Lezingen online kopen

Lezingen | IVN

https://www.ivn.nl/natuuracademie/lezingen

In een paar uur heel wat wijzer. Bijvoorbeeld over bijen, bomen, invasieve exoten, vogels, biodiversiteit of aardlagen en de opbouw van ons landschap. Door heel Nederland organiseert IVN lezingen over de natuur. Daar vertellen lokale experts vol enthousiasme over hun onderwerp. Meestal voor slechts een paar euro. Er zijn lezingen door heel Nederland, zoek naar een lezing bij jou in de buurt.

Lezingen | LWSK

https://lwsk.nl/?page_id=12

Lezingen. Voor locatie en aanvangstijd zie Agenda. De komende lezingen van dit seizoen staan bovenaan. Eerdere lezingen staan eronder. Een lijst met eerdere lezingen met samenvatting en bijbehorende documenten staan in het Archief. Het programma voor de periode september 2021 – juni 2022 is per mail al aan de leden toegezonden.

Lezingen - Holisan Themalezingen en Workshops

https://lezingen.holisan.nl/lezingen/

Hieronder vindt u het overzicht van aanstaande themalezingen en workshops. 25 juni 2022 / 10:00-17:00.

Lezingen - KNNV

https://knnv.nl/doe-mee/lezingen/

Lezingen. In heel het land worden regelmatig lezingen gehouden over velerlei onderwerpen. Momenteel vanwege de coronabeperkingen online. In het overzicht vindt u informatie over het programma en de aanmelding. Hier een overzicht van de lezingen die worden georganiseerd.

Gratis lezingen over testament, levenstestament en erfbelasting!

https://www.erfrechtplan.nl/onze-lezingen/

Erfrechtplan geeft gratis lezingen.Dit doen we op locaties bij u in de buurt (in een zaal met een spreker) en online (deze kunt u vanaf uw laptop, desktop, tablet of smartphone volgen).. Tijdens een lezing vertellen wij u hoe het wettelijk erfrecht werkt, wat een (levens)testament vervolgens voor u doet, en hoe u erfbelasting kunt besparen.

Aanbod - Geef me de 5

https://www.geefmede5.nl/lezingen/aanbod

De lezingen van Geef me de 5 geven inzicht in de oorzaak van gedrag en handvatten voor de bewezen aanpak. Hierdoor begrijp je wat autisme is en kun je de tips zelf toepassen. Talloze praktijkvoorbeelden en videofragmenten onderstrepen de heldere uitleg. Kijk hieronder welke lezingen er nu online of in een theater bij jou in de buurt draaien.

Lezingen | Ewout Kattouw

https://ewout-kattouw.nl/-lezingen

Ewout Kattouw is een HBO gediplomeerd ervaringsdeskundige die zich heeft gespecialiseerd in het thema psychiatrische medicatie (psychofarmaca). In zijn lezingen gaat Ewout Kattouw in op de effecten van het gebruik van psychiatrische medicatie (psychofarmaca) op korte en lange termijn en welke effecten psychofarmaca kunnen hebben op de diagnostiek.

Lezingen | Frits de Lange

https://www.fritsdelange.nl/lezingen/

Lezingen. Een muzikale lezing naar aanleiding van mijn boek Eindelijk volwassen. De wijsheid van de tweede levenshelft (Ten Have 2021)? Dat kan. In mijn lezing leg ik uit waarom je op je oude dag niet het gevoel hoeft te krijgen dat het met je gedaan is. Maar ook: dat de tweede levenshelft niet gegarandeerd een succesverhaal is.

Lezingen op de Fiets en Wandelbeurs, reis op een dag de wereld rond

https://www.fietsenwandelbeurs.nl/lezingen/

Lezingen op de beurs. Het programma van lezingen van de Fiets en Wandelbeurs is uniek! In maar liefst zeven zalen vind je op beide beursdagen gedurende de hele dag een keur aan onderwerpen. Vrijwilligers én organisaties behandelen wandel- en fietsroutes, praktische onderwerpen op allerlei gebied, zoals gps, rugzak inpakken, het voorbereiden ...

