Training via het Web online kopen

50.00% korting
undefined korting

Webteksten Schrijven Cursus | Thuisstudie van Laudius

https://www.laudius.nl/cursus/schrijven-voor-het-web
Gevonden in: Laudius kortingscode

Leer in slechts 2 maanden hoe je pakkende teksten schrijft voor online uitingen! Het schrijven van webteksten vraagt om andere technieken dan het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld advertenties of brochures. Webteksten zijn vaak korter en vereisen een heldere en duidelijke opbouw. Online teksten moeten binnen enkele seconden weten te boeien.

€ 1,00 korting
undefined korting

Cursus Eigen webshop starten - Eigen webshop beginnen |NHA

https://www.nha.nl/beroepsopleidingen/computer/eigen-webshop-starten
Gevonden in: NHA kortingscode

De kosten van investering en marketing zijn laag en je kunt er succesvol mee worden. Zie je het al voor je: vanuit je eigen huis de omzet zien stijgen? Online onderneming. In de cursus Eigen Webshop Starten komt alles aan bod wat je moet weten voor een succesvolle webshop. Van voorbereiding en bouw van een website tot beheer en promotie.

€ 4,50 korting
undefined korting

Microsoft 365 Training

https://support.microsoft.com/nl-nl/training

Office voor het web training. Lees hoe u productief kunt blijven in Office vanuit elke browser met deze splinternieuwe cursussen. Ontdek het zelf. Referentiemateriaal. Ga gauw aan de slag met deze snelle verwijzingen en sneltoetsen. Download nu. Infographics.

Online training ‘Zelfstandig ondernemen met een WW-uitkering'

https://www.werk.nl/werkzoekenden/solliciteren/eigen-bedrijf/online-training/index.aspx

Als u de online training voor de eerste keer volgt, moet u een account aanmaken. Daarna kunt u de training volgen waar en wanneer u wilt. U kunt tussendoor altijd stoppen en later weer verder gaan. De training volgt u op een andere website van UWV en duurt maximaal 90 minuten. Training Zelfstandig ondernemen met een WW-uitkering.

Home - Leer Trainen vanuit je Vak

https://leertrainenvanuitjevak.nl/

Leer Trainen vanuit je Vak van Janny van der Laan helpt professionals om een eigen IJzersterke training te maken en te geven. ... Naast de inhoudelijke kant van de training hebben we ook het intakegesprek en de follow up verder verfijnd. Inmiddels trainen we weer met veel plezier met afwisselende werkvormen, ...

Je kunt gratis 600 online cursussen volgen van 200 universiteiten in de ...

https://www.businessinsider.nl/je-kunt-gratis-600-online-cursussen-van-200-universiteiten-volgen-hier-is-de-complete-lijst/

Bij de meeste cursussen kun je zelf het tempo bepalen. Op deze website vind je een overzicht van hoe je je gratis kunt inschrijven voor de cursussen via Coursera. Hieronder het hele overzicht.

Webdevelopment trainingen en cursussen voor IT professionals

https://icttrainingen.nl/onderwerpen/programmeren/webdevelopment

Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van Webdevelopment. De trainingen maken gebruik van uitgebreide video's met instructies, praktijkopdrachten en kennistesten. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste trainingen voor u geselecteerd. Denk hierbij aan HTML5, CSS3, AJAX, jQuery etc. Met ons innovatieve online leerconcept ...

Cursus Schrijven voor het web, leren schrijven voor internet | LOI

https://www.loi.nl/n-1097-schrijven-voor-het-web

In het kort. De cursus Schrijven voor het web leert je binnen drie maanden schrijven voor internet. Na afloop weet je de juiste zoekwoorden te gebruiken, zodat je site beter scoort in Google. Lesgeld thuisstudie. 3 x € 84,00 ( € 105,00 ) 20% korting. Studieduur. 3 maanden.

Effectief en begrijpelijk schrijven voor het web (B1-niveau)

https://www.theinternetacademy.nl/trainingen/effectief-schrijven-voor-het-web

De cursus 'Effectief schrijven voor het web' is een leuke cursus waar je veel van opsteekt. Tijdens de cursus ben je lekker praktisch bezig omdat je direct met de oefeningen aan de slag gaat. Van je mede-cursitsten leer je veel omdat de oefeningen van iedere cursist klassikaal worden besproken via de google.docs omgeving.

