Lessen en praktijk online kopen

2.00% korting
undefined korting

Haal je scooterrijbewijs in één dag bij ANWB Rijopleiding

https://www.anwb.nl/motor/rijbewijs/brommer-scooter/
Gevonden in: ANWB kortingscode

De voordelen van scooterrijles bij ANWB. Profiteer van de volgende voordelen als je bij een ANWB rijschool je scooterrijbewijs haalt: Altijd de hoogste kwaliteit. Goed opgeleide en enthousiaste instructeurs. Een totaalpakket; in 1 dag* je bromfiets rijbewijs halen. * Mits al in bezit van het theoriecertificaat AM.

Op weg naar leren in de praktijk - Leerling 2020

https://leerling2020.nl/op-weg-naar-leren-in-de-praktijk/

Leren in de praktijk geeft betekenis aan de lesstof en heeft een positief effect op de motivatie van leerlingen. Buiten de les, op excursie of bij een bedrijf, ontdekken ze waar hun interesses liggen en waar ze goed in zijn. Daardoor begrijpen leerlingen beter waarom ze leren. In de echte wereld gebeurt het! En dat is de plek waar leerlingen de ...

STEAM in theorie en praktijk • Juf Maike

https://jufmaike.nl/steam-in-theorie-en-praktijk/

Om een STEAM-les goed aan te bieden, doorloop je verschillende fasen. Fase 1: Onderzoeken. In deze fase bedenk je, samen met de leerlingen, een onderzoeksvraag bij een onderwerp. Probeer het onderwerp zo breed mogelijk te benaderen en niet direct naar één vraag te sturen. Fase 2: Ontdekken.

Praktijkexamen bromfiets - CBR

https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/bromfiets/praktijkexamen-bromfiets.htm

Wanneer theorie- en praktijkexamen auto? Aanvragen ontheffingen; Onderhoud en storingen; Meld suggestie, klacht of compliment. Suggestie of compliment; Een klacht indienen; Klachtenprotocol; Reservering examens en rijtesten. Machtigen: welk product kies je; Machtig je opleider met je DigiD; Geldig identiteitsbewijs reservering en rijtesten ...

HANDREIKING Voldoende zorg­ professionals voor ... - Berenschot

https://www.berenschot.nl/media/lujnfrr5/voldoende-zorgprofessionals-voor-crisisgerelateerde-zorglessen-uit-de-praktijk.pdf

Voldoende zorgprofessionals voor crisisgerelateerde zorg: lessen uit de praktijk Handreiking 8 Les 3. Een stevige positie voor zorgprofessionals is cruciaal en komt niet vanzelf Alle voorbeelden bevestigen hoe cruciaal de betrokkenheid van zorgprofessionals is voor succesvolle verandering. Dit begint bij de signalering van een probleem of vraag.

Wat je moet weten over praktijkgericht leren - Werk aan je droom

https://werkaanjedroom.nl/wat-je-moet-weten-over-praktijkgericht-leren/

Praktijkgericht leren is voor veel mensen de perfecte manier om te leren. We gaan je in deze blog uitleggen waarom dat zo is en wat je verder nog moet weten. Lees daarom snel verder. Het doel voor ogen. Het grootste voordeel van praktijkgericht leren is dat je echt een doel voor ogen hebt. Je wordt voorbereid op het werk dat je straks zult gaan ...

10 tips voor de beginnende leraar - Onderwijslessen

https://www.onderwijslessen.nl/algemeen/10-tips-voor-de-beginnende-leraar/

Lesgeven is een uitdagend vak, zeker gedurende de eerste jaren. Hoewel de lerarenopleiding een mooi begin is, blijkt toch vaak dat je ook na het behalen van je diploma nog veel moet leren. Lesgeven leer je pas echt in de praktijk. Om de beginnende docent op weg te helpen, deel ik in deze blog 10 tips voor de beginnende leraar.

Praktijkvoorbeelden hybride - Les op afstand

https://www.lesopafstand.nl/lesopafstand/uitgangspunten-hybride-onderwijs/praktijkvoorbeelden-hybride-onderwijs/

Keuze 3: Les op afstand volhouden en begeleiding op school waar nodig; Voorbeelden van hybride onderwijs; Keuze 1: Het lesrooster centraal en daarop variëren. De meeste scholen werken met een jaarrooster en ingeplande lessen door vakdocenten. Ze volgen momenteel zoveel mogelijk het rooster en doen daarop aanpassingen.

