Mitella's online kopen

2.00% korting

Mitella bestellen? Bekijk onze producten - ARBOwinkel.nl

https://www.arbowinkel.nl/ehbo-bhv/wondverzorging/verband/mitella/

Er zijn modellen voor eenmalig gebruik maar ook mitella's gemaakt van honderd procent viscose die meerdere malen gebruikt kunnen worden. Je kunt zowel online, telefonisch, of in de winkel bestellen. Relatief grote bestellingen worden gratis geleverd.

Bezoek Arbowinkel.nl met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Mitella kopen? Alle Mitella's online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/mitella-s/63498/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Mitella's. Een mitella ondersteunt bij letsel aan de hand, pols, sleutelbeen of arm. De arm sling geeft steun en houdt het verwonde lichaamsdeel op zijn plaats. Met een mitella verminder je de kans op zwelling en kan op verschillende manieren gedragen worden. Er zijn verschillende vormen en kleuren om uit te kiezen en vaak is het verstelbaar ...

Bezoek Bol.com met korting
1.25% korting
Blokker korting

Bandages & mitella's koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/bandages-en-mitellas
Gevonden in: Blokker kortingscode

Bandages & mitella's koop je tegen de scherpste prijs bij Blokker. Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis retourneren Ook af te halen

Bezoek Blokker met korting

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb gespaard met mijn ... - Kruidvat

https://service.kruidvat.nl/punten-verzilveren/a/waar-kan-ik-zien-hoeveel-punten-ik-heb-gespaard-met-mijn-klantenkaart

Het duurt ongeveer een dag voordat je punten zichtbaar zijn in je profiel. Je kunt je puntensaldo op verschillende manieren bekijken: 1. Op de kassabon van je laatste aankoop. 2. Op onze website. Log in op je account, ga naar ‘jouw spaarpunten’. Hier zie je jouw huidige puntensaldo. Ook zie je je punten bovenaan staan, naast het winkelmandje.

Mitella aanleggen: vouwen en omdoen - IkEHBO.nl

https://ikehbo.nl/verbandleer/mitella-aanleggen.php

Een mitella aanleggen doe je bij breuken of kneuzingen aan de arm of schouder. Hoe te vouwen en omdoen kun je hier zien.

Stappenplan: mitella omdoen, aanleggen of knopen

https://www.mymitella.nl/a-42242887/blog/mitella-knopen-aanleggen-omdoen/

Een mitella kun je aanleggen bij letsel aan vingers, pols, onderarm, tot aan de elleboog. Een mitella moet steun geven en ervoor zorgen dat de hand of onderarm niet naar beneden hangt. Als je hand of arm namelijk te lang naar beneden hangt, kan er stuwing optreden. Het bloed stroomt naar één punt en dat kan een pijnlijk en een kloppend gevoel ...

Mitella kopen? Ondersteuning voor arm of schouder | Vegro

https://www.vegro.nl/webwinkel/sport-en-revalidatie/braces-bandages/mitellas/

Letsel aan je vinger, pols of arm? Bestel een mitella/sling voor rust en ondersteuning. Bestel online 35 jaar hulpmiddelenexpert 24/7 bereikbaar

Mitella schouder en arm Archives • Premed

https://premed.nl/categorie/braces-en-bandage/overige-braces/schouder-nek-sleutelbeen/mitella-schouder-en-arm/

Wat is het verschil tussen de diverse mitella’s. Mitella’s zonder romp fixatie dragen de arm en ondersteunen de schouder, waarbij schouderbewegingen mogelijk blijven. Mitella’s met romp fixatie immobiliseert de schouder, arm, elleboog en onderarm. Hierdoor krijgt u snel minder klachten en zorgt de mitella voor rust en ontspanning.

Mitella's - fysiomaterialen.nl

https://www.fysiomaterialen.nl/bhv-en-ehbo/mitella-s/

Snel en eenvoudig Mitella's kopen bij Fysiomaterialen.nl MitellaEen mitella wordt gemaakt van een driekanten (driehoekige) doek. Bij letsels aan de hand en/of onderarm wordt gebruik gemaakt van een mitella.

Een mitella nodig? Deze vindt u bij Medicura

https://medicura.nl/bewegen/braces-en-bandages/mitellas.html

Mitella's. Een mitella is een hulpmiddel die uw arm stabiliseert en in een bepaalde positie behoudt. Deze zorgt voor verlichting wanneer u last heeft van uw schouder of uw arm. Bij bijvoorbeeld een schouder- sleutelbeen of armbreuk zorgt een mitella ervoor dat uw arm stabiel blijft en kan rusten.

Mitella kopen voor volwassenen? | Bekijk ons assortiment | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-2555282/mitella-voor-volwassenen/

Mitella's voor volwassenen. Een Mitella KOPEN bij MyMitella zorgt voor een stijlvolle ondersteuning van je gebroken arm - gipsarm - gebroken pols of pijnlijke schouder. Immobilisatie van de schouder is door de bijgeleverde band eenvoudig en geeft de allerbeste rust voor de arm en de schouder.

