Concentrators & multiplexers online kopen

Zuurstofconcentrator ️️Het grootste aanbod van Nederland en België

https://www.zuurstofconcentrator.nl/

OXY BV Zuurstofconcentrator. OXY BV is opgericht in 2003 en heeft een premium assortiment aan zuurstofconcentrators. Wij hebben het grootste online aanbod voor Nederland en België. Of u nu een vaste zuurstofconcentrator of een draagbare/ portable/ mobiele zuurstofconcentrator zoekt. Wij maken het verschil in kennis, service en lage prijzen.

zuurstofconcentrator veiligheid|Uw beste keus - Mei 2023

https://www.zuurstofconcentrator.nl/NL/zuurstofconcentrator-veiligheid

Waarschuwingen en aandachtspunten. Een waarschuwing wijst op het gevaar van letsel van de bediener of de patiënt. • Voor een goede werking vereist uw concentrator onbelemmerde ventilatie. De ventilatiepoorten bevinden zich achterop het apparaat, onderaan en bij het luchttoevoerfilter aan de zijkant. Houd het apparaat op ten minste 15 tot 30 ...

Best Portable Oxygen Concentrators Of 2023 – Forbes Health

https://www.forbes.com/health/healthy-aging/best-portable-oxygen-concentrators/

Discover the best portable oxygen concentrators based on cost, battery life and other key features. Explore our top picks to choose the right one for you. 10 Best Portable Oxygen Concentrators Of...

What Is an Oxygen Concentrator? - WebMD

https://www.webmd.com/lung/oxygen-concentrator-what-is

An oxygen concentrator is a medical device that gives you extra oxygen. Your doctor may prescribe one for you if you have a health condition that causes your oxygen level to drop too low. It can ...

Handleidingen concentrators - VIVISOL Longzorg

https://longzorg.vivisol.nl/bibliotheek/handleidingen-concentrators

Een concentrator gebruiken. Er zijn verschillende concentratoren. Ze werken allemaal zo goed als hetzelfde. Op het bedieningspaneel van de concentrator vindt u de volgende onderdelen: 1. Aan/uit-knop: te herkennen aan de symbolen ‘0/1’ of het aan/uitsymbool. 2.

Concentratoren - VIVISOL Longzorg

https://longzorg.vivisol.nl/zuurstoftherapie/concentrator

Zuurstof via een concentrator. Een concentrator zuigt omgevingslucht naar binnen en maakt hier lucht van met meer dan 90% zuurstof. Omdat bestaande lucht wordt omgezet, gaat deze vorm van zuurstof nooit op. Het is een kastje op wielen met een stekker. U kunt het apparaat dag en nacht gebruiken.

Producten - Huisman Medisch

https://www.huismanmedisch.nl/producten/medische-apparatuur/zuurstofconcentrators-1/

Werk met betrouwbare en professionele apparatuur om de juiste diagnose vast te stellen. Huisman Medisch biedt kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid op het gebied van diagnostiek. Op diverse vakgebieden hebben wij de beste apparatuur en toebehoren voor u.

Oxygen concentrator shop ️️

https://www.zuurstofconcentrator.nl/EN

At Zuurstofconcentrator.nl you will find a wide range of oxygen concentrators, so you will always find what you are looking for. ️️Choose from ±20 different oxygen concentrators! ️️Mobile and portable oxygen concentrator ️️Stationary oxygen concentrator

Concentrator - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Concentrator

Concentrator. In telecommunication, the term concentrator has the following meanings: In data transmission, a functional unit that permits a common path to handle more data sources than there are channels currently available within the path.

Zuurstofconcentratoren - VIVISOL Nederland

https://webshop.vivisol.nl/zuurstof/concentratoren/

VIVISOL biedt drie type zuurstofconcentrators. Samen met de patiënt bepalen de arts en VIVISOL welke concentrator het beste bij u past. De standaard concentrator is geschikt voor patiënten die veelal thuis zijn. Het apparaat komt qua hoogte tot ongeveer de knieën en is zo’n 40 cm breed.

Stationaire zuurstofconcentrators - Oxigo

https://www.oxigo.co/nl/zuurstofconcentrators/stationaire-concentrators/

Een stationaire zuurstofconcentrator is een zuurstofapparaat dat geschikt is voor mensen die thuis zuurstoftherapie nodig hebben. Ook voor verpleeghuizen en andere zorginstellingen biedt een stationaire concentrator uitkomst. Dit type zuurstofapparatuur werkt op netstroom, is makkelijk in gebruik en behoorlijk onderhoudsvrij.

Zuurstofconcentrators - Oxigo

https://www.oxigo.co/nl/zuurstofconcentrators/

De concentrator registreert het moment dat u inademt, en geeft precies op dat moment een stoot zuurstof af. Dit maakt de concentrator een stuk efficiënter dan een continu flow variant. Veel mobiele concentrators houden ’s nachts rekening met uw langzamere ademhaling door bijvoorbeeld meer zuurstof per pulse af te geven in een ...