Humanitas Trainingen voor iedereen

https://www.humanitas.nl/academie/trainingen-voor-iedereen/

Deze training laat zien hoe je vanuit een coachende rol vrijwilligers op een prettige en effectieve manier kunt begeleiden. ... Door onze website te bezoeken stem je in met het verzamelen van gegevens en de gebruiksmethoden die worden beschreven in deze privacyverklaring. Ja, ik accepteer cookies Ik accepteer geen cookies. 020 523 11 00

Een test maken in Cisco Webex Training

https://help.webex.com/nl-nl/article/n92bh9v/Machen-Sie-einen-Test-in-Cisco-Webex-Training

Een test maken via de trainingsagenda: Selecteer Deelnemen aan een > live-sessies. Selecteer de trainingssessie en selecteer Sessiedetails weergeven. Voer indien vereist het sessiewachtwoord in en selecteer OK. Zoek in het gedeelte Test de test die u wilt maken en selecteer Test maken . Geef de vereiste informatie op en selecteer OK. Selecteer ...

ICT training en coaching voor docenten - Apprendre

https://www.apprendre.nl/

Wij bieden trainingen en studiedagen aan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met ICT, Online Onderwijs en Didactiek. Het is mogelijk een training online of op locatie te geven. Er is keuze uit een: webinar, basistraining, vragenuurtje, feedbacksessie. Training op locatie: * €250,- excl BTW en reiskosten.

Een online cursus maken, plaatsen en verkopen (in 7 stappen)

https://onlinecursuswebsites.nl/een-online-cursus-maken-plaatsen-en-verkopen/

Stap 7 – Resultaten meten, evaluatie en aanpassen. Als laatste stap ga je de resultaten meten van je online cursus en van je marketing. Je hebt in het begin je doelen gemaakt en deze hebben je een richting gegeven. Zelf ga je nu kijken wat je geleerd hebt van het maken van een online cursus.

Kosteloos leren en ontwikkelen | SER

https://www.ser.nl/nl/thema/leven-lang-ontwikkelen/hulpmiddelen

Het gaat bijvoorbeeld om workshops gericht op studie- of beroepskeuze of trainingen rondom competenties en kwaliteiten. De activiteiten zijn vrijwel altijd kosteloos. 123test Via de website 123test zijn veel gratis loopbaantests te vinden, zoals een snelle beroepentest, competentietest, vaardighedentest of bedrijfskeuzetest. Testyourselfie

Bedrijfsopleidingen volgen bij 'tWEB | bekijk ons aanbod

https://www.tweb.nl/opleidingen/

SOG-gecertificeerde opleidingen voor de petrochemische industrie. Naast de standaard e-learning is het mogelijk om een e-learning op maat voor jouw bedrijf te ontwikkelen. Veilig werken volgens de norm binnen jouw bedrijf en op locatie. Veilig werken met transportmiddelen en reduceren van schades binnen jouw bedrijf.

Cursus webdesign / website maken - Volksuniversiteit

https://www.volksuniversiteit.nl/cursussen/computercursus/website-maken

Met behulp van het Content Management Systeem (CMS) WordPress is het mogelijk om zelf gemakkelijk een eigen website te maken. Gedurende een cursus WordPress website maken bij de Volksuniversiteit leert u onder andere omgaan met het CMS en leert u op laagdrempelige wijze een website op te zetten met behulp van thema’s, plug-ins en pagina’s.

Schrijven voor het Web | SRM

https://www.srm.nl/online-marketing-en-communicatie/seo-trainingen/schrijven-voor-het-web.html

Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren?

Online cursussen - Talen Training Centrum

https://www.talentraining.nl/cursus-nederlands-vanuit-het-pools/online-cursussen-nederlands/

Het TTC biedt aan: Online cursussen Nederlands NT2 voor Polen zijn bedoeld voor iedereen die op een plezierige en efficiënte manier Nederlands wil leren. Je leert de Nederlandse taal in je eigen tempo en wanneer het je uitkomt. De lessen kunnen aan jouw mogelijkheden en behoeftes aangepast worden. Binnen één module zijn er acht online lessen ...