Scooterrijbewijs in 1 dag - Theorie & praktijk – Yellow Rijschool Breda

https://rijschoolyellow.nl/scooterrijles/

Tijdens de scooterrijlessen leer je hoe je de theorie toe kunt passen in de praktijk, ook leer je hoe de bromfiets werkt en hoe je hem moet besturen. Samen met een gediplomeerd instructeur ga je de openbare weg op. Jij rijdt hierbij zelf, de instructeur volgt je op zijn eigen scooter en bereidt je zo voor op het praktijkexamen dat later op de dag plaats zal vinden.

iDrive2GO | De #1 scooter theoriecursus van Nederland

https://www.idrive2go-theorie.nl/

iDrive2GO is gekozen tot DÈ nummer 1 in scooter theoriecursus. Wij leren je op een efficiënte en verantwoorde manier de scooter/ brommer theorie aan, zodat je over alle kennis beschikt om in 1 dag te slagen voor je CBR scooter/ brommer theorie-examen! Door deel te nemen aan de scooter theoriecursus in 1 dag van iDrive2GO scooter/brommer ...

Haal vlot je rijbewijs B dankzij de ideale rijopleiding - VAB

https://www.vab.be/nl/rijschool/rijbewijzen-en-opleidingen/auto/rijbewijs-b

Wil je binnenkort je rijbewijs B halen? Dan ben je bij VAB aan het juiste adres. We hebben immers de ideale rijopleiding ontwikkeld waarmee je zal uitblinken in de theorie én de praktijk: het VAB-schakelparcours. De basis: een doorgedreven combinatie van rijschool en vrije begeleiding.

Blended learning in de praktijk – Deel 2: Het structureren van lessen ...

https://www.vernieuwenderwijs.nl/blended-learning-deel-2/

Hiermee kan je de onderlinge verhoudingen van je leeractiviteiten gemakkelijk in kaart brengen en een logische volgorde van leren vaststellen. Ook in deze blog staat deze uitwerking centraal. Figuur 1. De blended learning wave. Het probleem: het structuren van lessen en leerinhoud. Structuur is belangrijk.

Lessen en praktijk Website sjabloon - nicepage.com

https://nicepage.com/nl/st/195906/lessen-en-praktijk-website-sjabloon

Lessen en praktijk. Professioneel Website sjabloon. Responsief, volledig aanpasbaar met eenvoudige Drag-n-Drop-editor. U kunt het gebruiken voor onderwerpen als lessen, praktijk, kind, baby, technologie. Categorieën: vormen, Onderwijs.

Lesgeven aan jonge kinderen is niet 'makkelijker' - ScienceGuide

https://www.scienceguide.nl/2020/02/we-moeten-niet-terug-naar-de-klos-en-de-pa/

Waar de motie in de eerste plaats zegt te beogen de instroom te willen vergroten, ziet Boland juist kansen om met deze motie in de hand de kwaliteit te verhogen. “Het is een hardnekkig misverstand dat het lesgeven aan het jonge kind ‘makkelijker’ zou zijn dan aan oudere kinderen. Dat is absoluut niet zo, het is een zeer zwaar beroep.

Praktijk en theorie bij onderzoekend leren - Leraar24

https://www.leraar24.nl/69391/praktijk-en-theorie-bij-onderzoekend-leren/

Zij laat leerlingen onderzoekend leren wat perspectief is. In de video hierboven licht Hanno van Keulen, expert op het gebied van onderzoekend en ontwerpend leren, de achtergrond toe. Hij onderscheidt de volgende stappen in onderzoekend leren: onderzoek opzetten; ontwerp maken. onderzoek uitvoeren; ontwerp realiseren.

Neemt motivatie toe door praktijkervaring op het vmbo? - Wij-leren.nl

https://wij-leren.nl/hybride-leren-vmbo-intrinsieke-motivatie-loopbaan.php

Een hybride leeromgeving helpt praktijk, theorie en loopbaanleren met elkaar te verbinden. Zeker als de leraar de leerlingen inspireert en hun (loopbaan)ontwikkeling begeleidt en ondersteunt. Leraren vinden het belangrijk dat leerlingen goed gemotiveerd en met inzet hun lessen volgen.