Oxygen concentrators | Philips Respironics

https://www.usa.philips.com/healthcare/resources/landing/oxygen-concentrators

We offer a wide range of oxygen concentrators for your business, from dose pulse to 10-liter continuous flow, so you can choose the best machine to deliver your patients their prescribed therapy. With the portable, powerful performance of SimplyGo and SimplyGo Mini, your patients can have confidence wherever they go.

Informatie over zuurstofconcentrators - Oxigo

https://www.oxigo.co/nl/zuurstofconcentrators/zuurstofconcentrator-informatie/

Informatie over zuurstofconcentrators. De zuurstofconcentrator. Zuurstofconcentrators bestaan al sinds eind jaren ’70. Destijds waren dat grote apparaten voor gebruik in het ziekenhuis. Door de jaren heen zijn de concentrators steeds kleiner geworden.

Westfalen - Zuurstofconcentrator

https://zorginstellingen.westfalenmedical.com/verpleeghuizen/zuurstoftherapie/zuurstofconcentrator

Een zuurstofconcentrator is een elektrisch apparaat dat lucht aanzuigt uit de omgeving. Het mechanisme binnen in het apparaat scheidt de stikstof en de zuurstof van elkaar, waarna zuurstof overblijft. De stikstof wordt teruggeblazen in de omgeving. Zuurstofconcentratoren leveren een zuurstofpercentage van 93-96%.

Uw ademhalingsexpert - Oxigo

https://www.oxigo.co/nl/

Oxigo: uw ademhalingsexpert. Bent u op zoek naar producten voor uw slaaptherapie, zuurstoftherapie of ademtherapie?Dan bent u aan het juiste adres. Oxigo is erkend distributeur van meerdere toonaangevende merken zoals Inogen en Philips Respironics.. Een greep uit ons assortiment: mobiele zuurstofconcentrators waaronder de Inogen One G5 met zeer lange batterijtijd of de Philips SimplyGo Mini ...

Inogen One G3 - Oxigo

https://www.oxigo.co/nl/zuurstofconcentrators/draagbare-concentrators/inogen-one-g3/

De Inogen One G3 is de kleinste en lichtste zuurstofconcentrator met deze hoge zuurstof afgifte: hij heeft vijf pulse instellingen, te vergelijken met maximaal 5 liter per minuut. Deze draagbare zuurstofconcentrator neemt u overal mee naar toe in de meegeleverde draagtas.

Wat is een zuurstofconcentrator? - deZuurstofshop.nl

https://www.dezuurstofshop.nl/i/wat-is-een-zuurstofconcentrator

De zuurstofconcentrator kent verschillende toepassingen, maar vooral voor mensen met een te laag zuurstofgehalte in hun bloed. Voorbeelden van aandoeningen waarbij mensen een te laag zuurstofgehalte in hun bloed hebben zijn onder andere COPD, longkanker of longfribrose.

Draagbare zuurstofconcentrator|Uw beste keus - Juni 2023

https://www.zuurstofconcentrator.nl/NL/draagbare-zuurstofconcentrator

Een draagbare zuurstofconcentrator is een klein apparaat die het mogelijk maakt om uw buitenshuis te begeven. Er zijn 2 manieren van toediening te weten puls en continue.De toediening met pulsdebiet is ideaal voor de wat langere activiteiten.In tegenstelling tot een continu debiet wordt er zuurstof

Zuurstofconcentrator - Bestel eenvoudig - Medische kwaliteit - Klinimed

https://www.klinimed.nl/zuurstofconcentrator/

Zuurstofconcentrators in het kort. Zuurstofconcentrators, ook wel concentrators genoemd zijn de meest gebruikte instrumenten van alle toedieningssystemen die worden gebruikt voor zuurstofafhankelijke patiënten. Een concentrator biedt een doorlopende aanvoer van zuurstof. Lees meer ».

Draagbare zuurstofconcentrators - Oxigo

https://www.oxigo.co/nl/zuurstofconcentrators/draagbare-concentrators/

Draagbare zuurstofconcentrators. Draagbare concentrators (mobiele concentrators) zijn klein, compact en lichtgewicht. Hiermee bent u verzekerd van optimale vrijheid. Zo geniet u altijd van een comfortabele zuurstoftherapie, waar u ook bent! Lees hieronder de volledige tekst.

Zuurstofconcentrator voor patiënten thuis | Linde Homecare

https://www.linde-homecare.nl/nl/homecare_our_therapies_and_services/long_term_oxygen_therapy/oxygen_concentrators/oxygen_concentrators.html

Voor patiënten thuis. Een zuurstofconcentrator werkt door het aanzuigen van de lucht. Het scheidt de zuurstof van de andere gassen door een filtersysteem te gebruiken dat alleen de zuurstof doorlaat. De patiënt ademt de zuurstof zoals gebruikelijk in via de neusbril (canule). Andere mensen in de kamer ademen gewoon de normale hoeveelheid ...

CONCENTRATOR | English meaning - Cambridge Dictionary

https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/concentrator

concentrator definition: 1. a device for concentrating (= increasing the strength of) a substance by removing or reducing…. Learn more.