Router & bridge online kopen

€ 13,00 korting
KPN korting

Inloggen op router? | KPN Community

https://forum.kpn.com/internet-9/inloggen-op-router-430228
Gevonden in: KPN kortingscode

Inloggen op router? Zonder grapjes, dit kan via 192.168.2.254 eerste keer zonder wachtwoord en als een monteur hem heeft ingesteld is het "kpn", "admin", of "1234". Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van het forum of stel je vraag in een nieuw topic. Oké.

3.00% korting
Allekabels korting

Router kopen bij dé online specialist | Allekabels

https://www.allekabels.nl/netwerk/router.html

Er zijn twee soorten netwerkverbindingen: de draadloze netwerkverbinding (wifi) en de bedrade verbinding waarbij we via een netwerkkabel verbinding maken met een router. Alle verbindingen van onze pc’s, laptops en smartphones (draadloos en bedraad) lopen via de centrale netwerk router. Deze verbindt dus het lokale netwerk met het internet.

€ 17,75 korting
Ziggo korting

Wifi-modem met een losse router instellen | Klantenservice - Ziggo

https://www.ziggo.nl/klantenservice/internet-wifi/met-losse-router-instellen
Gevonden in: Ziggo kortingscode

De makkelijkste manier om je wifi-netwerk te vergroten, is met een extra wifi-punt van Ziggo. Je hoeft dan vrijwel niets in te stellen. Je eigen router gebruiken kan ook, maar er zijn dan wel meer instellingen nodig. We raden je aan om dit te doen als je meer dan gemiddelde computerkennis hebt.

1.00% korting
Bol.com korting

Router kopen? Alle Routers online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/routers/7097/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Je kunt apparaten bedraad aansluiten op een beschikbare ethernetpoort of draadloos verbinden door middel van Wifi. Een router sluit je aan op het modem dat je hebt gekregen van je internetprovider zoals bijvoorbeeld Ziggo, KPN of Proximus. De router zorgt er dan voor dat al het internetverkeer goed verdeeld wordt tussen alle apparaten.

Router - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Router

Een router is een apparaat dat twee of meer verschillende computernetwerken aan elkaar verbindt, bijvoorbeeld internet en een bedrijfsnetwerk, en pakketten data van het ene naar het andere netwerk verzendt. Een router kan gezien worden als een schakelapparaat voor datapakketten dat actief is op OSI-laag 3. Dit in tegenstelling tot een hub, die op laag 1 werkt en een switch, die opereert op OSI-laag 2. Een router wordt beschouwd als een uitvoerapparaat.

Hoe moet je je Router Instellen? | Wifiwijs

https://www.wifiwijs.nl/router-instellen/

De router, in ieder geval het gemeenschappelijke thuisnetwerkapparaat dat wij gewoonlijk een router noemen, is het stuk netwerkhardware dat de communicatie tussen je lokale thuisnetwerk – zoals je pc's en andere aangesloten apparaten – en het internet mogelijk maakt. Een router is de eerste veiligheidsmaatregel tegen inbraak in een netwerk.

Wifi-routers - All series|ASUS Nederland

https://www.asus.com/nl/networking-iot-servers/wifi-routers/all-series/

ASUS gaming-routers. ASUS gaming-routers bieden de allerbeste gaming-ervaring, met een arsenaal aan functies en tools die zijn ontworpen om de online gaming-prestaties te verbeteren en het concurrentievoordeel te geven dat nodig is om te winnen.

Router kopen - Vergelijk alle wifi-routers - Hardware Info

https://nl.hardware.info/routers.9

Een router is de centrale hub in je netwerk, die alle apparaten met elkaar en met internet verbindt via ethernet (bedraad) of wifi (draadloos). Op Hardware Info vergelijk je alle routers.

What is a Router? - Definition and Uses - Cisco

https://www.cisco.com/c/en/us/solutions/small-business/resource-center/networking/what-is-a-router.html

What is a Router? A router receives and sends data on computer networks. Routers are sometimes confused with network hubs, modems, or network switches. However, routers can combine the functions of these components, and connect with these devices, to improve Internet access or help create business networks.

