Lezingen online kopen

Verdiepende lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek ...

https://www.ru.nl/radboudreflects/agenda/lezingen/

Verdiepende lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek, wetenschap en samenleving. Radboud Reflects. Public lectures on philosophy, religion, ethics, science and society. See English titles for lectures in English. Sluit aan bij onze programma's en denk verder.

Online cursussen - IVN

https://www.ivn.nl/online-cursussen-over-de-natuur/

Download de IVN Natuur app. Haal het beste uit jouw natuurervaring, download nu gratis de IVN Natuur app!

Voor hond en baas: hondenevent met shows en lezingen, dit ... - AD.nl

https://www.ad.nl/leeuwarden/voor-hond-en-baas-hondenevent-met-shows-en-lezingen-dit-weekend-in-leeuwarden~a0b487e1/

Voor hond en baas: hondenevent met shows en lezingen, dit weekend in Leeuwarden. Duizenden honden en hun baasjes verzamelen zich komend weekend in de WTC Expo in Leeuwarden voor hondenevenement HOND.

Rotterdamlezing | Erasmus University Rotterdam

https://www.eur.nl/over-de-eur/evenementen/rotterdamlezing

Rotterdamlezing. De stad verbinden we met onze universiteit door het overdragen van kennis bij maatschappelijke uitdagingen, dat is de Rotterdamlezing. De Rotterdamlezing is sinds 2003 een cadeau van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Erasmus Trustfonds (medeorganisator van deze avond) aan de stad. De universiteit zoekt actief verbinding ...

Betekenis Lezing

https://www.betekenis-definitie.nl/lezing

Lezing kan verwijzen naar: het lezen een voordracht over een onderwerp, zie lezing (voordracht) zie ook: redevoering, spreekbeurt, presentatie in het parlement: artikelsgewijze bespreking van een wet [..] Bron: nl.wikipedia.org.

Lezingen - De Groene Vrouw

https://www.groenevrouw.nl/spreker

Ben je op zoek naar een lezing of workshop voor je event? Ontdek de lezingen van Nienke Gottenbos, een enorme praatjesmaker die je inspireert over darmflora, voeding en gezondheid. Ze vertelt over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van darmflora, voeding en gezondheid, zoals de Poepdokter, De Poepdokter Junior, Brein & Buik en Wijs, Grijs, Gezond & Fit.

Lezingen H. Mis – Dionysiusparochie

https://dionysiusparochie.nl/liturgie/lezingen/

Bekijk welke lezingen er de komende tijd tijdens de heilige Mis worden gebruikt door de Dionysiusparochie Heerhugowaard. Zoek op datum, thema of schrijver en vind de lezingen die je interessant of bijzonder vindt.

Evenementen met Lezing in Amsterdam, Nederland | Eventbrite

https://www.eventbrite.nl/d/netherlands--amsterdam/lezing/

Lezing Landschapsfotografie vanuit de lucht - Tom Vogels - Amsterdam 6-1-24. za 6 jan. 10:00. Cameranu Amsterdam. 3 vergelijkbare resultaten bekijken.

De voordelen (en tekortkomingen) van Stemwijzer en Kieskompas

https://www.uu.nl/nieuws/de-voordelen-en-tekortkomingen-van-stemwijzer-en-kieskompas

Veel thema’s van Stemwijzer en Kieskompas overlappen: beide hebben aandacht voor bestaanszekerheid, migratie, vervoer, woningmarkt, milieu en klimaat. Het enige echte verschil is dat Stemwijzer stellingen heeft over een regionaal kiesstelsel en het referendum, terwijl Kieskompas het democratie-thema onbesproken laat.

Lezingen agenda van 2023 – een snel overzicht

https://lezingen.holisan.nl/lezingen-agenda-van-2023-een-snel-overzicht/

Alle lezingen van 2023 – uitgebreide beschrijving en aanmelding. Themalezing. Docent. Februari. 11-02-2023. Prana Vaha Srotas aandoeningen: Klassieke benadering en hedendaags beschikbare remedies. Vd Naveen Gupta.

