Reanimatiepoppen online kopen

0.75% korting

Reanimatiepop kopen | Beste aanbod - AEDvoordelig.nl

https://www.aedvoordelig.nl/reanimatie-training/reanimatiepop

Reanimatiepoppen. Reanimatiepoppen hebben als doel om zo realistisch mogelijke een reanimatie te simuleren. Er kan gekozen worden voor een full-body pop of torso (alleen romp). Daarnaast zijn er verschillende technieken leverbaar om de juiste compressiediepte, plaatsing van de handen, tempo en beademing te meten.

Bezoek Aedvoordelig.nl met korting

Reanimatiepoppen - AED-Partner Shop

https://www.aedpartner.nl/groep/reanimatiepoppen

Reanimatiepoppen. Met een reanimatiepop kun je op realistische wijze een reanimatie te simuleren. AED-Partner levert levensechte volwassen poppen (full-body en torso) en kind- en babyreanimatiepoppen. Er zijn diverse instelbare opties zoals de stijfheid van de borst, gesproken reanimatiefeedback, snelheid en diepte van de compressies en een ...

Reanimatiepoppen

https://www.ehabo.nl/aed-en-reanimatie/reanimatiepoppen

Wij leveren reanimatiepoppen van Ambu, Laerdal, Brayden en andere merken. Sommige poppen zijn te zien in onze showroom eventueel in combinatie met een AED trainer. AMBU baby, kind en volwassen reanimatiepoppen. Belt u gerust voor meer informatie.

Reanimatiepop kopen | Ruime keuze in merken | AEDwinkel.be

https://www.aedwinkel.be/reanimatiepoppen.html

Professionele oefenpoppen voor een realistische training. Reanimatiepoppen van Laerdal, Ambu en Brayden. Profiteer van scherpe prijzen en gratis verzending!

Accessoires Reanimatiepoppen - AED-Partner Shop

https://www.aedpartner.nl/groep/accessoires-reanimatiepoppen

Er zijn reanimatiepoppen in verschillende uitvoeringen: van een heel lichaam tot enkel een torso, en van volwassen poppen tot babyreanimatiepoppen. Bij AED-partner kun je reserve gezichtshuiden voor verschillende reanimatiepoppen kopen maar ook hardware, kabels en kleding van de pop.

AMBU reanimatiepoppen - Medicall Life Support

https://www.medicalllifesupport.nl/lesmateriaal/ambu-reanimatiepoppen/

AMBU reanimatiepoppen AMBU® Man School (set 10 stuks) Prijs: Op aanvraag. AMBU reanimatiepoppen AMBU Man Benen. € 186,32. € 225,45 incl. 21% BTW. AMBU reanimatiepoppen AMBU Man Armen. € 186,32. € 225,45 incl. 21% BTW. Hogedijkseweg 18 4041 AW Kesteren. 0488-48 43 50. [email protected].

Brayden reanimatiepoppen met LED-verlichting | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken/brayden.html

Intuïtief in gebruik én betaalbaar. Wat de Brayden reanimatiepop uniek maakt, is de feedback middels klikker en rode of witte LED-verlichting. De LED-verlichting brengt tijdens de borstcompressies de bloedsomloop in kaart. De bloedsomloop stroomt alleen als de reanimatie goed wordt uitgevoerd.

Reanimatiepoppen - EHBO-instructeurs - Rode Kruis

https://shop.rodekruis.nl/ehbo-instructeurs/reanimatiepoppen

Reanimatiepoppen. Het assortiment aan reanimatiepoppen bij het Rode Kruis bestaat uit de torso's Little Anne, Little Junior en de de full-body Resusci Anne en Little Baby van het merk Laerdal. De poppen zijn onder te verdelen in verschillende leeftijdscategorieën: baby, kind en volwassene.

Reanimatie-oefenpoppen – EHBO-oefenpoppen | Laerdal Medical

https://laerdal.com/nl/qcpr/

De favoriete reanimatie-oefenpoppen van professionals in de gezondheidszorg sinds 1960. Ons aanbod hoogwaardige reanimatie-oefenpoppen omvat alle leeftijden: volwassenen, kinderen en baby's. Meer informatie.

Laerdal Reanimatiepoppen - Defibrion

https://defibrion.com/nl/product-categorie/reanimatiepoppen/laerdal-reanimatiepoppen/

Reanimatiepoppen van Laerdal zijn van de hoogste kwaliteit. Deze oefenpoppen zijn uiterst realistisch en daarmee uitstekend geschikt voor reanimatietrainingen. De unieke QCPR technologie met Bluetooth verbinding laat instructeur en cursist perfect trainen via de gratis Laerdal apps.

Reanimatiepoppen | Prestan Europe

https://www.prestaneurope.eu/nl/reanimatiepoppen/

Prestan Reanimatie oefenpoppen. De realistische Prestan reanimatiepoppen zijn lichtgewicht en bevatten Prestan‘s unieke feedback systeem. Het feedback systeem bestaat uit een visuele lichtindicator voor feedback op de compressiesnelheid en een klikker voor de compressiediepte en geeft direct feedback aan de student en instructeur.

