Netwerkopslag online kopen

1.00% korting
Paradigit korting

Netwerkopslag | Bekijk het aanbod | Paradigit

https://www.paradigit.nl/opslag/alle-nas/

Netwerkopslag of NAS. Een NAS is een centraal opslagpunt binnen uw netwerk. U kunt hier al uw films, muziek, foto's en bestanden opslaan. Deze zijn beschikbaar voor alle gebruikers binnen uw netwerk of een geselecteerd aantal gebruikers. Het is tevens een centrale back-up plek voor al uw computers, laptops, tablets en smartphones. Creëer uw ...

1.00% korting
Samsung.com korting

Netwerkopslag - Samsung Community

https://eu.community.samsung.com/t5/mobiele-apps-services/netwerkopslag/td-p/2605094

Opties. op ‎10-01-2021 04:16 PM. Mobiele Apps & Services. Ik heb 2 samsung tablets. Een SM-T590 en een SM-T510. De 590 is ruim 1 jaar oud, de 510 een maand of 3. In de app Mijnbestanden van de 590 verscheen enkele maanden geleden ineens functie/lokatie Netwekopslag. Die ontbreekt bij de 510.

1.00% korting
Bol.com korting

Netwerkopslag Synology DS220+ | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/netwerkopslag-synology-ds220/9300000007040252/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Netwerkopslag Synology DS220+tegen een onklopbare prijs. Kleur: Zwart; Intern geheugen: 2 GB; DDR4; Connectiviteit: USB; Ethernet; Vermogen: 10 W; 8 GB; Processor: Intel Celeron; Intel; 64 bits; 2 GHz; Intel ...

Wat is een NAS? - Coolblue - alles voor een glimlach

https://www.coolblue.nl/advies/wat-is-een-nas.html

Een NAS is een machine waarmee je harde schijven omzet in een draadloze netwerkopslag, die je vanuit je netwerk bestuurt. Met een NAS beheer, bewaar, back-up en stream je al je bestanden via je wifi netwerk. Of het nu je vakantiefoto's of zakelijke bestanden zijn, met een NAS heb je een extra beveiligde opslag.

Bestanden delen tussen pc, smartphone en tablet | ID.nl

https://id.nl/huis-en-entertainment/mobiel/smartphone-en-tablet/bestanden-delen-tussen-pc-smartphone-en-tablet-64115-2

Tip 07: Netwerkopslag. Heb je bestanden in je thuisnetwerk op een computer of een NAS opgeslagen? Dan kun je ze ook rechtstreeks oppikken met je tablet of smartphone. Je hoeft ze niet eerst online te zetten, en je hebt ook geen usb-kabel nodig.

Opslag - 15 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/opslag

Opslag. 1) Algemene loonsverhoging 2) Arsis 3) Bergplaats 4) Bergruimte 5) Bewaarplaats 6) Blik 7) Deel van een tennispartij 8) Depot 9) Het bewaren 10) Hoger loon 11) Inleiding 12) Inslag 13) Laatste slag van de maat 14) Loonsverbetering 15) Loonsverhoging 16) Met deze verhoging geef je niet thuis 17) Nederlaag.

Netwerkopslag op VERGELIJK.NL

https://www.vergelijk.nl/netwerkopslag/

netwerkopslag online vergelijken op VERGELIJK.NL. Kom naar onze website en vind de beste netwerkopslag.

NAS vergelijken & kopen - Tweakers

https://tweakers.net/nas/vergelijken/

Ontdek de beste prijzen en de nieuwste nas. Bekijk en vergelijk nas op Tweakers en maak de beste keuze voor jou.

NAS (netwerkopslag) benaderen via internet - Synology-Forum.nl

https://synology-forum.nl/ddns-extern-benaderen/nas-(netwerkopslag)-benaderen-via-internet-19405/

NAS (netwerkopslag) benaderen via internet. Ik heb een Synology DS214+ aangesloten op mijn netwerk. Binnen het netwerk werkt dit naar behoren. Stap 2 is de DS214+ toegankelijk maken vanaf internet. Het bereikbaar maken als je onderweg op de NAS wilt inloggen.

QNAP TS-233 review: voordelige netwerkopslag - c't

https://www.ct.nl/reviews/qnap-ts-233-review-voordelige-netwerkopslag/

QNAP’s TS-233 laat zien hoe weinig energie een eenvoudige NAS kan gebruiken. Voor iets meer dan 200 euro krijg je moderne hardware en langdurige firmware-updates. Als je je eerste NAS wilt kopen of een ouder QNAP-apparaat wilt vervangen, zit je goed met de TS-233.

Synology - TrueBase - Duidelijk deskundig

https://www.truebase.nl/dataopslag/netwerkopslag/synology

Synology beschikt over een uitgelezen combinatie van oplossingen op het gebied van opslag- en netwerksystemen gecombineerd met een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijke softwareplatform voor zowel het beheer van data als apps om makkelijk en efficiënter samen te kunnen werken. TrueBase keuze!

