Training via het Web online kopen

't WEB Bedrijfsopleidingen en Adviezen

https://www.tweb.nl/

't WEB bedrijfsopleidingen is een landelijk opleidingsinstituut. Veilig aan het werk en voorbereid bij calamiteiten door onze opleidingen en adviezen.

Online trainingen en webinars | werk.nl

https://www.werk.nl/werkzoekenden/solliciteren/baankansen/ontwikkel-uzelf/webinar/index.aspx

Volg de online trainingen van UWV. Meer dan 700.000 mensen gingen u al voor. Kies een training Welke online trainingen kunt u volgen? U kunt kiezen uit de volgende trainingen: Netwerken Een goede manier om een baan te vinden is netwerken. In deze training leert u hoe u uw netwerk uitbreidt. En gebruikt bij uw zoektocht naar werk.

Esteban Ocon steekt vreugde niet onder stoelen op banken na wereldrace ...

https://www.gpfans.com/nl/f1-nieuws/68438/esteban-ocon-steekt-vreugde-niet-onder-stoelen-op-banken-na-wereldrace-f1-shorts/

GPFans brengt je dichter bij de coureurs, zowel op- als buiten het circuit. Van Max Verstappen tot Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo tot Sebastian Vettel. GPFans bied een diepgaande analyse van elke Grand Prix, van Australië tot Abu Dhabi. Met Formule 1, onder het nieuwe eigendom van Liberty Media, is de evolutie van de sport in volle gang.

WhatsApp gebruiken op meerdere telefoons en andere apparaten

https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/media-cultuur/whatsapp-gebruiken-op-meerdere-telefoons-en-andere-apparaten/

Ga hiervoor naar web WhtasApp en scan de QR-code. Ga voor een iPhone op de 1e telefoon in WhatsApp naar ‘Instellingen’, tik op ‘Gekoppelde apparaten’. Vervolgens op ‘Koppel een apparaat’ en bevestig met uw toegangscode of gezichtsherkenning. Nu kunt u met de camera de code scannen en het toestel koppelen.

Het Sinterklaasjournaal barst weer los: waarom het vorig jaar zo veel ...

https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5417300/sinterklaasjournaal-ophef-start-2023

Maandag gaat het 'Sinterklaasjournaal' weer van start. Hoe zal de boottocht vanuit Spanje deze keer verlopen? Vorig jaar was dat meer dan ooit het gesprek van de dag. Niet alleen onder kinderen ...

Depay terug op het trainingsveld bij Atlético Madrid

https://www.telegraaf.nl/sport/1810366765/depay-terug-op-het-trainingsveld-bij-atletico-madrid

Memphis Depay heeft maandag weer getraind bij zijn club Atlético Madrid. De 29-jarige aanvaller was sinds eind september niet meer inzetbaar. Atlético Madrid toonde via haar social media in de ...

Depay terug op het trainingsveld bij Atlético Madrid | RTL Nieuws

https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/artikel/5419923/depay-terug-op-het-trainingsveld-bij-atletico-madrid

Atlético Madrid toonde via haar social media in de avond beelden van de international op het trainingsveld. De 29-jarige aanvaller was sinds eind september niet meer inzetbaar.

Hoortoestellen en -oplossingen | Phonak

https://www.phonak.com/nl-nl

Phonak wil de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies verbeteren. Onze gehoorproducten en hulpbronnen voor mensen met gehoorverlies zijn gericht op totale wellness via sociaal, emotioneel en fysiek welzijn. We denken dat goed horen neerkomt op goed voelen en dat dit essentieel is om het leven volop te leven.

New Amazon AI initiative includes scholarships, free AI courses

https://www.aboutamazon.com/news/aws/aws-free-ai-skills-training-courses

Amazon aims to provide free AI skills training to 2 million people by 2025 with its new ‘AI Ready’ commitment. Amazon’s AI Ready initiative comes as new AWS study finds strong demand for AI talent and the potential for workers with AI skills to earn up to 47% more in salaries. Artificial intelligence (AI) is the most transformative ...

Training via het Web kopen? Altijd online korting - 24/7 Discount

https://www.247discount.nl/training-via-het-web

Online leren met onze E-learnings. ‘t WEB kent diverse vormen van online leren die je in kan zetten voor jouw medewerkers. De meest bekende is de e-learning; Een goed alternatief voor klassikale scholing of als aanvulling op het praktijk deel van een training. € 4,25 korting.

UWV STAP - Home

https://www.stapuwv.nl/login

Het STAP-budget is vergeven. Er volgt geen nieuwe aanvraagperiode, omdat besloten is te stoppen met de subsidieregeling STAP-budget. Inloggen bij Mijn STAP-budget. Inloggen bij Mijn STAP-budget Log in met uw DigiD op 'Mijn STAP-budget' om uw aanvraag te starten, annuleren, inzien of wijzigen.