Theorie versus praktijk - Nursing

https://www.nursing.nl/blog/theorie-versus-praktijk-nurs006396w/

Het is een samengaan van beiden, de kunst is de transfer te maken van het geleerde op school (theorie) naar de prakijk. Ik vind als docent zijnde dat je het meeste leert in de praktijk, op school is het oefenen op elkaar of fantomen, maar in de praktijk is het echt de patient met zijn emoties en beperkingen. Blijf oefenen en reflecteren op je ...

Stage lopen: van theorie naar praktijk - Procurios

https://www.procurios.com/nl/kennisbank/artikel/2011/03/31/Stage-lopen-van-theorie-naar-praktijk

Linda (ex-stagiaire en nu vaste medewerkster) voegt hieraan toe dat ze het destijds vooral prettig vond om de theorie van haar studie daadwerkelijk in praktijk te kunnen brengen. Zij schreef tijdens haar stage een marketingplan voor een urenregistratieprogramma dat Procurios had ontwikkeld.

Lesgeven - Les op afstand

https://www.lesopafstand.nl/lesopafstand/lesgeven/

Lesgeven met video. voor PO en VO | bijgewerkt op 23 mei 2022. Wanneer een of meer leerlingen vanuit huis onderwijs volgen, zul je als leraar naar andere manieren moeten zoeken voor het geven van instructies. Je kunt dit zowel asynchroon met filmpjes doen, als synchroon met een ‘live’ les. Voor beide vind je hieronder praktische tips.

Do’s en dont’s van fraudeonderzoeken: lessen uit de praktijk ...

https://www.kerckebosch.nl/financiele-fraude/dos-donts-fraudeonderzoeken-lessen-praktijk-e2740

Private sector: (fraude)onderzoekers, (project)managers en professionals veiligheid, juridische zaken en compliance. Alsmede in-house counsels, waaronder bedrijfsjuristen. Publieke sector: onderzoekers, toezichthouders, inspecteurs en opsporingsambtenaren, belast met FEC/fraudeonderzoek, alsmede leden OM en ZM en. Adviseurs, specialisten op het gebied van fraude/FEC, waaronder accountants ...

Scooter rijbewijs praktijk | Dek Opleidingen

https://www.dek.nl/rijopleidingen/bromfiets-rijbewijs-am/scooter-rijbewijs-praktijk

Haal je scooter rijbewijs (AM) bij Dek Opleidingen! Als je bent geslaagd voor je theorie-examen voor de scooter én je bent 16 jaar oud, dan kun je bij Dek Opleidingen ook je praktijklessen volgen. Je kunt dit op een paar manieren doen. Zo kun je losse lessen volgen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor onze speciale dagopleiding.

Scooter rijbewijs - Haal in één dag Rijbewijs AM bij Brünen!

https://brunen.nl/rijbewijzen/scooter-rijbewijs/

Dat kan bij Brünen! Praktijk - Scooter in 1 dag Rijlessen en rijexamen v.a. €295,- Theorie - examens en cursussen Goed voorbereid naar je theorie-examen Eerste rijles op de scooter 90 minuten rijles Brommobiel opleiding Theorie en praktijk Actie: Gratis Scooteropleiding en een baan jij een baan, zij betalen!

6 don'ts voor lesgeven in het mbo | Blogs - ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/mbo/blogs/6-keer-niet-doen-bij-lesgeven-in-het-mbo

1. Vermijd passie voor je vak. ‘Heb je geen hart voor lesgeven, voor je studenten of voor de lesstof, dan voelt een klas dat meteen. Dan ráák je ze niet en kun je die stof dus minder goed overbrengen. Ik merk dat persoonlijk als ik iets moet vertellen over social media.

