Gaaskompressen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Kompressen - Gaaskompressen - Steriele Gaasjes - bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/noba-kompressen-gaaskompressen-steriele-gaasjes-10-x-10-cm-10-stuks/9300000120234157/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Noba - Kompressen - Gaaskompressen - Steriele Gaasjes - 10 x 10 cm - 10 Stuks. Merk: Kompressen. Schrijf een review. Vergelijk met andere artikelen. 10 stuk (s) Alle productspecificaties. Let op dit is een medisch hulpmiddel.

Bezoek Bol.com met korting

Steriele kompressen kopen? | Scherpe prijs | ESE International

https://ese-int.nl/product-categorie/verbandmiddelen/steriele-gaaskompressen/

Naast de veelgebruikte gaaskompressen van 5×5 cm en 10×10 cm, heeft ESE International steriele kompressen van 7,5×5 cm, 7,5×7,5 cm, 10×12 cm en 8×10 cm in het assortiment. Bovendien heb je in onze webshop de keuze uit diverse soorten kompressen.

Gaaskompressen kopen? Dit is de TOP 5 van 2023 - Edula® Zalf

https://edulazalf.nl/gaaskompressen/

Gaaskompressen behoren tot de basisuitrusting van iedere verbandkoffer. Het is dan ook goed om deze ruim op voorraad te hebben. Gaaskompressen zijn geschikt voor het afdekken en schoonmaken van natte en droge wonden. Ze zijn universeel bruikbaar en absorberen bloed en wondvocht.

Gaaskompres steriel | EHBO-koffer.nl | Uw EHBO specialist

https://www.ehbo-koffer.nl/product/gaaskompres-steriel/

Gaaskompres Steriel is een kompres wat zeer geschikt is om kleine wondjes te behandelen. Het is schoon, heeft een groot absorberend vermogen en is te vinden in elke EHBO koffer. Populairste gaaskompres voor kleine wonden. Hygiënisch en steriel verpakt.

⋙ Gaaskompressen kopen? | 123schoon.nl

https://www.123schoon.nl/Gezondheid/EHBO/Gaaskompres-p33330.html

Omschrijving. Maak gebruik van dit gaaskompres van HeltiQ als u last heeft van schaaf- of snijwonden. Hiermee kunt u op eenvoudige en hygiënische wijze de huid rondom de wond schoonmaken en droogdeppen. Dit geweven gaasje is ook te gebruiken om kleine snijwonden af te dekken of om EHBO-instrumenten te reinigen.

Onsteriele gazen kopen? | Non woven gazen in diverse maten!

https://ese-int.nl/product-categorie/verbandmiddelen/niet-steriele-gaaskompressen/

Deze gaaskompressen zonder bindmiddel kenmerken zich door het zachte materiaal en de hoge opnamecapaciteit. Onmisbaar in elke verbanddoos of EHBO-koffer. De onsteriele gazen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo kun je bij ons kiezen voor een non woven kompres van 10×10 cm, 5×5 cm en 7,5×7,5cm.

HEKA Gaaskompressen | HEKAshop, de shop voor HEKA producten

https://www.hekashop.nl/heka-verbandmiddelen/heka-gaaskompressen/

HEKA Gaaskompressen. Ons HEKA gaaskompressen assortiment is erg breed en daardoor is er voor ieder een geschikt kompres te vinden. De afmetingen zijn er al vanaf 5 x 5 cm tot aan 20 x 25 cm. Tevens hebben wij zowel steriele als niet steriele gaaskompressen. Lees meer.

Gaaskompressen 1/16 steriel - BHVtotaal.nl

https://bhvtotaal.nl/gaaskompressen-1-16-steriel

Het gaaskompres is rafelvrij gevouwen en ademend geweven. De gaasjes zijn per stuk steriel verpakt. Het gaaskompres dankt zijn naam “1/16” of “zestientje” aan de oppervlakte: er gaan zestien gaaskompressen uit een vierkante meter gaas. Een gaaskompres meet 8,5 x 5cm.

Gaascompres kopen | Vegro thuiszorgwinkel

https://www.vegro.nl/webwinkel/verzorging-en-gezondheid/wondverzorging/gaaskompressen/

Leg het gaascompres direct vanuit de verpakking steriel op de wond. Zet het gaascompres vast met zelfhechtend windsel. Het windsel is elastisch en klevend en daardoor ook geschikt voor bewegende lichaamsdelen. Koop, leen of huur je producten. Gratis verzending vanaf €50,-.

Etos Gaaskompressen 10 x 10 CM 10 stuks 10 EA | Etos - Etos Drogist

https://www.etos.nl/producten/etos-gaaskompressen-10-x-10-cm-10-stuks-120094988.html

Etos Gaaskompressen 10x10CM zijn ideaal voor het afdekken van (schaaf)wondjes of het schoonmaken van de wondomgeving. 10 st ; per stuk en steriel verpakt; Gebruiksadvies. Maak de wond en de wondomgeving schoon en droog. Plaats het kompres, eventueel dubbelgevouwen, over de wond. Zet het kompres vast met een fixatiewindsel of hechtpleister.

