Portofoon / babyfoon online kopen

1.50% korting
Ep.nl korting

Babyfoons | EP.nl - Beste Keuze Januari 2023 bij EP:

https://www.ep.nl/producten/categorie-babyfoons/
Gevonden in: Ep.nl kortingscode

Een babyfoon zijn uw ogen en oren in de babykamer. In de webwinkel van EP: vindt u verschillende merken waaronder Alecto en Philips. Babyfoon met camera Een babyfoon met camera maakt het u gemakkelijk. U kunt op deze manier altijd bekijken hoe het met de baby gaat zonder de kamer in te hoeven. Zo verkleint u de kans om de baby wakker te maken.

1.00% korting
Bol.com korting

PMR Babyfoon kopen? Alle Babyfoons online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/babyfoons-pmr/11369/33179/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Alle Babyfoons online | bol.com Baby Veiligheid Babyfoons Babyfoons - PMR 4 resultaten Sortering Vergelijk met andere artikelen Alecto Alecto DBX80BK - Babyfoon met groot bereik - Tot 3km - Zwart Verbindingstype: PMR Nee 3000 m 150 m De Alecto Baby DBX-80BK babyfoon met groot bereik (tot 3.000 meter!) zorgt dat je je baby met een gerust… Meer 81 99

Alecto Baby DBX-80 | Babyfoon met groot bereik | Alectobaby.nl

https://www.alectobaby.nl/products/dbx-80-babyfoon-met-groot-bereik-tot-3000-meter-wit-antraciet

Deze DBX-80 babyfoon houd je goed op de hoogte wanneer je kindje begint te huilen en werkt op portofoontechniek. De babyfoon gaat door de VOX-functie alleen aan bij geluid. De riemclip aan deze Alecto Baby DBX-80 babyfoon maakt hem ideaal om hem altijd mee te nemen, bijvoorbeeld als je buiten aan het tuinieren bent.

Walkie talkie babyfoon vox functie - Elektronica - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/elektronica/r/walkie_talkie_babyfoon_vox_functie/

PMR446 zonder licentie; u kunt deze portofoon vrij gebruiken in Europese regio's; maak je geen zorgen over illegaliteit Mini portofoon; hij weegt slechts 113 g (inclusief batterij) en is 2,14 cm breed; ultradun en ultralicht ontwerp maakt het gemakkelijk te dragen; je kunt het in je zak stoppen 16 kanalen en CTCSS/DCS; draagbare walkietalkies kunne...

Complete Motorola walkie-talkie met scan en vox functie. - Firecom

https://www.firecom.nl/portofoons/walkie-talkies/recreatie-thuisgebruik/motorola-t60/

De portofoon kan tevens ook gebruikt worden als babyfoon met de ingebouwde VOX functie. Wilt u liever een waterdichte portofoon? Kies dan voor de Motorola H92 T20. Gaat u outdoor activiteiten doen? Kies dan voor de Motorola T80 Extreme. Die is ook beschikbaar in een pakket met 4 portofoons.

Portofoon babyfoon - Elektronica online kopen? | BESLIST.nl | Ruime keus

https://www.beslist.nl/products/elektronica/r/portofoon_babyfoon/

BESLIST.nl Vergelijk alle elektronica: o.a. TV's, camera's, mobiele telefoons & speakers Goedkope aanbiedingen: lees reviews van consumenten voor de beste koop!

Hoe kies je een walkie talkie? - Coolblue - alles voor een glimlach

https://www.coolblue.nl/advies/walkie-talkies.html

Een walkie talkie kan in theorie ook gebruikt worden als babyfoon. Een voordeel van een walkie talkie met babyfoonfunctie is dat deze een vele malen groter bereik heeft dan een gewone babyfoon. Een walkie talkie stoort wel makkelijker dan een normale babyfoon. Even naar de buren gaan en alleen de walkie talkie meenemen is dus niet aan te raden.

De Beste Portofoons In 2023 - Techadviseur.nl

https://techadviseur.nl/portofoons/

Een portofoon is een apparaat dat er grotendeels hetzelfde uitziet als een ouderwetse telefoon, maar dan zonder een numeriek toetsenbord. Een portofoon bestaat uit een aantal basisonderdelen; Een luidspreker, een microfoon, een antenne en een drukknop. Deze apparaten kunnen via radiogolven signalen naar elkaar versturen.

Walkietalkie met babyfoonfunctie kopen? | Frank

https://www.frank.nl/bouwen-en-klussen/communicatie/walkietalkies-met-babyfoonfunctie

Hoe werkt een portofoon met babyfoonfunctie? Zo gauw je de babyfoonfunctie inschakelt, zal de communicatie tussen beide walkie-talkies eenzijdig plaatsvinden. Maar hoe werkt de babyfoonfunctie nu precies? Om te beginnen wordt deze functie slechts ingeschakeld op één van beide toestellen. Dit is het apparaat dat je in de buurt van jouw baby plaatst.

