Reanimatiepoppen online kopen

0.75% korting

Reanimatiepop kopen | Beste aanbod - AEDvoordelig.nl

https://www.aedvoordelig.nl/reanimatie-training/reanimatiepop

Reanimatiepoppen hebben als doel om zo realistisch mogelijke een reanimatie te simuleren. Er kan gekozen worden voor een full-body pop of torso (alleen romp). Daarnaast zijn er verschillende technieken leverbaar om de juiste compressiediepte, plaatsing van de handen, tempo en beademing te meten.

Bezoek Aedvoordelig.nl met korting

Reanimatiepop kopen? Groot assortiment bij AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen.html

Professionele reanimatiepoppen met levensechte kenmerken. Alle bekende merken zoals Laerdal, Ambu en Brayden op voorraad. Gratis bezorgd!

Reanimatiepoppen - AED-Partner Shop

https://www.aedpartner.be/categorie/reanimatiepoppen

Reanimatiepoppen kopen? Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! (indien voorradig)

Ambu reanimatiepoppen | Ruim assortiment | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken/ambu.html

Ruim aanbod Ambu reanimatiepoppen, o.a. de Ambu Baby en AmbuMan SAM iQF. Bestel nu eenvoudig en snel online. Gratis thuisbezorgd!

Reanimatiepoppen - EHBO-instructeurs - Rode Kruis

https://shop.rodekruis.nl/ehbo-instructeurs/reanimatiepoppen

Voor iedereen die wilt leren reanimeren is het van belang om te oefenen op realistische reanimatiepoppen. Bij het Rode Kruis bieden we daarom kwalitatief hoogwaardige reanimatiepoppen aan voor gecertificeerde EHBO-instructeurs en (zorg)instellingen.

Accessoires Reanimatiepoppen - AED-Partner Shop

https://www.aedpartner.nl/groep/accessoires-reanimatiepoppen

Er zijn reanimatiepoppen in verschillende uitvoeringen: van een heel lichaam tot enkel een torso, en van volwassen poppen tot babyreanimatiepoppen. Bij AED-partner kun je reserve gezichtshuiden voor verschillende reanimatiepoppen kopen maar ook hardware, kabels en kleding van de pop.

Laerdal reanimatiepoppen kopen? | Hoge kwaliteit | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken/laerdal.html

Laerdal Little Family QCPR (donkere versie) is een set reanimatiepoppen bestaande uit de Little Anne QCPR, Little Junior QCPR en Little Baby QCPR. Deze bekende poppen van Laerdal helpen op een realistische én interactieve wijze de kwaliteit van jouw reanimatietraining te verbeteren.

Reanimatiepop kopen | Ruime keuze in merken | AEDwinkel.be

https://www.aedwinkel.be/reanimatiepoppen.html

Met een reanimatiepop kunt u zo realistisch mogelijk een reanimatie simuleren. Er zijn verschillende soorten reanimatiepoppen, bijvoorbeeld full-body reanimatiepoppen of enkel het torso. Er zijn daarnaast technieken beschikbaar om het tempo van de reanimatie, de compressiediepte, plaatsing van de handing etc. te meten.

Reanimatiepoppen | Prestan Europe

https://www.prestaneurope.eu/nl/reanimatiepoppen/

De Prestan poppen zijn niet alleen een betaalbare aankoop maar ook voordelig in gebruik, door gebruik van de longzakjes en/of faceshields. Prestan producten maken reanimatietrainingen gemakkelijker en beter en geven studenten het zelfvertrouwen om klaar te zijn voor een noodgeval.

Reanimatiepoppen

https://www.ehabo.nl/aed-en-reanimatie/reanimatiepoppen

Wij leveren reanimatiepoppen van Ambu, Laerdal, Brayden en andere merken. Sommige poppen zijn te zien in onze showroom eventueel in combinatie met een AED trainer. AMBU baby, kind en volwassen reanimatiepoppen.

Reanimatiepoppen - EVAC

https://www.evac.nl/nl/aed-reanimatie/reanimatie-training/reanimatiepoppen/

Om goed te leren reanimeren en beademen, is het belangrijk om dit uitvoerig te oefenen in een zo realistisch mogelijke simulatie. EVAC First Aid & Safety Products verkoopt een ruim assortiment reanimatiepoppen van AMBU, waaronder poppen in de vorm van baby’s, kinderen, mannen en vrouwen.

