Lezingen online kopen

Lezingen | IVN

https://www.ivn.nl/natuuracademie/lezingen

In een paar uur heel wat wijzer. Bijvoorbeeld over bijen, bomen, invasieve exoten, vogels, biodiversiteit of aardlagen en de opbouw van ons landschap. Door heel Nederland organiseert IVN lezingen over de natuur. Daar vertellen lokale experts vol enthousiasme over hun onderwerp. Meestal voor slechts een paar euro. Er zijn lezingen door heel Nederland, zoek naar een lezing bij jou in de buurt.

Lezingen op zaterdag rond ‘Gezicht op Rhenen’ van Jan van Goyen

https://stadsmuseumrhenen.nl/lezingen/

Lezingen op zaterdag rond ‘Gezicht op Rhenen’ van Jan van Goyen. zaterdag 16 juli, 24 september, 29 oktober en 19 november 2022. Stadsmuseum Rhenen heeft het voorrecht om ‘Gezicht op Rhenen’ van Jan van Goyen te tonen uit een Berlijnse privécollectie. De 17de-eeuwse meester trakteert het publiek op een uniek panorama van Rhenen.

Lezingen - Hans Stolp

https://hansstolp.nl/index.php/nl/activiteiten/367-lezingen

Het is de tijd van Michaël: hij helpt ons om ons een nieuw vermogen van onze ziel eigen te maken: onze bewustzijnsziel. Dat geschenk houdt zelfinzicht in, inzicht in het verborgen wezen van de ander en begrip voor waar het in deze tijd eigenlijk om gaat. Al met al is het dus een hele klus die ons in dit leven te doen gegeven is!

Lezingen | Wetenschap voor iedereen | Universiteit Antwerpen

https://www.uantwerpen.be/nl/onderzoek/wetenschap-voor-iedereen/breed-publiek/lezingen/

Reeks gratis lezingen die mensen samenbrengt rond actuele maatschappelijke ontwikkelingen. PRESS > SPEAK Kort en krachtig duidelijk maken waarover je onderzoek gaat, dat is niet eenvoudig, zeker niet als je publiek weinig voorkennis heeft.

Lezingen | Geologisch

https://geologischmuseumhofland.nl/lezingen/

De lezingen worden verzorgd door deskundigen en gaan over geologie, archeologie en aanverwante onderwerpen. De sprekers maken hun kennis en ervaring voor een breder publiek toegankelijk. De lezingen worden gegeven in het souterrain en beginnen om 14.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig. Op tijd aanwezig zijn wel.

Lezingen | Open Huis | Faculty of Science

https://www.ru.nl/openhuis/lezingen

Praktische informatie. De Faculty of Science is jarig en opent haar deuren samen met het Donders Institute. Ons Open Huis vindt plaats op zaterdag 1 oktober in het Huygensgebouw en het Trigongebouw. De dag begint om 11.00 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur duren. Het is niet nodig om je aan te melden.

Lezingen - Groei & Bloei

https://salland.groei.nl/activiteiten/lezingen/

Tenzij anders vermeld worden onze lezingen georganiseerd in het Annahuis in Raalte. Adres: De Plas 8, 8102 CS Raalte. Aanvang: 20.00 u. Kosten: €1,- voor leden, € 3,50 voor niet-leden. 2022. 20/01/2022 Geert Borgonje Op weg naar Yorkshire (via zoom) 15/02/2022 Huub ter Haar Vogels in de tuin.

Lezingen - Volksuniversiteit Waalre

https://www.volksuniversiteitwaalre.nl/lezingen/

De tocht voert door drie landschapstypen: agrarisch gebied, bos met vennen en een natuurgebied in ontwikkeling: Achtereinds Laag. Lezing: donderdag 29 september 2022, 19:30 – 21:30 uur in Huis van Waalre. Wandeling: zondag 9 oktober 2022, 10:00 – 12:30 uur, ca. 4,5 km; Startpunt: Achtereindsestraat 2a, Aalst-Waalre. Prijs: € 15.

Lezingen - De Groene Vrouw

https://www.groenevrouw.nl/spreker/

Een lezing of workshop kan op maat gemaakt worden. 30 minuten of 2,5 uur: het publiek blijft geboeid luisteren en gaat naar huis met een hoofd vol kennis en ideeën. Ik geef lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van darmflora, voeding en gezondheid. Laat weten over welk onderwerp je iets wilt horen – of doe alvast wat ...

Lezingen - Vereniging Numaga

https://www.numaga.nl/lezingen/

Lezingen 2010 Annelies Koster – Het g rafveld van Noviomagus en de rijke graven van de stedelijke elite – 16 november Tussen 1981 en 1983 groef de afdeling Provinciaal-Romeinse archeologie van de Nijmeegse universiteit in Nijmegen-West (Waterkwartier) resten op van monumentale grafcomplexen met ommuringen en grafmonumenten.

Lezingen van de dag - Zusters Clarissen

http://zustersclarissen3800.be/lezingen-de-dag/

Schriftlezingen van de dag. Elke dag krijg je in de liturgie twee lezingen uit de Bijbel, en op zondag drie lezingen. Deze schriftlezingen kunnen je helpen om voluit te leven vanuit het Woord van God. Link naar ' Bijbelcitaat '. Zie de eigen pagina, of op deze pagina helemaal onderaan.

