Mitella's online kopen

2.50% korting

Mitella kopen? | Bekijk het aanbod mitella's | ProBrace

https://www.probrace.nl/hulpmiddelen/mitella/

Mitella kopen? Minder pijn, meer stabiliteit. ️ Vandaag besteld, morgen in huis. ️ ProBrace, de online webshop voor hoge kwaliteit braces en bandages!

1.25% korting
Blokker korting

Bandages & mitella's koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/bandages-en-mitellas
Gevonden in: Blokker kortingscode

Bandages & mitella's Bandages & mitella's Sluiten Merk Able2 1 Adidas 8 Aidapt 16 Bekend van TV 2 Benson 1 bekijk meer Prijs tot . Afhalen in de winkel Afhalen in de winkel 2 Kleur Zwart . Grijs . Blauw . Beige . Wit . Zilver . Roze . bekijk meer Materiaal Nylon 33 Polyester 16 Textiel 16 Rubber 13 Synthetisch 9

1.00% korting
Bol.com korting

Mitella kopen? Alle Mitella's online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/mitella-s/63498/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Mitella? Mitella's koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis. Bekijk alle Mitella's!

Mitella's, welke past het beste bij u? | BlessureWinkel

https://www.blessurewinkel.nl/mitellas/

3 type mitella’s. 1. Rafys Mitell a’s. Verkrijgbaar in een brede en smalle variant. Rafys heeft van neopreen een zeer comfortabele en eenvoudige mitella ontwikkeld. De neopreen mitella is 8 cm breed en geeft een aangename elastische drukverdeling. Door de brede elastische band wordt de druk op de schouder gelijkmatig verdeeld en heeft men ...

Mitella's | Plastimed

https://plastimed.nl/verbandmiddelen/ehbo/mitellas/

Een mitella wordt ingezet als ondersteuning van een overbelaste, ontwrichte of verstuikte schouder, pols of arm en helpt bij het stabiliseren van genoemde lichaamsdelen na een verwonding of operatie. Mitella’s zijn universeel draagbaar en daarmee geschikt voor ondersteuning na diverse medische behandelingen. Bestel snel en gemakkelijk mitella’s bij Plastimed.

Mitella kopen? | Merkala.nl | Merkala.nl

https://www.merkala.nl/verbandmiddelen/ehbo/mitella-s.html

Mitella's. Mitella kopen? Bij Merkala kunt u verschillende mitella's bestellen. 5 Items . Toon. 24 . 24 48. per pagina. Filteren. Sorteer op. Sorteer op Aanbevolen . Sorteer op ×. Aanbevolen Naam A-Z Naam Z-A Prijs laag - hoog Prijs hoog - laag. Klinion Klinigrip armsling mitella ...

Mitella - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mitella

Mitella (doek), een driehoekige doek die bij een blessure wordt gebruikt om de onderarm te ondersteunen. Mitella (plant), een plantengeslacht uit de Steenbreekfamilie. Mitella, (verouderde naam van) een geslacht van rankpootkreeften; zie Pollicipes. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Mitella of met Mitella in de titel . Dit is ...

Mitella’s - Service Apotheek

https://webshop.serviceapotheek.nl/verbandmiddelen/mitella-s.html

Mitella. Een driekante doek of een mitella is een onmisbaar artikel in de verbanddoos. Een mitella geeft steun en rust aan een geblesseerde onderarm, pols of hand, maar ook aan de elleboog, bovenarm, sleutelbeen of schouder. Een blessure aan een van deze lichaamsdelen, zoals een botbreuk, komt veel voor.

Een mitella aanleggen doe je zo | EHBOcursus.nl

https://ehbocursus.nl/een-mitella-aanleggen-doe-je-zo/

Mitella omdoen. Wil je weten hoe je van een driekante doek een mitella moet vouwen en deze mitella moet omdoen? Kijk goed naar onderstaande plaatjes en doe de volgende handelingen: • Je gaat recht voor het slachtoffer staan. • Pak de driehoekige doek vast bij de slip en de punt. • Houd de punt van de doek bij de elleboog van het slachtoffer.

Mitella of Armsling Kopen Voor Volwassenen | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-2555282/mitella-armsling-voor-volwassenen/

Mitella's en armslings voor volwassenenEen Mitella of armsling KOPEN bij MyMitella zorgt voor een stijlvolle ondersteuning van je gebroken arm - gipsarm - gebroken pols of pijnlijke schouder. Immobilisatie van de schouder is door de bijgeleverde band eenvoudig en geeft de allerbeste rust voor de arm en de schouder.