Lezingen • KunstenHuis

https://kunstenhuis.nl/agenda/lezingen/

Lezingen. Altijd al meer willen weten over een bepaald onderwerp of een schrijver? Kom naar een lezing en verbreed je horizon. KunstenHuis Idea organiseert met regelmaat ontmoetingen met schrijvers en lezingen over diverse interessante onderwerpen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons programma via onze nieuwsbrief.

Ingrid Gaasterland — Lezingen

https://ingridgaasterland.nl/lezingen

Lezingen. In mijn lezingen behandel ik de meest uiteenlopende onderwerpen; van de kunst uit de Oudheid rondom Italië tot de moderne kunst in de 19e en 20ste eeuw. Bovendien speel ik in op actuele tentoonstellingen, culturele evenementen en de tijd van het jaar, zoals Advent, Kerstmis en Pasen. Kunstenaars worden geplaatst in de historische ...

Lezingen - Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam

https://doccentrum.stelling-amsterdam.nl/activiteiten/lezingen/index.php

StellingUitje. Wij verzorgen multimediale lezingen over de Stelling voor verschillende doelgroepen. In een multimediale presentatie maakt René Ros de vrijwel onzichtbare Stelling van Amsterdam zichtbaar. Hij voert sinds 1998 als vrijetijds-historicus archief- en veldonderzoek uit naar het militair erfgoed in de regio Amsterdam.

Lezingen - Point O

https://point-o.nl/informatie-voor-verwijzers/lezingen/

Lezingen. Klinische les. Op maandagavond 20 juni en dinsdagmiddag 21 juni organiseert Point O een klinische les, met als thema verslaving als ziekte. Ook wordt er gekeken welk gedrag hierbij een rol speelt en hoe hier op in kan worden gespeeld zodat er ruimte ontstaat voor gedragsverandering dat leidt tot herstel.

Inloggen - Online lezingen coördinator

https://lezingen.hubbers.info/index.php

Inloggen - Online lezingen coördinator. Vul hieronder uw gebruikersnaam of email adres in, en klik op "verzenden". Uw wachtwoord wordt vervolgens vervangen door een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord wordt per e-mail verzonden naar het e-mail adres dat bij uw gebruikersnaam geregistreerd is. Nadat u met uw tijdelijke wachtwoord ingelogd bent ...

Lezingen - Activiteiten - KNNV | Afdeling Eindhoven

https://eindhoven.knnv.nl/agenda/lezing-wolf-in-brabant/

Lezingen. Kies voor informatie. Datum & tijd. do 9 juni 2022 van 20:00 tot 22:00. Contact. lezingen@eindhoven.knnv.nl. Deel dit bericht. Ook interessant. jun 12. Excursie Plateaux Afdeling Eindhoven. jun 18. Excursie beekdal Leenderstrijp Afdeling Eindhoven. jun 18. Excursie Vogelwerkgroep Afdeling Eindhoven

Lezingen - Vereniging Numaga

https://www.numaga.nl/lezingen/

Lezingen 2010 Annelies Koster – Het g rafveld van Noviomagus en de rijke graven van de stedelijke elite – 16 november Tussen 1981 en 1983 groef de afdeling Provinciaal-Romeinse archeologie van de Nijmeegse universiteit in Nijmegen-West (Waterkwartier) resten op van monumentale grafcomplexen met ommuringen en grafmonumenten.

Programma lezingen - Erfrechtplanning

https://www.erfrechtplanning.nl/programma-lezingen/

Tijdens een van onze lezingen die wij organiseren door het hele land, geven wij antwoord op al uw vragen over het levenstestament, testament en erfrecht in het algemeen. Er is altijd een lezing bij u in de buurt. Bijwonen van de lezing is gratis en verplicht u tot niks. Schrijf u in door hieronder te kiezen voor een lezing bij u in de buurt.