Laerdal reanimatiepoppen kopen? | Hoge kwaliteit | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken/laerdal.html

Reanimatiepoppen van Laerdal, bekend van de Little Anne QCPR en de geavanceerde Resusci Anne QCPR. Deskundig advies Gratis bezorging Snelle levering

Reanimatiepop kopen? Preventieshop heeft voordelige reanimatiepoppen.

https://preventieshop.nl/reanimatiepoppen/

Onze reanimatiepoppen zijn goed van kwaliteit en uitstekend geschikt voor het oefenen van een reanimatie of andere BHV-ingrepen. Uiteraard kunt u rekenen op reanimatiepoppen op basis van een full body, kinderpoppen of de torso’s met armen en zonder armen waarop u de reanimatie goed kunt oefenen.

Reanimatiepop kopen? Groot assortiment bij AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen.html

Reanimatiepoppen. Hier vind je reanimatiepoppen van vooraanstaande merken, zoals Laerdal, Brayden en Ambu. Verfijn je selectie in de linker kolom: bijvoorbeeld door te zoeken op een reanimatiepop met de afmetingen van een kind of volwassene. Producten 1 - 20 van 179.

Reanimatiepoppen nodig? Bestel online uw reanimatiepop - BHV Store

https://www.bhvstore.nl/aed/reanimatiepoppen

Bij BHVstore.nl kunt u verschillende soorten, maten en merken reanimatiepoppen kopen. Van een Ambu man tot een speciale baby pop van Laerdal. Het oefenen van een reanimatie doet u het beste op een reanimatiepop van BHVstore.nl.

Reanimatiepoppen - BHV, EHBO en AED en Reanimatie artikelen bestelt u ...

https://www.hulpverleningswinkel.nl/aed-reanimatie/reanimatiepoppen/

Er zijn diverse soorten reanimatiepoppen. U kunt kiezen voor een full-body of torso (allen romp). Daarnaast zijn er verschillende technieken leverbaar om de juiste plaatsing van de handen, tempo en beademing en de juiste compressiediepte meten. Diverse merken leverbaar: Ambu, Laerdal, Actar, Prestan en Life/Form.

Reanimatiepop Kopen? Kies een Realistische!

https://aedcompany.nl/aed-training/reanimatiepoppen

Een goede reanimatiepop geeft, net als een echt mens, alleen resultaat (het omhoogkomen van de thorax) als dit op een juiste manier gebeurt. Een belangrijk verschil, met grote gevolgen. Met realistische reanimatiepoppen leren hulpverleners hun vaardigheden op een juiste manier aan Een reanimatiepop kopen doe je bij AEDcompany.nl.

Reanimatiepop kopen? | Prestan reanimatiepoppen | AED Solutions

https://www.aedsolutions.eu/reanimatiepoppen/

Reanimatiepoppen & Verstikkingstrainers. . Reanimatiepoppen zijn ontwikkeld zodat cursisten zo realistisch mogelijk een reanimatie kunnen oefenen. De oefenpoppen zijn er in verschillende typen om een reanimatie op verschillende soorten slachtoffers te oefenen. De Prestan oefenpoppen bij AED Solutions zijn geschikt voor het oefenen van Basic ...

Reanimatiepoppen | Vandeputte Medical | Reanimatiepop kopen?

https://www.vdpmedical.com/oplossingen/reanimatiepop

Reanimatiepop kopen? Vandeputte Medical levert oefen- en reanimatiepoppen, maar verzorgt ook onderhoud en reparatie van de poppen. Bestel nu!

Reanimatiepop kopen? Bestel EHBO poppen online - Defibrion

https://defibrion.com/nl/product-categorie/reanimatiepoppen/

Op zoek naar reanimatie oefenpoppen? Bestel eenvoudig ehbo poppen met accessoires, of krijg deskundig advies! Snel geleverd in Nederland & België.

Reanimatiepoppen | Laerdal, Ambu, Brayden & meer | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken.html

Merken. Bij AEDwinkel.nl vind je een ruim aanbod reanimatiepoppen van 's werelds bekendste merken: Act Fast, Ambu, Brayden, Laerdal en Life-Form. Er is een geschikte reanimatiepop voor iedere training.

Reanimatiepoppen - EVAC

https://www.evac.nl/nl/aed-reanimatie/reanimatie-training/reanimatiepoppen/

Reanimatiepoppen. Reanimeren en beademen kan bij een hartstilstand levensreddend zijn. Om goed te leren reanimeren en beademen, is het belangrijk om dit uitvoerig te oefenen in een zo realistisch mogelijke simulatie. De reanimatiepoppen van EVAC helpen hierbij. Toon meer.

Ambu reanimatiepoppen | Ruim assortiment | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken/ambu.html

Ruim aanbod Ambu reanimatiepoppen, o.a. de Ambu Baby en AmbuMan SAM iQF. Bestel nu eenvoudig en snel online. Gratis thuisbezorgd!