Lessen en praktijk online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Spoedcursus rijbewijs | Haal je rijbewijs in 10 lesdagen - ANWB

https://www.anwb.nl/auto/rijbewijs/rijbewijs-spoedcursus-10-dagen
Gevonden in: ANWB kortingscode

Een aantal ANWB rijscholen biedt in de zomervakantie (vanaf half mei tot en met augustus) en in de najaars vakantie (oktober) een spoedcursus vanaf 10 lesdagen aan. Kijk hieronder welke ANWB rijscholen dit aanbieden. De rijlessen worden verdeeld over minimaal 10 lesdagen en een praktijkexamen dag.

Op weg naar leren in de praktijk - Leerling 2020

https://leerling2020.nl/op-weg-naar-leren-in-de-praktijk/

Leren in de praktijk geeft betekenis aan de lesstof en heeft een positief effect op de motivatie van leerlingen. Buiten de les, op excursie of bij een bedrijf, ontdekken ze waar hun interesses liggen en waar ze goed in zijn. Daardoor begrijpen leerlingen beter waarom ze leren. In de echte wereld gebeurt het!

Praktijkleren Online

https://www.praktijkleren.online/

Waarom Praktijkleren Online? Met Praktijkleren Online vraagt u snel en gemakkelijk subsidie aan voor uw leerlingen en studenten. Daarnaast biedt Praktijkleren Online u de mogelijkheid om het subsidiedossier voor de verantwoording van de subsidieregeling digitaal bij te houden! done 365 dagen per jaar uw subsidies aanvragen en beheren.

Lessa | Online lessen en workshops zoeken, vergelijken en boeken! | Wat ...

https://www.lessa.nl/

Ben jij aanbieder van lessen, cursussen of workshops? Lessa helpt je met het vinden van nieuwe cursisten zonder dat je hierin veel tijd en geld hoeft te investeren. Op onze website zijn cursisten dagelijks op zoek naar lessen en docenten. Maak vandaag nog een gratis account aan en word ook zichtbaar en vindbaar op de grootste marktplaats voor ...

Bijeenkomst Effectieve interventies in de praktijk: 27 juni

https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-onderwijs-cultuur-en-wetenschap/evenementen/effectieve-interventies-in-de-praktijk

Op 27 juni organiseren het Vista College afdeling Handel en Ondernemerschap, Onderzoeksbureau LPBL en de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) de bijeenkomst: ‘Effectieve interventies in de praktijk’.

Onderwijs: lesmateriaal en video's | Kennisplein Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/lesmateriaal

Onderwijs: lesmateriaal en video's. Je vindt hier lesmateriaal over actuele zorgthema’s voor mbo- en hbo-onderwijs. De video’s zijn ook goed als bijscholing in zorginstellingen te gebruiken. Als je op de hoogte wilt blijven, meld je dan aan voor de Onderwijsalert van Zorg voor Beter.

Praktijkdeel van de opleiding - Universiteit Leiden

https://www.universiteitleiden.nl/iclon/lo/praktijkdeel-van-de-opleiding

Praktijkdeel van de opleiding. De opleiding bestaat voor de helft uit onderwijspraktijk en voor de helft uit een instituutsdeel. Beide delen hangen nauw met elkaar samen en lopen parallel: op maandag volg je onderwijs op het instituut, de andere dagen sta je voor de klas op een middelbare school.

1,537 online lessen Zorg en Welzijn praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Zorg%20en%20Welzijn/pr

1,537 lessen Zorg en Welzijn praktijkonderwijs. Op zoek naar interactief lesmateriaal Zorg en Welzijn voor het praktijkonderwijs? Bekijk hier de online lesideeën Zorg en Welzijn van andere docenten.

Lesson Study: interessant maar ook complex? - Stichting leerKRACHT

https://stichting-leerkracht.nl/kennisbank/lesson-study/

Lesson Study is een krachtige werkwijze voor het versterken van lessen die effectief is in het po, vo, mbo, hbo en wo. Een team leraren werkt in een professionele leergemeenschap samen aan het cyclisch ontwerpen en uitvoeren van een onderzoeksles, waarbij het leren van de eigen leerlingen centraal staat. Lesson Study is de snelst groeiende vorm ...

Directe instructie | Onderwijskennis

https://www.onderwijskennis.nl/themas/directe-instructie

Het inzetten van directe instructie. Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek. Directe instructie is een gestructureerde manier van lesgeven, die een grote impact heeft op de leerresultaten. Kenmerkend is de stapsgewijze aanpak, waarbij de leraar sturend is, maar ook de leerlingen activeert…. PO VO (v)so.

Het belang van een ijzersterke positionering: lessen uit de praktijk

https://mtsprout.nl/groei/het-belang-van-een-ijzersterke-positionering-successen-en-lessen-uit-de-praktijk

Het belang van een ijzersterke positionering: successen en lessen uit de praktijk Hoe val je als IT-dienstverlener op in een overvolle markt die sterk in beweging is? Bij e-office bleek de focus op het snijvlak tussen mens, organisatie en techniek het antwoord.

Wat is leren? Van theorie naar praktijk | Easy LMS

https://www.easy-lms.com/nl/kenniscentrum/leer-training/wat-is-leren-van-theorie-naar-praktijk/item12907

De leertheorieën kunnen het ontwerp van je opleiding en lessen bepalen. De theorie is de basis van het leerplan, ook al ben je je er misschien niet eens van bewust. Vind je het herhalen van feiten belangrijk om te leren? Of zie je jezelf meer als een begeleider dan als een leraar? En ben je voorstander van een projectmatige aanpak?

