Lezingen online kopen

Lezingen H. Mis – Dionysiusparochie

https://dionysiusparochie.nl/liturgie/lezingen/

Bekijk de schriftlezingen die de komende tijd worden gebruikt tijdens de heilige mis in de Dionysiusparochie Heerhugowaard. Je vindt hier ook de overweging ter voorbereiding voor elke dag.

Lezingen en debatten - Universiteit van Amsterdam

https://www.uva.nl/over-de-uva/over-de-universiteit/duurzaamheid/duurzaamheid-in-het-onderwijs/lezingen-en-debatten/lezingen-en-debatten.html

Het Centre for Sustainable Development Studies geeft de UvA een platform voor de uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van hedendaagse duurzaamheidsuitdagingen. Het CSDS organiseert lezingen, debatten en symposia, workshops en conferenties over duurzaamheid.

Nieuwsflash: bedreigde planten in Europa, oplossingen voor het ...

https://www.uu.nl/nieuws/nieuwsflash-bedreigde-planten-in-europa-oplossingen-voor-het-rekenonderwijs-en-meer

Finalist Lin Rietveld met een zelfgehaakte RNA-streng Promovendus UIPS in Breaking Science-finale. Op woensdag 29 mei strijden acht finalisten om de eerste plaats van pitchwedstrijd Breaking Science 2024.Promovendus Lin Rietveld van het Utrechts Instituut voor Farmaceutische Wetenschappen (UIPS) vertegenwoordigt de bètawetenschappen. “Ik had niet verwacht dat ik door zou gaan naar de finale ...

De EU-verkiezingen: Uitslagen en gevolgen | Nieuws & Evenementen ...

https://www.rug.nl/rudolf-agricola-school/news-and-events/events/eu-elections-results-and-implications

Later dit jaar volgen er lezingen over de Europese verkiezingen en de Amerikaanse verkiezingen, en mogelijk meer. Voel je vrij om ons te mailen als je ook een lezing in deze reeks wilt organiseren. Deel dit Facebook Twitter LinkedIn. View this page in: English. Volg ons op youtube twitter.

Leer alles over gezondheid en welzijn op het Leids Kennisfestival op 22 ...

https://www.medewerkers.universiteitleiden.nl/nieuws/2024/05/leer-alles-over-gezondheid-en-welzijn-op-het-leids-kennisfestival-op-22-juni

Op het podium van het festival volg je interessante lezingen. De officiële opening van de Dutch Bio Science Week vindt plaats om 14:00 uur. Tijdens de opening spreken o.a. wethouder Fleur Spijker (Economie, Kennis, Sport en Gezondheid), directeur Leiden Bio Science Park Esther Peters, en hoogleraar Gezondheidspsychologie Andrea Evers over het belang van deze week en het belang van de Life ...

Lezingen - De Groene Vrouw

https://www.groenevrouw.nl/spreker

Nienke Gottenbos, de Groene Vrouw, geeft lezingen en workshops over darmflora, voeding en gezondheid. Ze combineert kennis, inspiratie en humor in onderwerpen als De Poepdokter, Brein & Buik, Food Trends en meer.

Auteurslezingen

https://www.auteurslezingen.be/

Lezing van de maand. 27.05.2024. Tips en inspiratie. 21.05.2024. Meer tips & inspiratie. Goed nieuws! Literatuur Vlaanderen ondersteunt je auteurslezing met een subsidiekorting van 100 euro per lezing. Als organisatie kun je de korting aanvragen.

LezingenSite Lezing geven - LezingenSite

https://www.lezingensite.nl/lezing-geven

Lezingen over: alle onderwerpen en sprekers; architectuur; avontuur; beeldhouwkunst; coaching; communicatie; culinair; dekolonisatie; Duurzaamheid; ecologie; emancipatie; emigratie; etiquette; flora en fauna; forensisch onderzoek; fotografie; geologie en geomorfologie. veiligheid; geschiedenis; gezondheid; immigratie; islam; klimaatverandering ...

Lezingen van de dag - Zusters Clarissen

http://zustersclarissen3800.be/lezingen-de-dag/

Schriftlezingen van de dag. Elke dag krijg je in de liturgie twee lezingen uit de Bijbel, en op zondag drie lezingen. Deze schriftlezingen kunnen je helpen om voluit te leven vanuit het Woord van God. Link naar ' Bijbelcitaat '. Zie de eigen pagina, of op deze pagina helemaal onderaan.

Lezingen voor iedereen

https://www.delezing.nl/

DeLezing.nl organiseert presentaties, waarvan de opbrengst bestemd is voor de goede doelen in Nederland waar nu in toenemende mate behoefte is aan hulp en ondersteuning. Agenda Lezingen. Goede doelen.

Online cursussen - IVN

https://www.ivn.nl/online-cursussen-over-de-natuur/

Online IVN Natuurcursus: Leer de basis. Voor beginnende natuurliefhebbers of als je gewoon op zoek bent naar iets leuks en educatiefs om te doen!

Cursussen, lezingen & podcasts - Universiteit Twente

https://www.utwente.nl/onderwijs/cursussen-en-lezingen/

Daarom biedt de UT verschillende cursussen voor medewerkers en studenten aan. En om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen kun je deelnemen aan interessante lezingen.

Lezing of cursus volgen | Mogelijkheden | Rijksuniversiteit Groningen

https://www.rug.nl/let/onze-faculteit/letteren-en-samenleving/mogelijkheden/lezing-of-cursus-volgen

Ontdek de mogelijkheden om te leren bij de faculteit der Letteren. Van spraakmakende boeken tot Franse cultuur, van taalcursussen tot poolgebied, er is voor ieder wat wils.

