Lasergamen online kopen

Alle Nederlandse lasergame locaties op een rij. | LaserMaxx Lasergames!

https://lasergames.nl/

Welkom op de website van alle laser game locaties in Nederland, u kunt bij ons terecht op meer dan 50 locaties verspreid over heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Lasergamen is een populaire en actieve vrijetijdsbesteding voor bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en gewoon voor een avondje uit.

Lasergamen - Lasergame Outdoor

https://www.lasergameoutdoor.nl/lasergamen/

Lasergamen bij Lasergame outdoor staat garant voor een ‘real life gaming experience’. U speelt op locaties die in het echte leven bestaan zoals de duinen, een bunkerlinie het bos, leegstaande panden of bij u op locatie. Daarnaast heeft u volledige bewegingsvrijheid. U krijgt namelijk alleen een lasergun en een hoofdband die draadloos met ...

Lasergame.nl | Lasergamen

http://www.lasergame.nl/

Wil jij ook zo’n spannende tijd beleven kom dan lasergamen? Ben jij een echte schutter en durf jij onze area te betreden dan zien we je graag snel! Lasergame bij de Avontuurfabriek is geschikt voor kinderen en volwassenen. Voor kleine tot grote groepen. Vanaf 20 personen kan je zelfs het veld exclusief hebben voor je eigen groep.

Outdoor Lasergamen - Buiten in de bossen of door het bedrijfspand

https://sportproductions.nl/lasergamen/

Outdoor Lasergamen | Bezorging | 24 uur. Het is mogelijk om de Outdoor Lasergamen setjes te laten bezorgen op jullie locatie! Je kunt het dan op je eigen locatie spelen, zoals in de tuin, door het huis of bedrijf of in het bos. Je krijgt de materialen voor 24 uur in je bezit!

Kinderfeestjes - Kok Experience

https://www.kokexperience.nl/lelystad/lasergamen/kinderfeestjes-laser/

Cadeautje voor de jarige. Reserveer kinderfeestje Lasergame Experience. €13,50 per kind. Lasergame MaxX. Spel lasergame van 15 minuten zuivere speeltijd. Je krijgt daarbij een uitgebreide uitleg en een prijsuitreiking. Uitleg over je feestje door een Kok Experience medewerker. Onbeperkt limonade tijdens je feestje.

Indoor Lasergamen Nijmegen - Planet Awesome

https://planet-awesome.com/activiteiten/lasergamen/

Lasergamen arrangementen. Zin in nog meer spanning en experience? Bij Planet Awesome Nijmegen kan je behalve lasergamen onder meer ook elektrisch karten, bowlen en Glow in the Dark golf spelen. Er zijn aantrekkelijke arrangementen met extra korting. Boek een arrangement met twee of meer indoor activiteiten, aangevuld met lekker eten en drinken.

Lasergamen, spannend, tactisch en uitdagend | Fundustry

https://www.fundustry.nl/lasergamen/

Lasergamen kinderfeestje. Omdat de laserstralen niet gevaarlijk zijn en ook niet pijnlijk zijn, is lasergamen een zeer geschikte activiteit voor jong en oud. Dus ook kinderen kunnen nu bijna echt ‘oorlogje’ spelen en schieten op tegenstanders zonder dat er gewonden vallen.

LasergamenOutdoor | op iedere locatie in Nederland | indoor & outdoor!

https://www.lasergamenoutdoor.nl/

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze. Lasergamen op school. Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag! Lasergamen in de supermarkt. Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?!

Lasergame in de peel

https://www.lasergameindepeel.nl/

Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen. Bij De Heere van Meijel krijg je tijdens een korte introductie precies uitgelegd hoe het spel gespeeld gaat worden. Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd.

9 augustus 2022 lasergamen UITagenda | DagjeWeg.NL

https://www.dagjeweg.nl/kalender/lasergamen/9-augustus-2022

9 augustus 2022 lasergamen UITagenda (1 activiteiten) UITagenda 9 augustus 2022 lasergamen Uitagenda (1) Zoekfilter actief! Søren Solkær| SURFACE. tijdelijke activiteit. maastricht, Limburg - In de tentoonstelling SURFACE ontdek je meer dan vijftig portretten, gemaakt door fotograaf Søren Solkær.

Lasergamen op eigen locatie vanaf €21 per persoon | NL Laser Game

https://www.nllasergame.nl/

Lasergamen op eigen locatie. Altijd al outdoor of indoor willen lasergamen op eigen locatie? Bij ons kun je zowel lasergamen op indoorlocaties zoals op kantoor en op outdoorlocaties zoals het bos in de Benelux voor al 21,50 euro per persoon! Van lasergamen voor kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes, wij gaan er een fantastische activiteit van maken.

