Training via het Web online kopen

€ 4,50 korting
Microsoft Store korting

Microsoft 365 Training

https://support.microsoft.com/nl-nl/training

Office voor het web training. Lees hoe u productief kunt blijven in Office vanuit elke browser met deze splinternieuwe cursussen. Ontdek het zelf. Referentiemateriaal. Ga gauw aan de slag met deze snelle verwijzingen en sneltoetsen. Download nu. Infographics.

Training via het Web kopen? Altijd online korting - 24/7 Discount

https://www.247discount.nl/training-via-het-web

Kosten: $350 USD per maand. 6. CursusLab. CourseLab is gratis online software voor het maken van interactieve e-learningcursussen die kunnen worden gedeeld via het web of via leermanagementsystemen. Afbeeldingen, films, multi-object interacties, en quizzen kunnen allemaal worden opgenomen in dia-gebaseerde lezingen.

Bezorgvoorkeuren in te stellen via PostNL-app | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/nieuws/bezorgvoorkeuren-in-te-stellen-via-postnl-app

Bezorgvoorkeuren in te stellen via PostNL-app. maandag 3 oktober 2022. Via de app van PostNL kunt u vanaf nu instellen waar het bedrijf uw pakketjes bezorgt. Ook voor de keren dat u niet thuis bent. Voor het bezorgen van pakketjes door PostNL zijn er twee opties; aan huis of bij een PostNL-punt.

Mooi uitgewerkte voetbaltrainingen voor mini - F pupillen | JO8 - JO9

https://www.ostjes-voetbaltrainingen.com/voetbaloefenstof/u6/oef2/

Trainingen voetbal mini - F pupillen | JO8 - JO9. Voetbaltrainingen voor de ... AANVAL VIA HET CENTRUM. TRAININGEN U6 - U9. ... druk zetten onderlinge dekking remmend wijken leiden en dribbelen afwerken op doel openen breed en doelkans creëren via individuele actie vrij en ingedraaid staan en doelpoging opwarmingsoefeningen korte pass ...

VCA Cursus Online, Klassikaal of Zelfstudie, nú VCA Halen!

https://www.vcacursus.nl/

Volg de VCA cursus het voordeligst via VCACursus.nl en behaal het VCA diploma: via Internet Klassikaal In Company Zelfstudie met het cursusboek.

Trainingen en programma's - LTO Academie

https://www.ltoacademie.nl/trainingen-en-opleidingen/

Trainingen en programma’s. Bekijk hier ons aanbod trainingen en programma’s. Gebruik de filters aan de linkerkant om sneller te zoeken of neem even de tijd om het complete aanbod te bekijken. Je kunt een filter instellen op het soort training dat je zoekt of op het thema dat je aanspreekt.

Schrijven voor het Web | SRM

https://www.srm.nl/online-marketing-en-communicatie/seo-trainingen/schrijven-voor-het-web.html

Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren?

Growth Hacking - Emerce Academy

https://www.emerce.nl/academy/trainingen/growth-hacking/

Deze opleiding is bedoeld voor (online) marketeers, managers, webshop-, product-, category managers, e-commerce managers, online specialisten, ondernemers en startups, die met hun bedrijf meer ...

De 20 beste online webdesigncursussen in 2022 (gratis en betaald) - Kinsta

https://kinsta.com/nl/blog/webdesigncursussen/

1. WebFlow University: Ultimate Web Design Course. Ultimate Web Design Course is een gratis cursus van de WebFlow University, een online leerplatform dat gehost en ontwikkeld wordt via de CMS en designtool WebFlow. Het biedt meer dan 5 uur aan videolessen en is een goede introductie voor alles rondom webdesign.

Online cursussen met je WordPress website | WPLounge

https://www.wplounge.nl/online-cursussen-aanbieden-via-wordpress/

Om een online training te kunnen geven, heb je het volgende nodig: . Een (WordPress) website, de plek waar leerlingen de lesinhoud kunnen vinden en openen. Een manier waarop leerlingen of studenten zich kunnen aanmelden voor je lesmateriaal. Een manier om regelmatig via e-mail met je studenten te kunnen communiceren.

