Rekverbanden online kopen

1.75% korting
Farmaline korting

Steunverbanden online bestellen | Ondersteun je ribben, enkel, rug, etc.

https://www.farmaline.nl/ehbo-thuiszorg/steunverband/

1 stuk. € 43,50 ①. € 39,15. Bespaar 10%. Op voorraad. Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks! Ontdek het gamma steunverbanden bij je online apotheek. Bestel vandaag nog, morgen aan huis geleverd. Simpel en eenvoudig.

Bezoek Farmaline met korting

Rekverbanden - Europower bv

https://www.europowerbv.nl/drogisterij/ehbo-producten/rekverbanden/

Rekverbanden - Europower bv ... Rekverbanden

Steun- of compressiekousen: wat is het verschil en waarvoor ... - Goed

https://www.goed.be/nl/advies/steun-en-compressiekousen/steunkousen-of-compressiekousen

Om vermoeide of zware benen te vermijden, kan je steunkousen of compressiekousen dragen. Compressiekousen krijg je door je arts voorgeschreven bij bepaalde medische en veneuze aandoeningen of na een operatie. Lees hier wat het verschil is tussen steunkousen en medische compressiekousen én hoe je ze kan laten aanmeten bij Goed.

Drukverband dijbeen | Dijbeen verband drukklasse 1 | MedicOnline.nl

https://mediconline.nl/braces-bandages/dijbeenbrace/drukverband-dijbeen-klasse-1.html

Drukverband, dijbeen - klasse 1. €30,14. Een elastisch steunverband voor rondom het dijbeen met een middelmatige compressie. Deze bandage - met een middelmatige compressie - wordt aangeraden om te dragen na bijvoorbeeld een operatie of als extra ondersteuning bij een blessure. Het product is gemaakt van elastisch materiaal, voelt comfortabel ...

Rekjes - Rekverbanden kopen? | BESLIST.nl | Ruim assortiment, laagste prijs

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_560606/r/rekjes/

BESLIST.nl Bekijk & vergelijk het ruime assortiment rekverbanden en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk & snel online!

Wondproducten - startwondverzorging.nl

https://www.startwondverzorging.nl/CONTENT/index.php/wondzorg/wondverbanden

Onder deze moderne wondzorgmaterialen verstaan we producten zoals zilver, honing, hydrocolloiden, alginaten, fiberverbanden, wondfolies en schuimverbanden die zorgen voor een vochtig wondmilieu en zo de wondgenezing positief beïnvloeden. Alginaatverbanden, Schuimverband, Honingverband, Zilververband, Hydrogel, Folies, Hydrocolloïdverband ...

10 beste - Rekverbanden kopen? - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_560606/r/10_beste/

BESLIST.nl Bekijk & vergelijk het ruime assortiment rekverbanden en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk & snel online!

Compressietherapie - Huidziekten.nl

https://www.huidziekten.nl/richtlijnen/richtlijn-compressietherapie-samenvatting-2018.pdf

rekverbanden hebben een maximale lengterek van 35%, lange rekverbanden hebben een minimale lengterek van 70%. Deze definities hebben betrekking op in-vivometingen en zeggen iets over de materiaaleigenschappen van de zwachtels. De modernere niet-elastische klittenbandverbanden

Stülpa Buisverband - Praxisdienst

https://www.praxisdienst.nl/nl/Verbandmateriaal/Verbandmiddelen/Net+en+buisverbanden/Stuelpa+Buisverband+Gr+0+Kindervingers+Teen.html

Het Stülpa buisverband van Paul Hartmann is ideaal voor het fixeren van allerlei soorten verband. Het is naadloos gebreid en kan als rol worden afgesneden. Dankzij zijn hoge rekbaarheid en zowel de zijwaartse als de lengte-elasticiteit is het eenvoudig aan te brengen en zorgt het voor een goede pasvorm zonder te verschuiven of te knellen.

Spalk-en steunverband kopen ? | DECATHLON

https://www.decathlon.be/nl/accessoires/steunverbanden

Spalken en stenverbanden. Begin je opnieuw te sporten na een verstuiking of beoefen je een risicovolle sport? Voorkom blessures met onze verschillende soorten braces en sportbandages. Als er tijdens het sporten iets misgaat, kun je met onze steunbraces snel weer in vorm komen. We hebben ook inlegzolen en houdingscorrectoren om je te helpen ...

Rekverband | Newpharma

https://www.newpharma.be/apotheek/cat/eerste-hulp-thuiszorg/rekverband/1265-ct0319.html

FR DE FR Apotheek Newpharma bv - A. Légipont - Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België - BTW BE 0838.666.156 RPR Luik - 043431013 - APB 626376 Vind een apotheek van wacht ©2008-2024 Apotheek Newpharma DE FR Apotheek Newpharma bv - A

Niet-elastische compressietherapie (NEC-verband) - Huidziekten.nl

http://huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/ntxt/niet-elastische-compressietherapie.htm

NEC staat voor Niet Elastische Compressie therapie. Deze therapie wordt gegeven d.m.v. kortreksverbanden. Doel: zowel het terugdringen als voorkomen van oedeem en het bevorderen van de wondgenezing. NEC geeft een hoge werkdruk en lage rustdruk in het onderbeen.