What Is a Router and How Does It Work? - Lifewire

https://www.lifewire.com/what-is-a-router-2618162

Routers connect a modem—like a fiber, cable, or DSL modem—to other devices to allow communication between those devices and the internet. Most routers, including wireless routers, usually feature several network ports to connect numerous devices to the internet simultaneously. How to Connect a Router to the Internet.

Een router configureren - wikiHow

https://nl.wikihow.com/Een-router-configureren

Step 1, Verbind je router met je computer en je modem. Gebruik ethernetkabels om je modem te verbinden met de WAN/WLAN/Internet-poort op de router en om je computer te verbinden met poort 1,2,3 of 4 op de router.Step 2, Open een browser. Je kunt de configuratiepagina van je router bereiken op een willekeurige computer die verbonden is met het netwerk. Maar het werkt het best als je een computer gebruikt die is verbonden met de router middels een ethernetkabel.Step 3, Vul het adres van de ...

What is a router? | Router definition | Cloudflare

https://www.cloudflare.com/learning/network-layer/what-is-a-router/

There are several types of routers, but most routers pass data between LANs (local area networks) and WANs (wide area networks). A LAN is a group of connected devices restricted to a specific geographic area. A LAN usually requires a single router. A WAN, by contrast, is a large network spread out over a vast geographic area.

FRITZ!Box - FritzShop

https://fritzshop.nl/12-fritzbox

De FRITZ!Box is een ideaal alles-in-één apparaat voor uw thuisnetwerk: modem, router, WiFi toegangspunt, telefooncentrale en mediaserver met Gigabit LAN en USB-aansluitingen. Een FRITZ!Box biedt u een nieuwe standaard in thuisnetwerken! Veilig met de FRITZ!Box. Met FRITZ!Box speelt u op safe!

Beste Wifi Router Kopen en test januari 2023 - Flacko

https://www.flacko.nl/beste-wifi-router/

De ASUS RT-AC51U Dual-band Wireless-AC750 router geeft je zowel hoge draadloze snelheid als een betaalbare lage prijs, zodat je je thuisnetwerk betaalbaar kunt upgraden naar de beproefde 802.11ac wifi-technologie. De router biedt gelijktijdige dual-band connectiviteit en profiteer van 300Mbps snelheid op de 2.4GHz en tot 433Mbps op de 5GHz-band.

Routers vergelijken en kopen (februari 2023) | Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/router

Wil je een router kopen? Een router stelt een bedrade of draadloze internetverbinding op in je huis of kantoor. Je computer en smartphone verbind je via de router met wifi. Een goede sterke router is dus erg belangrijk. Een nieuwe AC-router heeft meer bereik en is sneller dan een goedkopere N-router. Routers vergelijken doe je hier.

What is a router, and how does it work? - Norton

https://us.norton.com/blog/iot/smarter-home-what-is-router

A router is a device that communicates between the internet and the devices in your home that connect to the internet. As its name implies, it “routes” traffic between the devices and the internet. A router is a key part of your home’s internet network. Thanks to it, your laptop, smartphone, smart TV, and other devices can connect to your home ...

Routershop.nl is de router en switch specialist van Nederland met ruim ...

http://routershop.nl/

Het Software Defined Networking (SDN) platform integreert al uw TP-Link netwerkapparatuur zoals access points, switches en gateways in de Cloud en maakt het mogelijk om deze centraal te beheren via een overzichtelijk dashboard. U beschikt zo over een uiterst schaalbaar netwerk dat via één interface kan worden beheerd.

Router kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis

https://www.coolblue.nl/routers

Een router zorgt voor draadloos internet of een bedrade verbinding in jouw huis of op kantoor. Je verbindt computers, tv's, tablets en smartphones met het netwerk via een router. Zo kun je overal films streamen, downloaden of websurfen. Bij het kopen van een router moet je op enkele dingen letten.

[Wireless Router] Hoe de instellingenpagina van de router (Web GUI ...

https://www.asus.com/nl/support/faq/1005263/

Verbind uw computer met de router via een bekabelde verbinding. Volg de onderstaande stappen om in te loggen op de web-GUI: Voordat u zich aanmeldt bij de web-GUI van de router, moet u ervoor zorgen dat de router is ingeschakeld en dat het LED-lampje brandt en stabiel is. Sluit ook uw computer aan op de router (bekabeld of draadloos).