Epileren, scheren & trimmen online kopen

2.75% korting

Epileren en scheren? Wat is epileren? - Voordeligscheren

https://www.voordeligscheren.nl/blogs/scheer-tips/epileren-lichaam-verzorging-scheren/

Discus Er zijn ook epileerapparaten ontworpen die gebruik maken van roterende metalen discussen. Net zoals bij de spiralen pakken de discussen de haren vast en trekken ze deze uit de wortel wanneer ze tegen elkaar aan komen. Wanneer ze weer opengaan wordt het haar losgelaten. Pincet

Scheren of epileren, wat zijn de voor- en nadelen

https://scheervergelijker.nl/blog/scheren-vs-epilleren

Lichaamsbeharing verwijderen kan je vele verschillende manieren doen. Je haren afscheren is verreweg het populairst maar overtollig lichaamshaar kan je ook epileren. Wanneer kies je voor wat? Ik heb de voor- en nadelen van scheren en epileren voor je op een rijtje gezet. Het scheren van je lichaamsbeharing

Wat is epileren, voordelen, nadelen & hoe epileren

https://gezondr.nl/wat-is-epileren-voordelen-nadelen-hoe-epileren/

Het belangrijkste voordeel van epileren ten opzichte van scheren, is dat de haartjes bij epileren veel langer wegblijven. Dit komt omdat je de haartjes met wortel en al verwijdert, terwijl je bij scheren slechts het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijdert.

Betekenis Epileren - betekenis-definitie.nl

https://www.betekenis-definitie.nl/Epileren

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Het verwijderen van h [..] Bron: nl.wikipedia.org: 3: 0 0. Epileren. ontharen, uittrekken van haren met de wortel.

Epileren - 4 definities

https://www.encyclo.nl/begrip/epileren

Epileren. 1) Blijvend verwijderen van haren 2) De haren uittrekken 3) Haar verwijderen 4) Haren uittrekken 5) Kaalplukken 6) Ontharen 7) Ontharen met een pincet 8) Pelen 9) Trimmen 10) Uittrekken van haren 11) Verwijderen van haar 12) Verwijderen van haren.

Epilatoren ES-EY30A - Panasonic Nederland

https://www.panasonic.com/nl/consumer/personal-dental-care/personal-care-vrouwen/epilatoren/es-ey30a.html

Diepte. 4.9cm. Gewicht. 175g. 3 verschillende opzetstukken die voldoen aan uw verschillende behoeften. Dubbele schijven met 60 pincetten voor efficiënt epileren. De flexibele 90° draaiende kop past zich aan alle lichaamsvormen aan. Breed opzetstuk beslaat een groter gebied in één beweging. Hoog motorvermogen voor de krachtige modus.

Tips: Hoe pijn voorkomen tijdens het epileren? - ScheerZone

https://www.scheerzone.nl/tips-hoe-pijn-voorkomen-tijdens-het-epileren/

Het is aan te raden om het huidoppervlak dat je wilt epileren eerst te scheren of te harsen. Laat de haren daarna genoeg aangroeien totdat ze de minimale ontharingslengte voor je epilator bereikt hebben.

Droog of nat epileren of scheren? | Philips - Philips | België

https://www.philips.be/c-f/XC000019960/droog-of-nat-epileren-of-scheren

Het doel van epileren en scheren is om een zijdezachte huid te creëren zonder irritatie. U kunt de producten gebruiken voor het epileren of scheren van gebieden zoals uw benen, armen en bikinilijn. Epileren is niet geschikt voor de intieme zone (de buitenkant en binnenkant van de buitenste schaamlippen). Daarvoor raden u we aan alleen een trimmer of het scheerapparaat met kam te gebruiken.Als ...

Je schaamhaar epileren: hoe doe ik dat goed? - Scheertips

https://www.scheertips.com/schaamhaar-epileren-hoe-goed/

Met epileren trek je de haartjes uit de schaamstreek met wortel en al uit de huid. Je kunt schaamhaar op twee manieren epileren. Handmatig of elektrisch, met een epileerapparaat. Dat laatste gaat sneller dan epileren met een pincet. Elektrisch epileren met een epilator of epilady van de bikinilijn gaat het best als volgt:

Epileren, zo doe je het… goed! - ScheerZone

https://www.scheerzone.nl/epileren-zo-doe-je-het-goed/

De letterlijke definitie van epileren is het verwijderen van het haar bij de wortels en komt van het Franse woord épiler en het Latijnse woord pilus. Daarom kan de term epileren voor elke vorm van haarverwijdering bij de wortels gebruikt worden, ook al wordt het meestal geassocieerd met epileerapparaten.

Epileren doe je zo

https://www.gezondheidsnet.nl/ontharen/epileren-doe-je-zo

1 maart 2018 Getty Images Door je haren te epileren, hou je bijna vier weken lang een gladde huid. Bovendien groeit het haar fijner en dunner terug dan daarvoor of het groeit op den duur helemaal niet meer. Dit klinkt veelbelovend, maar hoe epileer je op de juiste manier?

De 8 beste dingen aan epileren - Braun

https://www.braun.nl/nl-nl/female-hair-removal/all-about-beautiful-skin/8-best-things-about-epilation

Epileren is efficiënter dan het harsen van korte haartjes Door te epileren en waxen verwijder je haartjes bij de wortel, maar bij het waxen kunnen haartjes plat tegen de huid worden gedrukt, waardoor ze moeilijk op te tillen en te verwijderen zijn. De Silk-épil pincettechnologie verwijdert haar zo klein als een zandkorrel (0,5 mm).