Mitella - ThuiszorgwinkelOnline.nl

https://www.thuiszorgwinkelonline.nl/shop/bandages-braces/schouderbrace/mitella

Indicaties: Immobilisatie na schouder fractuur. Analgetische immobilisatie van arm en onderarm. Fractuur aan bovenste uiteinde van het opperarmbeen zonder verplaatsing. Immobilisatie van de elleboog (gevolg van traumatische epicondylitis of epitrochleitis, luxatie.

Mitella | Revalidatie hulpmiddelen | Hier Heb Ik Pijn

https://www.hierhebikpijn.nl/revalidatie-hulpmiddelen/mitella

Zachte nekkraag. Bekijk hier alle onderwerpen . Een mitella is een draagdoek ter ondersteuning van een geblesseerde onderarm, pols of hand. Een mitella is gemaakt van een driehoekige doek die om de nek wordt geknoopt. De geblesseerde arm steunt in de mitella en wordt hierdoor ontlast.

Mitella's, welke past het beste bij u? | BlessureWinkel

https://www.blessurewinkel.nl/mitellas/

3 type mitella’s . 1. Rafys Mitella’s Rafys Mitella. Verkrijgbaar in een brede en smalle variant. Rafys heeft van neopreen een zeer comfortabele en eenvoudige mitella ontwikkeld. De neopreen mitella is 8 cm breed en geeft een aangename elastische drukverdeling.

Mitella aanleggen: zo doe je dat | Gezondheidsplein

https://www.gezondheidsplein.nl/dossiers/ehbo-in-een-notendop/mitella-aanleggen/item43889

Een mitella (een driehoekige draagdoek) kun je aanleggen bij letsel aan vingers, pols en de onderarm, tot aan de elleboog. Een mitella moet steun geven en ervoor zorgen dat de hand of onderarm niet naar beneden hangt. Als je hand of arm namelijk te lang naar beneden hangt, kan er stuwing optreden.

Een Mitella Aanleggen: Stap-voor-Stap Handleiding voor Eerste Hulp ...

https://www.pijnsamen.nl/mitella-aanleggen

Voordat we ingaan op de stappen om een mitella aan te leggen, laten we eerst begrijpen wat een mitella is. Een mitella is een eenvoudig hulpmiddel voor eerste hulp dat wordt gebruikt om de arm en schouder te ondersteunen na een blessure, zoals een schouderblessure of een gebroken sleutelbeen.

In deze gevallen gebruik je een mitella | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/in-deze-gevallen-gebruik-je-een-mitella/

Een mitella wordt gebruikt bij aandoeningen aan de pols, arm of schouder. Het kan gaan om een spier- of peesprobleem, kneuzing of breuk. Een mitella is multifunctioneel en biedt ondersteuning. Die ondersteuning is er om het gekwetste lichaamsdeel te ontzien.

Mitella - Thuiszorg - Brace specialist

https://www.brace-specialist.nl/product-categorie/thuiszorg/mitella/

Een mitella is een medisch hulpmiddel die de arm stabiliseert en in een bepaalde positie behoudt. Dit geeft het aangedane lichaamsdeel de rust die het verlangt. Een draagverband biedt steun en zorgt voorkomt dat de arm onverwachtse bewegingen maakt of gaat hangen. Dankzij de ondersteuning kan er geen stuwing ontstaan.

Mitella (doek) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mitella_(doek)

Een mitella is een driekante (ook wel: driehoekige) doek die dichtgeknoopt om de nek gehangen wordt, met als doel de onderarm, hand of pols bij een blessure of een verwonding rust te geven en te ondersteunen. Een mitella wordt gedragen bij een kneuzing, botbreuk, verstuiking of (snij)wond.

Mitella Kopen of Armsling kopen? | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-5048010/mitella/

Mitella van MyMitella. Mitella’s kunnen voor veel verlichting zorgen wanneer je last hebt van je schouders en/of je arm. Verschillende situaties waarin je bijvoorbeeld een mitella sling nodig hebt is bij: Genezing van de schouder; Genezing van het sleutelbeen; Genezing pols, onderarm of elleboog

Hulpmiddelen | My Mitella

https://www.mymitella.nl/c-2526682/hulpmiddelen/

Mooie MyMitella armslings of mitella's voor het hele gezin. Als je een armsling of mitella wil kopen die zowel functioneel als zeer comfortabel is, ben je bij MyMitella op de juiste plek. Anders dan bij alle andere merken kan je bij MyMitella op maat een passende armsling of mitella kiezen en kan je daarnaast ook nog kiezen voor één van de ...

MyMitella | Happy2Care Zorgartikelen

https://www.mymitella.nl/

Een mitella of armsling kopen doe je bij MyMitella. We verkopen arm slings en mitella’s in verschillende maten. Bij ons geen standaard witte armsling: MyMitella zorgt voor een stijlvolle ondersteuning bij je gebroken arm of gipsarm, gebroken pols of schouderkwetsuur.

Mitella kopen voor Kinderen? | Kleurrijke prints | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-2555283/mitella-voor-kinderen/

My Mitella voor kinderen: Een hippe, leuke, toffe en mooie mitella, verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en doet er alles aan jouw leed draaglijk te maken. Trendy, vrolijk, jeans jij kan herstellen met plezier. Herstellen wordt leuker met MITELLA