Versnellen voorfase gebiedsontwikkelingen: hoe dan? Lessen en ...

https://www.omgevingsweb.nl/publicaties/versnellen-voorfase-gebiedsontwikkelingen-hoe-dan-lessen-en-aanbevelingen-vanuit-de-praktijk/

Lessen en aanbevelingen vanuit de praktijk. De tijd tussen een eerste initiatief en de bouw van woningen is nu ... BZK, IPO, G40, NEPROM, VNG, VNO-NCW en WoningBouwersNL roepen alle spelers in gebiedsontwikkeling op om lessen en aanbevelingen ter harte te nemen en met elkaar in gesprek te gaan over hoe we die in de praktijk kunnen ...

Lang Leve de Liefde

https://langlevedeliefde.nl/assets/docs/userfiles/VO-OB-PRAKTIJK/_LLdL%20PRO%20docentenhandleiding%20revisie%202020%2019%20maart%202020.pdf

Deze digitale lessen zijn ontwikkeld voor vmbo, havo en vwo. Afhankelijk van het niveau van de leerlingen kunt u deze les-sen of onderdelen ervan inzetten in het praktijk-onderwijs of vmbo-bb. De inhoud van deze digitale lessen komt overeen met de inhoud van het leerlingenmagazine en de films van les 3 en4. Digibord

Lessen uit de praktijk 6: Een waardeverklaring afgeven | NRVT

https://www.nrvt.nl/over-nrvt/nieuws/lessen-uit-de-praktijk-6-een-waardeverklaring-afgeven

Tijdens het Doorlopend Toezicht van NRVT komen we leerzame situaties tegen. Die praktijklessen delen we graag met u. Hoe kunt u dit voorkomen? Lees hier de zesde publicatie.

Praktijkonderwijs - Ouders & Onderwijs

https://oudersenonderwijs.nl/kennisbank/passend-onderwijs/passend-vervolgonderwijs/praktijkonderwijs/

Voor het praktijkonderwijs gelden toelatingseisen en is een toelaatbaarheidsverklaring van het samenwerkingsverband nodig. Praktijkonderwijs. In het praktijkonderwijs leren kinderen vooral uit de praktijk. Er is bovendien veel aandacht voor uw kind. De klassen zijn klein en uw kind heeft een eigen plan voor het onderwijs.

Wat is praktijkonderwijs? - OCO

https://www.onderwijsconsument.nl/praktijkonderwijs/

Praktijkonderwijs is een vorm van voortgezet onderwijs voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Zo krijgen leerlingen veel begeleiding in kleine klassen. Een praktijkschool bereidt leerlingen voor op praktisch en eenvoudig werk. Of om verder te leren op het mbo. Na gemiddeld vijf jaar krijgen leerlingen een diploma praktijkonderwijs.

Rijlespakketten: Bekijk de prijzen en haal voordelig je Rijbewijs!

https://www.wolfrijbewijsshop.nl/rijlespakketten

10 lessen; Inclusief aanvraag en kosten praktijk bij CBR; Meer info. Losse les. Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Deze kost 52,-* per les. * Deze prijs geldt bij aankoop via de WOLF route. Al meer dan 47.000 geslaagden. 98% van de leerlingen beveelt ons aan. We rijden in meer dan 70 plaatsen.

988 online lessen Zorg en Welzijn praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Zorg%20en%20Welzijn/pr

988 lessen Zorg en Welzijn praktijkonderwijs. Op zoek naar interactief lesmateriaal Zorg en Welzijn voor het praktijkonderwijs? Bekijk hier de online lesideeën Zorg en Welzijn van andere docenten. Mens en Omgeving Theorie les 2. 19 uur geleden - Les met 13 slides.

244 online lessen Verzorging praktijkonderwijs - LessonUp

https://www.lessonup.com/nl/lessons/nl/Verzorging/pr

praktijk caroussel verzorging Verzorging +1 Praktijkonderwijs Leerjaar 1. meesterproef unit 1 uiterlijke verzorging. ... PSO Zorg en Welzijn les 3: Wentelteefjes en "Vetlekker" September 2017 - Les met 13 slides. Verzorging Praktijkonderwijs Leerjaar 1. Verzorging: de puberteit. Juni 2021 - Les met 32 slides.

