Trainingen online kopen

Trainingen | Lean.nl

https://www.lean.nl/trainingen/

Klassikale training. Lean.nl biedt Lean en Lean Six Sigma-trainingen aan in heel Nederland. Onze dag- en avond opleidingen vinden plaats in Noord-, Midden- of Zuid-Nederland. We bieden verschillende Lean niveaus aan: White, Yellow, Orange, Green en Black Belt. Lean.nl verzorgt ook interne opleidingen.

Hockey trainingen voor en door hockeytrainers [250+ trainingen]

https://top-hockey.nl/hockey-trainingen/

Hockey Trainingen. Hockey trainingen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij het maken van een hockey training is het nodig om rekening te houden met de omvang het team, de grote van het team, de ruimte op het veld, de opkomst en andere variabelen. Wij van top-hockey.nl helpen jou bij het zoeken van de trainingen voor jouw hockey trainingen.

Eenvoudig trainingsschema om af te vallen | 6 tips - Foodspring Magazine

https://www.foodspring.nl/magazine/trainingsschema-afvallen

Hier moet je bij je trainingsschema om af te vallen op letten: 3-4x training per week. Split-trainingsschema of full-body trainingsschema. Mix van basis- en isolatie-oefeningen. De krachttraining moet je aanvullen met twee cardio-sessies per week. Zeer intensieve intervaltrainingen zijn ideaal voor je vetverbranding.

Trainingen - BTR Trainingen

https://www.btrtrainingen.nl/training/

Trainingen op maat volgen! BTR Trainingen is een partij die meer dan 250 trainingen & cursussen aanbiedt door heel Nederland. Dit zijn niet enkel standaard trainingen, maar er wordt juist getracht maatwerktrainingen te leveren in overleg met de klant. BTR werkt met meer dan 70 professionele trainers samen, met veel kennis en kunde over de ...

Online trainingen en webinars | werk.nl

https://www.werk.nl/werkzoekenden/solliciteren/baankansen/ontwikkel-uzelf/webinar/index.aspx

Een webinar is een live-presentatie die u via internet op uw computer volgt. Via de chatfunctie kunt u direct vragen stellen aan de presentator. In een webinar leert u bijvoorbeeld over hoe u opvalt met uw cv, waar veel kans op werk is en hoe u social media kunt gebruiken voor het vinden van een baan. De webinars duren 30 tot 45 minuten.

Overzicht alle trainingen - Trainspot

https://www.trainspot.nl/overzicht-trainingen/

Altijd een passende training op het juiste niveau. Het Trainspot Leercentrum biedt trainingen aan op basis, gevorderden en expert-niveau. Aan de hand van de cases, voorbeelden, extra uitleg en oefeningen in de lesstof doe je heel gericht en snel alle benodigde kennis op. Indien gewenst verzorgen we een gratis en vrijblijvend persoonlijke ...

Het (OP)STAP-programma voor flexondernemers - artra trainingen en ...

https://www.artra.nl/opleiding/het-op-stap-programma-voor-flexondernemers/

Dit programma bestaande uit 4 trainingen kost € 1395 (excl. btw). Door gebruik te maken van het STAP-budget van € 1000 (echt aanvragen!) kun je dit programma, dat jou essentiële kennis en vaardigheden oplevert, voor slechts € 395 volgen! Je krijgt hier ook nog eens e-learnings ter waarde van ruim € 400 bij.

Online trainingen van New Heroes | Persoonlijke effectiviteit ...

https://www.newheroes.com/nl/trainingen/

Op welk gebied wij jij jezelf ontwikkelen? Start nu met de meer dan 200 online trainingen een blended learning traject bij New Heroes. Een leven lang leren. Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit & Energie, Teamontwikkeling & Leiderschap, Sociale vaardigheden

Training - Pharos

https://www.pharos.nl/training/

Pharos verzorgt trainingen op maat en in opdracht; voornamelijk in company. De trainingen in onderstaand overzicht zijn voorbeelden van onze mogelijkheden. We denken graag met je mee, hoe een training de professionaliteit kan versterken. Een deel van onze trainingen verzorgen we ook online of als een blended aanbod.