Lezingen - Mark Slats

https://markslats.nl/lezingen/

Lezingen. Avonturier. Mark Slats is een avonturier in hart en nieren. Een echte rasoptimist. Hij heeft door zijn vele belevenissen geleerd om optimaal te functioneren, ook buiten zijn comfortzone. En laat ‘buiten de comfortzone’ nu precies de plek zijn waar volgens Mark ook de meeste winst te behalen is, als mens en als professional.

Verdiepende lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek ...

https://www.ru.nl/radboudreflects/agenda/lezingen/

Verdiepende lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek, wetenschap en samenleving. Radboud Reflects. Public lectures on philosophy, religion, ethics, science and society. See English titles for lectures in English. Sluit aan bij onze programma's en denk verder.

Alle lezingen op een rij - Radboud Docenten Academie

https://www.ru.nl/docentenacademie/vm/themadag-on-gelijk-21-oktober-2022/alle-lezingen-rij/

Zij-instroom. Stage. Professionalisering. Radboud Docenten Academie › Themadag (on)gelijk 21 oktober 2022 › Alle lezingen op een rij.

Lezingen - Roos Vonk

https://www.roosvonk.nl/lezingen/

LEZINGEN. Ik geef lezingen en seminars (ook video-lezingen) over onder meer: Zelfkennis, zelfwaardering en zelfontwikkeling (een college voor studenten hierover is hieronder te beluisteren) Zelfmanagement ("Je bent wat je doet") Effectieve beïnvloeding: van anderen en van jezelf. Feedback geven, feedback ontvangen.

Lezingen » Brabants Heem

https://www.brabantsheem.nl/category/educatie/lezingen/

Brabants Heem. De stichting Brabants Heem overkoepelt momenteel 123 Brabantse heemkundekringen met meer dan 33.000 leden. Het bestuur van Brabants Heem en alle aangesloten kringen in Brabant zijn voor 100% vrijwilligersorganisaties.

Lezing - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lezing

Lezing kan verwijzen naar: het lezen. een voordracht over een onderwerp, zie redevoering, spreekbeurt, presentatie. in het parlement: artikelsgewijze bespreking van een wetsvoorstel, zie lezing (politiek) een lezing van een stuk uit de Bijbel of een ander heilig boek als onderdeel van een kerkdienst, zie lezing (religie) Bekijk alle artikelen ...

Lezingen - Heemkunde Boxtel

https://heemkundeboxtel.nl/agenda/lezingen/

Lezingen. De lezingen worden gehouden in de zaal van Grand Café Rembrandt, Rechterstraat 56 5281 BX Boxtel. 2022. 07 april: Algemene Ledenvergadering en uitreiking Heemkundepluim. vooruitblik: 21 april: Lezing Emancipatie van Brabant door Cees Slegers. 22 september: Lezing Winterfeesten van Sint Maarten tot Pasen door Ineke Strouken.

Video lezingen - Groeien in Geloof

https://www.groeieningeloof.nl/video-lezingen

Samen kunt u met ons dit werk voortzetten. "Jezus zeide tot hem: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij." (Johannes 14: 6) Voelt u zich, net als wij, verantwoordelijk om deze blijde boodschap uit te dragen, steun ons dan met uw financiële bijdrage!

Lezingen | Padwerk Nederland

https://www.padwerk.nl/lezingen/

De lezingen. De lezingen zijn het hart van het Padwerk. Ze vormen een basis voor inspiratie en leiding voor het werken aan jezelf. Soms bieden de lezingen je praktische aanwijzingen, dan weer concepten en gedachten om op jezelf in te laten werken en te onderzoeken. beeld van jezelf' ( lezing 83) en lezing 157 over 'emotionele afhankelijkheid ...