Babyfoon sets Archieven - De Portofoon Discounter

https://www.portofoondiscounter.nl/product-categorie/portofoonsets-en-pakketten/babyfoon-sets/

Babyfoon sets Een portofoon heeft altijd meer bereik dan een babyfoon Met de babyfoon functie kunt u de communicatie eenzijdig instellen. Dit betekent dat u uw baby kunt horen, maar de baby u niet. Ideaal wanneer u de portofoon meeneemt naar een feestje of een etentje bij u in de buurt. Uw baby kan rustig blijven slapen, zonder u te horen!

portofoon, monitorfunctie en babyfoon - narkive

https://nl.radio.amateur.narkive.com/wPB6wX9B/portofoon-monitorfunctie-en-babyfoon

15 jaar geleden. Ik wil graag een portofoon gebruiken als babyfoon (wegens het grotere. bereik tov een babyfoon, de babyfoon werkt n.l. bij ons bij de buren. al niet meer). Nu kom ik bij diverse beschrijvingen van een portofoon de term. babyfoonfunctie tegen, maar ook de term monitorfunctie. De term babyfoonfunctie is duidelijk, maar is nu de term.

Kenwood professioneel analoog Babyfoonset TK-3501E - De Portofoon ...

https://www.portofoondiscounter.nl/product/proffessionele-analoge-babyfoonset-tk3501/

De Kenwood TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon voor vele toepassingen. Deze portofoon is tevens uitstekend inzetbaar als babyfoon. De portofoon biedt een groot bereik en een uitstekende geluidskwaliteit en is bovendien stof- en spat waterdicht (IP54). Hierdoor kunt u de Kenwood ProTalk TK-3501 ook prima in buitenomgevingen gebruiken.

Verkoop - De Portofoon Discounter

https://www.portofoondiscounter.nl/verkoop/

Een portofoon heeft altijd meer bereik dan een babyfoon Met de babyfoon functie kunt u de communicatie eenzijdig instellen. Dit betekent dat u uw baby kunt horen, maar de baby u niet. Ideaal wanneer u de portofoon meeneemt naar een feestje of een etentje bij u in de buurt. Uw baby kan rustig blijven slapen, zonder u te horen!

Portofoon babyfoon - Walkie talkie kopen? | BESLIST.nl | o.a. Motorola ...

https://www.beslist.nl/products/elektronica/elektronica_19875536_19934134/r/portofoon_babyfoon/

Voor diegenen die een eenvoudige maar robuuste portofoon zoeken voor gebruik in water- of stofrijke omgevingen hebben wij de Retevis RT647 in ons assortiment opgenomen. Deze portofoon met IP67-certificering is bij uitstek geschikt voor onderling contact houden op het water of tijdens bouw- of kluswerkzaamheden.

DÉ SPECIALIST in portofoons |De Portofoon Discounter

https://www.portofoondiscounter.nl/

Nooit meer te veel betalen voor de beste portofoons! Wij hebben een groot assortiment portofoons van diverse merken, zoals Kenwood, Midland, Icom, Hytera en Motorola. Naast portofoons vind u in onze webshop ook mobilifoons, marifoons, headsets, voordelige portofoon pakketten en meer! Ga hier naar de webshop.

Een PMR babyfoon kopen - Babyfoon kiezen

https://babyfoonkiezen.nl/pmr-babyfoon/

De babyfoon is eenvoudig te bedienen en is makkelijk mee te nemen. Hij is uitbreidbaar met meerdere babyunits voor als je gezinsuitbreiding verwacht. Tot slot heeft de babyfoon een instelbare gevoeligheid, een riemclip, toetsvergrendeling, verlicht LCD display en een aansluiting voor een hoofdtelefoon.

Welke babyfoon past bij jou? Tips voor aanschaf | Ouders van Nu

https://www.oudersvannu.nl/zwanger/babyuitzet/welke-babyfoon/

Twee minder gebruikelijke babyfoons zijn de PMR babyfoon en de GSM babyfoon. PMR staat voor Private Mobile Radio, wat je kunt vergelijken met een portofoon. Deze babyfoon heeft een bereik van twee tot vijf kilometer, dus ideaal als je een klein stukje gaat wandelen of vaak gezellig bij de buren zit.

Albrecht Bambini babyfoon + portofoonset - Babyfoonwinkel

https://babyfoonwinkel.nl/product/albrecht-bambini-babyfoon-portofoonset/

Albrecht Bambini babyfoon + portofoonset € 119.95 Klik hier om verder te gaan Artikelnummer: 7042201723377631 Categorie: Babyfoons zonder camera Beschrijving Extra informatie Beschrijving Albrecht Bambini babyfoon-portofoonset 2 in 1 Babyfoon en portofoon!! De Albrecht Bambini heeft de voordelen van een toepasbare babyfoon met hedendaagse techniek:

Portofoon babyfoon - Telefonie kopen? | BESLIST.nl | Lage prijs

https://www.beslist.nl/products/elektronica/elektronica_19875536/r/portofoon_babyfoon/

BESLIST.nl Op zoek naar een mobiele telefoon, huistelefoon of ander telefonisch apparaat Vergelijk het ruime assortiment vol goedkope aanbiedingen!