Schootcomputer online kopen

2.50% korting

SKIKK - Creëer jouw ideale laptop of mini pc op maat

https://www.skikk.eu/
Gevonden in: Skikk.eu kortingscode

Het proces van laptop samenstellen bij SKIKK is eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt online jouw keuzes maken en jouw laptop volledig personaliseren, van de behuizing tot aan de kleinste details. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke configurator waarmee je stap voor stap kunt kiezen uit verschillende opties en specificaties om jouw ...

Laptop

https://nl.wikipedia.org/wiki/Laptop

Een laptop, schootcomputer of notebook is een draagbare computer die in principe op de schoot kan worden gebruikt. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die op verschillende locaties met hun computer werken. In de praktijk worden laptops vaak op een bureau of tafel geplaatst. Een netbook is een lichtere en vaak goedkopere laptop.

schootcomputer - Nederlands definitie, grammatica, uitspraak ...

https://nl.glosbe.com/nl/nl/schootcomputer

Neem kennis van de definitie van 'schootcomputer'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'schootcomputer' in het grote Nederlands corpus.

Wat is de betekenis van Laptop

https://www.ensie.nl/betekenis/laptop

Laptop - (Eng. ‘schoot’), draagbare computer. Werkt op batterijen die na langdurig gebruik (ca. 10 uur) moeten worden opgeladen. Een lapcomputer is vooral geschikt voor mobiele beroepen (journalisten, vertegenwoordigers). Groot nadeel van het apparaat zijn de vaak afwijkende standaards voor stekkers in het buitenland.

Laptop op schoot, goed idee?

https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/laptop-op-schoot-goed-idee/

Ook studenten plaatsen hun toestel rechtstreeks op hun bovenbenen. Maar is dat wel goed, voor je laptop en voor jezelf? Een laptop met ventilatoren aan de onderkant plaats je beter niet op je schoot of op een zacht, stoffen oppervlak. Als er geen of te weinig ruimte onder de ventilatoren is, kan de laptop niet goed blazen en dus niet afkoelen.

Computerwerk - Arbokennisnet

https://www.arbokennisnet.nl/kennisdossiers/rsi-en-computerwerk/computerwerk/

Computerwerk. werkgerelateerde lichamelijke belasting, werkgerelateerde psychosociale factoren en. persoongebonden factoren (o.a. gezondheid en werkstijl). werken in ongemakkelijke houdingen; bijvoorbeeld met een schootcomputer of anderszins slecht ingerichte werkplek, langdurig, krampachtig stilhouden van polsen, schouders en nek.

Laptop - 12 definities

https://www.encyclo.nl/begrip/laptop

Laptop. Een laptop, schootcomputer of notebook is een draagbare computer die in principe op de schoot kan worden gebruikt. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die op verschillende locaties met hun computer werken. In de praktijk worden laptops vaak op een bureau of tafel geplaatst.

Drie krachtige en bekende tablets getest: welke is de beste koop?

https://www.ad.nl/tech/drie-krachtige-en-bekende-tablets-getest-welke-is-de-beste-koop~afa1fba2/

Een krachtige tablet kan de perfecte uitkomst zijn als je een laptop te log en groot vindt, maar een smartphone te klein en zwak. Werken kan namelijk prima op moderne laptops, maar welke is de beste?

Laptop

https://wikikids.nl/Laptop

Foto van een laptop met WikiKids. De laptop is een draagbare computer die veel handiger te vervoeren is dan de niet-draagbare computers. Laptop betekent schootcomputer. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die vanaf verschillende plaatsen met hun computer werken.

Pc zonder wachtwoord uit slaapstand halen

https://www.seniorweb.nl/tip/zonder-wachtwoord-uit-de-slaapstand

Bezitters van een laptop zien vier opties. Dit is omdat de schootcomputer naast netstroom ook op een batterij kan werken. Selecteer bij de opties de gewenste tijd. Klik op Nooit als de computer helemaal niet moet gaan slapen.

Apple MacBook Air 11-inch 2012 MD224N/A review - Schootcomputer ...

https://nl.hardware.info/artikel/2866/5/apple-macbook-air-11-inch-2012-md224na-review-schootcomputer

In de praktijk is de MacBook Air een heel erg fijne laptop om mee te werken, de luxe aluminium unibody-behuizing en het lage gewicht maken het tot een echte schootcomputer.