Lezing 21 augustus: Godard van Reede - www.middachten.nl

https://www.middachten.nl/2022/06/24/lezingen-in-augustus-4/

Op de zondagen in de maand augustus organiseert Middachten een serie interessante lezingen over de geschiedenis en de bewoners van het kasteel in de 17de eeuw. Aansluitend aan de lezingen is er de mogelijkheid om het kasteel te bezoeken. Alle lezingen vinden plaats in de oude squashhal op Landgoed Middachten.

Lezingen H. Mis – Dionysiusparochie

https://dionysiusparochie.nl/liturgie/lezingen/

Op deze pagina vind je welke lezingen er de komende tijd tijdens de heilige Mis worden gebruikt. Heb je een foutje ontdekt? Laat het even weten aan pastoorfrank@dionysiusparochie.nl, héél graag! 18-06-2022: Zaterdag in week 11 door het jaar. Schriftlezingen tijdens de Mis. Overweging ter voorbereiding. 19-06-2022, SACRAMENTSDAG – HEILIG ...

HEP Lezingen

https://www.heplezingen.nl/

U kunt zich inschrijven voor een lezingen over: Wij zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen en organiseren door heel Nederland lezingen. HEP is nummer 1 van Nederland in het duidelijk uitleggen van testamenten, levenstestamenten, pensioenen en hypotheken. Onze lezingen zijn goed bezocht en volledig gratis. De koffie en thee staat voor u klaar.

Lezingen

https://www.denederlandseggz.nl/festival-van-de-leefstijl/lezingen

Tijdens deze lezing gaan we in op wetenschappelijke en klinische aspecten van de invloed van voeding, beweging, chronische stress, slaap (Leary et al 2020) en zingeving (Hoenders & Braam, 2020) op de mentale gezondheid van patiënten en zorgverleners in de GGZ. Tevens laat Rogier zien hoe deze inzichten in praktijk worden gebracht binnen Lentis.

Lezingen - De Groene Vrouw

https://www.groenevrouw.nl/spreker/

In je darmen leven miljarden bacteriën. Die hebben niet alleen invloed op jou – jij ook op hen! Je darmflora is belangrijk voor je hele gezondheid. En als jij goed voor je bacteriën zorgt, zorgen zij goed voor jou. In deze ‘luchtige’ lezing over de darmen en de darmflora leer je hoe je de bacteriën in je lichaam tevreden houdt.

Lezingen | Leuke, betaalbare workshops, activiteiten en lezingen voor ...

http://www.workshopsvoorsenioren.nl/lezingen/

Lezingen . Geeft u ook een interessante lezing? Workshops voor Senioren is altijd op zoek naar lezingen. Het onderwerp moet geschikt zijn voor ouderen en dient in begrijpelijke taal besproken te worden. Tevens is het gewenst dat de lezing of presentatie vergezeld gaat van foto’s in een power point presentatie of van tastbare onderwerpen.

Lezingen | Kunstmuseum Den Haag

https://www.kunstmuseum.nl/nl/bezoek/activiteiten/lezingen

Lezingen. Gegrepen door een kunstenaar of tentoonstelling? Kunstmuseum Den Haag geeft verdieping! In een wervelende lezing van ongeveer zestig minuten bieden we vergaande context over onze verschillende tentoonstellingen. Tot en met 27 augustus kunt u nog genieten van de verdiepende verhalen uit de weelderige wereld van Alphonse Mucha.

Lezingen, debatten - Actueel - Universiteit Utrecht

https://www.uu.nl/organisatie/actueel/agenda/lezingen-debatten

UCEMS Annual Lecture: The Dangerous Allure of Printing to Early Modern Global Protestant Mission. dinsdag 28 juni 2022 van 20:00 tot 21:30. Prof. dr. Alec Ryrie (Durham University) houdt op 28 juni 2022 de jaarlijkse UCEMS-lezing in het Academiegebouw in Utrecht (ter plaatse of hybride).

