Rekverbanden online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Verbandhaakjes | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/verbandhaakjes/9300000080311679/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Zelfklevend elastische fixatie windsel - Zelfklevend verband - 4 m x 8 cm. 7,91. HEKA plast Zelfklevend elastische fixatie windsel 4 m x 8 cm - 1 stuk. 6,15. Tensocrepe 85gr 7cmx4m 1 P/s. 8,30. Abena Buisverband - 1 Rol Steunverband - 8,75 cm x 10 m - Maat E - Latexvrij Verband. 36,76. Bekijk de hele lijst.

Bezoek Bol.com met korting

Rekverband, rekverbanden, rekverband kopen | KS Medical Group

https://www.ksmg.nl/rekverband/

Rekverband kopen? KS Medical Group is uw medische groothandel met een groot aanbod voor particulier en bedrijf, topkwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Ook voor o.a. rekverbanden en rekverband kopen.

Stülpa Buisverband - Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Net+en+buisverbanden/Stuelpa+Buisverband+Gr+0+Kindervingers+Teen.html

Stülpa Buisverband . tg/fix Buisverband van Paul Hartmann is ideaal voor het fixeren van allerlei soorten verband. Het is naadloos gebreid en kan als rol worden afgesneden. Dankzij zijn hoge rekbaarheid en zowel de zijwaartse als de lengte-elasticiteit is het eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een goede pasvorm zonder te verschuiven of te knellen.. Dit gebruiksklare verband kan zowel als ...

Rekverbanden | NTvG - Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde

https://www.ntvg.nl/artikelen/rekverbanden

Rekverbanden 4 maart 1902. Metzlar, C. Citeer dit artikel als. Ned Tijdschr Geneeskd. 1902;46:1043-5. Dit artikel is alleen beschikbaar als PDF. Lees de PDF. Gratis dit artikel lezen? Maak met twee klikken een gratis account aan. Uw e-mailadres. Doorgaan.

Nederlandse synoniemen van rekverband, ander woord voor rekverband

https://www.mijnwoordenboek.nl/synoniemen/rekverband

Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Rekverband - 2 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/rekverband

Definities die `rekverband` bevatten: rekverband = het rekverband zelfst.naamw.Uitspraak: [`rɛkfərbɑnt] Verbuigingen: rekverband |en (meerv.) (elastisch) verband dat je rond een bepaald gekwetst lichaamsdeel wikkelt Voorbeeld: `een rekv... Tractie = Het trekken, b.v. met een verlostang, met een rekverband .. 1) Elastisch verband 2) Medisch ...

Goedkoopste nl - Rekverbanden kopen? - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_560606/r/goedkoopste_nl/

BESLIST.nl Bekijk & vergelijk het ruime assortiment rekverbanden en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk & snel online!

Wat is de betekenis van Rekverband - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/rekverband

rekverband. o. (-en), (chirurgie) verband waarmee trekkracht op een bepaald lichaamsdeel kan worden uitgeoefend. Het rekverband wordt m.n. toegepast bij de behandeling van bepaalde beenbreuken. Door middel van een gewicht wordt een trekkracht in de lengterichting op een lichaamsdeel uitgeoefend. Het aangrijpingspunt van de uit te oefenen kracht ...

Rekverbanden - europowerbv.nl

https://www.europowerbv.nl/drogisterij/ehbo-producten/rekverbanden/

Rekverbanden - europowerbv.nl ... Rekverbanden

Rekverband - Hansaplast EHBO-producten - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573/r/rekverband/c/merk~82768

De juiste maat en druk zijn met gebruik va... Gezonderwinkelen.nl | Tubigrip. Tubigrip Maat D 10m x 7.5cm wit 1437 1 stuks. Tubigrip Maat D 10 m x 7.5 cm wit Elastisch buisverband Toepassing Ontworpen om stevige, effectieve ondersteuning te geven bij verstuikingen, verrekingen en zwakker gewrichten.

Kruidvat rekverbanden kopen? | Ruim assortiment, laagste prijs - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_560606/c/merk~6433237

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment Kruidvat rekverbanden en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk en snel online! beslist.nl.

Spalk-en steunverband kopen ? | DECATHLON

https://www.decathlon.be/nl/accessoires/steunverbanden

Handbal steunverbanden. Braces en ondersteuningsartikelen voor basketbal. Handbal bescherming en steunverbanden. Volleybalmateriaal. Click & Collect (*) Gratis levering vanaf 59€ (**) Retour & omruilen. Veilig betalen. Voorkom ongelukken en mogelijke verwondingen met onze pols-, knie-, elleboog-, schouder-, duim-, enkel- en riemspalken.

Zwachtels en windsels productinformatie (wat is het - hoe werkt het?)

https://www.wondbedekkers.nl/windsels/windsels-productinformatie.htm

Een korte rek elastisch zwachtel is een klein stukje uit te rekken en stopt dan. Een lange rek zwachtel is ver uit te rekken en oefent dan ook een grote kracht uit door de aangespannen elastische vezels. Lange rekverbanden zijn makkelijker aan te brengen dan korte reksverbanden, omdat ze zo flexibel zijn.

Lange Rekverbanden Bij Medstore - Medstore.be

https://www.medstore.be/nl_be/professionele-wondverzorging/tape/compressie-lange-rek

Lange rekverbanden zijn elastische steunverbanden met lichte tot matige druk voor behandeling van vaatinsufficiëntie of verstuikingen aan armen, enkels, knieën. Bij een patiënt in volledige rust kan je dus een lange rek zwachtel gebruiken, aangezien deze een hogere druk heeft in rust.

Thuasne - Korte rekverband

https://nl.thuasne.com/nl/korte-rekverband

Dit verband met een korte rek is een niet-elastisch anti-oedeem verband. Producteigenschappen. Buisverband; Samenstelling: 100% katoen

Niet-elastische compressietherapie (NEC-verband) - Huidziekten.nl

http://huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/ntxt/niet-elastische-compressietherapie.htm

Kortreksverbanden hebben een maximale lengterek van 35%. De zwachtels bevatten geen elastiek maar zijn iets rekbaar door de weefmethode. Korte rekverbanden mogen daarom dag en nacht omblijven. Compressie met hoge druk is effectiever dan lage druk. Om voldoende druk te kunnen geven zijn meerdere lagen verband nodig.

Korte Rekverbanden Van Verschillende Merken - Medstore.be

https://www.medstore.be/nl_be/professionele-wondverzorging/tape/compressie-korte-rek

Korte rekverbanden zijn drukverbanden met beperkte elasticiteit en sterke druk voor behandeling van vaatinsufficiëntie. Door deze verhoogde druk kunnen ze oedeem voorkomen en terugdringen. Deze verbanden zijn niet zo elastisch en geven een hoge druk op het been als het in beweging is.

Lange rek zwachtel - startwondverzorging.nl

https://www.startwondverzorging.nl/CONTENT/index.php/wondzorg/wondbehandelingen/45-lange-rek-zwachtel

Lange rekverbanden worden gemaakt van katoen, viscose en/of polyurethaanelastomeer. Bij de lange rekzwachtel is de arbeidsdruk relatief laag en de rustdruk relatief hoog. Deze zwachtel is bedoeld voor patiënten in rust. Deze verbanden kunnen beter niet worden toegepast voor patiënten met arteriële insufficiëntie en diabetes mellitus.

Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands - Reverso Context

https://context.reverso.net/vertaling/nederlands-engels/rekverband

Vertalingen in context van "rekverband" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Gebruik een rekverband om je arm of been losjes te verbinden.