Particulieren | SkillsTown

https://skillstown.nl/particulieren/

Via onze webshop vraag je – middels een verificatietransactie van €0,01 – jouw online abonnement aan. 2. Krijg 14 dagen gratis toegang tot meer dan 500 online trainingen om jouw persoonlijke en professionele skills te verbeteren. 3. Na 14 dagen wordt jouw abonnement automatisch verlengd voor €14,95 per maand. Je kunt op ieder moment ...

Voetbaltraining: nuttige tips en gevarieerde oefenstof

https://www.voetbaltrainer.nl/voetbaltraining/

Bouw weerstand in (van tegenstanders) Zorg voor richting in de vorm (één kant op spelen) Maak winnen en verliezen mogelijk (een puntentelling) 3. Laat de spelers veel herhalingen maken. ‘Het geheim van een goede voetbaltraining zit ‘m in het isoleren van het voetbalgedrag dat je wilt terugzien.’.

Home - Trainingcenter.be - Trainingcenter

https://www.trainingcenter.be/

Daarom bekijken en valideren we de inhoud van alle trainingen. Lees verder. Een greep uit de mogelijkheden. uitgewerkte trainingen. individuele oefeningen. uitgebreide zoekmotor. evenementen kalender. video oefenstof. Bekijk alle mogelijkheden. Ik gebruik Trainingcenter vooral om zelf trainingen te delen.

1.75% korting

Trainingen Feyenoord 1 - Feyenoord.nl

https://www.feyenoord.nl/teams/feyenoord-1/trainingen

Een actueel overzicht van de trainingen van Feyenoord 1 vind je op deze pagina. Wie een openbare training wil bijwonen, kan vanaf een half uur voor aanvang via de ingang aan de Olympiaweg het trainingscomplex 1908 betreden. Parkeren kan eveneens aan de Olympiaweg en is gratis ( klik hier voor een plattegrond). Besloten trainingen zijn niet ...

Alle opleidingen - Schouten & Nelissen University of Applied Sciences - s n

https://www.sn.nl/opleidingen

Trainingen Masters Mastermodules HBO modules Vakopleidingen Informatie. Aanmelden nieuwsbrief Financieringsmogelijkheden Accreditaties opleidingen Erkenningen en keurmerken Over ons. Ons verhaal Merken ...

EPLAN Training & Learning

https://www.eplantrainingen.nl/

Wij bieden naast trainingen in onze Technologie- & Trainingscentra ook online trainingen aan. Via Webex volgt u de training samen met vakgenoten. Tijdens de online training is er ook ruimte voor interactie met andere deelnemers en kunt u vragen stellen aan de trainer. Bekijk hier de online mogelijkheden van EPLAN. Trainingen & workshops op maat.

Vind een passende (incompany) training | E-school Kinderopvang

https://www.e-schoolkinderopvang.nl/trainingen

Trainingen. Naast e-learnings biedt E-school Kinderopvang in samenwerking met zusterbedrijf Kans² ook groepstrainingen aan, specifiek voor de kinderopvang. Zowel via open inschrijving als incompany trainingen. Met welke training start jij? Extra bij Baby's in de kinderopvang.

Krauthammer | Trainingen

https://www.krauthammer.com/nl/programmas/

Trainingen. Verbeter je prestaties op de werkvloer door jouw gedrag structureel te veranderen. Wij faciliteren trainingen voor individuen, teams en maatwerkoplossingen die gaan helpen om de organisatiedoelstellingen te overtreffen. Vind een training die jou gaat helpen om aan jouw specifieke leerdoelen te werken.

Trainingen | VNG

https://vng.nl/trainingen

Trainingen. 5 juli. Masterclass succesvol adviseren in een politiek-bestuurlijke context. 19 augustus. Eendaagse basiscursus Gemeentefinanciën voor wethouders. 8 september. Online Leermodule Klantreizen 2022. 8 september. Masterclass: De kunst van het voorzitten zonder hamer. 12 september.

Trainingen - Unexus

https://www.unexus.nl/trainingen/

Onder aan deze pagina vindt u de geplande trainingen. Vragen? Als het nodig is levert Unexus uiteraard ook maatwerk door trainingen te combineren of toe te spitsen op een specifiek vlak of vraagstuk. Voor meer informatie omtrent de generieke trainingen of de trainingen op maat kunt u terecht bij onze trainer: Wilfred Bassie (088 7620 466).

