Training via het Web online kopen

€ 1,00 korting
NHA korting

Cursussen en opleidingen als (online) thuisstudie | NHA

https://www.nha.nl/
Gevonden in: NHA kortingscode

Een opleiding of cursus mét hulp van docent. Bij NHA geven we je alles wat je nodig hebt om een thuisstudie met succes af te ronden. Zo krijg je het lesmateriaal zowel op papier als online, en krijg je afhankelijk van de cursus bijvoorbeeld ook extra materialen en boeken.

€ 4,50 korting
Microsoft Store korting

Microsoft 365 Training

https://support.microsoft.com/nl-nl/training

Office voor het web training Lees hoe u productief kunt blijven in Office vanuit elke browser met deze splinternieuwe cursussen. Ontdek het zelf Referentiemateriaal Ga gauw aan de slag met deze snelle verwijzingen en sneltoetsen. Download nu Infographics Krijg inspiratie met handige nieuwe infographics voor uw favoriete Office-apps. Alles weergeven

Creëer en verkoop online cursussen met deze 10 WordPress LMS ... - Kinsta

https://kinsta.com/nl/blog/wordpress-lms-plugins/

Het ontwerpproces is bijna gelijk aan die van een gewoon WordPress-blogartikel, waar je quizzen, cursussen en certificaten rechtstreeks vanuit het WordPress-dashboard kunt maken. Met de voortgangsmeter kan je makkelijk zien hoe je studenten het doen, maar je kan bijvoorbeeld ook commissietarief instellen voor een instructeur, waarmee je mensen kan beheren die in je team werken.

Schrijven voor het web: Welke vaardigheden komen hierbij kijken? - NTI

https://www.nti.nl/beroepsopleidingen/marketing-en-communicatie/schrijven-voor-het-web/

Tijdens de opleiding Schrijven voor het web gaan we uitgebreid in op het belang van heldere webtaal, pakkende koppen en het schrijven voor verschillende doelgroepen. Het blijft echter niet bij het schrijven van inhoudelijk goede webteksten. We leren je ook hoe jouw webteksten gevonden worden in Google, ‘s werelds grootste zoekmachine.

Online cursus: Starten met Word | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/cursussen/online-cursussen/starten-met-word

Online cursussen Starten met Word Starten met Word In deze cursus leert u de basisbeginselen van het programma Word van Microsoft. Met deze kennis zet u aan het eind van de cursus een mooi document in elkaar. Van het aanmaken van een nieuw document gaat u via het opmaken van tekst en afbeeldingen naar een compleet document met inhoudsopgave.

Online cursus: Starten met de iPad - stopt | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/cursussen/online-cursussen/starten-met-de-ipad

Cursussen in SeniorWeb Leslocaties. Met de SeniorWeb Online Cursussen leert u geheel zelfstandig en in uw eigen tempo op momenten dat het u uitkomt. Dit is niet voor iedereen de meest geschikte manier om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

De 20 beste online webdesigncursussen in 2023 (gratis en betaald) - Kinsta

https://kinsta.com/nl/blog/webdesigncursussen/

Ultimate Web Design Course is een gratis cursus van de WebFlow University, een online leerplatform dat gehost en ontwikkeld wordt via de CMS en designtool WebFlow. Het biedt meer dan 5 uur aan videolessen en is een goede introductie voor alles rondom webdesign. Onderwerpen: HTML & CSS basics Webstructuur Knoppen Typografie Media-elementen

Online cursussen met je WordPress website | WPLounge

https://www.wplounge.nl/online-cursussen-aanbieden-via-wordpress/

Om een online training te kunnen geven, heb je het volgende nodig: . Een (WordPress) website, de plek waar leerlingen de lesinhoud kunnen vinden en openen. Een manier waarop leerlingen of studenten zich kunnen aanmelden voor je lesmateriaal. Een manier om regelmatig via e-mail met je studenten te kunnen communiceren.

't WEB Bedrijfsopleidingen en Adviezen

https://www.tweb.nl/

't WEB Bedrijfsopleidingen en Adviezen De expert in opleidingen, adviezen en subsidies. 't WEB: veilig aan het werk en voorbereid bij calamiteiten Vragen? Mailen kan naar info@tweb.nl Liever bellen? 0528 28 08 88 Populaire opleidingen Alle opleidingen Maatwerk van 't WEB Scholing en advies. Verbeter-denken met jouw risico’s als uitgangspunt

10 Gratis software voor het maken van online cursussen

https://www.edapp.com/blog/nl/10-gratis-software-voor-het-maken-van-online-cursussen/

CourseLab is gratis online software voor het maken van interactieve e-learningcursussen die kunnen worden gedeeld via het web of via leermanagementsystemen. Afbeeldingen, films, multi-object interacties, en quizzen kunnen allemaal worden opgenomen in dia-gebaseerde lezingen. Het bevat ook een reeks eLearning-sjablonen.

Vergelijk en Boek alle Opleidingen, Trainingen en Cursussen op Springest!

https://www.springest.nl/

Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Zoek, vergelijk en kies uit 90.000 producten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen, evenementen en behandelingen van meer dan 8.700 verschillende aanbieders.Springest stimuleert iedereen om zichzelf te ontwikkelen.

Schrijven voor het Web | SRM

https://www.srm.nl/online-marketing-en-communicatie/seo-trainingen/schrijven-voor-het-web.html

Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht.

Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen | LOI

https://www.loi.nl/

Daarmee zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen. Start nu en groei door. Studeer naar keuze flexibel thuis of via LOI Klassikaal+. Altijd persoonlijke begeleiding door ervaren docenten. Maak gebruik van € 1.000,- STAP-budget. Vind je opleiding in 4 stappen Vind je STAP-opleiding.

Training Schrijven voor het web | Frankwatching Academy

https://www.frankwatching.com/academy/training/schrijven-voor-het-web/

De training Schrijven voor het web is voor jou als je verantwoordelijk bent voor het schrijven van webteksten. Denk aan: marketing- en communicatiemedewerkers, communicatieadviseurs, copywriters, webredacteuren en contentverantwoordelijken. Voor deze training gaan we uit van hbo-denkniveau.

Taalcentrum-VU | Schrijven voor het web

https://www.taalcentrum-vu.nl/trainingen/nederlands-schriftelijk/schrijven-voor-het-web

Tijdens de cursus Schrijven voor het web ga je actief aan de slag. Je schrijft teksten, oefent in webredactie en in SEO schrijven, en krijgt direct feedback. Het resultaat: webteksten die de aandacht van de lezer opeisen en vasthouden. Niet alleen kort en bondig, maar ook aantrekkelijk, aansprekend en goed vindbaar.

Online trainingen en webinars | werk.nl

https://www.werk.nl/werkzoekenden/solliciteren/baankansen/ontwikkel-uzelf/webinar/index.aspx

Gaat u voor de eerste keer een online training van UWV doen? Maak dan eerst een account aan. Daarna kunt u de trainingen volgen waar en wanneer u wilt. U kiest zelf welke onderdelen u wilt volgen. U kunt tussendoor altijd stoppen en later weer verder gaan. De trainingen volgt u op een andere website van UWV. Kies een training

Training: Toegankelijk schrijven voor het web - Springest

https://www.springest.nl/the-internet-academy/toegankelijk-schrijven-voor-het-web

Bij deze training hoort het Handboek Schrijven voor het web - Schrijf teksten die toegankelijk, vindbaar en begrijpelijk zijn. Het handboek bieden wij gratis ter download aan op onze site. In de cursus maken we gebruik van de door ons ontwikkelde Webredactierichtlijnen.