7.00% korting

Thuis epileren - de alle tips en 8 x de beste epileerapparaten

https://www.cosmopolitan.com/nl/health-en-body/g39502201/beste-epileerapparaten-tips-thuis-epileren/

We delen alle tips voor thuis epileren en tippen de beste epileerapparaten. Toch liever scheren? Zo zorg je dat je nooit meer last hebt van ingegroeide haren > Hoe werkt epileren?

Epileren of scheren, wat zijn de voor- en nadelen en wat weet je nog niet?

https://www.mamsatwork.nl/epileren-of-scheren/

Uiteraard is scheren wellicht iets makkelijker, in ieder geval pijnloos (als je het goed doet 😉 ), maar epileren levert toch wat langer resultaat en zachte terug groei. Lees hieronder wanneer ik kies voor epileren of scheren en waarom.

Epileren, harsen of scheren? Ontharen in je gezicht, dat doe je zo

https://www.dr-jetskeultee-skincare.nl/product-advies/ontharen-in-je-gezicht-dat-doe-je-zo/

Epileren Voor het verwijderen van een enkele haar bij de neus of de wenkbrauwen is epileren een prima methode. Met een goede pincet kan de haar met wortel en al worden uitgetrokken en zo relatief lang wegblijven. Het is een misverstand dat haarzakjes zouden worden geactiveerd door handmatige epilatie. Integendeel.

Scheerapparaat kopen? Kies uit de beste scheerapparaten!

https://www.kruidvat.nl/verzorging/scheren-ontharen/scheerapparaten/c/30073

Dat is geen probleem met een elektrisch scheerapparaat. Onze scheerapparaten werken snel, secuur en zorgen voor een verzorgd, glad of zacht eindresultaat. Bij Kruidvat heb je de beste scheerapparaten die epileren, die trimmen en die glad scheren van diverse merken.

Ontharen: bikinilijn of haar rond anus scheren, epileren of waxen

https://www.allesoverseks.be/wat-zijn-de-beste-manieren-om-te-ontharen

Epileren Waxen of harsen Definitieve ontharing Brazilian wax en andere schaamhaarsnits Haar rondom anus verwijderen Waar groeit schaamhaar? Redenen om te ontharen Veelgestelde vragen Schaamstreek scheren Bij het scheren worden ofwel met een scheermes of scheerapparaat de haartjes verwijderd. Je gebruikt ook water en scheerschuim.

Huidirritatie na epileren of scheren: hoe voorkomen? - Heel

https://blog.heel.be/huidirritatie-na-epileren-of-scheren/

Epileren en scheren, beide kunnen resulteren in een geïrriteerde huid. Die irritatie kan allerlei vormen aannemen: van jeuk over rode bultjes tot haaringroei. Best vervelend als je ermee zit. Wij vertellen je wat de boosdoeners zijn en hoe je verlost raakt van dit fysieke ongemak. Wat verklaart de irritatie na het epileren?

Verschil tussen epileren, scheren en waxen/harsen - Scheertips

https://www.scheertips.com/verschil-tussen-epileren-scheren-en-waxenharsen/

Ten opzichte van harsen/waxen en epileren heeft scheren als voordeel dat het snel en pijnloos gaat, maar een nadeel is dat de haartjes weer snel zichtbaar zijn. Scheer je de haartjes af dan verwijder je de haartjes alleen aan de oppervlakte.

Oksels en armen scheren of epileren

https://www.philips.nl/c-m-pe/ontharing/oksels-ontharen

Oksels ontharen kun je doen door middel van IPL, je kunt je oksels epileren, of ze scheren - afhankelijk van het gewenste resultaat. De huid onder de oksels is vrij dik, dus de meeste methoden om je oksels te ontharen zijn geschikt.

Epileren: 10 voor- en nadelen van epileren op een rij - YIONN

https://yionn.com/blog/epileren-10-voor-en-nadelen-van-epileren-op-een-rij/

Epileren en waxen veroorzaken sneller en meer ingegroeide haartjes dan andere ontharingsmethodes, zoals scheren en het gebruik van een ontharingscrème. Tijdens het scheren snijd je bijvoorbeeld het haar dicht bij het oppervlak van de huid af en creëer je een scherp puntje.

Scheren, epileren of laseren? - Dokteronline

https://www.dokteronline.com/nl/blog/scheren-epileren-of-laseren/

Epileren, harsen en waxen. Bij het epileren worden de haartjes met wortel en al uit de huid verwijderd. Epileren met een pincet wordt vooral toegepast bij de wenkbrauwen. Voor het ontharen van de benen kan gebruik worden gemaakt van een speciaal epileerapparaatje. Ook harsen en waxen zijn vormen van epileren.

Benen scheren, epileren of ontharen met IPL

https://www.philips.nl/c-m-pe/ontharing/benen-ontharen

Philips biedt verschillende gemakkelijke en huidvriendelijke methoden om je benen te ontharen: je kunt snel en eenvoudig je benen scheren met een ladyshave, of je gaat voor een langdurig effect: je benen epileren met een epilator. IPL biedt zelfs een glad resultaat tot wel twee maanden.