Met deze gratis lezingen, houdt u uw hersenen fit

https://www.ikwoonleefzorg.nl/actief/met-deze-gratis-lezingen-houdt-u-uw-hersenen-fit

Lezingen gaan bijvoorbeeld over angst voor afhankelijkheid, het bestaan van de ziel en omgaan met kwetsbaarheid. 3. Studium Generale. Veel universiteiten bieden onder de naam Studium Generale, lezingen en cursussen aan die iedereen gratis kan volgen. Deze lezingen kunt u soms op locatie bezoeken, maar bijna altijd ook online bijwonen.

Online lezingen | Nederlandse Mycologische Vereniging

https://www.mycologen.nl/onderzoek/educatie/online-lezingen/

Online paddenstoelenlezingen. Sinds 2021 worden door de educatiewerkgroep van de NMV regelmatig online lezingen georganiseerd. Deze lezingen kunnen kosteloos rechtstreeks worden gevolgd door in te loggen via een link. De meeste lezingen worden opgenomen en zijn later terug te zien. U kunt ze terugvinden in het archief hieronder.

Activiteiten | Rijksmuseum van Oudheden

https://www.rmo.nl/uw-bezoek/activiteiten/

Voor fans van geschiedenis en archeologie van 8 t/m 12 jaar organiseert het Rijksmuseum van Oudheden twee keer per jaar een collegereeks, met elke maand een leuke en boeiende les over verschillende onderwerpen. De colleges worden gegeven op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur.

Lezingen, debatten - Actueel - Universiteit Utrecht

https://www.uu.nl/organisatie/actueel/agenda/lezingen-debatten

Lezingen, debatten. Toepassen. Lezing door Andrew A. Schwartz: Investment Crowdfunding. vrijdag 24 november 2023 van 11:00 tot 13:00. Lezing door Andrew A. Schwartz (hoogleraar Recht aan de University of Colorado) georganiseerd door het Utrecht Centre for Regulation and Enforcement in Europe.

Huizingalezing - Universiteit Leiden

https://www.universiteitleiden.nl/agenda/series/huizinga-lezing

De lezingen hebben een cultuurhistorisch dan wel een cultuur- of maatschappijkritisch karakter. Een overzicht van alle Huizingalezingen sinds 1972 vindt u hier . De Huizingalezing wordt georganiseerd door de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden, de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde en (vanaf 2014) opinieweekblad EW .

Programma 2023-2024 (Jaargang 30) | Spraakmakende boeken ...

https://www.rug.nl/society-business/knowledge-and-learning/spraakmakende-boeken/programma-2023-2024-jaargang-30

Bij de eerste drie lezingen is er een boekentafel aanwezig van boekhandel Van der Velde. De lezingen worden op woensdagavonden herhaald in de Bibliotheek Leeuwarden . NB: De lezingen op 21 september en 19 oktober vinden in de Geertsemazaal plaats, de overige lezingen in de Offerhauszaal Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen.

Tien tips voor een succesvolle lezing - Schrijverspunt

https://www.schrijverspunt.nl/publiceren-van-je-werk/tien-tips-voor-een-succesvolle-lezing

7. Op tijd. Zorg dat je ruim van tevoren in de zaal bent. Je kunt je presentatie dan alvast klaarzetten, sfeer proeven, je boeken (die je uiteraard hebt meegebracht) op een strategische plek neerleggen en je concentreren op wat komen gaat. 8. Wees realistisch. Nodig vooral ook vrienden en familie uit.

inspirerende spreker | lezing Joseph Oubelkas | inspirator & motivator

https://josephoubelkas.nl/lezingen/

Je moet het zelf doen! Datum: woensdag 15 november 2023. Organisator: Team Focus. Locatie: Weert 9 6222 PG Maastricht. Kosten: € 15. UITVERKOCHT. Als inspirerende spreker deelt Joseph Oubelkas in zijn lezingen zijn mentale kracht en verscherpte levensvisie graag met zijn publiek. Echt een Aanrader!