Lezingen door VGS - VGS

https://www.vgs.nl/lezingen/

Lezingen door VGS. Heel wat vraagstukken komen op scholen en ouders af. Er is een scala aan onderwerpen dat onze gezindte raakt en bezighoudt. Het is goed dat de scholen samen met de ouders aandacht geven aan deze thema’s. Dit kan tijdens ouderavonden, oudermorgens, ledenvergaderingen, thema-ontmoetingen, studiedagen van het personeel enz.

Lezingen van 29 mei 2022 | Martha & Maria Parochie

https://marthamaria.nl/lezing/lezingen-van-29-mei-2022/

Lezingen van 29 mei 2022. ZEVENDE ZONDAG VAN PASEN (Jaar C) Eerste lezing: Uit de Handelingen der Apostelen, 7, 55-60. In die dagen staarde Stefanus, vervuld van de heilige Geest, naar de hemel en zag Gods heerlijkheid en Jezus staande aan Gods rechterhand; en hij riep uit: Ik zie de hemel open en de Mensenzoon staande aan Gods rechterhand.

Kies uw lezing – HEP Lezingen

https://www.heplezingen.nl/kies-uw-lezing/

HEP Lezingen geeft lezingen bij u in de regio op locatie maar als u liever nog niet de deur uit gaat en thuis blijft kunt u ook een lezing online volgen. De lezingen op locatie kunt u bezoeken en krijgt u in een prettige sfeer ook koffie of thee aangeboden. De online lezingen kunt u vanaf uw laptop, desktop, tablet of smartphone volgen.

Lezingenlijst | Padwerk Nederland

https://www.padwerk.nl/lezingen/overzicht/

Overzicht Lezingen. Hieronder volgt een lijst van alle in het Nederlands vertaalde lezingen van Eva Pierrakos, ontvangen tussen 1957 en 1979. De lezingen zijn, behalve als losse lezingen, ook verkrijgbaar in lezingenbundels. Ongeveer 50 van deze lezingen zijn tevens geheel of gedeeltelijk opgenomen in de drie Padwerkboeken die bij Ankh Hermes ...

Bijna lezingen - HAN

https://www.han.nl/evenementen/bijna-lezingen/

Bijna lezingen 2021-2022. De BijNa lezingen vinden plaats in de avond van 19.00-21.30 uur op locatie Kapittelweg 33 in Nijmegen, lokaal B3.01 en B3.02. 19.00 - 19.30 uur: ontvangst en gelegenheid om te netwerken. 19.30 - 21.30 uur: lezing.

Lezingen | Sovon

https://www.sovon.nl/sovonacademie/lezingen

Lezingen. Medewerkers van Sovon geven regelmatig lezingen over de resultaten van telprojecten en vogelonderzoek. Thema's zijn onder andere: boerenlandvogels, vogels en klimaatverandering en exoten. We delen onze kennis graag met een breed publiek. In overleg kan gekeken worden wat de mogelijkheden zijn om een lezing te verzorgen.

Lezingen, tentoonstellingen en pianospel in klooster van Herkenrode ...

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/06/22/lezingen-tentoonstellingen-en-pianospel-deze-zomer-in-klooster/

Lezingen, tentoonstellingen en pianospel in klooster van Herkenrode. Deze zomer zal het klooster van de abdijsite van Herkenrode in Hasselt opengesteld worden voor lezingen, concerten en tentoonstellingen. Daarnaast wordt er nog volop gewerkt aan een gezamenlijke toekomstvisie voor de abdijsite.

Lezingen - ThreeFront

https://threefront.nl/programmas/lezingen/

Lezingen. Op zoek naar een inspirerende lezing die jouw team en organisatie motiveert en inspireert om anders te denken en te doen aan de hand van de Green On principes van de Special Forces? We besteden zóveel tijd van ons leven aan werken. Deze tijd moeten we daarom ook zo leuk als mogelijk inkleden.