Trainingen - artra

https://www.artra.nl/trainingen-opleidingen/

Trainingen. artra biedt voor verschillende niveaus een passende opleiding of training aan. Het is hierbij mogelijk om een opleiding in klassikale vorm of als thuisstudie te volgen. Wij bieden altijd een opleiding die aansluit op jouw wensen en ambitie. Weet jij nog niet precies welke opleiding het beste bij jouw wensen en behoeftes past?

Mercedes had na sterke trainingen 'op meer gehoopt' in kwalificatie

https://www.formule1.nl/nieuws/mercedes-had-na-sterke-trainingen-op-meer-gehoopt-in-kwalificatie/

Laurens Stade. 2 juli 2022. Na de sterke vrije trainingen leek het erop dat het in de kwalificatie een driestrijd zou worden tussen Ferrari, Red Bull en Mercedes, maar uiteindelijk viel het voor laatstgenoemde team tegen. De vijfde en achtste plek is niet waar Mercedes op gehoopt had, aldus technisch directeur Mike Elliott.

Humanitas Trainingen voor iedereen

https://www.humanitas.nl/academie/trainingen-voor-iedereen/

De Humanitas Academie heeft een aantal trainingen ontwikkeld voor iedereen die iets wil doen of doet voor een ander. Als buur, vrijwilliger of mantelzorger. In deze trainingen geven we je een aantal praktische handvatten. Daarmee maken we de Humanitas Academie niet alleen relevant voor onze vrijwilligers, maar voor heel Nederland.

Trainingen - Outvie

https://outvie.nl/trainingen/

Gerelateerde trainingen. Training. Basistraining OT/ICS Cybersecurity. Start: 7 september 2022. In deze driedaagse training leert u de fundamentals van industriële cybersecurity. Leer de risico’s op OT-gebied herkennen in de organisatie ...

Stuurman trainingen

https://www.stuurmantrainingen.nl/

Een nieuwe afdeling van Stuurman Trainingen waar u ook nog steeds terecht kunt voor uw onderhoud van AED’s en reanimatie-trainingen. Energieprestatierapport Woningen [EPW] / Energielabel Sinds 1 januari 2021 is het door de Rijksoverheid verplicht om bij de verkoop, verhuur of oplevering van een woning een energieprestatie- rapport te leveren.

Trainingen - de Baak

https://debaak.nl/trainingen/

BaakBoost: verkorte variant van de trainingen 11 trainingen. Werk in vier dagen aan jouw persoonlijke en professionele groei. Deze verkorte high impact trainingen bieden je de mogelijkheid om in korte tijd een stap te maken in je ontwikkeling.

Alle trainingen van Nederland. Kies de training die bij je past.

http://trainingen.nl/

Hier vind je een overzicht van alle trainingen in Nederland. Zoek en verfijn jouw keuze, lees ervaringen van anderen en vraag direct een brochure aan. Open Dagen. 28 Januari Inholland Academy. Brochure aanvragen. Klik hier om Brochures aan te vragen. Financieel. Financieel Assistent Basiskennis Boekhouden.

11 oefeningen voor een sterke core | Sporten met foodspring

https://www.foodspring.nl/magazine/11-oefeningen-voor-een-sterke-romp

Het is niet zo heel ingewikkeld om je te bedenken welke sporters hun core-spieren intensief trainen. Boksers, kogelstoters, ruiters, skiërs, etc. Maar het zal je misschien verbazen dat professionals van alle sporten ervan overtuigd zijn dat een sterke core voor meer succes zorgt.Voetballers, tennissers en hockeyers zijn allemaal gebaat bij een ijzersterke core.

Trainingen, workshops, teambuilding, training-events | GOAL trainingen

https://www.goaltrainingen.nl/

Interactieve trainingen, workshops, teambuilding en verrassende training-events: communicatie, samenwerken, leiderschap, klantgerichtheid verkoop en verbinding. Bel ons op: (+31) 010 71 444 55 Zoeken

Trainingen | NCOI Opleidingen en Trainingen

https://www.ncoi.nl/opleidingen/trainingen.html

NCOI Trainingen biedt je een ruime keuze aan korte intensieve trainingen op allerlei gebieden, zoals management, sales, mondelinge communicatie, persoonlijke effectiviteit en ICT. Al onze trainingen worden uitgevoerd door onze Businesspartner Boertien Vergouwen Overduin, een zeer gerenommeerd trainingsbureau.