HEP Lezingen

https://www.heplezingen.nl/

Wij zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen en organiseren door heel Nederland lezingen. HEP is nummer 1 van Nederland in het duidelijk uitleggen van testamenten, levenstestamenten, pensioenen en hypotheken. Onze lezingen zijn goed bezocht en volledig gratis. De koffie en thee staat voor u klaar.

alle onderwerpen en sprekers Archieven - LezingenSite

https://www.lezingensite.nl/lezingen-over/alle-onderwerpen-en-sprekers

LezingenSite biedt een overzicht van lezingen over allerlei thema's, zoals geschiedenis, reizen, duurzaamheid en psychologie. Je kunt ook de sprekers van de lezingen leren kennen, zoals Inge Jansen, Erwin Zantinga en anderen.

inspirerende spreker | lezing Joseph Oubelkas | inspirator & motivator

https://josephoubelkas.nl/lezingen/

Als inspirerende spreker deelt Joseph Oubelkas in zijn lezingen zijn mentale kracht en verscherpte levensvisie graag met zijn publiek. Echt een Aanrader!

Athenas | Boek inspirerende lezingen en workshops

https://www.athenas.nl/sprekers/

Bent u op zoek naar een lezing of workshop? Bekijk het overzicht met inspirerende sprekers en dagvoorzitters bij Athenas.nl.

Lezingen bij Science - Universiteit Leiden

https://www.universiteitleiden.nl/dossiers/lezingen-bij-science

Lezingen bij Science. Van zwarte gaten tot kunstmatige intelligentie en van medicijnonderzoek tot data science: welkom in de fascinerende wereld van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Geregeld geven onze onderzoekers, studenten en gasten publieke lezingen over hun werk.

Huizingalezing - Universiteit Leiden

https://www.universiteitleiden.nl/agenda/series/huizinga-lezing

De lezingen hebben een cultuurhistorisch dan wel een cultuur- of maatschappijkritisch karakter. Een overzicht van alle Huizingalezingen sinds 1972 vindt u hier . De Huizingalezing wordt georganiseerd door de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden, de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde en (vanaf 2014) opinieweekblad EW .

Kaiser Lentelezingen - Universiteit Leiden

https://www.universiteitleiden.nl/dossiers/lezingen-bij-science/kaiser-lente-lezingen

2 lezingen in het Nederlands, 2 lezingen in het Engels. Aanmelden. Ja, reserveer hier tickets. Meer informatie is te vinden op de website van de Kaiser Lente Lezingen. Dit is een jaarlijkse serie publiekslezingen op de plek die het hart vormt van de Sterrenkunde in Leiden: de Oude Sterrewacht.

Lezingen - De Correspondent

https://decorrespondent.nl/lezingen

Lezingen. Onze correspondenten schrijven diepgravende verhalen die je helpen de wereld beter te begrijpen. Elke correspondent schrijft vanuit eigen expertise voor het platform, en soms mondt die journalistiek uit in een boek. Naast geschreven verhalen, zetten wij het gesprek graag voort met lezingen. Geïnteresseerd in een lezing van een van ...

Studium Generale Universiteit Utrecht – Lezingen & talkshows

https://www.sg.uu.nl/

Studium Generale Universiteit Utrecht, het podium voor kennis en reflectie. Lezingen & Talkshows in o.a. TivoliVredenburg en het Academiegebouw.

Lezingen - Filosofiefabriek

https://filosofiefabriek.nl/lezingen/

Veel voorkomende onderwerpen voor lezingen zijn: geld, geluk, risico, seks, liefde, kunst, roes en sterven. Een greep uit het bestaande aanbod: Socrates: van vragensteller tot gespreksmenner

LezingenSite Over de LezingenSite - LezingenSite

https://www.lezingensite.nl/

Lezingen over: alle onderwerpen en sprekers; architectuur; avontuur; beeldhouwkunst; coaching; communicatie; culinair; dekolonisatie; Duurzaamheid; ecologie; emancipatie; emigratie; etiquette; flora en fauna; forensisch onderzoek; fotografie; geologie en geomorfologie. veiligheid; geschiedenis; gezondheid; immigratie; islam; klimaatverandering ...

Lezingen, debatten - Nieuws & Agenda - Universiteit Utrecht

https://www.uu.nl/organisatie/nieuws-agenda/agenda/lezingen-debatten

Lezing Kirsten Mahlke: Debates on restitution in Spanish early colonial times. dinsdag 28 mei 2024 van 16:00 tot 18:00. Op 28 mei organiseert het Utrecht Forum for Memory Studies de lezing 'Law and Property: Debates on Restitution in Spanish Early Colonial Times' door Kirsten Mahlke.

Lezingen - De lezingen zijn het hart van het Padwerk

https://padwerk.nl/lezingen/

LEZINGEN. Inspiratie tot het ontdekken van je ware zelf. Zoek een lezing. Er zijn in totaal 258 lezingen, waarvan er 29 een vraag- en antwoordlezingzijn. De inhoud van het materiaal vormt een combinatie van psychologische thema’s en spirituele inzichten.

Van groenten in ‘tranende’ vazen tot een hallucinante apocalyps: dit ...

https://www.volkskrant.nl/tentoonstellingen/4-x-200-woorden~bbc74eb3/

Door de hele stad zijn exposities, lezingen en performances georganiseerd. Ook de Ateliers, de andere postacademische instelling in Amsterdam, opent deze dagen haar deuren en presenteert t/m 9 juni tien jonge kunstenaars die de afgelopen twintig maanden in het instituut hebben gewerkt.