VCA opleidingen | ’t WEB Opleidingen en Adviezen

https://www.tweb.nl/opleidingen/vca/

Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Inschrijven kan ook direct via onze cursuskalender. Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Training: Schrijven voor het web - Springest

https://www.springest.nl/the-internet-academy/schrijven-voor-het-web

Deelnemers zijn na het volgen van de training: In staat om een effectieve, taakgericht webtekst te schrijven; In staat om een tekst te schrijven die bruikbaar, begrijpelijk (eenvoudig Nederlands), toegankelijk (Webrichtlijnen) en vindbaar is; In staat een tekst te schrijven die in opbouw, woordkeuze en zinsopbouw voldoet aan de eisen van het web

Online Persuasion - Emerce Academy

https://www.emerce.nl/academy/trainingen/online-persuasion/

Deze training is bedoeld voor online marketeers, webshop-, ... Martin heeft aan de wieg gestaan van de websites van D-reizen (1995–2006) en het succesvolle vakantiehuizen verhuurplatform Micazu.

Taalcentrum-VU | Schrijven voor het web

https://www.taalcentrum-vu.nl/trainingen/nederlands-schriftelijk/schrijven-voor-het-web

Tijdens de cursus Schrijven voor het web ga je actief aan de slag. Je schrijft teksten, oefent in webredactie en in SEO schrijven, en krijgt direct feedback. Het resultaat: webteksten die de aandacht van de lezer opeisen en vasthouden. Niet alleen kort en bondig, maar ook aantrekkelijk, aansprekend en goed vindbaar.

Training: Toegankelijk schrijven voor het web - Springest

https://www.springest.nl/the-internet-academy/toegankelijk-schrijven-voor-het-web

In totaal hebben we meer dan 200 webredacteuren van gemeenten en andere overheden getraind. Bij deze training hoort het Handboek Schrijven voor het web - Schrijf teksten die toegankelijk, vindbaar en begrijpelijk zijn. Het handboek bieden wij gratis ter download aan op onze site. In de c…. Lees de volledige beschrijving.

't WEB Bedrijfsopleidingen en Adviezen

https://www.tweb.nl/

Jouw bedrijf is uniek, net als onze trainingen. ’t WEB, dé expert in opleiding, training en advies ’t WEB Opleidingen en Adviezen. Het verzorgen van praktische opleidingen, doorgeven van kennis en het geven van eerlijke adviezen van goede kwaliteit, gericht op jouw wensen, eisen en behoeften: dat is waar ’t WEB Opleidingen en Adviezen voor staat.

Training Intuïtie | Online trainingen - Happinez

https://www.happinez.nl/online-training/intuitie/

Met praktische oefeningen ontdek je hoe je af kunt stemmen op je intuïtie, je innerlijke stem. Het volgen van je gevoel of het luisteren naar je onderbuikgevoel kan je namelijk steun geven en hulp bieden bij het maken van beslissingen. Door meer te vertrouwen op je zesde zintuig helpen we je in deze training op weg naar een lichter leven.

Schrijven voor het Web | NCOI Opleidingen en Trainingen

https://www.ncoi.nl/training/schrijven-voor-het-web.html

Heb je vragen? Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00. 035 – 6 400 411. info@ncoi.nl. 06 – 10 453 804. KVK nummer 32062944.

Training Schrijven voor het web | Frankwatching Academy

https://www.frankwatching.com/academy/training/schrijven-voor-het-web/

Programma. In de training Schrijven voor het web ga je met expert Natascha Teeuw aan de slag en leer je ijzersterke webteksten schrijven. Dag 1: Hoe schrijf je webteksten die werken? Denken, creëren en schrijven vanuit het perspectief van de bezoeker. Doelen, merkwaarden en inhoud bepalen. De 5 schrijfniveaus.

HOME - Hét Online Trainingsinstituut

https://onlinetrainingsinstituut.nl/training-opzetten/

Het Online Trainingsinstituut biedt dan ook een volwaardig Marketingpakket om er voor te zorgen dat een training gezien wordt en potentiële klanten daadwerkelijk tot aankoop over gaan. Van Zoekmachine Optimalisatie (SEO), website integratie, Social Media, adverteren tot het promoten via het eigen kanaal.

10 Gratis software voor het maken van online cursussen

https://www.edapp.com/blog/nl/10-gratis-software-voor-het-maken-van-online-cursussen/

Kosten: $350 USD per maand. 6. CursusLab. CourseLab is gratis online software voor het maken van interactieve e-learningcursussen die kunnen worden gedeeld via het web of via leermanagementsystemen. Afbeeldingen, films, multi-object interacties, en quizzen kunnen allemaal worden opgenomen in dia-gebaseerde lezingen.

Officiële website commerciële chatprovider Comm100 verspreidde malware ...

https://www.security.nl/posting/769878/Offici%C3%ABle+website+commerci%C3%ABle+chatprovider+Comm100+verspreidde+malware

Aanvallers zijn erin geslaagd om via de officiële website van commerciële chatprovider Comm100 malware te verspreiden. Comm100 biedt chatsoftware waarmee bedrijven met hun klanten kunnen ...