Schootcomputer online kopen

Schootcomputer - 3 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/schootcomputer

Laptop of notebook = - ( schootcomputer) Compacte, draagbare computer met ingebouwd beeldscherm, die op batterijen kan werken. Laptop = 1) Computer 2) Computerterm 3) Draadloze computer 4) Draagbare computer 5) Draagbare pc 6) Een draagbare computer 7) Kleine computer 8) Kleine draagbare computer 9) Notebook 10) Pc 11) schootcomputer 12) Soort ...

schootcomputer in English - Dutch-English Dictionary | Glosbe

https://glosbe.com/nl/en/schootcomputer

Check 'schootcomputer' translations into English. Look through examples of schootcomputer translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar.

Översättning 'schootcomputer' – Ordbok svenska-Nederländska | Glosbe

https://sv.glosbe.com/nl/sv/schootcomputer

Kontrollera 'schootcomputer' översättningar till svenska. Titta igenom exempel på schootcomputer översättning i meningar, lyssna på uttal och lära dig grammatik.

schootcomputer - Vertaling Nederlands-Engels

https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/EN/schootcomputer

Online vertaalwoordenboek. EN:schootcomputer. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.

schootcomputer - Vertaling Nederlands-Frans - Mijnwoordenboek

https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/FR/schootcomputer

schootcomputer (NL>FR) Vertaal. Naar andere talen: • schootcomputer > DE • schootcomputer > EN • schootcomputer > ES. Vertalingen schootcomputer NL>FR . schootcomputer: ordinateur bloc-notes; ultraportable: Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met ...

schootcomputer - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands ...

https://context.reverso.net/vertaling/nederlands-engels/schootcomputer

Vertalingen in context van "schootcomputer" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Mag ik de software op zowel mijn desktop als op mijn schootcomputer installeren? Ja, dat mag.

schootcomputer - Vertaling Nederlands-Spaans

https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/ES/schootcomputer

schootcomputer (NL>ES) Vertaal. Naar andere talen: • schootcomputer > DE • schootcomputer > EN • schootcomputer > FR. Vertalingen schootcomputer NL>ES . schootcomputer: ordenador portátil: Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met `schootcomputer` Voorbeeldzinnen ...

Managers op de knieën voor schootcomputer - NRC

https://www.nrc.nl/nieuws/1991/04/18/managers-op-de-knieen-voor-schootcomputer-kb_000029676-a3798708

Hij is kleiner dan een attaché-koffer, veel lichter dan een typemachine en hij verleent meer status dan een autotelefoon: de schootcomputer.Door MICHEL KERRES De…en

Managers op de knieen voor schootcomputer - NRC

https://www.nrc.nl/nieuws/1991/04/18/managers-op-de-knieen-voor-schootcomputer-6964120-a1180901

De schootcomputer, laptop, is begonnen aan een onstuitbare opmars. Belastinginspecteurs, accountants, artsenbezoekers, verzerkeringsagenten en archeologen: de ene beroepsgroep na de andere ontdekt ...

Help de armen – koop een schootcomputer | De Volkskrant

https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/help-de-armen-koop-een-schootcomputer~bd1a3479/

De goedkoopste schootcomputer die in Nederland te koop is, kost nog altijd vijf keer zo veel.... Peter van Ammelrooy 25 september 2007 , 00:00 Het valt zelfs de regeringen van die landen zwaar geld op tafel te leggen voor de aanschaf van zulke goedkope schootcomputers voor gebruik op scholen, zo constateert het One Laptop Per Child-project (OLPC).

Wat is de betekenis van schootcomputer - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/schootcomputer

schootcomputer - zelfstandig naamwoord uitspraak: schoot-kom-pjoe-ter 1. kleine draagbare computer ♢ de hele administratie staat in mijn schootcomputer Zelfstandig naamwoord: schoot-kom-pjoe-ter de schootcomputer...

Drie krachtige en bekende tablets getest: welke is de beste koop?

https://www.ad.nl/tech/drie-krachtige-en-bekende-tablets-getest-welke-is-de-beste-koop~afa1fba2/

Ook de prestaties liggen duidelijk op een lager niveau, waarbij Samsung wat betreft werk- en opslaggeheugen onnodig zuinig is geweest. Niettemin is de Galaxy Tab S4 een van de beste Android ...

🧩 SCHOOTCOMPUTER puzzelwoorden - Van Dale Puzzelwoorden

https://www.woordenboek.nl/puzzelwoordenboek/schootcomputer

schootcomputer in Van Dale Synoniemen Puzzelwoordenboek Met Van Dale Puzzelwoordenboek kun je zoeken op puzzelvragen, rubrieken, woordpatroon en puzzelwoorden voor kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Filippine en andere woordpuzzels.

schootcomputer - Vertaling Nederlands-Duits - Mijnwoordenboek

https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/DE/schootcomputer

Online vertaalwoordenboek. DE:schootcomputer. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.

schootcomputer - Dutch definition, grammar, pronunciation, synonyms and ...

https://glosbe.com/nl/nl/schootcomputer

En, zo zegt The Times, in tegenstelling tot een laptop (een schootcomputer) wordt een interessant boek niet bedorven door zandkorrels die er op een vakantiestrand in terechtkomen of door dringende menigten in een volle ondergrondse, en een mooi uitgevoerd boek kan „zowel een genot voor het oog [zijn] als voedsel voor de geest”.

schootcomputer - Nederlands definitie, grammatica, uitspraak ...

https://nl.glosbe.com/nl/nl/schootcomputer

En, zo zegt The Times, in tegenstelling tot een laptop (een schootcomputer) wordt een interessant boek niet bedorven door zandkorrels die er op een vakantiestrand in terechtkomen of door dringende menigten in een volle ondergrondse, en een mooi uitgevoerd boek kan „zowel een genot voor het oog [zijn] als voedsel voor de geest”.

Laptop - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Laptop

Een laptop, schootcomputer of notebook is een draagbare computer die in principe op de schoot kan worden gebruikt. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die op verschillende locaties met hun computer werken. In de praktijk worden laptops vaak op een bureau of tafel geplaatst. Een netbook is een lichtere en vaak goedkopere laptop.

Puzzelwoordenboek Schootcomputer

https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Schootcomputer/1

Eén puzzelwoord gevonden voor `Schootcomputer`. 6 letters. LAPTOP. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek.

schootcomputer - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/schootcomputer

schootcomputer m. een invouwbare, draagbare computer Als je telkens op en neer reist, is het misschien handiger om een schootcomputer te gebruiken, die kun je tenminste meenemen. Synoniemen. laptop, notebook

Wat rijmt er op SCHOOTCOMPUTER? 104 rijmwoorden | Van Dale Rijmwoordenboek

https://rijmwoordenboek.vandale.nl/rijm/schootcomputer

Rijmwoordenboek SCHOOTCOMPUTER 104 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op SCHOOTCOMPUTER. Wat rijmt er op SCHOOTCOMPUTER.