Volg gratis online scholing via NL leert door | werk.nl

https://www.werk.nl/werkzoekenden/werkhoek/volg-gratis-online-scholing-via-nl-leert-door.aspx

Aanbod gratis trainingen . Op de website van ‘NL leert door’ ziet u het aanbod van de trainingen waar u uit kunt kiezen. Alleen trainingen die op deze pagina staan, komen in aanmerking voor subsidie. Zoek een gratis opleiding via NL leert door In het aanbod vindt u trainingen op het gebied van: (Online) Marketing & Sales; Administratie

Webteksten Schrijven | 2-daagse training | ICM opleidingen & trainingen

https://www.icm.nl/opleidingen-en-trainingen/communicatie-en-media/webteksten-schrijven/

Mail deze training. Plaats & data. De training is van 9:30 tot 17:00 uur en omvat 2 bijeenkomsten. Tevens is deze training volledig online te volgen via de Virtual Classroom. De training wordt verzorgd in Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Online Virtual Classroom, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Maand / Jaar.

Online Nederlands leren (lijst van gratis apps en websites) - Webwijzer

https://www.webwijzer.nl/leren-online/nederlands-leren.html

Online cursus van de Rijksuniversiteit Groningen voor Engelstaligen waarin je in drie weken de basis van het Nederlands leert. ... Deze website van het Instituut voor Nederlandse Lexicologie biedt een aantal historische woordenboeken. Je kunt zoeken naar woorden in o.a. Oudnederlands en Middelnederlands.

Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen | LOI

https://www.loi.nl/

Volg een opleiding die zich aanpast aan jou. Bij de LOI studeer je op de meest flexibele manier. En of je nu kiest voor een thuisstudie of Klassikaal+, je wordt altijd begeleid door topdocenten uit het werkveld. En met € 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen wordt studeren wel heel aantrekkelijk! Start nu en groei door.

Schrijven voor het web: Welke vaardigheden komen hierbij kijken? - NTI

https://www.nti.nl/beroepsopleidingen/marketing-en-communicatie/schrijven-voor-het-web/

Goed nieuws! Voor de opleiding Schrijven voor het web kun je het STAP-budget aanvragen. Dat betekent dat je deze opleiding geheel kosteloos kunt volgen. Het STAP-budget is een subsidie waarmee je jaarlijks tot €1.000 opleidingstegoed kunt aanvragen bij UWV. Per jaar zijn er meerdere aanvraagrondes.

PHP trainingen en cursussen voor IT professionals

https://icttrainingen.nl/onderwerpen/programmeren/webdevelopment/php

Volg nu één van onze PHP trainingen en cursussen via Icttrainingen.nl. Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van PHP. De trainingen maken gebruik van uitgebreide video's met instructies, praktijkopdrachten en kennistesten. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste cursussen voor u geselecteerd.

Online cursussen met je WordPress website | WPLounge

https://www.wplounge.nl/online-cursussen-aanbieden-via-wordpress/

Studenten kunnen de cursus gemakkelijk in hun eigen tempo volgen. Wanneer je het videomateriaal op je website zet, is het belangrijk om de video’s niet zelf te hosten. Als honderden studenten het tegelijkertijd willen bekijken, kan dit je website extreem vertragen of zelfs crashen. Gebruik in plaats daarvan een (gratis) videohostingsite.

Training Schrijven voor het web | Frankwatching Academy

https://www.frankwatching.com/academy/training/schrijven-voor-het-web/

Programma. In de training Schrijven voor het web ga je met expert Natascha Teeuw aan de slag en leer je ijzersterke webteksten schrijven. Dag 1: Hoe schrijf je webteksten die werken? Denken, creëren en schrijven vanuit het perspectief van de bezoeker. Doelen, merkwaarden en inhoud bepalen. De 5 schrijfniveaus.

't WEB Bedrijfsopleidingen en Adviezen

https://www.tweb.nl/

Jouw bedrijf is uniek, net als onze trainingen. ’t WEB, dé expert in opleiding, training en advies. ’t WEB Opleidingen en Adviezen. Het verzorgen van praktische opleidingen, doorgeven van kennis en het geven van eerlijke adviezen van goede kwaliteit, gericht op jouw wensen, eisen en behoeften: dat is waar ’t WEB Opleidingen en Adviezen ...

Hoe maak je een online cursus? - De Blogacademie

https://www.deblogacademie.nl/hoe-maak-je-een-online-cursus/

1. Je kunt een aparte website maken voor je cursus, of je kunt het gewoon op je eigen website doen. Dat maakt niet uit. Ik heb een aparte website gemaakt voor mijn cursussen toen mijn website onhandelbaar groot werd. 2. Als je niet via WP-emember laat betalen, kun je het laten toezenden van de inloggegevens enzovoort niet via hen laten verlopen.