Lezingen | Padwerk Nederland

https://www.padwerk.nl/lezingen/

De lezingen. De lezingen zijn het hart van het Padwerk. Ze vormen een basis voor inspiratie en leiding voor het werken aan jezelf. Soms bieden de lezingen je praktische aanwijzingen, dan weer concepten en gedachten om op jezelf in te laten werken en te onderzoeken. beeld van jezelf' ( lezing 83) en lezing 157 over 'emotionele afhankelijkheid ...

Lezingenlijst | Padwerk Nederland

https://www.padwerk.nl/lezingen/overzicht/

Overzicht Lezingen. Hieronder volgt een lijst van alle in het Nederlands vertaalde lezingen van Eva Pierrakos, ontvangen tussen 1957 en 1979. De lezingen zijn, behalve als losse lezingen, ook verkrijgbaar in lezingenbundels. Ongeveer 50 van deze lezingen zijn tevens geheel of gedeeltelijk opgenomen in de drie Padwerkboeken die bij Ankh Hermes ...

Evenementen vanaf Lezingen - Museum Het Schip

https://www.hetschip.nl/bezoekers/activiteiten/lezingen/categorie/91-lezingen

Lezingen. Filter leegmaken. oktober 2022; Van krot naar kasteel: volkshuisvesting in Amsterdam. Van 09 oktober 2022 10:30 tot 09 oktober 2022 12:00. Bij Museum Het Schip Activiteit: Lezingen. Eind negentiende eeuw was de huidige Amsterdamse Jordaan een heuse krottenwijk. In deze lezing nemen we je mee door de ...

Lezing - 9 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/lezing

Lezing. Een lezing is een voordracht van een bestaande tekst, men leest een deel van de tekst of het werk in zijn geheel. Een lezing gebeurt meestal voor een groep mensen die interesse vertonen in een welbepaald onderwerp. De Lezer geeft dan meestal ook zijn eigen kritiek of bemerkingen op het voorgelezen werk.

Lezingen – Renkums Beekdal

https://www.renkumsbeekdal.nl/lezingen/

Deze lezingen worden doorgaans gehouden in het Boscafé De Beken. Aankondigingen van de lezingen vind je in de agenda op onze website en in onze maandelijkse nieuwsbrief. Neem een abonnement op de nieuwsbrief via het inschrijfformulier op de homepage. Contact: wim.braakhekke@renkumsbeekdal.nl. Lezingen op verzoek

Lezingen | IVN

https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-apeldoorn/lezingen

Lezingen. Hoe mooi, fascinerend en belangrijk de natuur kan zijn wordt niet alleen via cursussen en excursies, maar ook via lezingen voor het voetlicht gebracht. Sinds 2013 organiseert IVN Apeldoorn 2 à 3 lezingen per jaar. Boeiend voor leden en vrienden van IVN en KNNV Apeldoorn maar ook niet-leden zijn van harte welkom. Diverse sprekers ...

Lezingen | Kunstmuseum Den Haag

https://www.kunstmuseum.nl/nl/bezoek/activiteiten/lezingen

U kunt tickets reserveren voor lezingen bij de volgende tentoonstellingen: B alenciaga - Meesterlijk zwart Koop tickets voor lezingen Overzicht lezingen: Oktober. Zondag 16 oktober: 14.00 - 15.00 uur: Balenciaga: Woensdag 19 oktober: 14.00 - 15.00 uur: Balenciaga: Zaterdag 22 oktober: 14.00 - 15.00 uur: Balenciaga ...

HEP Lezingen

https://www.heplezingen.nl/

Stoppen met werken en pensioen. Wij zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen en organiseren door heel Nederland lezingen. HEP is nummer 1 van Nederland in het duidelijk uitleggen van testamenten, levenstestamenten, pensioenen en hypotheken. Onze lezingen zijn goed bezocht en volledig gratis. De koffie en thee staat voor u klaar.

Lezingen H. Mis – Dionysiusparochie

https://dionysiusparochie.nl/liturgie/lezingen/

Op deze pagina vind je welke lezingen er de komende tijd tijdens de heilige Mis worden gebruikt. Heb je een foutje ontdekt? Laat het even weten aan pastoorfrank@dionysiusparochie.nl, héél graag! 24-09-2022: Zaterdag in week 25 door het jaar. Schriftlezingen tijdens de Mis.

Lezingen - NVVE

https://www.nvve.nl/lezingen

In de digitale lezing vertellen wij u er meer over. Voor niet-leden die de digitale lezing volgen, hebben wij direct na afloop een mooi aanbod. Wij hopen u op deze digitale manier te ontmoeten! Voor vragen over onze lezingen en bijeenkomsten kunt u ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken op 020- 6200690. << Terug.

Lezingen - Vakbeurs Openbare Ruimte - Jaarbeurs Utrecht

https://openbareruimte.nl/nl/bezoeker/presentaties

Lezingen Inspirerende toekomstvisies, verdiepende expertise en praktische handvatten: het uitgebreide inhoudelijke programma is een belangrijk onderdeel van Vakbeurs Openbare Ruimte. Download hier een het volledige overzicht van alle lezingen tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte en Vakbeurs Mobiliteit.