www.learningcentrum.nl het nieuwe e-learningplatform

http://www.learningcentrum.nl/

We zijn hard bezig met het maken van de cursussen en opleidingen Met lessen en uitleg hoe je een praktijk opbouwt, inclusief lessen over boekhouding en marketing. We hopen in 2022 te starten met deze opleidingen. Opleiding Spiritueel Therapeut & Healer; Opleiding Paranormaal Therapeut & Healer; Opleiding Spiritueel Coach & Counselor

Scooter Rijden? ᐈ Theorie + praktijk in 1 dag | Bromo.nl

https://bromo.nl/

Hoeveel kost de cursus scooterrijbewijs in 1 dag en hoe kan ik betalen? Onze theoriecursus voor de scooter kost € 135,- inclusief het CBR theorie examen.Onze praktijkcursus voor de scooter kost € 365,- inclusief het praktijk examen.Ons complete pakket voor scooter theorie en scooter praktijk kost € 465,- inclusief alle examens!Je kunt online betalen via iDeal of pinnen op locatie.

Samen sterk onderwijs: Stichting Praktijkleren

https://www.stichtingpraktijkleren.nl/

De professionele ontwikkeling van docenten staat bij ons ook centraal. Daarom bieden wij ook opleidingen, cursussen en trainingen aan voor onderwijsgevenden en leidinggevenden in het mbo-onderwijs. Samen zorgen we ervoor dat je het beste uit de methodes haalt én uit jezelf. Ons aanbod is persoonlijk, actueel en praktijkgericht.

Theoriecursus [in 1 dag] ≫ Ontdek de Dagcursus theorie

https://www.dagcursus.nl/

SCOOTER. Dagcursus & CBR-examen in 1 dag. Praktijk & CBR-examen in 1 dag. Snel CBR-examendatum. 100% examengericht. Unieke lesmethode. Herkaningstarief theorie. Gratis huiswerkpakket theorie. Klassikaal les.

Verbeteren van lessen - 3 tips voor gezamenlijk lesontwerp

https://stichting-leerkracht.nl/kennisbank/verbeteren-van-lessen/

Stap 2: werkt het in de praktijk? Bezoek de les bij je collega. Je hebt samen met je collega nagedacht over de opbouw van de les en het effect wat je daarmee op het leren van de leerlingen wilt hebben. Nu kan jouw collega je van dienst zijn door mee te kijken hoe dat uitpakt in de praktijk van de les. Zo’n lesbezoek duurt meestal ongeveer 10 ...

Lessen uit de praktijk. Hoe doe je mee? - Rabobank

https://www.rabobank.nl/kennis/d011185439-3-lessen-uit-de-praktijk-hoe-doe-je-mee

3. Lessen uit de praktijk. Hoe doe je mee? 19 oktober 2021 09:00. In het tweede hoofdstuk van dit bouw- en vastgoedbericht heb je onze verhalen uit de praktijk kunnen lezen. Verhalen over uiteenlopende initiatieven die allemaal een bijdrage leveren aan brede welvaart en een betere toekomst voor Nederland.

Scooter praktijk halen in één dag ᐈ Rijlessen + examen! - Bromo

https://bromo.nl/scooter-praktijk-in-1-dag/

Zo haal je de scooter praktijk direct na het theoretische gedeelte, als laatste stap naar het halen van je scooter rijbewijs in 1 dag. Na de scooter praktijklessen in de ochtend kun je meteen dezelfde middag examen doen bij het CBR. De instructeur rijdt met je mee, waardoor je er ruim op tijd bent en je nog een paar laatste tips krijgt.

Lessen in orde - Handboek voor de onderwijspraktijk

https://wij-leren.nl/lessen-in-orde.php

In het boek Lessen in orde op de basisschool geven Peter Teitler en Ans van Brussel in een mooie mix van theorie en praktijk handvatten voor orde in de klas. Van dit boek hier een samenvattende recensie waarin ik maar kan aanstippen van wat er in dit veelomvattende boek aan theorie langskomt. Daarnaast een kleine selectie van de vele concrete tips.

Klinische lessen voor H&W | Huisarts & Wetenschap

https://www.henw.org/artikelen/klinische-lessen-voor-hw

556. Op het NHG-congres kennen we opnieuw de prijs voor de beste klinische les uit. We proberen in elke H&W voldoende artikelen te plaatsen met een klinische invalshoek en een klinische les is een van de vormen waarin dat kan. In twee jaar tijd hadden we vijftien klinische lessen. Dat vinden we er tien te weinig.

