Referentiematerialen online kopen

Producenten van referentiematerialen - Raad voor Accreditatie

https://www.rva.nl/producenten-van-referentiematerialen/

Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van referentiematerialen: materialen waarvan de samenstelling bekend is. Een laboratorium koopt dan bijvoorbeeld een potje grond, een buisje bloed of een gasmengsel met een bekende samenstelling. De laboratoriumresultaten worden met dit materiaal vergeleken. Komen er afwijkingen naar boven?

3822 90 - Taric Support

https://www.taricsupport.nl/nomenclatuur/3822900000.html

Reageermiddelen voor diagnose of voor laboratoriumgebruik, op een drager, alsmede bereide reageermiddelen voor diagnose of voor laboratoriumgebruik, al dan niet op een drager, al dan niet opgemaakt in de vorm van kits, andere dan die bedoeld bij post 3006; gecertificeerde referentiematerialen

referentiematerialen - Engelse vertaling – Linguee woordenboek

https://www.linguee.nl/nederlands-engels/vertaling/referentiematerialen.html

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "referentiematerialen" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.

Referentiematerialen - Nederlands - Lithouws Vertaling en Voorbeelden

https://mymemory.translated.net/nl/Nederlands/Lithouws/referentiematerialen

Vertaling API; Over MyMemory; Inloggen ...

Referentiematerialen - Nederlands - Tjechisch Vertaling en Voorbeelden

https://mymemory.translated.net/nl/Nederlands/Tjechisch/referentiematerialen

Vertaling API; Over MyMemory; Inloggen ...

Referentiematerialen - Nederlands - Fins Vertaling en Voorbeelden

https://mymemory.translated.net/nl/Nederlands/Fins/referentiematerialen

Vertaling API; Over MyMemory; Inloggen ...

referentiematerialen - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands ...

https://context.reverso.net/vertaling/nederlands-frans/referentiematerialen

Vertalingen in context van "referentiematerialen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Sindsdien is het aantal gewaarmerkte referentiematerialen tot 130 gestegen.

Nationaal Metrologisch Instituut, Nederlands Metrologisch Instituut | VSL

https://www.vsl.nl/

VSL – Nationaal Metrologisch Instituut. Wie zijn wij en wat doen wij? VSL is het Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland en is door de Minister van Economische Zaken en Klimaat aangewezen om als onafhankelijke en onpartijdige organisatie, zorg te dragen voor het beheer en de ontwikkeling van de nationale primaire meetstandaarden.

referentiematerialen - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands ...

https://context.reverso.net/vertaling/nederlands-engels/referentiematerialen

Vertalingen in context van "referentiematerialen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Beschrijving van positieve controles voor doel-DNA en referentiematerialen [1]

Referentiematerialen | Vsl.nl

https://www.vsl.nl/node/126

Houdbaarheid referentiematerialen De door VSL geleverde referentiematerialen worden geleverd inclusief een certificaat waarop de houdbaarheid staat vermeld. Onderzoek heeft aangetoond dat de vloeistoffen minimaal 1 jaar stabiel blijven (binnen de internationaal vastgestelde onzekerheid), mits ze gesloten blijven en worden bewaard op een donkere plaats bij een temperatuur van 10°C tot 35°C.

Referetiematerialen voor Gasmengsels, Viscositeit en Minerale Oliën - VSL

https://www.vsl.nl/diensten/referentiematerialen

Productie referentiematerialen. VSL heeft jarenlange ervaring en levert een brede range aan referentiematerialen. Met name op het gebied van gassamenstellingen, viscositeit en minerale oliën biedt VSL hoge kwaliteit en herleidbaarheid naar de primaire standaarden. Klanten van VSL zijn onder meer gerenommeerde leveranciers van speciale gassen ...

