Lezingen online kopen

Lezingen H. Mis – Dionysiusparochie

https://dionysiusparochie.nl/liturgie/lezingen/

Op deze pagina vind je welke lezingen er de komende tijd tijdens de heilige Mis worden gebruikt. Heb je een foutje ontdekt? Laat het even weten aan pastoorfrank@dionysiusparochie.nl, héél graag! + + + + + + + + + + + + + + + 21-01-2023: H. Agnes, maagd en martelares Zaterdag Schriftlezingen tijdens de Mis Overweging ter voorbereiding

Lezingen, debatten en evenementen - ProDemos

https://prodemos.nl/kennis-en-debat/debatten-lezingen-colleges/

Lezingen, debatten en evenementen. ProDemos organiseert regelmatig debatten, lezingen en verdiepingscolleges. Lees hieronder meer. Bekijk voor het actuele aanbod ook onze agenda. Of lees en beluister de verslagen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Abonneer u dan op onze maandelijkse Activiteitenladder. Zelf een debat ...

Lezingen - Vakbeurs Openbare Ruimte - Jaarbeurs Utrecht

https://openbareruimte.nl/nl/bezoeker/presentaties

Programma in de maak. Inspirerende toekomstvisies, verdiepende expertise en praktische handvatten: het uitgebreide inhoudelijke programma is een belangrijk onderdeel van Vakbeurs Openbare Ruimte. Het programma voor volgende editie is nog in de maak. Hou deze pagina in de gaten, of schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Lezingen - Vereniging Numaga

https://www.numaga.nl/lezingen/

De Numagalezingen gaan steeds over een onderdeel van de Nijmeegse geschiedenis; daarbij komen de diverse tijdvakken en disciplines – geschiedenis, kunstgeschiedenis, architectuur, archeologie – aan de orde. Zie hieronder een selectie van de lezingen sinds 2002. Lezingen 2022

Lezingen - Filosofiefabriek

https://filosofiefabriek.nl/lezingen/

Lezingen. Publieksfilosoof Jacqueline Duurland is te boeken via onderstaande sprekersbureaus of via het contactformulier. Als echte ‘wijsneuzen’ hebben de filosofen over zo’n beetje elk onderwerp wel interessante dingen gezegd. Er zijn door Jacqueline Duurland dus interessante, inspirerende en humorvolle lezingen te houden over elk ...

Lezingen Dag van het Jodendom Groninger Synagoge

https://bisdomgl.nl/nieuws/verslagen-van-de-inleiders-van-de-bijeenkomst-dag-van-het-jodendom-22-januari-2022/

Zondag 21 januari jl. was in de Groningse Folkingestraat synagoge de jaarlijkse Dag van het Jodendom. Een studiemiddag met twee gastlezingen over ‘Sterke vrouwen in de Bijbel’. Zoals gebruikelijk met twee sprekers die hun visie op het thema gaven vanuit Joods-Hebreeuws en Christelijk perspectief. Prof. dr. Irene Zwiep, hoogleraar Hebreeuwse ...

Lezingen | Frits de Lange

https://www.fritsdelange.nl/lezingen/

Lezingen. Een muzikale lezing naar aanleiding van mijn boek Eindelijk volwassen. De wijsheid van de tweede levenshelft (Ten Have 2021)? Dat kan. In mijn lezing leg ik uit waarom je op je oude dag niet het gevoel hoeft te krijgen dat het met je gedaan is. Maar ook: dat de tweede levenshelft niet gegarandeerd een succesverhaal is.

Lezingen - It Fryske Gea

https://www.itfryskegea.nl/in-de-natuur/lezingen/

PrijzenLezing op eigen locatie: € 70,-Lezing op locatie van It Fryske Gea: € 120,- (incl. gebruik van beamer, laptop en/of scherm)Losse huur beamer, laptop en/of scherm: € 20,-. Catering (op aanvraag) Wij steunen graag de lokale middenstand. Daarom verzorgen wij niet zelf de catering, maar bemiddelen tussen jou en een lokale ondernemer.

