Trainingen online kopen

Trainingen - de Baak

https://debaak.nl/trainingen/

BaakBoost: verkorte variant van de trainingen 11 trainingen. Werk in vier dagen aan jouw persoonlijke en professionele groei. Deze verkorte high impact trainingen bieden je de mogelijkheid om in korte tijd een stap te maken in je ontwikkeling.

Home | Doyo Trainingen

https://www.doyotrainingen.nl/home-4/

In drie maanden de volgende stap in het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap. Naar jouw krachtigste zelf.

Weinig kilometers voor jarige Max Verstappen, Carlos Sainz sluit tweede ...

https://www.ad.nl/formule-1/weinig-kilometers-voor-jarige-max-verstappen-carlos-sainz-sluit-tweede-training-als-snelste-af~ad947abd/

Geen geweldige training onder kwalificatie-omstandigheden voor het team van Red Bull Racing. Wereldkampioen Max Verstappen stond bijna de gehele training binnen en kwam op P4 uit, terwijl een ...

TRAININGEN - Mainline trainingen De meest actuele trainingen over drugs ...

https://www.mainlinetrainingen.nl/

Een training van Mainline is praktisch, realistisch en gebaseerd op ons veldwerk. We gaan al ruim 30 jaar het land in om met gebruikers te praten over drugs en gezondheid, over het leven in de opvang, op straat en sekswerk. In onze trainingen vind je de meest actuele praktijkkennis van drugs en gebruik.

Nieuwe online PGO-trainingen voor ziekenhuizen - PGO

https://www.pgo.nl/nieuws/nieuwe-online-pgo-trainingen-voor-ziekenhuizen/

Vanaf 30 september 2022 a.s. kan een groot deel van de instellingen die deelnemen aan VIPP 5 medische gegevens beschikbaar stellen aan patiënten via persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s). Om zorgverleners hierop voor te bereiden en daarbij te helpen, heeft het VIPP 5 programmabureau een aantal online trainingen ontwikkeld.

Trainingen - studiegids.tue.nl

https://studiegids.tue.nl/praktische-zaken/studentbegeleiding/trainingen/?l=&amp%3Bchash=35049b3c1c588c3f3423e024cfc1e2b9&chash=f8b309d02fb03d5e2d5db563c0b9cfce

Trainingen; Praktische zaken. A-Z. Wellbeing – Zorg voor jezelf en elkaar. Student Wellbeing Network (SWeN) Corona en jouw studie. Informatie voor internationale studenten.

Adobe trainingen en cursussen in heel Nederland - DWM Trainingen

https://www.dwmtrainingen.nl/

DWM Trainingen verzorgt gecertificeerde Adobe cursussen, zoals Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro in kleine groepen op vaste locaties in Breda, Eindhoven en Maastricht. Ook bedrijfstrainingen.

Online trainingen

https://www.dressuurnatuurlijk.nl/online-trainingen/

Online intensief leerprogramma Jonge paarden. Zelf thuis je jonge paard beleren mét intensieve begeleiding. Vanaf de eerste start t/m L niveau. Ook geschikt voor beleerde paarden die belangrijke bouwstenen in de training missen.

Trainingen | Supermarkt

https://supermarkt.nl/trainingen

Een CBL-diploma halen om carrière te maken in de supermarkt. Met een CBL-diploma op zak kun je gaan werken aan een carrière in de supermarkt. Je kunt het CBL-diploma halen via je werkgever. Dan maak je met jouw leidinggevende of hoofdkantoor afspraken over de te volgen studie, de planning, de kosten, etc. Je kunt ook zelf een studie starten ...

Start direct online! - detrainingen.nl

https://www.detrainingen.nl/

Onze trainingen zijn sinds kort opgenomen in de studiegids van het Groothandelsfonds. De volgende trainingen kunnen gevolgd worden met 50% korting: 1. Marketing, communicatie en Verkoop. De AGF sector heeft zijn eigen taal, gewoonten en gebruiken. Verkopen in de AGF is topsport.

De onderwijsbond voor leraren, oop'ers en schoolleiders - Trainingen ...

https://www.cnvconnectief.nl/onderwijs/trainingen/training-van-werkdruk-naar-werkplezier/

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Trainingen | VNG

https://vng.nl/trainingen

Trainingen. 3 oktober. Opleiding Gegevensdeling in het Sociaal Domein 2022-2023. 6 oktober. Cursus gemeentefinanciën voor niet-financiële ambtenaren. 13 oktober. Online training omgevingsveiligheid VTH-breed . 13 oktober. Online Leermodule Klantreizen 2022.

Alle opleidingen - Schouten & Nelissen University of Applied Sciences - s n

https://www.sn.nl/opleidingen

Trainingen Masters Mastermodules HBO modules Vakopleidingen Informatie. Aanmelden nieuwsbrief Financieringsmogelijkheden Accreditaties opleidingen Erkenningen en keurmerken Over ons. Ons verhaal Merken ...

Trainingen - Admicom

https://www.admicom.nl/trainingen

De ochtend trainingen zijn van 9:00 uur tot 12:00 uur. De middagtraining begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Opleidingslocatie. Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto ...

IT trainingen of cursussen volgen? - icttrainingen.nl

https://icttrainingen.nl/

IT Trainingen Ons opleidingsconcept. Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online it trainingen. Met ons unieke opleidingsconcept bieden wij iedere IT professional de training die hij verdient. Onze award winning e-learning volgt u volledig in onze cloud en wanneer u bestelt kunt u direct starten!

