Routeplanning systeem online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Routeplanner van de ANWB - Plan je route | ANWB

https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner
Gevonden in: ANWB kortingscode

Verkeer. Routeplanner. NL. Via. Auto type. Brandstof auto Elektrische auto (bèta) Autoroute optiesSnelste. VertrekNu. Route houdt rekening met actueel verkeer. Plan route. Zoek een locatie op de kaart. Er is iets misgegaan bij het laden van de Routeplanner. We raden aan om de pagina opnieuw te laden.

Bezoek ANWB met korting

Route planning software & app voor de ultieme bezorgervaring » RouteLogic

https://www.routelogic.nl/

Met slimme en betaalbare route-optimalisatie software helpt RouteLogic jou de beste routes te maken met de nauwkeurigste aankomsttijden. Zodat jij tijd en brandstof bespaart, jouw chauffeurs precies weten hoe ze het beste kunnen rijden en je klanten een 5-sterren bezorgervaring krijgen. Start nu gratis!

Digitalisering en duurzaamheid in de logistiek: een groene revolutie

https://www.computable.nl/persberichten/digitalisering-en-duurzaamheid-in-de-logistiek-een-groene-revolutie/

Elektrificatie van de vloot. Een ander belangrijk aspect van duurzaamheid in de logistiek is de overstap naar elektrische voertuigen (EV’s). Digitalisering speelt een cruciale rol in deze transitie door geoptimaliseerde routeplanning en het beheer van laadinfrastructuur te faciliteren. De integratie van EV’s in de logistieke sector ...

Routes optimaliseren - module Routeplanning & Optimalisatie - EasyTrans

https://www.easytrans.nl/kennisbank/routeplanning-optimalisatie/routes-optimaliseren/

Met de module Routeplanning & Optimalisatie kun je van een transportorder met meerdere bestemmingen een optimale route genereren door routes te optimaliseren. Bij de optimalisatie van de route houdt het systeem rekening met de laad- en losadressen, de verwachte tijden en met de ingestelde servicetijd.

Google Maps

https://maps.google.nl/

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

Vloot routeplanning: verlaag vlootkosten en bespaar tijd - Mapon

https://www.mapon.com/be-nl/oplossingen/routeplanning

Vloot Routeplanning Software. Een geavanceerde oplossing voor het optimaliseren en plannen van wagenparkroutes waarmee uw bedrijf brandstof kan besparen en levertijden kan verkorten door automatisch rekening te houden met het voertuigtype, tolwegen, verkeer en meer! Vraag een gratis demo aan.

Vrachtwagen routeplanning software - TLNplanner

https://www.tlnplanner.nl/vrachtwagen-routeplanner/routeplanning

Op basis van die data genereert het routeplanning systeem een kaart met daarop de route. De professionele routeplanning software om uw vrachtwagen route te plannen, plant uw routes op basis van belangrijke gegevens voor vrachtwagens, in tegenstelling tot Google Maps.

Wat is TMS-software (transport management system) - RouteLogic B.V.

https://www.routelogic.nl/l/transport-management-systeem

Een TMS biedt functies zoals routeplanning, tracking en trace, facturatie, orderverwerking en kostprijs analyse. Transport management systemen worden voornamelijk gebruikt door transportbedrijven. Op zoek naar een Transport Management Systeem (TMS) waarbij efficiënte ritplanning en routeplanning belangrijk is? Lees verder!

Routeplanning en magazijntechnologie - Logistiek - BITO

https://www.bito.com/nl-nl/knowhow/artikel/wat-is-routeplanning/

Routeplanning: eenvoudig tot zeer complex; Ritplanningssoftware is een kwestie van kiezen; Waar binnen het bedrijf is een routeplanning nodig? Voordelen van routeplanning; Magazijntechnologie die helpt bij de routeplanning

Wat is het verschil tussen rittenplanning en routeplanning? - PTV Blog

https://blog.ptvlogistics.com/nl/transport-en-logistiek/verschil-rittenplanning-routeplanning/

Een ritplanningssysteem doet veel meer dan een routeplanner. Een ritplanningsysteem optimaliseert niet alleen de route van één vrachtwagen, maar van een heel wagenpark. Op basis van alle laad- en losadressen berekent het systeem automatisch wat de optimale verdeling van de zendingen over de vrachtwagens is.

Wat is transport planning? | Trimble Transport & Logistics

https://www.trimbletl.com/nl/begrippenlijst/transport-planning/

Routeplanning is het proces waarin voor een enkele vrachtwagen de optimale route langs de verschillende afleveradressen wordt bepaald. De planner of de software moet daarbij rekening houden met geldende restricties zoals doorrijhoogtes en aslasten, routes voor ADR-goederen of LZV’s, milieuzones en tijdvensters in binnensteden.

Routeplanning en Optimalisate - EasyTrans Software

https://www.easytrans.nl/producten/modules/routeplanning-en-optimalisate/

Met de module Routeplanning & Optimalisatie van EasyTrans Software kun je meerdere orders, van verschillende klanten én/of producten (diensten), samenvoegen tot één transportopdracht, een samengestelde route. Naast het samenvoegen en efficiënt plannen van transportopdrachten kun je ook optimale routes van orders genereren.