Rekverbanden kopen? Altijd online korting - 24/7 Discount

https://www.247discount.nl/rekverbanden

Korte rekverbanden zijn drukverbanden met beperkte elasticiteit en sterke druk voor behandeling van vaatinsufficiëntie. Door deze verhoogde druk kunnen ze oedeem voorkomen en terugdringen. Deze verbanden zijn niet zo elastisch en geven een hoge druk op het been als het in beweging is.

Lange Rekverbanden Bij Medstore - Medstore.be

https://www.medstore.be/nl_be/professionele-wondverzorging/tape/compressie-lange-rek

Lange rekverbanden zijn elastische steunverbanden met lichte tot matige druk voor behandeling van vaatinsufficiëntie of verstuikingen aan armen, enkels, knieën. Bij een patiënt in volledige rust kan je dus een lange rek zwachtel gebruiken, aangezien deze een hogere druk heeft in rust.

Drukverband met korte en lange rek - Klinion

https://klinion.com/nl/wondzorg/compressie

Korte-rek-compressie. Ademend en duurzaam verband van 100% katoen. Zorgt voor een hoge druk bij activiteit en een lage druk bij rust en kan ook ‘s nachts gebruikt worden. Verkrijgbaar in verschillende maten. Bekijk het korte-rek-verband. Ons drukverband is verkrijgbaar in twee varianten: korte rek en lange rek. Ideaal om oedeem mee te behandelen.

Zwachtels en windsels productinformatie (wat is het - hoe werkt het?)

https://www.wondbedekkers.nl/windsels/windsels-productinformatie.htm

Een korte rek elastisch zwachtel is een klein stukje uit te rekken en stopt dan. Een lange rek zwachtel is ver uit te rekken en oefent dan ook een grote kracht uit door de aangespannen elastische vezels. Lange rekverbanden zijn makkelijker aan te brengen dan korte reksverbanden, omdat ze zo flexibel zijn.

Kruidvat rekverbanden kopen? | Ruim assortiment, laagste prijs - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560573_560606/c/merk~6433237

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment Kruidvat rekverbanden en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk en snel online! beslist.nl.

Compressietherapie - startwondverzorging.nl

https://www.startwondverzorging.nl/CONTENT/index.php/wondzorg/wondbehandelingen/33-compressietherapie

Compressie heeft invloed op het veneuze, arteriële en lymfatische systeem. Compressietherapie kan op de volgende manieren worden toegepast. Met behulp van verbanden, hetzij elastische (korte-rek of lange-rek zwachtels). De druk- en rekkracht bepaalt de keuze voor een korte rek zwachtel of een lange rek zwachtel.

Thuasne - Korte rekverband

https://nl.thuasne.com/nl/korte-rekverband

Korte rekverband. Dit verband met een korte rek is een niet-elastisch anti-oedeem verband. Producteigenschappen. Buisverband. Samenstelling: 100% katoen.

Lange rek zwachtel - startwondverzorging.nl

https://www.startwondverzorging.nl/CONTENT/index.php/wondzorg/wondbehandelingen/45-lange-rek-zwachtel

Lange rekverbanden worden gemaakt van katoen, viscose en/of polyurethaanelastomeer. Bij de lange rekzwachtel is de arbeidsdruk relatief laag en de rustdruk relatief hoog. Deze zwachtel is bedoeld voor patiënten in rust. Deze verbanden kunnen beter niet worden toegepast voor patiënten met arteriële insufficiëntie en diabetes mellitus.

Korte Rekverbanden Van Verschillende Merken - Medstore.be

https://www.medstore.be/nl_be/professionele-wondverzorging/tape/compressie-korte-rek

Korte rekverbanden zijn drukverbanden met beperkte elasticiteit en sterke druk voor behandeling van vaatinsufficiëntie. Door deze verhoogde druk kunnen ze oedeem voorkomen en terugdringen. Deze verbanden zijn niet zo elastisch en geven een hoge druk op het been als het in beweging is.

Rekverbanden | NTvG - Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde

https://www.ntvg.nl/artikelen/rekverbanden

Rekverbanden 4 maart 1902. Metzlar, C. Citeer dit artikel als. Ned Tijdschr Geneeskd. 1902;46:1043-5. Dit artikel is alleen beschikbaar als PDF. Lees de PDF. Gratis dit artikel lezen? Maak met twee klikken een gratis account aan. Uw e-mailadres. Doorgaan.