ICM opleidingen & trainingen

https://www.icm.nl/

Wij bieden ruim 250 opleidingen en trainingen, ontwikkelen leeroplossingen op maat voor organisaties en organiseren inspirerende evenementen.

Trainingen - Kenneth Smit

https://www.kennethsmit.com/trainingen/

Trainingen Succes door doen. Kies een training die bij je past. Categorie. Kies een trainingscategorie. Communicatietrainingen Managementtrainingen Ontwikkeltrajecten Verkooptrainingen. Trainingsmethodiek. Kies een trainingsmethodiek. Boost your Sales Incompany Open training. Regio.

Trainingen | Twinq

https://www.twinq.nl/trainingen

Schrijf je snel in via evenementen.twinq.nl (log in met je gebruikersaccount)! Alle trainingen zijn erop afgestemd om je verder te bekwamen in het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. In de trainingskalender vind je een overzicht van al onze trainingen. We leggen je daar precies uit hoe de inhoud van de training eruitziet.

Vergelijk en Boek alle Opleidingen, Trainingen en Cursussen op Springest!

https://www.springest.nl/

Over Springest. Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Zoek, vergelijk en kies uit 92.000 producten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen, evenementen en behandelingen van meer dan 8.500 verschillende aanbieders.Springest stimuleert iedereen om zichzelf te ontwikkelen.

Trainingen voor professionals - Zuidema

https://www.zuidema.nl/training/

Trainingen. Als professional ben je nooit uitgeleerd. Maak je ambities waar en volg een training waar je echt iets aan hebt. Filter ons aanbod en ontdek wat bij jou past! IK ZOEK EEN. Volledige training; Opfrisser; Eerste introductie; Filters. 26 Trainingen. Training. vanaf € 3.995,-7 dagen ...

Welkom - Trainingenlean

https://trainingenlean.nl/

en op gebied van management. in ons boek Lean Management Systeem. Gratis samenvatting Meld je aan. GRATIS KENNISMAKING. Wil je met Lean en met ons kennismaken? We ontmoeten je graag op onze gratis workshop. Kennismaken met Lean. Welkom mariel@trainingenlean.nl 2021-05-19T14:28:55+00:00.

Trainingen - Magister

https://www.magister.nl/trainingen/

Trainingen Als u wilt weten hoe u en uw collega’s Magister optimaal kunnen inzetten op school, is het zeer interessant om eens een kijkje te nemen in ons aanbod van trainingen en cursussen. Ontdek alle functionaliteit die Magister in zich heeft om u soepel door uw schooldag te laten lopen. Onze ...

AB-Hockeytrainingen.nl - 8000 hockey oefeningen

https://ab-trainingen.nl/

Creëer je eigen veld- of zaalhockey oefeningen met de Training Configurator. Plaats alle iconen op het veld en pas ze naar wens aan door ze te draaien, te verplaatsen en de grootte aan te passen. De oefeningen kunnen worden gedownload, zodat je je creaties op een later tijdstip op het veld kunt gebruiken.

GoodHabitz online trainingen | Start vandaag!

https://www.goodhabitz.com/nl-nl/online-trainingen/

Je vindt magazines bij ieder hoofdstuk van onze trainingen. Start jouw trial. Quickscan - Benieuwd hoeveel je al weet van een onderwerp? Start de training met de Quickscan. Beantwoord de vragen in deze zelftest en check wat je al weet over een onderwerp. Zo kun je gericht aan de slag met leren.

Het grootste overzicht Trainingen | Trainers | Trainingslocaties

https://training.startpagina.nl/

De termen Opleidingen, Trainingen en Cursussen kunnen in sommige gevallen verwarring veroorzaken. Daarom wordt hier het verschil tussen trainingen, cursussen en opleidingen uitgelegd. Een training duurt meestal één of meerdere dagen. Trainingen zijn er vaak op gericht om je bestaande vaardigheden uit te breiden / verder te ontwikkelen.