Lezing/spreker aanvragen — de beste lezingen, presentaties en ...

https://newteam.com/lezing-sprekers

Lezing of spreker aanvragen. Ben je op zoek naar een inspirerende lezing van een goede spreker? De experts van NewTeam zijn allemaal in te huren als sprekers tijdens een bijeenkomst. Onze experts weten het publiek te prikkelen, te inspireren en zoeken graag de interactie op met het publiek. Het afgelopen jaar hebben zij meer dan 200 lezingen ...

Lezingen | Kunstmuseum Den Haag

https://www.kunstmuseum.nl/nl/bezoek/activiteiten/lezingen

Lezingen. Gegrepen door een kunstenaar of tentoonstelling? Kunstmuseum Den Haag geeft verdieping! In een wervelende lezing van ongeveer zestig minuten bieden we vergaande context over onze verschillende tentoonstellingen. K om meer te weten over Vivienne Westwood en de invloedrijke Britse modegeschiedenis of duik dieper in de overeenkomsten ...

Lezing en Debat in Rotterdam - Interessante gesprekken

https://www.uitagendarotterdam.nl/ontdek/lezing-en-debat-in-rotterdam/

In theaters, musea en bibliotheken in Rotterdam vinden regelmatig de lezingen en debatten plaats. Uitagenda Rotterdam geeft je het overzicht waar jij interessante discussies, interviews en voordrachten bij kan wonen. Hier kun je lezingen/debatten bijwonen. Dinsdag 14 november 13:00 - 15:30 Houd Moed!

Lezingen - De lezingen zijn het hart van het Padwerk

https://padwerk.nl/lezingen/

De lezingen zijn los van elkaar te lezen maar vormen tezamen een onmiskenbaar geheel. Ondanks dat er telkens met één of enkele lezingen een afzonderlijk onderwerp wordt behandeld, zijn er meerdere thema’s die in een groot aantal verschillende lezingen zijn terug te vinden. Vandaar dat de lezingen ook zijn samengevoegd tot lezingenbundels.

Lezing of cursus volgen | Mogelijkheden | Rijksuniversiteit Groningen

https://www.rug.nl/let/onze-faculteit/letteren-en-samenleving/mogelijkheden/lezing-of-cursus-volgen

Deze lezingen vinden plaats op donderdagavonden. Meer informatie vindt u op Spraakmakende boeken In de Letterenlezing geeft een bekende Nederlander zijn of haar mening over het belang van de Letteren (talen, kunst, literatuur, media, (kunst)geschiedenis, archeologie en communicatie) voor de maatschappij.

alle onderwerpen en sprekers Archieven - LezingenSite

https://www.lezingensite.nl/lezingen-over/alle-onderwerpen-en-sprekers

Erwin Zantinga. thema ('s): alle onderwerpen en sprekers, avontuur, Duurzaamheid, fotografie, land en volk, psychologie, reizen, wereldreis. Erwin Zantinga (1986) is Creatief Avonturier en maakt sinds 2013 avontuurlijke reizen. Als creatief avonturier is Erwin vaak op pad op een (lokaal gekochte) fiets, lopend, met een step of zelfs op skeelers.

Lezingen: geschiedenis in brede zin - Probus Nederland

https://probus-nederland.nl/lezingen-ges/

Het aanbod van lezingen is verdeeld in 4 categorieën, verdeeld over deze en drie andere pagina’s. Bij elke lezing vindt u een korte aanduiding van de inhoud, naam van de spreker en een mailadres voor contact. Ook is de vestigingsplaats van de club van de spreker vermeld, om te kunnen beoordelen of de spreker van ver moet komen.