Mitella kopen? Ondersteuning voor arm of schouder | Vegro

https://www.vegro.nl/webwinkel/sport-en-revalidatie/braces-bandages/mitellas/

Mitella kopen en aanleggen. Wanneer het slachtoffer geblesseerd is aan de bovenarm of schouder moet er geen mitella maar een brede das worden aangelegd. Deze kan ook gevouwen worden van de driepuntige draagdoek. Vouw hiervoor de mitella twee keer dubbel zodat er een brede strook ontstaat. Tegenwoordig wordt ook vaak een sling aangelegd.

Mitella aanleggen: vouwen en omdoen - IkEHBO.nl

https://ikehbo.nl/verbandleer/mitella-aanleggen.php

Aanleggen van een mitella: Haal de mitella uit de verpakking en vouw hem helemaal uit. Haal de mitella tussen de arm en het lichaam door ( linkse afbeelding hieronder ). De lange kant moet aan de kant van de pols en de punt aan de kant van de elleboog. De slip die naar boven wijst gaat over de schouder aan de gezonde zijde.

Mitella of Armsling Kopen Voor Kinderen | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-2555283/mitella-armsling-voor-kinderen/

Mitella en armslings voor kinderen (jongens en meisjes)Als de eerste schrik na een flinke val voorbij is, blijft de pijn en het ongemak van een gebroken arm - pols of letsel aan je schouder over. Maak de weken van je herstel zo aangenaam mogelijk en gun jezelf het comfort (en het plezier) van een MITELLA of ARMSLING van MY MITELLA.

Mitella - ThuiszorgwinkelOnline.nl

https://www.thuiszorgwinkelonline.nl/shop/bandages-braces/schouderbrace/mitella

Kenmerken: Zelf op maat te knippen. Uniek stiksel geeft een zachte niet-uitrekbare band. Eenvoudige fixatie en snel in lengte aanpasbaar. Bruikbaar voor diverse immobilisatieconstructies. Lees verder. €9,95. Levertijd: Direct leverbaar.

Mitella (doek) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mitella_(doek)

Een mitella is een driekante (ook wel: driehoekige) doek die dichtgeknoopt om de nek gehangen wordt, met als doel de onderarm, hand of pols bij een blessure of een verwonding rust te geven en te ondersteunen.. Een mitella wordt gedragen bij een kneuzing, botbreuk, verstuiking of (snij)wond.. Een driekante doek is meestal gemaakt van katoen of vlieseline en heeft meestal een formaat van 96 × ...

MyMitella | Happy2Care Zorgartikelen

https://www.mymitella.nl/

Hippe mitella of arm sling kopen. Een mitella of arm sling kopen doe je bij MyMitella. We verkopen arm slings en mitella’s in verschillende maten. Bij ons geen standaard witte armsling: MyMitella zorgt voor een stijlvolle ondersteuning bij je gebroken arm of gipsarm, gebroken pols of schouderkwetsuur.

Mitella's - Fysiomaterialen.nl

https://www.fysiomaterialen.nl/Mitella's

Comfortabele Mitella. Mocht je voor langere tijd ondersteuning van arm of schouder nodig hebben, kun je uiteraard ook bij Fysiomaterialen.nl terecht voor een wat comfortabelere mitella. Wij hebben als alternatief voor de katoenen of vliesstof mitella de Actimove mitella comfort of de Collar ‘n’cuff in ons assortiment.

Hulpmiddelen | My Mitella

https://www.mymitella.nl/c-2526682/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen voor de zorg die echt comfortabel zijn. Een armsling van MyMitella is een comfortabele sling die zorgt voor een uitstekende ondersteuning van je onderarm en schouder. Ideaal voor breuken of blessures aan pols, arm of schouder. De armsling wordt bevestigd met een verstelbare (klitte)band die via uw schouder en de rug naar de ander ...

Mitella - Thuiszorg - Brace specialist

https://www.brace-specialist.nl/product-categorie/thuiszorg/mitella/

Dan zijn de mitella’s van de Brace Specialist het product wat uw problemen oplost! Een mitella biedt stabilisering en immobiliseert de arm na een verwonding of ongeluk. Zo wordt de arm in de juiste houding gezet waardoor het veiligheid en comfort biedt. Een mitella is inzetbaar voor de schouder, pols en de arm en zijn universeel draagbaar.

Mitella (plant) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mitella_(plant)

Mitella is een geslacht van zaadplanten, behorend tot de steenbreekfamilie (Saxifragaceae). Het geslacht heeft een disjunct verspreidingsgebied en de soorten komen voor in de gematigde en arctische gebieden in Azië (vooral Japan , maar ook China , Korea , Taiwan , Mongolië ) en in Noord-Amerika .