Mitella's online kopen

2.50% korting

Mitella kopen? | Bekijk het aanbod mitella's | ProBrace

https://www.probrace.nl/hulpmiddelen/mitella/

Hier vindt u een selectie van diverse mitella’s en armslings. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Uit een breed aanbod aan mitella’s, armslings, draagbanden en draagdoeken heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

1.25% korting
Blokker korting

Bandages & mitella's koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/bandages-en-mitellas
Gevonden in: Blokker kortingscode

Bandages & mitella's koop je online bij Blokker. Alle categorieën. Prijspakkers. WK assortiment. Blokker app. Retourkansjes. Vandaag bestellen is vandaag afhalen in de winkel. Voor 23:59 besteld is morgen in huis*. Gratis bezorging vanaf €25.-.

1.00% korting
Bol.com korting

Mitella kopen? Alle Mitella's online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/mitella-s/63498/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Mitella's. Een mitella ondersteunt bij letsel aan de hand, pols, sleutelbeen of arm. De arm sling geeft steun en houdt het verwonde lichaamsdeel op zijn plaats. Met een mitella verminder je de kans op zwelling en kan op verschillende manieren gedragen worden. Er zijn verschillende vormen en kleuren om uit te kiezen en vaak is het verstelbaar zodat ...

Mitella's, welke past het beste bij u? | BlessureWinkel

https://www.blessurewinkel.nl/mitellas/

Mitella’s. Heeft de arm rust, ondersteuning nodig, dan is er iets anders en beters dan de ouderwetse driekante doek met zijn irritante druk in de nek. De mitella’s van de Blessurewinkel. De mitella’s van de Blessurewinkel zijn iet alleen veel eenvoudiger om te doen, ze hebben ook een heerlijk draagcomfort.

Mitella schouder en arm kopen | Top keuze - Premed.nl

https://www.premed.nl/categorie/braces-bandage/overige-braces/schouder-nek-sleutelbeen/mitella-16725/

Mitella’s met romp fixatie immobiliseert de schouder, arm, elleboog en onderarm. Hierdoor krijgt u snel minder klachten en zorgt de mitella voor rust en ontspanning. Een Armdraagriem bestaat uit een zacht gewatteerde draagband met klittenbandsluiting, die achterlangs de schouder gedragen wordt om nekbelasting te voorkomen.

Mitella kopen? Ondersteuning voor arm of schouder | Vegro

https://www.vegro.nl/webwinkel/sport-en-revalidatie/braces-bandages/mitellas/

Mitella kopen en aanleggen Wanneer het slachtoffer geblesseerd is aan de bovenarm of schouder moet er geen mitella maar een brede das worden aangelegd. Deze kan ook gevouwen worden van de driepuntige draagdoek. Vouw hiervoor de mitella twee keer dubbel zodat er een brede strook ontstaat. Tegenwoordig wordt ook vaak een sling aangelegd. Mitella aanleggen

Mitella's kopen? Groot aanbod. Shop bij Leef.nl

https://www.leef.nl/overige/verbandmiddelen/mitella-s

Een mitella geeft steun en rust aan een geblesseerde onderarm, pols of hand, maar ook aan de elleboog, bovenarm, sleutelbeen of schouder. Een blessure aan een van deze lichaamsdelen, zoals een botbreuk, komt veel voor. Bijvoorbeeld door een ongelukkige val of tijdens het sporten. Het is dan heel belangrijk snel te handelen.

Mitella kopen? | Diverse slings en driekante doeken | Bestel direct!

https://ese-int.nl/product-categorie/verbandmiddelen/mitella/

Wij hebben verschillende soorten mitella’s in het assortiment die steun en verlichting bieden aan een gekneusde of gebroken arm, schouder, hand of pols. Denk aan de blauwe mitella (arm sling) of de driekante doek. Alle mitella’s zijn van hoogwaardige kwaliteit, voldoen aan de richtlijnen en worden geleverd voor een betaalbare prijs.

Mitella kopen voor volwassenen? | Bekijk ons assortiment | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-2555282/mitella-voor-volwassenen/

Mitella's voor volwassenen. Een Mitella KOPEN bij MyMitella zorgt voor een stijlvolle ondersteuning van je gebroken arm - gipsarm - gebroken pols of pijnlijke schouder. Immobilisatie van de schouder is door de bijgeleverde band eenvoudig en geeft de allerbeste rust voor de arm en de schouder.