Voordelige en zuinige netwerkopslag: goedkope NAS kiezen - c't

https://www.ct.nl/reviews/voordelige-zuinige-netwerkopslag-goedkope-nas/

Bij netwerkopslag is er een trend naar overkill: veel van de huidige NAS-systemen bieden niet alleen opslagruimte in het netwerk, maar hebben ook een heel arsenaal aan andere functies die een complete server zouden kunnen vervangen. Voor veel doeleinden is een goedkope NAS met twee harde schijven met een kleine ARM-processor al ruim ...

Netwerkopslag — Gold-IP

https://gold-ip.nl/collections/netwerkopslag

Netwerkopslag. Een Micro SD kaart kopen is verstandig wanneer u veel data in compacte vorm wilt opslaan, bijvoorbeeld als u gebruik wilt maken van de beveiligingcamera’s van Mobotix. Tegenwoordig is het mogelijk om beveiligingscamera’s te kopen waarin u een Micro SD kaart kunt installeren.

NAS-systemen voor thuis - TrueBase - Duidelijk deskundig

https://www.truebase.nl/dataopslag/netwerkopslag/persoonlijk-instap

Een NAS voor thuis. Een goed ingestelde NAS zorgt voor een veilige opslagruimte voor foto's, video's, documenten en/of muziek, die naar wens overal toegankelijk is voor jezelf, vrienden of familieleden met de juiste toegang.

Welke vormen van opslag zijn er? - Ready4IT

https://www.ready4it.nl/welke-vormen-opslag-er/

NAS staat voor network attached storage. Het wordt aan het bestaande netwerk gehangen en maakt gebruik van het TCP/IP-protocol voor dataoverdracht. Het is in wezen niet veel meer dan een externe harde schijf met een netwerkaansluiting. Deze vorm van netwerkopslag heeft ook de modale kmo bereikt.

Thuisnetwerk instellen voor Windows 10, zonder Thuisgroepen

https://www.ct.nl/workshops/thuisnetwerk-instellen-voor-windows-10/

Met de feature-update naar versie 1803 heeft Microsoft helaas de ‘Thuisgroepen’ verwijderd uit Windows 10. Als je die gebruikte voor het netwerk van je pc’s, moet je dat op een andere manier oplossen. Gelukkig is je thuisnetwerk instellen ook zonder Thuisgroepen goed te doen. Tip: je thuisnetwerk instellen in Windows 11 gaat net even anders.

NAS - Overzicht - Tweakers

https://tweakers.net/nas/

NAS met de grootste prijsdaling. 11%. Synology DiskStation DS923+, zonder harde schijven. 4-bay en 2x 1G netwerk. Score: 4.5 (2) € 615,- € 549,-. Bekijk. Nieuw bij Tweakers. Prijsdalers Een ...

NAS-servers in alle soorten en maten - TrueBase - Duidelijk deskundig

https://www.truebase.nl/dataopslag/netwerkopslag

Een NAS (Network Attached Storage) is een volwaardige fileserver die wordt bestuurd via je netwerk. Maar je kunt een NAS-systeem voor veel meer gebruiken. Bijvoorbeeld als print-, web- of FTP-server; als streaming mediaserver; om automatisch backups te maken; beelden van een IP camera op te slaan of een persoonlijke cloud-omgeving op te zetten.

NAS als centrale netwerkopslag: 9 vragen en antwoorden - c't

https://www.ct.nl/hotline/nas-als-centrale-netwerkopslag-9-vragen-en-antwoorden/

Netwerkopslag (of kortgezegd NAS) dient als centrale gegevensopslag, als archief voor foto’s en films of als back-uplocatie voor huishoudens en bedrijven. Als je zo’n centrale netwerkopslag koopt, zul je op bepaalde vragen stuiten waarvan we hier de belangrijkste beantwoorden.

Netwerk-Opslag.nl is de nummer 1 in netwerk opslag

https://www.netwerk-opslag.nl/

Netwerk Opslag regelt voor u op een veilige en efficiënte manier uw online back-up. Met de online back-up services van Netwerk Opslag bent u niet alleen verzekert van een veilige en efficiënte manier van back-uppen, maar profiteert u ook van alle andere voordelen die uw back-up bij Netwerk Opslag met zich meebrengt.

Hoe deel je bestanden van je laptop?| Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/laptop/bestanden-delen

Via netwerkopslag . Een netwerkschijf is een externe harde schijf die je op je router of wifinetwerk aansluit. Zo kun je bestanden delen met alle gebruikers in je netwerk. Je verleent toegang met een wachtwoord. De beheerder bepaalt met wie je bestanden deelt.

Netwerk Opslag in Nederland

https://www.netwerk-opslag.nl/contact

Ondersteuning. Netwerk opslag is bereikbaar tijdens kantooruren op het telefoonnummer 010 - 2600257. Klik hier voor hulp op afstand via TeamViewer