Products – Hét platform voor lezingen waarbij de opbrengst naar goede ...

https://delezing.nl/lezingen/

Home Agenda Lezingen. 22 Jun 2022, 19:30 - 22:15 ZAAL open: 19:00. Ronald Bernard – Jij & Ik zijn de verandering – 22 juni. Agenda Lezingen. 22 Jun 2022 Ronald Bernard – Jij & Ik zijn de verandering – 22 juni. Ronald Bernard heeft als ondernemer een stevige achtergrond in de financiële wereld en diende de oude machten.

Lezingen - Institute for Positive Health

https://www.iph.nl/lezingen/

Lezingen. De inhoud van de lezing is een kennismaking met Positieve Gezondheid, het ontstaan van het gedachtegoed, details over het onderzoek en wat je ermee kunt en hoe het de gezondheidszorg in Nederland kan veranderen. Vanwege de huidige situatie en de toenemende vraag, zijn vanaf 1 januari 2021, onze tarieven: € 650,- voor een online ...

Lezingen zondagen C jaar | Kerknet

https://www.kerknet.be/zusters-bernardinnen/inspiratie/lezingen-en-zondagen-c-jaar

De lezingen van de eerstvolgende zondag vind je hier.. Hieronder vind je de lezingen van het C jaar. Paastijd . Pasen van de Heer C: lezingen 2e zondag Paastijd C: lezingen 3e zondag Paastijd C: lezingen 4e zondag Paastijd C: lezingen 5e zondag Paastijd C: lezingen 6e zondag Paastijd C: lezingen Hemelvaart C: lezingen 7e zondag Paastijd C: lezingen ...

Heritages of Hunger Openbare Lezingen - NIOD

https://www.niod.nl/nl/activiteiten/heritages-hunger-openbare-lezingen

Op 28 juni 2022 organiseert het Heritages of Hunger project een aantal openbare lezingen in het Valkhof Museum in Nijmegen. Het project is een samenwerking tussen NIOD, de Radboud Universiteit en Wageningen University & Research. De lezingen gaan over de geschiedenis van Europese hongersnoden, hun nasleep en hun betekenis in het heden.

Lezingen van de dag - Zusters Clarissen

http://zustersclarissen3800.be/lezingen-de-dag/

24-04-2022, TWEEDE ZONDAG VAN PASEN – BELOKEN PASEN – ZONDAG VAN DE GODDELIJKE BARMHARTIGHEID. Schriftlezingen tijdens de Mis. Overweging ter voorbereiding. 25-04-2022: H. Marcus, evangelist. Maandag. Schriftlezingen tijdens de Mis. Overweging ter voorbereiding. 26-04-2022: Dinsdag na de 2e zondag van Pasen.

Lezingen - NVVE

https://www.nvve.nl/lezingen

In de digitale lezing vertellen wij u er meer over. Voor niet-leden die de digitale lezing volgen, hebben wij direct na afloop een mooi aanbod. Wij hopen u op deze digitale manier te ontmoeten! Voor vragen over onze lezingen en bijeenkomsten kunt u ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken op 020- 6200690. << Terug.

Vrijblijvende en kosteloze lezingen - Erfrechtplanning

https://www.erfrechtplanning.nl/lezingen/

Tijdens een van onze lezingen die wij organiseren door het hele land, geven wij antwoord op al uw vragen over het levenstestament, testament en erfrecht in het algemeen. Er is altijd een lezing bij u in de buurt. Bijwonen van de lezing is gratis en verplicht u tot niks. Schrijf u in door hieronder te kiezen voor een lezing bij u in de buurt. In ...

Welkom bij Kunst-lezingen.nl

http://kunst-lezingen.nl/

Kunst-lezingen. Met de scriptie Rogier van der Weyden en het materieel-technisch onderzoek heb ik - Jeanne van der Stappen - in 1999 de studie Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit afgesloten. Sindsdien geef ik lezingen over de schilder- en miniatuurkunst van de late middeleeuwen en de vroege Renaissance, de periode die door Huizinga ...