Online trainingen op een aparte website? - SYS Platform

https://sysplatform.nl/website-maken/aparte-website-voor-online-trainingen/

Er is een veronderstelling dat een aparte website noodzakelijk is om jouw online academy te beveiligen en niet vindbaar te maken in Google. In dit blogartikel leg ik uit waarom je helemaal geen aparte domeinnaam nodig hebt voor je online trainingen. Én waarom alles onder één website brengen voordeliger is.

14 beste online cursusplatforms beoordeeld en vergeleken voor 2023

https://ecommerce-platforms.com/nl/compare/top-5-best-platforms-publish-sell-online-courses-reviewed-compared

Teachable is een tool die in principe vergelijkbaar is met wat je krijgt van Kajabi, bijvoorbeeld. Met andere woorden, het is uw alles-in-één oplossing om te bouwen, gastheeren verkoop online cursussen. De tool voor het bouwen van cursussen met slepen en neerzetten is gemakkelijk te gebruiken en zeer functioneel, vooral als het je eerste ervaring is met het bouwen van online cursussen.

De 20 beste online webdesigncursussen (gratis en betaald) - Kinsta

https://kinsta.com/nl/blog/webdesigncursussen/

1. WebFlow University: Ultimate Web Design Course. Ultimate Web Design Course is een gratis cursus van de WebFlow University, een online leerplatform dat gehost en ontwikkeld wordt via de CMS en designtool WebFlow. Het biedt meer dan 5 uur aan videolessen en is een goede introductie voor alles rondom webdesign.

Opleiding Technisch VA – een training van Weblish

https://technischva.nl/

Of via het WebAssistant Programma of via het Start je WordPress Webbouwprogramma. Meer dan 1500 ondernemers live opgeleid! Inmiddels hebben we meer dan 1500 ondernemers LIVE opgeleid via een van onze trainingen. Trainingsorganisatie met Keurmerk! Als enige opleider die VA’s opleidt beschikt Weblish over het zogenaamde NRTO keurmerk.

Webdevelopment trainingen en cursussen voor IT professionals

https://icttrainingen.nl/onderwerpen/programmeren/webdevelopment

Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van Webdevelopment. De trainingen maken gebruik van uitgebreide video's met instructies, praktijkopdrachten en kennistesten. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste trainingen voor u geselecteerd. Denk hierbij aan HTML5, CSS3, AJAX, jQuery etc. Met ons innovatieve online leerconcept ...

Waar kun je een online cursus verkopen? 6 opties + tips | Soofos

https://soofos.nl/waar-online-cursus-verkopen/

Soofos is een Nederlandstalig platform waar je gemakkelijk je eigen cursussen kunt uploaden en verkopen. Met Soofos heb je toegang tot duizenden potentiële studenten die op zoek zijn naar online cursussen. Jouw cursus komt op onze website te staan, waar mensen gretig naar nieuwe kennis zoeken.

Online cursussen met je WordPress website | WPLounge

https://www.wplounge.nl/online-cursussen-aanbieden-via-wordpress/

Wat je nodig hebt om online trainingen of cursussen te geven. Dus waar begin je met het opzetten van een virtuele leeromgeving? Om een online training te kunnen geven, heb je het volgende nodig: Een (WordPress) website, de plek waar leerlingen de lesinhoud kunnen vinden en openen.

10 dingen die je moet weten als je start met online trainingen - De Web ...

https://www.dewebacademie.nl/10-tips-voor-online-programmas/

10 dingen die je moet weten als je start met online trainingen Heb je interesse om een online training te maken? 10 tips voor een goede start. Lees hier alvast deze 10 tips zodat je goed voorbereid bent. Hoe gaan jouw cursisten betalen Maak je online training niet te groot Hoe ga je begeleiden Studietips voor jouw online cursist

Online Training | 2 dagdelen - ICM opleidingen & trainingen

https://www.icm.nl/opleidingen-en-trainingen/trainen-als-beroep/online-trainen/

Na deze training ken je je weg in de wereld van online trainen en zie je jouw toegevoegde waarde hierin. Online creëer je succesvol verbinding en vertrouwen en houd je het energieniveau van de groep hoog. Voortaan train jij ook online met zelfvertrouwen en enthousiasme. Je trainerschap is toekomstproof!

Zelf Eigen Online Training Maken in 2023 | Actuele Handleiding

https://nolimitwebdesign.nl/zelf-online-training-maken/

Een online training maken is dan een hele slimme zet, omdat jouw online training 24/7 vanaf elke plek op de wereld bereikbaar is. Dit betekent dat iedereen jouw cursus kan vinden en kopen.

Online leren | ’t WEB Opleidingen en Adviezen

https://www.tweb.nl/opleidingen/online-leren/

Online leren met onze E-learnings. ‘t WEB kent diverse vormen van online leren die je in kan zetten voor jouw medewerkers. De meest bekende is de e-learning; Een goed alternatief voor klassikale scholing of als aanvulling op het praktijk deel van een training.

