Referentiematerialen online kopen

Referentiematerialen - VSL

https://www.vsl.nl/diensten/referentiematerialen/

Referentiematerialen zijn materialen waarvan de samenstelling zeer nauwkeurig bekend is. Bijvoorbeeld een specifieke gassamenstelling die tegen de hoogste meetstandaarden geanalyseerd is. De nauwkeurigheid van een apparaat kan vervolgens worden vastgesteld door het referentiemateriaal door dit apparaat te laten analyseren.

Gecertificeerde referentiematerialen voor milieuanalysen | VWR

https://nl.vwr.com/store/product/826405/gecertificeerde-referentiematerialen-voor-milieuanalysen

Ratings: (No Reviews) De gecertificeerde referentiematerialen (CRM's) die door VKI worden vervaardigd, zijn speciaal ontwikkeld om geschikte homogene, stabiele referentiematerialen te bieden voor de kwaliteitscontrole met betrekking tot milieuanalyses. Certificering wordt uitgevoerd volgens ISO gids 30 31, 33, 34, 35, ISO 5725 en ISO/REMCO N 37.

NMi en VSL bundelen Krachten voor Kalibratie en Certificering ...

https://nmi.nl/nmi-en-vsl-bundelen-krachten-voor-kalibratie-en-certificering-waterstofdispensers/

Met zijn diensten als kalibratie, consultancy, referentiematerialen, vergelijkingen tussen laboratoria, en cursussen levert VSL (inter)nationaal een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van producten en processen en is relevant voor onder meer eerlijke handel, wetenschap en industrie.

Catalogi referentiemateriaal - FLUXANA®

https://fluxana.nl/producten/referentiematerialen/catalogi-referentiemateriaal

Onze catalogi voor referentiematerialen zijn nu volledig opgenomen in onze referentiemateriaaldatabase FLUXearch ®. Daar vindt u uw gewenste normen en tal van andere informatie zoals certificaten en veiligheidsinformatiebladen in een mum van tijd en altijd up-to-date.

Qlip: "Hoger celgetal door nieuwe referentiematerialen" - Melkveebedrijf.nl

https://www.melkveebedrijf.nl/wet-en-regelgeving/qlip/qlip-hoger-celgetal-door-nieuwe-referentiematerialen/

Het celgetal is in 2022 gestegen, vooral als gevolg van de nieuwe referentiematerialen die Qlip toepast om het celgetal in melk te bepalen. Het melkureumgehalte daalt naar de laagste waarde ooit. In 2022 was het gemiddelde celgetal van Nederlandse boerderijmelk 209.000 cellen per milliliter.

Richtlijn voor de bereiding en analyse van gasvormige ...

https://www.vsl.nl/nieuws/richtlijn-voor-de-bereiding-en-analyse-van-gasvormige-referentiematerialen-van-luchtverontreinigende-stoffen-binnenshuis/

Het project maakt deel uit van het Europese Metrologieprogramma voor Innovatie en Onderzoek (EMPIR) en heeft tot doel 1) gasvormige primaire referentiematerialen (gPRM) en certificering van gasvormige (gecertificeerde) referentiematerialen (gCRM) te ontwikkelen en 2) emissiereferentiematerialen (ERM).

Anadis - Welkom

https://www.anadis.nl/

Tot slot validatie op basis van gecertificeerde referentiematerialen zodat u en uw opdrachtgevers kunnen vertrouwen op die resultaten. Betrouwbaarheid staat bij u en bij ons hoog in het vaandel.

Amsterdam UMC Locatie AMC - MMI Borrelia

https://www.amc.nl/web/specialismen/medische-microbiologie-infectiepreventie-1/medische-microbiologie-infectiepreventie-1/referentie-laboratorium-borrelia.htm

Zoals voor alle referentielaboratoria geldt, zullen ondersteuning van diagnostiek, verzameling van referentiematerialen, wetenschappelijk advies, ondersteuning bij uitbraken en wetenschappelijk onderzoek tot de taken behoren van het Borrelia referentielaboratorium. Wat bieden we aan?

Referentiematerialen van Noorse bodem - Labinsights

https://labinsights.nl/artikel/referentiematerialen-van-noorse-bodem

Hoe worden referentiematerialen geproduceerd? “Gravimetrisch. Het zuivere materiaal en de oplossing worden exact afgewogen en met elkaar gemengd. De RM’s die we onvermengd aanbieden worden ofwel gesynthetiseerd door ons onderzoekslaboratorium of in bulk gekocht bij een goedgekeurde leverancier.

Mycotoxinen: Maak uw analyse betrouwbaarder door referentiemateriaal te ...

https://food.r-biopharm.com/nl/news/mycotoxinen-maak-uw-analyse-betrouwbaarder-door-referentiemateriaal-te-gebruiken/

Referentiematerialen zijn als deel van de kwaliteitsbewaking onmisbaar om mycotoxinen op betrouwbare wijze te detecteren. In de voedingsanalyse kunnen veel factoren een analytisch resultaat beïnvloeden, bijvoorbeeld de geselecteerde methode, het extractieproces of het gebruikte oplosmiddel.