Onderbouw praktijkonderwijs | Lang leve de liefde

https://langlevedeliefde.nl/docenten/voortgezet-onderwijs/onderbouw/onderbouw-praktijkonderwijs

De lessen 1 en 3 bevatten een extra werkblad. Kijk hiervoor bij 'werkbladen' hierboven. Het is handig om deze voorafgaand aan de les uit te printen. In principe neemt elke les één lesuur in beslag. In de praktijk blijkt dit afhankelijk van de groep waar u mee werkt.

Onderwijs in burgerschap: wat scholen kunnen doen - NRO

https://www.nro.nl/sites/nro/files/migrate/Onderwijs_in_burgerschap_publieksversie.pdf

Lessen uit wetenschap en praktijk. Amsterdam: Kohnstamm Instituut. (Rapport 967, project 10707) ISBN 978-94-6321-028-7 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, zonder

Lesson Study: interessant maar ook complex? - Stichting leerKRACHT

https://stichting-leerkracht.nl/kennisbank/lesson-study/

Lesson Study is een krachtige werkwijze voor het versterken van lessen die effectief is in het po, vo, mbo, hbo en wo. Een team leraren werkt in een professionele leergemeenschap samen aan het cyclisch ontwerpen en uitvoeren van een onderzoeksles, waarbij het leren van de eigen leerlingen centraal staat. Lesson Study is de snelst groeiende vorm ...

Leren in de praktijk, hoe regel je dat in de praktijk? | V&VN

https://www.venvn.nl/academie/leren-in-de-praktijk/

Publicatie 'Leren op de werkplek in vier fases'. In de publicatie ‘Leren op de werkplek in 4 fases’ kun je inspirerende voorbeelden lezen over hoe zorgorganisaties dit implementeren in de praktijk. Lees bijvoorbeeld over hoe zorgorganisatie Aafje en Woonzorg Flevoland het aanpakken op de site van Waardigheid en Trots.

Eerst theorie leren of eerst praktijk - Theorie-examen oefenen en leren

https://www.theorieexamenoefenen.nl/over-ons/blog/eerst-theorie-leren-of-praktijk

Eerst praktijk, dan theorie examen. Sommige mensen kiezen ervoor eerst rijlessen te leren en dan pas het theorie examen af te leggen. Het voordeel is dat je de verkeerssituaties meteen in de praktijk ziet en daardoor de theorie sneller onder de knie zal krijgen. Het nadeel hiervan, is dat de instructeur meer tijd nodig heeft om de stof uit te ...

Groot Pleziervaartbewijs + CWO Groot Motorschip in ScheepsWijs Jaartraining

https://www.scheepswijs.nl/rotterdam/

De Groot Pleziervaartbewijs-training van 2022 kost 2495,- euro. Voor deelnemers uit de Erfgoedhavens van Rotterdam en bij inschrijving en betaling vóór 1 november 2021 is de prijs 1995,-. Extra deelnemers op hetzelfde schip kunnen meedoen voor 1275,- per persoon.

Lesmateriaal voor op school - NEMO Science Museum

https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/onderwijs/voortgezet-onderwijs/lesmateriaal/

NEMO ontwikkelt doorlopend nieuwe projecten en lesmateriaal voor in de klas. Zo is er voor het voortgezet onderwijs een bijzonder ruimtevaart- en sterrenkundeproject en biedt NEMO Kennislink waardevol bronmateriaal voor de bovenbouw. Daarnaast is er lesmateriaal beschikbaar dat werd ontwikkeld door onderwijsbureau De Praktijk, dat in 2016 ...

Brommerrijbewijs in 1 dag | Theorie + Examen ≫ Dagcursus

https://www.dagcursus.nl/brommerrijbewijs/

Wij hebben de ideale manier om je brommer rijbewijs in 1 dag te halen! Wij hebben meerdere vestigingen, bijvoorbeeld in Amsterdam, waar jij je rijopleiding in 1 dag kan halen. We bieden een hele dag theoriecursus waar je aan kan mee doen. Op deze dag ga jij samen met andere cursisten een hele ochtend leren voor je theorie met onze docenten.