Schootcomputer online kopen

2.50% korting

SKIKK - Creëer jouw ideale laptop of mini pc op maat

https://www.skikk.eu/
Gevonden in: Skikk.eu kortingscode

Bij SKIKK is het samenstellen van je droomlaptop of mini pc eenvoudig en intuïtief. Kies uit een breed scala aan componenten, zoals processoren, grafische kaarten, opslag en geheugen om de ultieme machine te bouwen die precies past bij jouw wensen en behoeften. We bieden ook een uitgebreide garantie en een toegewijde klantenservice om je te ...

Bezoek Skikk.eu met korting

Laptop - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Laptop

Een laptop, schootcomputer of notebook is een draagbare computer die in principe op de schoot kan worden gebruikt. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die op verschillende locaties met hun computer werken. In de praktijk worden laptops vaak op een bureau of tafel geplaatst.

Apple MacBook Air 11-inch 2012 MD224N/A review - Schootcomputer ...

https://nl.hardware.info/artikel/2866/5/apple-macbook-air-11-inch-2012-md224na-review-schootcomputer

In de praktijk is de MacBook Air een heel erg fijne laptop om mee te werken, de luxe aluminium unibody-behuizing en het lage gewicht maken het tot een echte schootcomputer.

De laptop geschiedenis - Blog - SpiegelVerwarming4U.nl

https://www.spiegelverwarming4u.nl/blog/de-geschiedenis-van-de-laptop/

De draagbare schootcomputer De laptop wordt ook wel notebook of schootcomputer genoemd, omdat hij gemakkelijk te dragen is en op je schoot gebruikt kan worden. Erg handig wanneer u op de bank zit en u via de laptop de administratie kan doen, artikelen kan kopen op het internet of even wilt 'Google-en'.

Schootcomputer kopen? Altijd online korting - 24/7 Discount

https://www.247discount.nl/schootcomputer

Hij is kleiner dan een attache-koffer, veel lichter dan een typemachine en hij verleent meer status dan een autotelefoon: de schootcomputer. Altijd extra korting op schootcomputer via 24/7 Discount. Meld je GRATIS aan en ontvang met één klik geld terug op je online aankopen.

Tablet of laptop: wat past bij jou? - Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/tablet/tablet-of-laptop

Laptops zijn daardoor beter geschikt om veeleisende programma's te draaien, zoals foto- en videobewerkingssoftware. Daarnaast hebben laptops doorgaans meer opslagruimte voor bijvoorbeeld het opslaan van films en foto's. De opslagruimte bij tablets varieert van 8 tot meer dan 256 GB, maar de meeste hebben 32 of 64 GB.

Computerwerk - Arbokennisnet

https://www.arbokennisnet.nl/kennisdossiers/rsi-en-computerwerk/computerwerk/

Voor gebruik van een schootcomputer geldt 2 uur per dag als maximum. Voorkomen Het volledig voorkomen van klachten zal niet mogelijk zijn. Hoewel algemeen aanvaard wordt dat beeldschermwerk leidt tot gezondheidsschade – en er ook regelgeving is op dit vlak –, is hierover wetenschappelijk de nodige twijfel.

De laptop geschiedenis - ReparatieGorinchem.nl

https://www.reparatiegorinchem.nl/blog/de-geschiedenis-van-de-laptop.html

De laptop wordt ook wel notebook of schootcomputer genoemd, omdat hij gemakkelijk te dragen is en op je schoot gebruikt kan worden. Erg handig wanneer u op de bank zit en u via de laptop de administratie kan doen, artikelen kan kopen op het internet of even wilt 'Google-en'.

Synoniemen van schootcomputer; ander woord voor schootcomputer ...

https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=schootcomputer

schootcomputer. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: laptop (zn): notebook, schootcomputer

schootcomputer - Nederlands definitie, grammatica, uitspraak ...

https://nl.glosbe.com/nl/nl/schootcomputer

Neem kennis van de definitie van 'schootcomputer'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'schootcomputer' in het grote Nederlands corpus.

Wat rijmt er op SCHOOTCOMPUTER? 104 rijmwoorden - Van Dale Rijmwoordenboek

https://rijmwoordenboek.vandale.nl/rijm/schootcomputer

Rijmwoordenboek SCHOOTCOMPUTER 104 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op SCHOOTCOMPUTER. Wat rijmt er op SCHOOTCOMPUTER.