Online Academy | Onbeperkt Online Leren

https://www.onlineacademy.nl/

Bij Online Academy volgen jouw medewerkers onbeperkt online trainingen. Leer in slechts 10 minuten per dag. Bekijk meer! Naar de hoofd ... Academy via het 10 – 20 – 70 concept konden werken. Dit paste goed bij onze aanpak als organisatie. Daarnaast is het ideaal dat werknemers aan een opleiding maar maximaal 10 minuten per ...

Cursusaanbod, computercursus volgen | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/cursussen/online-cursussen

Online cursussen. Online cursussen. Cursusaanbod. Mijn cursussen. Vragen over online cursussen. Met de online cursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo, waar en wanneer het u schikt. Maak een keuze uit het cursusaanbod. Over iedere online cursus kunt u eerst meer informatie lezen. De online cursussen zijn gratis voor leden van SeniorWeb.

Lerenophetweb

https://www.lerenophetweb.nl/

De bedrijfsacademy van Lerenophetweb lost deze knelpunten op en biedt u: inzicht in de opleidingsbehoefte (wie moet welke cursus volgen?) de mogelijkheid om geld te besparen met slimmer plannen en inkopen van opleidingen. verantwoordelijkheid delen: elke medewerker is (mede)verantwoordelijk voor zijn eigen opleidingen.

opleiding-training-cursus-workshop-thuisstudie-volgen-UWV

https://www.opleiding-starten.nl/

Toesteming UWV: Als u als individu een cursus of opleiding via het UWV wilt gaan volgen zul je daarvoor eerst een aanvraag moeten indienen. Bij het beoordelen van deze aanvraag kijkt het UWV of de opleidings- keuze ook in de huidige arbeidsmarkt wel voldoende groei en perspectief bied, en daarmee de kansen op het vinden van een baan vergroot.

The Internet Academy: trainingen voor internetprofessionals

https://www.theinternetacademy.nl/

Trainingen voor webprofessionals. Bij The Internet Academy verzorgen 20 docenten trainingen over allerlei internetonderwerpen, zoals vindbaarheid, webstatistieken, webcare, en schrijven voor het web. Alvast iets lezen? Lees onze e-books en artikelen. Wij organiseren ook het jaarlijkse Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid op 10 juni 2022.

Gratis een online cursus maken | Zelf online lesgeven | Soofos

https://soofos.nl/gratis-online-cursus-maken/

Bekijk dan ons 10-stappenplan voor het maken van een cursus. Het kost je wél wat: moeite en tijd. Gratis is niet makkelijk en niet altijd de snelste optie. Maar we gaan voor resultaat en rendement, dus dat nemen we voor lief. Een cursus maken kost je altijd wel iets, en dat is tijd.

De 20 beste online webdesigncursussen in 2022 (gratis en betaald) - Kinsta

https://kinsta.com/nl/blog/webdesigncursussen/

Gratis online videocursussen webdesign. Als je het liefst leert via het kijken van een video, of iemand die je elk nieuw stukje code of nieuwe techniek uitlegt, zijn er een hoop gratis opties te vinden. 1. WebFlow University: Ultimate Web Design Course. WebFlow University web design cursus.

Gratis Online Cursussen/Trainingen Volgen? [Met Certificaat] Alle ...

https://hetnlpcollege.nl/gratis-online-cursussen/

2. Google Digitale Werkplaats: volledig gratis. De Digitale Werkplaats van Google stelt je in staat om een gratis marketingcursus te volgen waarmee je onder andere alles leert over SEO, SEA en alle ins & out over de marketingtools van Google. Je ontvangt na het voltooien van de online cursus een certificaat van Google. Het is via de digitale werkplaats ook mogelijk om online cursussen over ...

Homepage [www.nltraining.nl]

https://www.nltraining.nl/

Over ons. Sinds 2005 is NLtraining een van de grootste taalaanbieders in Nederland. Of je nu al heel lang in Nederland woont of hier nog maar net bent, of je geboren bent in Nederland of in een ander land; iedereen kan bij ons terecht voor een geschikte cursus. Meer informatie.

Zelf een online cursus maken: dit heb je allemaal nodig - Webjuffie

https://webjuffie.nl/learndash/zelf-online-cursus-maken

Zo wordt je online cursus precies zoals jij het wilt. 1. Zelf een online cursus maken: regel een domein. Als je een online cursus gaat maken, is het het beste om deze op een apart domein te zetten. Je kunt hiervoor een compleet nieuw domein maken, maar je kunt ook gaan voor een subdomein.