Lasergamen in de supermarkt - Lasergamen Outdoor | In je eigen winkel!

https://www.lasergamenoutdoor.nl/lasergamen-in-de-supermarkt/

Lasergamen PLUS supermarkten. PLUS is misschien wel de gezelligste supermarkt van Nederland. De opkomst bij het lasergamen in de PLUS is altijd bijzonder hoog! Na een korte uitleg over de speakers en vaak nog een woordje van de manager starten we het toernooi en zijn we gemiddeld 2-2,5 uur fanatiek aan het lasergamen met de teams!

Lasergamen op eigen locatie - Lasergamenhuren.nl

https://www.lasergamenhuren.nl/

Lasergamen op eigen locatie. Lasergamen is leuk voor jong en oud en geschikt voor verschillende gelegenheden. In het bos, op het strand, je eigen tuin of in een (oud) pand, binnen of buiten het maakt niet uit. Met onze Lasergame geweren kan je overal Lasergamen. De lasergame geweren zijn voor iedereen eenvoudig in gebruik en worden ...

Lasergame Sliedrecht

https://www.lasergamesliedrecht.nl/

LASERGAMEN: € 7,50 P.P ( 2 x 12 min. speeltijd ) Arrangementen. Boek voordelig een (kinder)feestje en maak gebruik van onze arrangementen! Bekijk onze arrangementen! nieuw! Onze lasergamehal is uitgebreid naar . 900 m2 . Lasergame Sliedrecht. Er wordt begonnen met speluitleg.

Outdoor Lasergamen

https://www.outdoorlasergamen.com/

Outdoor Lasergamen, the real call of duty experience, gamen in het bos met handguns, sniperguns, shotguns en handgranaten op een echt battlefield. info@campvelt.com. Telefonisch reserveren is ook mogelijk: 06-23401896 Verlengde Haerderweg 29, 8085RJ Doornspijk. Toggle navigation. Home; Lasergamen . Het ...

Lasergame - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lasergame

Lasergame. Lasergame komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten van Amerika en het is overgewaaid naar diverse landen over de hele wereld. In België zijn er nog maar enkele arena's. In Nederland zijn er ongeveer 45 'arena's' verspreid door het land. Frankrijk en Duitsland hebben elk zo'n twintigtal. LaserMaxx heeft een systeem ontwikkeld speciaal voor Duitsland, het systeem is genaamd ...

Lasergamen. Indoor en Outdoor lasergames. | DagjeWeg.NL

https://www.dagjeweg.nl/lasergamen

Gladiator Sports: Outdoor Paintball, Lasergame, Airsoft en Boogschieten. almere, Flevoland - Gladiator Sports is het grootste combat park van Nederland waar je van alles kan doen: paintball, lasergame, airsoft en arrow battle. Ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Actie: Slechts € 4,99 per persoon!

Lasergamen - Kartfabrique

https://www.kartfabrique.nl/lasergamen/

Kom karten, lasergamen of Prison Island spelen bij de Kartfabrique in Utrecht! Neem contact op via: 030 240 40 40 / info@kartfabrique.nl

Lasergame - De Voltage

https://www.devoltage.nl/activiteiten/lasergamen/

Kom lasergamen in de grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant. In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem.

Lasergamen - Coronel = FUN

https://coronel.nl/lasergamen/

Indoor lasergamen. Coronel Kartracing Activiteiten Lasergamen. De Q-Zone indoor Lasergame Arena. In de 1.000m2 grote Lasergame Arena kunnen 20 Warriors tegelijk het gevecht met elkaar aan. De setting van de Arena voelt aan alsof je door een gehavende stad loopt, je kent de weg niet en gevaar kan in elk hoekje zitten.

Lasergamen bij GameCity Zoetermeer! Ultieme actie!

https://gamecity.nl/lasergamen/

Lasergamen. Een spannend teamspel voor alle leeftijden! Lasergamen bij GameCity Zoetermeer is een unieke ervaring. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op! Een potje Lasergamen duurt 12 minuten. Je krijgt een vest en een lasergun.

Lasergamen - Ready to battle in Amsterdam? - Race Planet

https://raceplanet.nl/lasergamen/

Ready, Aim, Fire! Race Planet Amsterdam heeft de allercoolste lasergame arena van Nederland; Laser Planet. Dit is een buitenaardse, angstaanjagende arena waar twee teams het tegen elkaar opnemen in een epische strijd om de overheersing! Lasergamen is écht te gek en mag niet ontbreken bij je bezoek aan Race Planet. Reserveer direct!

Lasergamen in Helvoirt - Digitaal dorpsplein voor en door ...

https://www.helvoirt.net/lasergamen-in-helvoirt/

Lasergamen in Helvoirt. HELVOIRT – 10 augustus 2022. Morgen (donderdag 11 augustus) wordt het schoolplein tegenover het HelvoirThuis omgebouwd tot een ware “lasergame area”. MOVE biedt drie momenten aan waarop kinderen, jongeren en volwassenen kunnen lasergamen.