Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Opslagmedia

Wanneer je veel met muziek, computers, opslag, video en meer bezig bent, dan wil jij natuurlijk dat alles op een goede en veilige manier wordt opgeslagen. Je hebt natuurlijk jouw standaard computer, maar wat als deze ineens crasht en jij daardoor al jouw gegevens kwijt bent, dan ben je echt goed sacherijnig. Je doet er daarom goed aan om altijd een goede back-up te maken van jouw gegevens. Dit kun je doen door goede opslagmedia daarvoor aan te schaffen.  

Opslagmedia kan bijvoorbeeld digitaal zijn door middel van iCloud, maar ook heb je hardcopy versies zoals een externe harde schijf, CD’s, USB-sticks en vele andere opties. Hierop kun je gemakkelijk jouw gegevens opslaan waardoor er nagenoeg niets verloren kan gaan. Kies voor een SD-kaart voor foto’s, ga voor een externe harde schijf en meer voor de optimale beveiliging van je eigen documenten.  

Opslagmedia voor jouw gegevens shop je natuurlijk online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan opslagmedia bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en shop direct online de fijnste opslagmogelijkheden voor digitale bestanden en muziek zodat shoppen nog veel leuker wordt doordat je op de hoogte blijft van fijne aanbiedingen en acties.

Opslagmedia

Lexar SD geheugenkaart SD300X16GB
€ 11.99
Lexar SD geheugenkaart SD300X32GB
€ 16.99
Lexar SD geheugenkaart SD300X64GB
€ 27.99
Lexar SD geheugenkaart SD300X128GB
€ 52.99
Sandisk SD geheugenkaart SDSQUNC-016G-GN6MA
€ 12.95
Sandisk SD geheugenkaart SDSQUNC-032G-GN6MA
€ 19.99
BCC
1.75% korting

Op zoek naar huiselektronica, witgoed, een nieuwe televisie, computer, tablets of iets anders, bij...

Bezoek BCC met korting