SCHOOTCOMPUTER puzzelwoorden - Woordenboek.nl - Van Dale

https://www.woordenboek.nl/puzzelwoordenboek/schootcomputer

1 Puzzelwoorden voor SCHOOTCOMPUTER. Puzzelwoorden voor schootcomputer in Van Dale Puzzelwoordenboek.

Schootcomputer - Puzzelwoordenboek

https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Schootcomputer/1/1

Deze omschrijving wordt doorgestuurd naar `Schootcomputer`: - Schootcomputers . Welkom Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Cheetah`,`Borssele` of `Horzel`. Recent ...

Alles over Chromebooks | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/artikel/alles-over-chromebooks

Een Chromebook is een laptop. Deze laptop werkt niet met Windows of macOS, maar met het besturingssysteem ChromeOS. Dat is gemaakt door Google. Het systeem werkt met apps en online toepassingen zoals Gmail en Google Drive. Een Chromebook heeft vooral online programma’s.

Laptop - Wikikids

https://wikikids.nl/Laptop

Foto van een laptop met WikiKids. De laptop is een draagbare computer die veel handiger te vervoeren is dan de niet-draagbare computers. Laptop betekent schootcomputer. Laptops worden vooral gebruikt door mensen die vanaf verschillende plaatsen met hun computer werken.

Wat is de betekenis van schootcomputer - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/schootcomputer

Wat is de betekenis van schootcomputer? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 1 betekenis van het woord schootcomputer. Door experts geschreven.

schootcomputer | Uitleg over schootcomputer | Woordenboek Standaard ...

https://standaardnederlands.nl/woord/s/schootcomputer/

schootcomputer | betekend van het woord schootcomputer? Een invouwbare, draagbare computer; Wat is “schootcomputer”? We hopen dat deze woordenboekpagina jou verder kan ondersteunen bij het verstaan van schootcomputer. Verken schootcomputer en vergroot je inzicht van dit onderwerp.

schootcomputer Nederlands woordenboek - Woorden.org

https://www.woorden.org/woord/schootcomputer

Is het 'de schootcomputer' of 'het schootcomputer'? Het is 'de schootcomputer', want schootcomputer is mannelijk. Als je het aanwijst is het 'die schootcomputer'. Wat betekent schootcomputer? 'een invouwbare, draagbare computer' Hoe spel je schootcomputer? schootcomputer spel je S C H O O T C O M P U T E R

Nieuwe laptop kopen | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/artikel/een-nieuwe-laptop-kopen

Wilt u een handzame schootcomputer? Kijk dan naar laptops met een scherm van 11,6, 12,3 of 13,3 inch. Handig voor internetten en mailen op de camping bijvoorbeeld.

Schootcomputer - 3 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/schootcomputer

1) •een invouwbare, draagbare computer. (2) 1) Laptop (3) de schootcomputer zelfst.naamw. (m.) Afbreekpatroon: schoot·com·pu·ter Verbuigingen: sc...

schootcomputer - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/schootcomputer

schootcomputer m. een invouwbare, draagbare computer Als je telkens op en neer reist, is het misschien handiger om een schootcomputer te gebruiken, die kun je tenminste meenemen. Synoniemen. laptop, notebook

Dat er ooit een tijd was zonder computer...

https://www.docentenplein.nl/2019/8/28/dat-er-ooit-een-tijd-was-zonder-computer

Schootcomputer van vijf kilo Het duurt niet lang voordat er een nieuw exemplaar verschijnt die de naam ‘schootcomputer’ krijgt. Vijf kilogram zwaar. Dat was natuurlijk al een hele stap vooruit, maar desalniettemin nog altijd een bakbeest. De optionele batterij werkte trouwens maar een uur. En het apparaat kostte een lieve duit (rond de 8000 ...

Managers op de knieen voor schootcomputer - NRC

https://www.nrc.nl/nieuws/1991/04/18/managers-op-de-knieen-voor-schootcomputer-6964120-a1180901

Hij is kleiner dan een attache-koffer, veel lichter dan een typemachine en hij verleent meer status dan een autotelefoon: de schootcomputer. De…