Klassieke homeopathische lezingen van Dr Vassilis Ghegas

https://www.marktplaats.nl/v/boeken/esoterie-en-spiritualiteit/m1936939560-klassieke-homeopathische-lezingen-van-dr-vassilis-ghegas

Hij volgde vele seminaries van George Vithoulkas en van Vassilis Ghegas. Om de informatie die door Vassilis Ghegas ter beschikking wordt gesteld niet te laten verloren goon, vatte hij het idee op om alle lezingen te boek te stellen op basis van eigen nota's. Dit is ondertussen reeds gebeurd met alle lezingen sinds 1984.

Lezingen - NVVE

https://www.nvve.nl/lezingen

De digitale lezing is gratis en gaat over keuzes rondom het levenseinde. We leggen uit wat het nut van wilsverklaringen is. Hoe kunt u uw wensen over het levenseinde op papier zetten en waar moet u allemaal aan denken? Alleen wilsverklaringen bestellen is niet voldoende.

Verdiepende lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek ...

https://www.ru.nl/radboudreflects/agenda/lezingen/

Verdiepende lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek, wetenschap en samenleving. Radboud Reflects. Public lectures on philosophy, religion, ethics, science and society. See English titles for lectures in English. Sluit aan bij onze programma's en denk verder.

Spreker Caroline Pluym | Lezingen over mindset | Athenas.nl

https://www.athenas.nl/sprekers/caroline-pluym/

Over spreker Caroline Pluym. Caroline Pluym is spreker, coach én mindset-expert. Haar kennis over mindset wordt gedeeld in magazines als Fabulous Mama en Harper’s Bazaar. Haar doel is mensen bewust te maken van de kracht van hun gedachten. Met haar enthousiaste lezingen heeft ze al vele mensen geïnspireerd en bewust gemaakt van hun denkpatroon.

GEANNULEERD - Hoe mijn halfzusje uit Nijmegen verdween | Holocaust ...

https://www.ru.nl/radboudreflects/agenda/lezingen/vm/2023/geannuleerd-halfzusje-nijmegen-verdween-holocaust/

Janny Schinkel-Jacob woonde tijdens de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog aan de Daalsedwarsweg in Nijmegen-Oost. Als half-Joods meisje had zij niet zoveel te vrezen. Maar dat gold niet voor haar vader Joseph Jacob en halfzus Alida. Janny Schinkel-Jacob heeft scherpe herinneringen aan de dag waarop de Duitsers aanbelden en vroegen of Rosetta Jacob in hun huis woonde. Omdat Rosetta de ...

Lezingen | Leer autisme écht begrijpen - Geef me de 5

https://www.geefmede5.nl/lezingen/aanbod

Met haar inspirerende verhaal heeft ze al veel professionals en opvoeders op weg geholpen. De lezingen van Geef me de 5 geven inzicht in de oorzaak van gedrag en handvatten voor de bewezen aanpak. Hierdoor begrijp je wat autisme is en kun je de tips zelf toepassen. Talloze praktijkvoorbeelden en videofragmenten onderstrepen de heldere uitleg.

Lezingen | Padwerk Nederland

https://www.padwerk.nl/lezingen/

De lezingen zijn het hart van het Padwerk. Ze vormen een basis voor inspiratie en leiding voor het werken aan jezelf. Soms bieden de lezingen je praktische aanwijzingen, dan weer concepten en gedachten om op jezelf in te laten werken en te onderzoeken.

UiTagenda - UiTinVlaanderen

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/lezing-of-congres

De meest volledige agenda voor cultuur en vrije tijd in Vlaanderen en Brussel. Wat te doen met de kinderen of in de buurt? Ontdek onze tips voor een leuke film, concert, tentoonstelling, museum, rommelmarkt, fiets of wandeltocht, party of fuif,...

Vrijblijvende en kosteloze lezingen - Erfrechtplanning

https://www.erfrechtplanning.nl/lezingen/

Tijdens een van onze lezingen die wij organiseren door het hele land, geven wij antwoord op al uw vragen over het levenstestament, testament en erfrecht in het algemeen. Er is altijd een lezing bij u in de buurt. Bijwonen van de lezing is gratis en verplicht u tot niks. Schrijf u in door hieronder te kiezen voor een lezing bij u in de buurt.