Trainingen - Schouten & Nelissen University of Applied Sciences - s n

https://www.sn.nl/opleidingen/trainingen

Onze trainingen zijn zowel gericht op individuen, teams als organisaties. Denk aan leiderschap en management, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit en omgaan met stress en werkdruk. Niet alleen zitten medewerkers hierdoor beter in hun vel. Onze trainingen zorgen ook voor betere bedrijfsresultaten.

Een training naast je werk volgen | Opleiding.nl

https://www.opleiding.nl/trainingen.html

Veel standaardtrainingen kun je regelmatig door heel Nederland volgen. Bij de meeste trainingen geef je vooraf door wat jouw voorkennis is en wat je leerwensen zijn. Dat zorgt ervoor dat de onderwerpen die je specifiek interesseren ook echt tijdens de training aan bod komen. Er bestaan ook maatwerktrainingen speciaal voor meerdere medewerkers ...

IT trainingen of cursussen volgen? - icttrainingen.nl

https://icttrainingen.nl/

IT Trainingen Ons opleidingsconcept. Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online it trainingen. Met ons unieke opleidingsconcept bieden wij iedere IT professional de training die hij verdient. Onze award winning e-learning volgt u volledig in onze cloud en wanneer u bestelt kunt u direct starten!

24 Beste Beginner Oefeningen voor een Circuit Training - HappyHealthy

https://happyhealthy.nl/circuit-training/

24 Beste Beginner Oefeningen voor een Circuit Training. Geschreven door Oscar Helm, MSc. Spring direct naar: circuit oefeningen en training schema’s. Een circuit training is ideaal voor als je geen tijd of mogelijkheid hebt om naar de sportschool te gaan. Met een circuit training kun je thuis vet te verbranden en spieren opbouwen.

BTR Trainingen

https://www.btrtrainingen.nl/

Aanbod Trainingen BTR trainingen. BTR Trainingen is een partij die meer dan 250 trainingen, cursussen en workshops aanbiedt door heel Nederland. In overleg met de klant wordt er altijd gezorgd voor een training op maat! De vraag achter de vraag verhelderen, om een training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeftes en de wensen.

Start direct online! - detrainingen.nl

https://www.detrainingen.nl/

De trainingen zijn helemaal online en 1 jaar 24/7 beschikbaar en toegankelijk met alle devices. Sollicitatietraining. Leer zelfverzekerd solliciteren naar een nieuwe baan of stageplaats. Telefonische acquisitie. Voor iedereen die telefonisch bestaande en potentiële nieuwe klanten benadert voor een afspraak. Verkooptraining.

Trainingen | Opleidingen & trainingen | Nevi

https://nevi.nl/trainingen

Nevi 2. Medewerker inkoop en logistiek. Contract- en leveranciersmanagement. Procurement management program. Procurement leadership program. Aanbestedingswet basis. Basisaspecten van inkoop. Circulair inkopen. Contractmanagement in 1 dag.

Alle trainingen en opleidingen van IMK Opleidingen

https://www.imkopleidingen.nl/trainingen-en-opleidingen/

Trainingen voor bedrijven in diverse thema’s IMK Opleidingen heeft trainingen en opleidingen voor bedrijven binnen 8 thema’s: Management & Leiderschap, Werkplekleren & Opleiden, Projectmanagement, Communicatie & Persoonlijke effectiviteit, Schriftelijke communicatie, Klant- & servicegericht werken, HR-Management en Medezeggenschap.Alle trainingen kun je ook incompany inzetten voor een team ...

Trainingen - Ranger Human Capital - Duurzaam Ontwikkelen

https://ranger.nl/diensten-en-expertises/trainingen/

Door toenemende technologisering en digitalisering en thema’s als datamanagement, circulariteit, energietransitie en robotisering, veranderen de eisen die aan organisaties, leidinggevenden en medewerkers worden gesteld. Met ons brede aanbod aan (maatwerk) trainingen, helpen wij organisaties, teams en mensen écht duurzaam ontwikkelen.

Trainingen - SintLucas

https://www.sintlucas.nl/samenwerking/trainingen/

Trainingen - SintLucas. Training Adobe Illustrator. SintLucas ontwikkelt trainingen voor MKB en professionals in de regio Eindhoven, medewerkers en alumni van SintLucas die verder willen komen en klaar willen zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Voor hen start SintLucas met een interessant, kort en krachtig trainingsaanbod.