Hoe zit het praktijkonderwijs in elkaar? | Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/voortgezet-onderwijs/vraag-en-antwoord/hoe-zit-het-praktijkonderwijs-in-elkaar

De lessen in het praktijkonderwijs richten zich op: theoretisch onderwijs op individuele basis; beroepspraktijkvorming, zoals praktijkleren en begeleide stage; redzaamheidstraining met opdrachten als boodschappen doen, koken, klussen in huis en zelfstandig reizen;

Rijlespakketten: Bekijk de prijzen en haal voordelig je Rijbewijs!

https://www.wolfrijbewijsshop.nl/rijlespakketten

Een proefles is hét moment om kennis te maken met WOLF, onze lesmethode en je instructeur. Je krijgt advies over het aantal rijlessen dat je nodig hebt en welk lespakket hierbij past. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Tijdelijke deal met 47% korting: je betaalt nu slechts 59,- voor een proefles van 100 minuten (2 rijlessen)

Samen sterk onderwijs: Stichting Praktijkleren

https://www.stichtingpraktijkleren.nl/

Onderwijs inrichten en een eigen invulling geven met effectieve en leerzame lessen voor jouw studenten? Dat doe je met onze praktijkgerichte leermiddelen. Wij bieden leermiddelen voor de beginnende student tot beginnend beroepsbeoefenaar.

1,150 online lessen Burgerschap praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Burgerschap/pr

Thema 9 Relaties en Seks (Les 2: Verliefd zijn). 23 uur geleden - Les met 15 slides. Burgerschap Praktijkonderwijs Leerjaar 4. Hfst. 2 Een reis in Europa plannen. 23 uur geleden - Les met 10 slides. Burgerschap Praktijkonderwijs Leerjaar 3. Nieuwsquiz - Week 22 (20 seconden)

Praktijkonderwijs - SLO

https://www.slo.nl/sectoren/praktijkonderwijs/

Praktijkonderwijs Op deze website vind je actuele informatie over vakken en leergebieden, meer over leerdoelen, leerplankaders, lesmateriaal en instrumenten die je als leraar in het praktijkonderwijs kunt gebruiken. meer over praktijkonderwijs kerndoelen vo uitstroom pro Het onderwijs staat nooit stil

3,370 online lessen Nederlands praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Nederlands/pr

December 2020 - Les met 38 slides. Nederlands MBO Praktijkonderwijs Middelbare school Voortgezet speciaal onderwijs HBO vmbo, mavo, havo, vwo Leerroute n2 Leerroute VL Leerroute VB Leerroute VK Leerroute VG Leerroute VT Leerroute M Leerroute H Leerroute V Leerroute n3 Leerroute n4 Leerroute n1 Leerjaar 1-6 Studiejaar 1-4.

277 online lessen Verkooppraktijk praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Verkooppraktijk/pr

278 lessen Verkooppraktijk praktijkonderwijs. Op zoek naar interactief lesmateriaal Verkooppraktijk voor het praktijkonderwijs? Bekijk hier de online lesideeën Verkooppraktijk van andere docenten.

58 online lessen Koken praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Koken/pr

Lessen Lesplannen Wat is dit? Je kijkt nu naar LessonUp-lessen uit de hele wereld. Wil je liever lessen zien die gemaakt zijn door andere docenten uit jouw land? Toon lessen 59 lessen Koken praktijkonderwijs Op zoek naar interactief lesmateriaal Koken voor het praktijkonderwijs? Bekijk hier de online lesideeën Koken van andere docenten.

105 online lessen Nederlands praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Nederlands/pr/VG

December 2020 - Les met 38 slides. Nederlands MBO Praktijkonderwijs Middelbare school Voortgezet speciaal onderwijs HBO vmbo, mavo, havo, vwo Leerroute n2 Leerroute VL Leerroute VB Leerroute VK Leerroute VG Leerroute VT Leerroute M Leerroute H Leerroute V Leerroute n3 Leerroute n4 Leerroute n1 Leerjaar 1-6 Studiejaar 1-4.

Verbeteren van lessen - 3 tips voor gezamenlijk lesontwerp

https://stichting-leerkracht.nl/kennisbank/verbeteren-van-lessen/

Bij gezamenlijk lesontwerp helpen collega’s elkaar bij het vormgeven van goede lessen. Gezamenlijk lesontwerp kan gekoppeld worden aan lesbezoek en aan doelen op het verbeterbord. Daarmee is het een krachtig instrument om continu te verbeteren, samen met collega’s en leerlingen.

Nu gratis te downloaden: Wijze lessen - het ABC van effectief lesgeven ...

https://www.ou.nl/-/nu-gratis-te-downloaden-wijze-lessen-het-abc-van-effectief-lesgeven

Het boek is nu ook gratis online beschikbaar. In het boek verbinden zes auteurs uit Nederland en België, waaronder een flink aantal onderzoekers van de Open Universiteit, de meest recente wetenschappelijke inzichten omtrent leren en instructie te verbinden met de praktijk van het les geven.

Wat is praktijkonderwijs? - OCO

https://www.onderwijsconsument.nl/praktijkonderwijs/

Makkelijk werk. Een praktijkschool bereidt leerlingen voor op praktisch en eenvoudig werk of om verder te leren op het mbo. Daarvoor volgen leerlingen theorievakken en praktijkvakken. Daarnaast werken zij aan hun houding, karakter en sociale vaardigheden ( art. 2.31 lid 1 en 2 WVO 2020 ).

Nautisch onderwijs mbo-school Vonk straks ook vanuit de haven van Den ...

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/319796/nautisch-onderwijs-mbo-school-vonk-straks-ook-vanuit-de-haven-van-den-helder

In het Blue Port Centre zullen ze leren en werken in de praktijk. Ze werken onder andere aan echte projecten, zoals een tien meter lange sleepvlet uit de jaren 70 die door de studenten gaat worden ...