Lezingenlijst | Padwerk Nederland

https://www.padwerk.nl/lezingen/overzicht/

De lezingen zijn, behalve als losse lezingen, ook verkrijgbaar in lezingenbundels. Ongeveer 50 van deze lezingen zijn tevens geheel of gedeeltelijk opgenomen in de drie Padwerkboeken die bij Ankh Hermes zijn uitgegeven. Veel lezingen bevatten ook vragen van groepsleden met antwoorden van de Gids.

Lezing Vermoeidheid na Borstkanker - Uit in Zeeland

https://www.zeelandnet.nl/uitinzeeland/cursussen-en-lezingen/lezing-vermoeidheid-na-borstkanker

Van harte welkom op de lezing die we organiseren over Vermoeidheid na Borstkanker op donderdag 26 januari 2023. Anja Kluijfhout is verpleegkundig specialist oncologie in het ADRZ en zal deze avond, in samenwerking met ergotherapeut Mariska Filius komen vertellen over vermoeidheid na Borstkanker. Gelegenheid tot het stellen van vragen.

Overzicht alle lezingen en activiteiten - Catharijneconvent

https://www.catharijneconvent.nl/activiteiten/

Lezingen & activiteiten. Home » Overzicht alle lezingen en activiteiten. Vind hier het uitgebreide overzicht met lezingen, activiteiten én concerten voor de komende tijd. De activiteiten worden steeds aangevuld, dus houd onze pagina in de gaten.

Lezingen agenda van 2023 – een snel overzicht

https://lezingen.holisan.nl/lezingen-agenda-van-2023-een-snel-overzicht/

De lezingen agenda van 2023. Alle lezingen van 2023 – uitgebreide beschrijving en aanmelding. Themalezing: Docent: Februari: 11-02-2023: Prana Vaha Srotas aandoeningen: Klassieke benadering en hedendaags beschikbare remedies: Vd Naveen Gupta: Maart: vanaf 1 maart: online Ayurveda Basiscursus deel 1:

Lezingen, debatten - Actueel - Universiteit Utrecht

https://www.uu.nl/organisatie/actueel/agenda/lezingen-debatten

Lezingen, debatten. Toepassen. Lunchlezing UCMS met Jan van Doren: Koken met de Karolingen. woensdag 25 januari 2023 van 12:00 tot 13:00. Op 25 januari 2023 gaat Jan van Doren op zoek naar de culinaire cultuur van de vroegmiddeleeuwse dynastie van de Karolingen.

HEP Lezingen

https://www.heplezingen.nl/

Wij zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen en organiseren door heel Nederland lezingen. HEP is nummer 1 van Nederland in het duidelijk uitleggen van testamenten, levenstestamenten, pensioenen en hypotheken. Onze lezingen zijn goed bezocht en volledig gratis. De koffie en thee staat voor u klaar.

Lezingen - De Groene Vrouw

https://www.groenevrouw.nl/spreker

Een lezing of workshop kan op maat gemaakt worden. 30 minuten of 2,5 uur: het publiek blijft geboeid luisteren en gaat naar huis met een hoofd vol kennis en ideeën. Ik geef lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van darmflora, voeding en gezondheid.

Lezingen van de dag - Zusters Clarissen

http://zustersclarissen3800.be/lezingen-de-dag/

Schriftlezingen van de dag. Elke dag krijg je in de liturgie twee lezingen uit de Bijbel, en op zondag drie lezingen. Deze schriftlezingen kunnen je helpen om voluit te leven vanuit het Woord van God. Link naar ' Bijbelcitaat '. Zie de eigen pagina, of op deze pagina helemaal onderaan.

Lezingen | IVN

https://www.ivn.nl/natuuracademie/lezingen

Lezingen. In een paar uur heel wat wijzer. Bijvoorbeeld over bijen, bomen, invasieve exoten, vogels, biodiversiteit of aardlagen en de opbouw van ons landschap. Door heel Nederland organiseert IVN lezingen over de natuur. Daar vertellen lokale experts vol enthousiasme over hun onderwerp.

AGENDA Lezingen 2023 - Joep Dohmen

https://joepdohmen.nu/agenda-lezingen-2023/

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.