Cursussen en trainingen via Thuis-Opleiding.nl

https://www.thuis-opleiding.nl/cursussen/

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen – …

Training Schrijven voor het Web - Bart van den Belt

https://www.bartvandenbelt.nl/training/schrijven-voor-het-web/

Dit is een vaak gehoorde uitspraak en gaat zeker op wanneer het over websites gaat. De beelden en foto’s die je gebruikt voor je website, moeten in ieder geval de tekst ondersteunen en andersom. Precies om die reden gaat het in de training Schrijven voor het Web ook om de wisselwerking tussen goede tekst en beeldmateriaal.

Schrijven voor het Web | NCOI Opleidingen en Trainingen

https://www.ncoi.nl/training/schrijven-voor-het-web.html

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00. 035 – 6 400 411. info@ncoi.nl. 06 – 10 453 804.

Een online cursus maken - Sabine Boogaard

https://www.sabineboogaard.nl/online-cursus-maken-learndash-plugins-wordpress-thema/

Of je nu zelf een online cursus maakt of het laat uitbesteden: Learndash is absoluut ideaal. Je kunt er vele cursussen mee maken, zowel klein als groot. Met tekst, video’s, pdf’s: wat je wilt. Je kunt modules maken, hoofdstukken, opdrachten en quizzen. Met Learndash kun je veel instellen.

Digitale Online Cursus Aanbieden: De Mogelijkheden

https://theodekleijn.nl/digitale-online-cursus-aanbieden-mogelijkheden/

In het artikel over e-learning heb ik software programma’s uitgelegd die je kunt gebruiken voor een online (video)cursus. De beste e-learning programma’s werken vanuit hun eigen website. De cursist krijgt dan een mail met een link en inlogcode en kan dan bijvoorbeeld les 1 van de cursus volgen.

Tip: 12 (gratis) cursussen die je vanuit huis kunt volgen

https://mediaperspectives.nl/tip-12-gratis-online-cursussen-die-je-vanuit-huis-kunt-volgen/

Welovecommunities: Maartje Blijleven, online community expert, biedt op haar website verschillende gratis cursussen aan. Een community stappenplan (e-book) voor het bouwen van een succesvolle community, een masterclass over het binnenhalen van klanten via je online community en een webinar voor ondernemers over het gebruik van de nieuwste social mediahype: Clubhouse.

Cursussen, computerlessen | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/cursussen

De cursussen en workshops in de SeniorWeb Leslocaties zijn voor iedereen toegankelijk. Leden van SeniorWeb kunnen daarnaast gratis online cursussen volgen. Kies hier de manier waarop u wilt leren. Online cursussen Met de online cursussen leert u wanneer het u uitkomt. Computerles in de buurt Zoek een cursuslocatie bij u in de buurt.

Course-Flow | Bouw met gemak jouw eigen leeromgeving

https://www.course-flow.com/

Cursus bouwen. De cursus opbouwen doe je door middel van het bouwen van een flow. Een flow bestaat uit een reeks acties zoals het vrijgeven van lessen en bundels (meerdere lessen tegelijk), het versturen van e-mails en nog veel meer. Deze acties laat je uitvoeren op de dag die jij wilt.

Online Academy

https://app.onlineacademy.nl/nl-NL/training/Schrijven-voor-het-web/9

Van het schrijven van je motivatiebrief tot het voorbereiden van onderhandelingen. Leerlijn (4 trainingen) 10 weken Online Academy

Taalcentrum-VU | Schrijven voor het web

https://www.taalcentrum-vu.nl/trainingen/nederlands-schriftelijk/schrijven-voor-het-web

Tijdens de cursus Schrijven voor het web ga je actief aan de slag. Je schrijft teksten, oefent in webredactie en in SEO schrijven, en krijgt direct feedback. Het resultaat: webteksten die de aandacht van de lezer opeisen en vasthouden. Niet alleen kort en bondig, maar ook aantrekkelijk, aansprekend en goed vindbaar.

Dit moet je weten over het volgen van een training via Zoom!

https://blog.tentamentrainingen.nl/study/dit-moet-je-weten-over-het-volgen-van-een-training-via-zoom/

Gebruik Zoom op je laptop of computer! Hoewel Zoom ook beschikbaar is als app op je telefoon, haal je verreweg het meest uit je training door Zoom op je laptop te gebruiken. Je beeld is groter, waardoor je ons whiteboard en de presentatie beter kunt zien, en Zoom geeft je meer functies. 2. Download Zoom.