Dé online routeplanner voor de logistieke branche - TLNplanner

https://www.tlnplanner.nl/

Wilt u gebruik maken van een professioneel routeplanningssysteem, speciaal ontwikkeld voor de logistieke sector? En wilt u af van de discussies met vervoerders en verladers? Kies dan voor TLNplanner. De PTV Group heeft samen met Transport en Logistiek Nederland (TLN) en de Vereniging van Zeecontainers (VZV) een gestandaardiseerd product ontwikkeld.

PTV Route Optimiser ST | Ritplanningssoftware | PTV Logistics

https://www.ptvlogistics.com/nl/producten/ptv-route-optimiser

PTV Route Optimiser ST is een ongeëvenaarde ritplanningssoftware waarmee transportplanners betere routes en planningen kunnen maken en zo het gebruik van het wagenpark en de totale efficiëntie kunnen verhogen. Start uw proefperiode en ontsluit nu het volledige potentieel van uw wagenpark!

RouteXL - snelste route naar meerdere adressen

https://www.routexl.nl/

Zoek je een routeplanner die de snelste weg vindt langs vele adressen? Met RouteXL bespaar je tijd, geld en brandstof, gratis tot 20 punten. RouteXL is de handige, online routeplanner voor meerdere adressen. Handig als je langs meerdere locaties moet, bijvoorbeeld om te bezorgen of te bezoeken.

MyRoute-app: De #1 alles-in-een routetool

https://www.myrouteapp.com/nl/information

MRA Routeplanner is de krachtige oplossing voor al jouw routes. Maak, vind en deel gemakkelijk de mooiste routes, volledig aangepast naar jouw wensen! Het allermooiste: je kunt MRA Routeplanner BASIC altijd gratis gebruiken! € 39,- per jaar of maandelijks voor slechts € 5,95. Ontdek Koop nu. MyRoute-app.

Route plannen - bespaar minimaal 30% tijd en geld! » RouteLogic

https://www.routelogic.nl/routes-plannen

7 dagen gratis. Automatiseer het route plannen van jouw routes voor meerdere voertuigen en chauffeurs. Bespaar benzine, tijd en geld. Lees meer!

RoutePilot » Route Planner voor Meerdere Adressen

https://routepilot.net/

Routeplanning anno 2023. Route optimalisatie software voor klein en groot. Ontdek hoe je eenvoudig routes kan plannen en automatiseer van begin tot eind je logistieke processen. Genereer efficiente routes. Met onze applicatie kun je met slechts één klik op de knop een optimale bezorgroute genereren.

Routeplanner software - Beste tools en softwareleveranciers - GetApp

https://www.getapp.nl/directory/1363/route-planning/software

Routeplanner software. Hier is onze lijst met apps voor Routeplanner software. Met filters kun je de resultaten beperken om precies dat te vinden waarnaar je op zoek bent. Sorteren op. Gesponsord. 60 softwareopties. OptimoRoute. 4,6 (153) Optimalisatie van route en planning voor elke servicesector.

Software-oplossing voor routeplanner | AMCS Group

https://www.amcsgroup.com/nl/oplossingen/routeplanner/

AMCS Route Planner is een zeer geavanceerd systeem voor routeplanning dat onder andere de volgende beperkingen en eisen aankan: Spitsuren in zones, op wegen en op bepaalde tijden; Uitdagende tijdsvensters voor orders, middelen en terminals; Beperkingen voor voertuigen en wegen en kwalificaties van chauffeurs

Bezorgroute maken & plannen (app & software) » RouteLogic

https://www.routelogic.nl/l/bezorgroute-maken

Met RouteLogic de beste bezorgroute maken & plannen | Bespaar tijd | Werk nóg efficiënter | Betaal naar gebruik | Ontdek nu de mogelijkheden van RouteLogic!

Routeplanner software: vergelijk functies en kosten - Capterra ...

https://www.capterra.nl/directory/30944/route-planning/software

Routeplanner software (of route software) wordt gebruikt om ritten met meerdere stops beter te plannen en te optimaliseren. Deze tools zijn geschikt voor transport- en serviceverleners, wagenparkbehee Meer informatie. Alle producten. Waarom Capterra gratis is.

Bumbal planning software | planning route | TMS

https://www.bumbal.eu/

Transport Planning Software. Handmatig of automatisch plannen? Met Bumbal transport software plan je mensen en voertuigen altijd makkelijk, slim en snel. Bespaar 50% van je tijd en tot wel 10% op bezorgkosten! Track en Trace Systeem. Houd altijd inzicht in de planning en status van orders via de app voor chauffeurs of het portaal voor planners.

Routeplanning software | Gratis demo | PlanTip

https://www.plantip.nl/routeplanning-software

Optimaliseer leveringen met PlanTip's routeplanning software. Verminder kilometers & verhoog efficiëntie. Vraag nu uw gratis demo aan.

Cayenne GTS Coupé | Porsche Nederland

https://www.porsche.com/netherlands/nl/models/cayenne/cayenne-coupe-models/cayenne-coupe-gts/

Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*. 1,8 – 1,5. l/100 km. 42 – 33. g/km. 30,8 – 28,6. kWh/100 km. Dankzij de actuele generatie accu's van de Cayenne E-Hybrid modellen is de elektrische actieradius nog groter. Bovendien zorgt de elektromotor met 130 kW vermogen voor superieure rijprestaties in de e-modus.