Reanimatiepop kopen? Preventieshop heeft voordelige reanimatiepoppen.

https://preventieshop.nl/reanimatiepoppen/

Onze reanimatiepoppen zijn goed van kwaliteit en uitstekend geschikt voor het oefenen van een reanimatie of andere BHV-ingrepen. Uiteraard kunt u rekenen op reanimatiepoppen op basis van een full body, kinderpoppen of de torso’s met armen en zonder armen waarop u de reanimatie goed kunt oefenen.

Prestan reanimatiepoppen kopen? | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken/prestan.html

Prestan reanimatiepoppen zijn gebruiksvriendelijk, betaalbaar en realistisch. Ben je op zoek naar lichtgewicht reanimatiepoppen met een handig feedbacksysteem? Overweeg dan Prestan!

Reanimatiepoppen - BHV, EHBO en AED en Reanimatie artikelen bestelt u ...

https://www.hulpverleningswinkel.nl/aed-reanimatie/reanimatiepoppen/

Een reanimatiepop heeft als doel om zo realistisch mogelijk een reanimatie na te bootsen. Er zijn diverse soorten reanimatiepoppen. U kunt kiezen voor een full-body of torso (alleen romp).

Reanimatiepoppen nodig? Bestel online uw reanimatiepop - BHV Store

https://www.bhvstore.nl/aed/reanimatiepoppen

Gebruik reanimatiepoppen voor een goede reanimatie training van uw personeel. Wij verkopen meerdere reanimsatiepoppen met allerlei accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

Reanimatiepop kopen? | Prestan reanimatiepoppen | AED Solutions

https://www.aedsolutions.eu/reanimatiepoppen/

Reanimatiepoppen kopen bij AED Solutions. Voordelige professionele Prestan reanimatiepoppen en Act Fast antiverstikkingstrainers.

Koop uw reanimatie poppen bij AED-webshop | Beste kwaliteit - AED Webshop

https://aed-webshop.nl/Reanimatie-Poppen

Het gebruik van reanimatiepoppen is essentieel voor het behoud en de verbetering van reanimatievaardigheden bij hulpverleners. Door regelmatig te trainen met deze poppen kunnen zij snel en adequaat handelen in noodsituaties en levens redden.

Reanimatiepop kopen? Bestel EHBO poppen online - Defibrion

https://defibrion.com/nl/product-categorie/reanimatiepoppen/

Op zoek naar reanimatie oefenpoppen? Bestel eenvoudig ehbo poppen met accessoires, of krijg deskundig advies! Snel geleverd in Nederland & België.

Reanimatiepop kopen? | Complete sets | Bestel direct

https://ese-int.nl/product-categorie/reanimatiepoppen/

Reanimatiepop kopen voor je EHBO- of BHV-cursus? ESE International levert reanimatiepoppen van Prestan, Ambu en Laerdal. Levensechte poppen van topkwaliteit die aan alle richtlijnen voldoen. de poppen en toebehoren hieronder. Lees meer

Reanimatiepoppen | Laerdal, Ambu, Brayden & meer | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/reanimatiepoppen/merken.html

Met realistische lichaamsverhoudingen (borstkas, schedel) en realtime reanimatiefeedback staan Brayden reanimatiepoppen garant voor een levensechte simulatie van de reanimatie. Intuïtief in gebruik én betaalbaar.

Reanimatiepop Kopen? Kies een Realistische!

https://aedcompany.nl/aed-training/reanimatiepoppen

Een reanimatiepop kopen doet u met een duidelijk doel. Daarbij is er eigenlijk maar één overweging belangrijk: is de pop levensecht genoeg om ook de juiste toepassing van beademing en hartmassage aan te leren?

Reanimatiepoppen - AED-Partner Shop

https://www.aedpartner.nl/groep/reanimatiepoppen

AED-Partner levert levensechte volwassen poppen (full-body en torso) en kind- en babyreanimatiepoppen. Er zijn diverse instelbare opties zoals de stijfheid van de borst, gesproken reanimatiefeedback, snelheid en diepte van de compressies en een sensor voor de positionering van de handen.

Reanimatiepop aankoophulp | AEDwinkel.nl

https://www.aedwinkel.nl/info/reanimatiepoppen-aankoophulp

Harde plastic reanimatiepoppen zijn minder slijtvast dan poppen met een metalen binnenwerk met rubber of zacht plastic/pvc. Bij geavanceerde reanimatiepoppen heeft u ruime mogelijkheden van het vervangen van defecte onderdelen.