompres vast met een hechtpleister of fixatiewindsel. Vervang het kompres regelmatig en gebruik het slechts eenmalig.

Gazin Gaaskompressen | L&R Nederland

https://www.lohmann-rauscher.com/nl-nl/producten/wondverzorging/kompressen-deppers-en-tamponades/gazin/gazin-gaaskompressen/

Gazin ® Gaaskompressen zijn zacht, absorberend en luchtdoorlaatbaar. Omdat alle zelfkanten aan de binnenzijde liggen, zijn er dus geen randdraden. Het assortiment bestaat uit steriele gaaskompressen zonder röntgencontrastdraden, en niet-steriele kompressen met en zonder röntgencontrastdraden.

Gaaskompressen - Kompressen - Verbandmateriaal en wondzorg ...

https://www.herlimedical.com/gaaskompressen/

Breed assortiment gaaskompressen voor het verzorgen van wonden. Verkrijgbaar in verschillende maten. Beschikbaar in steriel en/of niet steriele verpakkingen. Snelle levering Voordelige prijzen Steeds promoties.

Gaaskompres steriel | EHBO-koffer.nl | Uw EHBO specialist

https://www.ehbo-koffer.nl/product/gaaskompres-steriel/

Gaaskompres Steriel is een kompres wat zeer geschikt is om kleine wondjes te behandelen. Het is schoon, heeft een groot absorberend vermogen en is te vinden in elke EHBO koffer. Populairste gaaskompres voor kleine wonden. Hygiënisch en steriel verpakt. Om wonden mee af te dekken of wonden schoon te vegen.

Teqler niet-steriele gaaskompressen | Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Kompressen/Gaaskompressen+niet+steriel+5+x+5+cm.html

De gaaskompressen van Teqler bezitten een breed aantal toepassingsmogelijkheden in de geneeskunde en de zorg. Het gaaskompres is bijvoorbeeld geschikt voor het schoonmaken van vuile wonden, als niet-steriel wondverband en als polster bij bandages. Bij het verzorgen van een exsuderende wond wordt echter de voorkeur gegeven aan steriele wondverbanden.