Gaaskompressen - Kompressen - Verbandmateriaal en wondzorg ...

https://www.herlimedical.com/nl/gaaskompressen/

Kompressen Gaas Steriel 5 x 5 cm/5 100x5 stuks. Breed assortiment gaaskompressen voor het verzorgen van wonden. Verkrijgbaar in verschillende maten. Beschikbaar in steriel en/of niet steriele verpakkingen. Snelle levering Voordelige prijzen Steeds promoties.

Kruidvat Katoen Gaaskompressen | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-katoen-gaaskompressen/p/890653

Product Informatie. Reinig kleine natte en droge wondjes en dek ze steriel af met de Kruidvat Katoen Gaaskompressen. De kompressen zijn gemaakt van 100% katoen. Bevochtig het gaaskompres met ontsmettingsmiddel, voordat je het op de wond legt. Zet het gaaskompres vast met een hechtpleister of fixatiewindsel.

Kompressen kopen? Shop wond- of warmtekompressen online | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/gezondheid/wondverzorging/kompressen

Zo vind je in onze schappen gaaskompressen om wondjes af te dekken, maar ook warm-koud kompressen om verlichting te bieden bij pijnlijke plekken. Wat is een kompres? Het meest voorkomende soort kompres is een gaaskompres (ook wel wondkompres genoemd) waarmee je natte en droge wondjes steriel af kunt dekken.

MaiMed niet-steriele gaaskompressen | Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Kompressen/Gaaskompressen+niet+steriel+8+laags+5+x+5+cm.html

MaiMed MK zijn niet-steriele gaaskompressen van gaasverband voor professionele wondverzorging. Naar behoefte kunnen de kompressen ook worden gesteriliseerd. De gaaskompressen bestaan uit 100 % katoen, zijn zeer absorberend en hebben omgeslagen randen die niet rafelen. De kompressen zijn verkrijgbaar in verschillende grootten (5 x 5 cm, 7,5 x 7 ...

L&R Nederland: Gazin Gaaskompressen

https://www.lohmann-rauscher.com/nl-nl/producten/wondverzorging/kompressen-deppers-en-tamponades/gazin/gazin-gaaskompressen/

Gazin Gaaskompressen zijn zacht, absorberend en luchtdoorlaatbaar. Omdat alle zelfkanten aan de binnenzijde liggen, zijn er dus geen randdraden. Het assortiment bestaat uit steriele gaaskompressen zonder röntgencontrastdraden, en niet-steriele kompressen met en zonder röntgencontrastdraden.

Gaaskompressen en deppers - Medische Artikelen kopen? - Klinimed

https://www.klinimed.nl/gaaskompressen-en-deppers/

Gaaskompressen. Wonden afdekken kunt u doen met zowel onsteriele gaaskompressen als steriele gaasjes Vaak wordt bij wondzorg een gaaskompres 10x10 ingezet. Deze laatste 2 staan voor de maat. Zo zijn er gazen in 10x10 en kompressen in 5x5.

Gaaskompressen, niet-steriel 10 x 10 cm | Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Kompressen/Gaaskompressen+niet+steriel+10+x+10+cm.html

De gaaskompressen van 100 % katoen zijn bijzonder absorberend en kunnen indien nodig worden gesteriliseerd. De niet-steriele gaaskompressen zijn verkrijgbaar in de maten 5 x 5 cm, 7,5 x 7,5 cm en 10 x 10 cm in verpakkingseenheden à 120 stuks.

Gaaskompressen, gaaskompres kopen en gaaskompres online - ksmg.nl

https://www.ksmg.nl/gaaskompres/

Gaaskompres nodig voor de verzorging of afdekking van een wond? Gaasverbanden kan je gebruiken voor de juiste fixatie met zowel elastische als niet-elastische kompressen. Op deze pagina lichten we vier gaaskompressen uit die voor jou een oplossing kunnen bieden.

Steriele gaasjes en gaaskompressen kopen? | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/gezondheid/wondverzorging/steriele-gaasjes

Steriele gaasjes, ook wel gaaskompressen genoemd, zijn een must-have in je verbanddoos! Bij Kruidvat vind je veel verschillende soorten steriele gaasjes en gaaskompressen. Wanneer en hoe gebruik je ze? Wij leggen het je graag uit. Wat is een steriel gaasje? Een steriel gaasje of kompres is een geweven (woven) of niet geweven (non-woven) lapje stof.

Gaaskompres kopen bij de online drogist van Nederland.

https://www.deonlinedrogist.nl/gaaskompres/

Online gaaskompres kopen? Bestel gaaskompressen online bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro.

Etos Gaaskompressen 7,5 x 7,5 16 stuks 16 EA | Etos - Etos Drogist

https://www.etos.nl/producten/etos-gaaskompressen-75-x-75-16-stuks-120093897.html

Etos Gaaskompressen 16 st zijn zachte non-woven kompressen en ideaal voor het afdekken van (schaaf)wondjes of het schoonmaken van de wondomgeving. De kompressen. zijn per stuk en steriel verpakt. 8,5 x 5 CM; Hoe werkt het? • Absorberend • Non woven • 16 Stuks • Voor eenmailig gebruik. Gebruik. Maak de wond en de wondomgeving schoon en ...