Op weg naar gecertificeerde microbiologische referentiematerialen

https://www.rivm.nl/publicaties/op-weg-naar-gecertificeerde-microbiologische-referentiematerialen

Op weg naar gecertificeerde microbiologische referentiematerialen Op weg naar gecertificeerde microbiologische referentiematerialen. Publicatiedatum 31/12/1991. Identifiers Toegangsnummer 1991076. Overig Open Access Nee. Auteurs PH in 't Veld. Publicatie Series De Ware(n)-Chemicus 1991; 21:20-5 Jaar van uitgave 1991.

Referentiematerialen | VWR

https://nl.vwr.com/cms/chemicals_reference_materials

Referentiematerialen Deel . Referentiematerialen . Verbeterde instrumentele technieken op het gebied van ppb en ppt en het feit dat resultaten controleerbaar en traceerbaar moeten zijn, zijn belangrijke factoren in alle sectoren.

Gecertificeerde referentiematerialen voor milieuanalysen | VWR

https://nl.vwr.com/store/product/826405/gecertificeerde-referentiematerialen-voor-milieuanalysen

Gecertificeerde referentiematerialen voor milieuanalysen. De gecertificeerde referentiematerialen (CRM's) die door VKI worden vervaardigd, zijn speciaal ontwikkeld om geschikte homogene, stabiele referentiematerialen te bieden voor de kwaliteitscontrole met betrekking tot milieuanalyses. Certificering wordt uitgevoerd volgens ISO gids 30 31, 33 ...

Referentiemateriaal in overeenstemming met ISO 17034 - FLUXANA®

https://fluxana.nl/producten/referentiematerialen/accreditatie_17034

Wij bieden gecertificeerde referentiematerialen van de hoogste kwaliteit volgens DIN EN ISO 17034: 2017. Het certificaat en verdere informatie vindt u hier. Referentiemateriaal in overeenstemming met ISO 17034 - FLUXANA®

Gecertificeerd referentiemateriaal voor XRF-analyse - FLUXANA®

https://fluxana.nl/producten/referentiematerialen/fluxana-referentiemateriaal

FLUXANA Referentiematerialen. Hoogste kwaliteit gecertificeerde referentiematerialen geproduceerd door FLUXANA speciaal voor gebruik in XRF. = Geaccrediteerd volgens DIN EN ISO 17034: 2017.

Scott Automation | Gecertificeerde referentiematerialen

https://scottautomation.com/nl-be/products/mining/certified-reference-materials

Gecertificeerde referentiematerialen, ook bekend als referentiemonsters met een gewaarborgd gehalte, zijn verpulverde stenen met een gekend goudgehalte, die geschikt zijn voor docimasie of oplossing in koningswater. Dit zijn voordelige hulpmiddelen die laboratoria en exploratiebedrijven gebruiken voor kwaliteitsborging en -beheer.

Overzicht referentiematerialen | Vsl.nl

https://www.vsl.nl/diensten/diensten/referentiematerialen/overzicht-referentiematerialen

Om chemische analyses herleidbaar te kunnen uitvoeren, wordt voor de kalibratie van de analyseapparatuur vaak gebruik gemaakt van referentiematerialen. VSL levert sinds vele jaren een omvangrijk pakket van met name gasvormige referentiematerialen aan gebruikers wereldwijd. Een overzicht van deze referentiematerialen vindt u hieronder. Naast gasvormige referentiematerialen is ook een reeks aan ...

Gecertificeerde referentiematerialen / standaarden - FLUXANA®

https://fluxana.nl/producten/referentiematerialen

Gecertificeerde referentiematerialen / standaarden - FLUXANA®. Nederlands. info@fluxana.com. Wij bieden oplossingen voor XRF toepassingen Neem contact met ons op! +31 (0)970 102 809 44. Home. Evenementen. Nieuwsbrief.

Referentiematerialen - Nederlands - Slovaaks Vertaling en Voorbeelden

https://mymemory.translated.net/nl/Nederlands/Slovaaks/referentiematerialen

Vertaling API; Over MyMemory; Inloggen ...