LabAnalyse | FHI, Laboratorium Technologie

https://fhi.nl/laboratoriumtechnologie/kennisbank-met-informatie-over-laboratorium-technologie/labanalyse/

Referentiematerialen zijn een cruciaal onderdeel van het kwaliteitssysteem van het laboratorium. Zij zorgen voor nauwkeurigheid bij het testen. In deze presentatie bespreekt Derrell Johnson belangrijke concepten van metrologische traceerbaarheid, SI-meeteenheden en analysecertificaten. Bekijk hier het webinar.

Producten – Rdamfood – control

https://www.rdamfoodcontrol.nl/producten/

RdamFoodControl onderscheid zich door het brede aanbod van referentiematerialen voor food, feed analyse. Waaronder; mycotoxine-, pesticides-, contaminanten-, metalen-, standaarden voor methoden als LC-MS/MS, HPLC, GC kunnen wij globaal inkopen bij meerdere welbekende toeleveranciers, in mg, ml en in elke hoeveelheid.

Producenten van referentiematerialen - Raad voor Accreditatie

https://www.rva.nl/producenten-van-referentiematerialen/

De RvA accrediteert producenten van referentiematerialen op basis van de norm ISO 17034. Meer weten? Via de zoekmachine of de lijst met geaccrediteerde organisaties vindt u alle door de RvA geaccrediteerde producenten van referentiematerialen.

Beoordelingsdocumenten - Raad voor Accreditatie

https://www.rva.nl/beoordelingsdocumenten/

Beoordelingsdocumenten. De RvA kent twee verschillende typen beoordelingsdocumenten: specifieke accreditatie protocollen en toelichtende/informatieve documenten. Hieronder vindt u een overzicht van alle bijbehorende documenten.

Kwaliteit - VSL

https://www.vsl.nl/over-vsl/kwaliteit/

VSL heeft er voor gekozen de competentie van de activiteiten door middel van accreditatie aan te tonen, zowel voor kalibratie (K999: ISO/IEC 17025), productie van referentiematerialen (P002: ISO 17034) en de organisatie van ringonderzoeken (R006: ISO/IEC 17043).

Referentiematerialen | VWR

https://nl.vwr.com/cms/chemicals_reference_materials

Standaarden voor fysische eigenschappen. VWR beschikt over 7 verschillende assortimenten voor fysische metingen: kleurstandaarden, uv-standaarden, viscositeitstandaarden, smeltpuntstandaarden, dichtheidstandaarden, standaarden voor refractieve index en COD-standaarden.

Over VSL - VSL

https://www.vsl.nl/over-vsl/

Referentiematerialen; CMC-Certificeringen; Ringvergelijkingen; Trainingen; Vakgebieden. Chemie; Elektriciteit; Geometrie; Optica; Temperatuur; Viscositeit; Druk; Ioniserende straling; Massa; Stroming; Tijd & Frequentie; Vocht; Thema’s. Digitalisering; Energietransitie; Gezondheidszorg; Milieu; Projecten; Publicaties; Over VSL; Werken bij VSL ...

Rapport “Structuur Referentielaboratoria in Nederland”

https://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/230481001.pdf

referentiematerialen (referentiestammen, sets van klinische materialen, een serum collectie, genetisch materiaal e.d.) ten behoeve van kwaliteitscontrole, evaluatie of validatie van een systeem of methodologie en deze zijn op te vragen door laboratoria in het veld. H. De adviezen en technische ondersteuning aan de leiding van het CIB

Gecertificeerd referentiemateriaal voor XRF-analyse - FLUXANA®

https://fluxana.nl/producten/referentiematerialen/fluxana-referentiemateriaal

Gecertificeerde referentiemateriaal vervaardigd door FLUXANA. Deze hoogwaardige standaarden zijn ontworpen voor gebruik met röntgenfluorescentieanalyse (XRF).

Referentiemateriaal in overeenstemming met ISO 17034 - FLUXANA®

https://fluxana.nl/producten/referentiematerialen/accreditatie_17034

FLUXANA ® produceert gecertificeerde referentiematerialen van de hoogste kwaliteit voor de kalibratie en validatie van uw röntgenfluorescentiespectrometer. We werken volgens DIN EN ISO 17034: 2017 en maken gebruik van de nieuwste analytische apparatuur en monstervoorbereidingstechnieken.

Gecertificeerde referentiematerialen / standaarden - FLUXANA®

https://fluxana.nl/producten/referentiematerialen

Enorme selectie van hoogwaardige gecertificeerde referentiematerialen (CRM) en standaardmonsters (RM). Inclusief MSDS, certificaat en toepassingsrapport.

Netwerk Referentielaboratoria | RIVM

https://www.rivm.nl/infectieziektebestrijding/diagnostiek/netwerk-referentielaboratoria

De kerntaken van de referentielaboratoria omvatten referentiediagnostiek, verzamelen van referentiematerialen, wetenschappelijk advies, samenwerking en onderzoek, monitoring, (vroeg)signalering en uitbraakmanagement.

De vergelijking van vijf sulfonamide referentiematerialen van RIKILT en ...

https://edepot.wur.nl/22828

de vergelijking van de referentiematerialen van vijf sulfonamides: sulfadiazine, sulfadimidine, sulfadoxine, sulfadimethoxine en dapson. Het onderzoek werd uitgevoerd in het kader van de NRL taak van RIKILT.