Learnit - Gratis cursussen

https://www.learnit.nl/gratiscursus/

Voor thuisstudie biedt Learnit diverse gratis online cursussen aan. Deze cursussen zijn gebaseerd op de trainingen die wij door het hele land geven.

Online Trainingen Geven - Hartelijk Gefaciliteerd

https://www.hartelijkgefaciliteerd.nl/training/online-trainingen-geven/

Wij geven deze training aan groepen van 5-8 mensen in-company: kleine groepen dus zeer interactief. Wij bieden een compleet overzicht van alle aspecten die ertoe doen tijdens het geven van online trainingen. Op een praktische manier bieden wij onderbouwing vanuit instructional design, leertheorieën en -modellen, cognitieve en sociale psychologie.

€ 4,25 korting

Implementatie van Apple Watch - Apple Support (NL)

https://support.apple.com/nl-nl/guide/deployment/dep04f0c5414/web

Apple Watch-apps installeren, verwijderen en bijwerken met MDM-commando's. App Store-apps, aangepaste apps en interne apps van de organisatie kunnen met bestaande MDM-commando's op de Apple Watch worden geïnstalleerd, verwijderd en bijgewerkt. Met een MDM-oplossing kun je ook de bundel-ID van apps die compatibel zijn met de Apple Watch gebruiken in commando's voor het installeren ...

Bezoek Apple.com met korting

Amsterdam UMC, Locatie VUmc - Basismodule Spin in het web ...

https://www.vumc.nl/educatie/onze-opleidingen/opleidingsdetail/basismodule-spin-in-het-web-vervolgmodule-projectmatig-werken.htm

Let op: de cursus wordt vooralsnog alleen aan Amsterdam UMC medewerkers aangeboden. De vervolgmodule ‘Projectmatig werken’ is het vernieuwde ontwikkelaanbod dat is bestemd voor seniorverpleegkundigen met de aandachtsgebieden ‘Scholing’ of ‘Kwaliteit’. Data 2024 Editie 1 Basismodule 'Spin in het web'

Cursus Webdesign Professional | Training bij Eduvision

https://www.eduvision.nl/course/webdesign

Extra. Beoordelingen. Startdata & Locaties. Tarieven. Virtuele training. Met de Opleiding Webdesign Professional word je opgeleid tot professioneel webdesigner. Alle aspecten van het webdesign (vormgeving, inhoud, techniek en marketing, cms WordPress) worden in de verschillende modulen behandeld.

Lerenophetweb

http://www.lerenophetweb.nl/

u krijgt inzicht in de studiebelasting van medewerkers en u kunt studiepieken vermijden. u kunt opleiden beter plannen en slimmer organiseren. Lerenophetweb BV. Helperpark 304. 9723 ZA Groningen. 050 - 579 8973.

Web Services training volgen? Kies uit de beste ICT trainingen

https://www.officeelearningmenu.nl/nl/meer-trainingen/web-development-and-graphic-design/web-services/

Web Services trainingen. Bestel nu de beste Web Services trainingen online. Cursus Web Services E-learning online. Leer alles over Web Services en start vandaag nog. Wilt u meer informatie? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Cursus Schrijven voor het web, leren schrijven voor internet - LOI

https://www.loi.nl/n-1097-schrijven-voor-het-web

De LOI-cursus Schrijven voor het web (deeltijd) leert je pakkende, heldere en overtuigende teksten schrijven voor websites, nieuwsbrieven en social media. Ook leer je werken met zoekwoorden om je site beter te laten scoren in zoekmachines als Google.

Training Schrijven voor het web | Frankwatching Academy

https://www.frankwatching.com/academy/training/schrijven-voor-het-web/

De training Schrijven voor het web is voor jou als je verantwoordelijk bent voor het schrijven van webteksten. Denk aan: marketing- en communicatiemedewerkers, communicatieadviseurs, copywriters, webredacteuren en contentverantwoordelijken. Voor deze training gaan we uit van hbo-denkniveau.

Cursus webdesign / website maken | Volksuniversiteit

https://www.volksuniversiteit.nl/cursussen/computercursus/website-maken

Wilt u eenvoudig een eigen website leren maken? Volg dan de cursus 'website maken' bij de Volksuniversiteit! Bekijk snel ons actuele cursusaanbod.

Verstappen vindt dat fans schandalig zijn behandeld in Vegas: 'Zou tent ...

https://www.nu.nl/formule-1/6290283/verstappen-vindt-dat-fans-schandalig-zijn-behandeld-in-vegas-zou-tent-afbreken.html

Max Verstappen heeft zich nog maar eens zeer kritisch uitgelaten over de organisatie van de Grand Prix van Las Vegas. De Nederlander vindt dat het incident met de putdeksel nooit had mogen ...