Schootcomputer online kopen

Laptop - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Laptop

Een laptop, schootcomputer of notebook is een draagbare computer die in principe op de schoot kan worden gebruikt. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die op verschillende locaties met hun computer werken. In de praktijk worden laptops vaak op een bureau of tafel geplaatst. Een netbook is een lichtere en vaak goedkopere laptop. Een laptop heeft het merendeel van dezelfde componenten als een vaste computer, met inbegrip van een beeldscherm, een toetsenbord, een ...

Laptops en Notebooks Kopen - Aanbodpagina.nl

https://computer-hardware.aanbodpagina.nl/laptops_1

Een laptop (ook wel schootcomputer en notebook genoemd) is een draagbare computer die zittend op de schoot kan worden gebruikt. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die op verschillende locaties met hun computer werken. In de praktijk worden laptops ook vaak op een bureau of tafel geplaatst. Wil je een Laptop Kopen?

De evolutie van de laptop (1980 - 2010) - PortableGear.nl

https://www.portablegear.nl/achtergrond/11518/evolutie-van-de-laptop.htm

PortableGear zet de belangrijkste modellen uit deze jaren op een rij. De Osborne 1 uit 1981 wordt beschouwd als de eerste draagbare computer die commercieel op de markt kwam. Hij was zo groot als een koffer en had een handvat om er gemakkelijk mee te kunnen lopen, gezien het gewicht van 12 kg geen overbodige luxe.

schootcomputers - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/schootcomputers

Nederlands: ·meervoud van het zelfstandig naamwoord schootcomputer

Lidwoord voor 'schootcomputer' - Van Dale Lidwoordenboek

https://www.woordenboek.nl/lidwoord/schootcomputer

De of het SCHOOTCOMPUTER? Lidwoord voor SCHOOTCOMPUTER. Die of dat SCHOOTCOMPUTER? Deze of dit SCHOOTCOMPUTER? Vind lidwoorden met Van Dale Lidwoordenboek.

Managers op de knieen voor schootcomputer - NRC

https://www.nrc.nl/nieuws/1991/04/18/managers-op-de-knieen-voor-schootcomputer-6964120-a1180901

De schootcomputer, laptop, is begonnen aan een onstuitbare opmars. Belastinginspecteurs, accountants, artsenbezoekers, verzerkeringsagenten en archeologen: de ene beroepsgroep na de andere ontdekt...

Wat rijmt er op SCHOOTCOMPUTER? 104 rijmwoorden | Van Dale Rijmwoordenboek

https://rijmwoordenboek.vandale.nl/rijm/schootcomputer

Meer woorden die rijmen op schootcomputer i Onderstaande woorden rijmen ook op schootcomputer , maar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan. Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op schootcomputer : daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, speels en origineel karakter geven.

Synoniemen van ‘schootcomputer’ in grafische weergave - synoniemen.net

https://synoniemen.net/grafisch.php?zoekterm=schootcomputer

De woordverbanden van ‘schootcomputer’ grafisch weergegeven. over deze site. uitleg

Drie krachtige en bekende tablets getest: welke is de beste koop? - AD.nl

https://www.ad.nl/tech/drie-krachtige-en-bekende-tablets-getest-welke-is-de-beste-koop~afa1fba2/

Een krachtige tablet kan de perfecte uitkomst zijn als je een laptop te log en groot vindt, maar een smartphone te klein en zwak. Werken kan namelijk prima op moderne laptops, maar welke is de beste?

Computerwerk - Arbokennisnet

https://www.arbokennisnet.nl/kennisdossiers/rsi-en-computerwerk/computerwerk/

Computerwerk. werkgerelateerde lichamelijke belasting, werkgerelateerde psychosociale factoren en. persoongebonden factoren (o.a. gezondheid en werkstijl). werken in ongemakkelijke houdingen; bijvoorbeeld met een schootcomputer of anderszins slecht ingerichte werkplek, langdurig, krampachtig stilhouden van polsen, schouders en nek.

Schootcomputer - 3 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/schootcomputer

Definities die `schootcomputer` bevatten: Laptop of notebook = - ( schootcomputer) Compacte, draagbare computer met ingebouwd beeldscherm, die op batterijen kan werken. Laptop = 1) Computer 2) Computerterm 3) Draadloze computer 4) Draagbare computer 5) Draagbare pc 6) Een draagbare computer 7) Kleine computer 8) Kleine draagbare computer 9) ...

🧩 SCHOOTCOMPUTER puzzelwoorden - Van Dale Puzzelwoorden

https://www.woordenboek.nl/puzzelwoordenboek/schootcomputer

schootcomputer in Van Dale Synoniemen Puzzelwoordenboek Met Van Dale Puzzelwoordenboek kun je zoeken op puzzelvragen, rubrieken, woordpatroon en puzzelwoorden voor kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Filippine en andere woordpuzzels.

Puzzelwoordenboek schootcomputer

https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/schootcomputer/1/6

Eén puzzelwoord gevonden voor `Schootcomputer` met 6 letters. 6 letters. LAPTOP Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek. Puzzelhulp Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden?

Apple MacBook Air 11-inch 2012 MD224N/A review - Schootcomputer ...

https://nl.hardware.info/artikel/2866/5/apple-macbook-air-11-inch-2012-md224na-review-schootcomputer

Schootcomputer. In de praktijk is de MacBook Air een heel erg fijne laptop om mee te werken, de luxe aluminium unibody-behuizing en het lage gewicht maken het tot een echte schootcomputer.

Wat is de betekenis van schootcomputer - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/schootcomputer

schootcomputer - zelfstandig naamwoord uitspraak: schoot -kom-pjoe-ter 1. kleine draagbare computer ♢ de hele administratie staat in mijn schootcomputer Zelfstandig naamwoord: schoot -kom-pjoe-ter de schootcomputer ... Lees verder.

schootcomputer - Nederlands definitie, grammatica, uitspraak ...

https://nl.glosbe.com/nl/nl/schootcomputer

Ongeveer zoveel als je schootcomputer: slechts 10 watt. QED Tabletcomputers, schootcomputers en computers op zakformaat, slimme telefoons, draagbare mediaverwerkende apparaten aangepast of in staat om muziek te creëren, beïnvloeden, behandelen, af te spelen en op te nemen

schootcomputer Nederlands woordenboek - Woorden.org

https://www.woorden.org/woord/schootcomputer

Het is 'de schootcomputer', want schootcomputer is mannelijk. Als je het aanwijst is het 'die schootcomputer'. Wat is het meervoud van schootcomputer? Het meervoud van schootcomputer is 'schootcomputers'. Eén schootcomputer, twee schootcomputers. Wat betekent schootcomputer? 'een invouwbare, draagbare computer' Hoe spel je schootcomputer?

Puzzelwoordenboek Schootcomputer

https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Schootcomputer/1

Eén puzzelwoord gevonden voor `Schootcomputer`. 6 letters. LAPTOP. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek.

schootcomputer - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/schootcomputer

schootcomputer m. een invouwbare, draagbare computer Als je telkens op en neer reist, is het misschien handiger om een schootcomputer te gebruiken, die kun je tenminste meenemen. Synoniemen. laptop, notebook

schootcomputer - Dutch definition, grammar, pronunciation, synonyms and ...

https://glosbe.com/nl/nl/schootcomputer

Ongeveer zoveel als je schootcomputer: slechts 10 watt. QED Tabletcomputers, schootcomputers en computers op zakformaat, slimme telefoons, draagbare mediaverwerkende apparaten aangepast of in staat om muziek te creëren, beïnvloeden, behandelen, af te spelen en op te nemen