Alle trainingen van Nederland. Kies de training die bij je past.

http://trainingen.nl/

Hier vind je een overzicht van alle trainingen in Nederland. Zoek en verfijn jouw keuze, lees ervaringen van anderen en vraag direct een brochure aan. Open Dagen. 28 Januari Inholland Academy. Brochure aanvragen. Klik hier om Brochures aan te vragen. Financieel. Financieel Assistent Basiskennis Boekhouden.

GoodHabitz online trainingen | Start vandaag!

https://www.goodhabitz.com/nl-nl/online-trainingen/

Maak van leren een gewoonte in jouw organisatie. Leren zoals jij dat wilt. Creëer een leercultuur Digitaal opleiden is ons dna 100% inhouse ontwikkelde online trainingen. Eén vaste lage prijs. Bij GoodHabitz zijn we gek op persoonlijke groei!

KNVB Rinus | Complete trainingen

https://rinus.knvb.nl/nl/overview/trainings

Voorbeelden van vaardigheden zijn passen, schieten, koppen maar ook rugdekking geven of samenwerken om de bal te veroveren. Je kunt hier circuit-, kwart- en half veld trainingen vinden voor diverse leeftijdscategorieën. Ook kun je de trainingen gebruiken om zelf een trainingsplan te maken en/of toevoegen aan je persoonlijke Rinus kalender. Verberg

Een training naast je werk volgen | Opleiding.nl

https://www.opleiding.nl/trainingen.html

Veel standaardtrainingen kun je regelmatig door heel Nederland volgen. Bij de meeste trainingen geef je vooraf door wat jouw voorkennis is en wat je leerwensen zijn. Dat zorgt ervoor dat de onderwerpen die je specifiek interesseren ook echt tijdens de training aan bod komen. Er bestaan ook maatwerktrainingen speciaal voor meerdere medewerkers ...

Trainingen - NEN Trainingen

https://www.nen.nl/trainingen/trainingen-zoeken

Aarding en vereffening. Deze training gaat in op alle manieren van aarden en potentiaal vereffenen. Met aandacht voor machines, medische ruimte, bliksem en overspanning en pv- installaties. Een dag van 09:30 – 16:30 uur. Maximaal 18 deelnemers. € 701,80 € 580,00. Bekijk.

Home - KOME trainingen

http://www.kometrainingen.nl/

Alle trainingen van 2022 staan gepland, schrijf je in voor de trainingen die je wil volgen. Lees meer. Agenda. Bekijk hier onze agenda van 2021, hier vind je alle trainingen terug en kun je je meteen inschrijven. Lees meer. Welkom. Kome Trainingen. Opleidingsbrochure Algemene voorwaarden

Vergelijk en Boek alle Opleidingen, Trainingen en Cursussen op Springest!

https://www.springest.nl/

Over Springest. Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Zoek, vergelijk en kies uit 93.000 producten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen, evenementen en behandelingen van meer dan 8.600 verschillende aanbieders.Springest stimuleert iedereen om zichzelf te ontwikkelen.

Trainingen | Twinq

https://www.twinq.nl/trainingen

We hebben veel verschillende trainingen voor je beschikbaar. Schrijf je snel in via evenementen.twinq.nl (log in met je gebruikersaccount)! Alle trainingen zijn erop afgestemd om je verder te bekwamen in het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. In de trainingskalender vind je een overzicht van al onze trainingen.

Trainingen - Schouten & Nelissen University of Applied Sciences - s n

https://www.sn.nl/opleidingen/trainingen

Onze trainingen zijn zowel gericht op individuen, teams als organisaties. Denk aan leiderschap en management, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit en omgaan met stress en werkdruk. Niet alleen zitten medewerkers hierdoor beter in hun vel. Onze trainingen zorgen ook voor betere bedrijfsresultaten.

Trainingen - Kenneth Smit

https://www.kennethsmit.com/trainingen/

Trainingen Succes door doen. Kies een training die bij je past. Categorie. Kies een trainingscategorie. Communicatietrainingen Managementtrainingen Ontwikkeltrajecten Verkooptrainingen. Trainingsmethodiek. Kies een trainingsmethodiek. Boost your Sales Incompany Open training. Regio.

ICM opleidingen & trainingen

https://www.icm.nl/

Wij bieden ruim 250 opleidingen en trainingen, ontwikkelen leeroplossingen op maat voor organisaties en organiseren inspirerende evenementen.

Trainingen, workshops, teambuilding, training-events | GOAL trainingen

https://www.goaltrainingen.nl/

Interactieve trainingen, workshops, teambuilding en verrassende training-events: communicatie, samenwerken, leiderschap, klantgerichtheid verkoop en verbinding.

Trainingen | NCOI Opleidingen en Trainingen

https://www.ncoi.nl/opleidingen/trainingen.html

NCOI Trainingen biedt je een ruime keuze aan korte intensieve trainingen op allerlei gebieden, zoals management, sales, mondelinge communicatie, persoonlijke effectiviteit en ICT. Al onze trainingen worden uitgevoerd door onze Businesspartner Boertien Vergouwen Overduin, een zeer gerenommeerd trainingsbureau.

Syncasso | Syncasso Care-trainingen

https://www.syncasso.nl/news/syncasso-care-trainingen/

Syncasso heeft een breed pakket aan fysieke, hybride en online trainingen. Een deel van de door ons eigen team Opleidingen ontwikkelde trainingen zijn gericht op onze processen en systemen. Een deel van de algemene trainingen kunnen we kant en klaar inkopen. Maar opleidingen en trainingen die zich focussen op Care ontwikkelen we allemaal zelf ...