Mitella's | Plastimed

https://plastimed.nl/verbandmiddelen/ehbo/mitellas/

Een mitella wordt ingezet als ondersteuning van een overbelaste, ontwrichte of verstuikte schouder, pols of arm en helpt bij het stabiliseren van genoemde lichaamsdelen na een verwonding of operatie. Mitella’s zijn universeel draagbaar en daarmee geschikt voor ondersteuning na diverse medische behandelingen.

Mitella's - MaxPrevent BHV en EHBO materialen

https://www.maxprevent-shop.nl/webshop/ehbo/verbandmiddelen/mitellas/

Driekante Doek geeft steun en rust aan onderarm, pols en hand, maar ook aan elleboog, bovenarm, sleutelbeen en schouder. Afhankelijk van het lichaamsdeel vouwt u de driekante doek tot een mitella of brede das. Sorteer op: Mitella non woven Mitella ofwel driekante doek (disposable) van non woven…. € 0,62 € 0,30.

MyMitella | Happy2Care Zorgartikelen

https://www.mymitella.nl/

MyMitella is je vaste adres voor hippe hulpmiddelen, handige uitrustingen en verrassende cadeaus voor zorgprofessionals én patiënten. We bieden niet alleen handige en slimme hulpmiddelen voor in de zorg, maar maken tegelijkertijd de zorg ook graag een stukje kleurrijker.

Mitella aanleggen: vouwen en omdoen - IkEHBO.nl

https://ikehbo.nl/verbandleer/mitella-aanleggen.php

Een mitella maken we van een driekante doek. Een mitella kan gebruikt worden bij alle letsels aan de onderarm en/of hand. Bij letsels aan de elleboog, bovenarm en schouder maken we een brede of smalle das. Let op! De driekante doek is geen basisstof meer in de 27e druk van het Oranje Kruis.

Mitella kopen voor Kinderen? | Kleurrijke prints | MyMitella

https://www.mymitella.nl/c-2555283/mitella-voor-kinderen/

De ARMSLING MITELLA KIDS is daarom niet alleen ontwikkeld voor optimaal draagcomfort. De vele stijlen, kleuren en patronen zorgen ervoor dat ieder kind trendy tevoorschijn komt op het schoolplein. De klasgenootjes zullen haast jaloers worden op deze producten, daarnaast is het ook direct goed zichtbaar dat de revaliderende kinderen niet te wild aangepakt mogen worden tijdens de pauze.

Mitella’s - Service Apotheek

https://webshop.serviceapotheek.nl/verbandmiddelen/mitella-s.html

Mitella. Een driekante doek of een mitella is een onmisbaar artikel in de verbanddoos. Een mitella geeft steun en rust aan een geblesseerde onderarm, pols of hand, maar ook aan de elleboog, bovenarm, sleutelbeen of schouder. Een blessure aan een van deze lichaamsdelen, zoals een botbreuk, komt veel voor.

Mitella (doek) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mitella_(doek)

Een mitella is een driekante (ook wel: driehoekige) doek die dichtgeknoopt om de nek gehangen wordt, met als doel de onderarm, hand of pols bij een blessure of een verwonding rust te geven en te ondersteunen. Een mitella wordt gedragen bij een kneuzing, botbreuk, verstuiking of (snij)wond.

Mitella's - Fysiomaterialen.nl

https://www.fysiomaterialen.nl/Mitella's

Comfortabele Mitella. Mocht je voor langere tijd ondersteuning van arm of schouder nodig hebben, kun je uiteraard ook bij Fysiomaterialen.nl terecht voor een wat comfortabelere mitella. Wij hebben als alternatief voor de katoenen of vliesstof mitella de Actimove mitella comfort of de Collar ‘n’cuff in ons assortiment.

Mitella - Thuiszorg - Brace specialist

https://www.brace-specialist.nl/product-categorie/thuiszorg/mitella/

Een mitella is een medisch hulpmiddel die de arm stabiliseert en in een bepaalde positie behoudt. Dit geeft het aangedane lichaamsdeel de rust die het verlangt. Een draagverband biedt steun en zorgt voorkomt dat de arm onverwachtse bewegingen maakt of gaat hangen. Dankzij de ondersteuning kan er geen stuwing ontstaan.

Mitella | Kennisbank EHBO & BHV | EVAC - EVAC

https://www.evac.nl/nl/kennis-advies/toepassing-ehbo-materialen/verbandmiddelen/mitella/

Mitella Een driekante doek is een driehoekige doek, met een afmeting van 136 x 96 x 96 cm. Een driekante doek wordt meestal gebruikt als mitella, die steun biedt aan de onderarm, pols, schouder, sleutelbeen, elleboog en bovenarm bij bijvoorbeeld een breuk. Hoe brengt u een mitella aan? De volgende video legt u uit hoe u een mitella aanlegt.