🧩 SCHOOTCOMPUTER puzzelwoorden - Van Dale Puzzelwoorden - Woordenboek.nl

https://www.woordenboek.nl/puzzelwoordenboek/schootcomputer

1 Puzzelwoorden voor SCHOOTCOMPUTER. Puzzelwoorden voor schootcomputer in Van Dale Puzzelwoordenboek.

Puzzelwoordenboek Schootcomputer

https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Schootcomputer/1

Eén puzzelwoord gevonden voor `Schootcomputer`. 6 letters. LAPTOP. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek.

schootcomputer Nederlands woordenboek

https://www.woorden.org/woord/schootcomputers

Als je het aanwijst is het 'die schootcomputer'. Wat is het meervoud van schootcomputer? Het meervoud van schootcomputer is 'schootcomputers'. Eén schootcomputer, twee schootcomputers. Wat betekent schootcomputer? 'een invouwbare, draagbare computer' Hoe spel je schootcomputer? schootcomputer spel je S C H O O T C O M P U T E R

Synoniemen voor schootcomputer - Van Dale

https://www.woordenboek.nl/synoniem/schootcomputer

Woorden die ongeveer hetzelfde betekenen als SCHOOTCOMPUTER, tegenovergestelde van SCHOOTCOMPUTER, algemenere en specifiekere woorden voor SCHOOTCOMPUTER en woorden die lijken op SCHOOTCOMPUTER. Lidwoorden Puzzelwoorden Rijmwoorden Gratis woordenboek

De of het schootcomputer?

https://www.ensie.nl/de-of-het/schootcomputer

Wat is het lidwoord van 'schootcomputer'? De of Het? Vind de de juiste spelling van het woord 'schootcomputer' in de lidwoorden tool van Ensie.

Synoniemen van schootcomputer; ander woord voor schootcomputer ...

https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=schootcomputer

schootcomputer. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: laptop (zn): notebook, schootcomputer

schootcomputer Nederlands woordenboek

https://www.woorden.org/woord/schootcomputer

`Als je telkens op en neer reist, is het misschien handiger om een schootcomputer te gebruiken, die kun je tenminste meenemen.` Bron: WikiWoordenboek. 2 definities op Encyclo •een invouwbare, draagbare computer. 1) Laptop ; Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met schootcomputer:

Wat is de betekenis van schootcomputer

https://www.ensie.nl/betekenis/schootcomputer

Wat is de betekenis van schootcomputer? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 1 betekenis van het woord schootcomputer. Door experts geschreven.

Schootcomputer - 3 definities

https://www.encyclo.nl/begrip/schootcomputer

Definities die `schootcomputer` bevatten: Laptop of notebook = - ( schootcomputer) Compacte, draagbare computer met ingebouwd beeldscherm, die op batterijen kan werken. Laptop = 1) Computer 2) Computerterm 3) Draadloze computer 4) Draagbare computer 5) Draagbare pc 6) Een draagbare computer 7) Kleine computer 8) Kleine draagbare computer 9) ...

Schootcomputer kopen? Altijd online korting - 24/7 Discount

https://www.247discount.nl/schootcomputer

Altijd extra korting op schootcomputer via 24/7 Discount. Meld je GRATIS aan en ontvang met één klik geld terug op je online aankopen.

Nieuwe laptop kopen

https://www.seniorweb.nl/artikel/een-nieuwe-laptop-kopen

Wenst u een handzame schootcomputer, dan kunt u een laptop met een scherm van 11,6, 12,3 of 13,3 inch overwegen. Handig wanneer u op de camping bijvoorbeeld e-mail wilt bijhouden of naar een filmpje wilt kijken.

Schoot - 15 definities

https://www.encyclo.nl/begrip/schoot

Schoot. [lichaam] - De schoot is de hoek tussen de romp en de dijen bij een zittend persoon. Als men bij iemand op schoot zit, dan zit men op zijn of haar dijen. Het komt bijvoorbeeld voor bij de verzorging van een kind, bij geliefden en bij plaatsgebrek. Men kan ook een voorwerp op schoot nemen. Bewerkt men een werkstuk op schoot,...