Persoonlijke verzorging online kopen

3.50% korting
Holland & Barrett korting

Persoonlijke Verzorging - hollandandbarrett

https://www.hollandandbarrett.nl/shop/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke Verzorging. 1863 producten. Iedereen verzorgt zichzelf op zijn of haar eigen manier. Vaak heb je ‘s ochtends en ‘s avonds je eigen rituelen om de dag fris te beginnen en te eindigen. Denk aan het aanbrengen van (dag) crème, make-up verwijderen, scheren of het wassen van je haar.

Bezoek Holland & Barrett met korting

Persoonlijke verzorging

https://www.s-zorgt.nl/diensten/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke verzorging is het ondersteunen bij of het overnemen van activiteiten op het gebied van de persoonlijke zorg in verband met een somatische, psychogeriatrische of psychiatrische aandoening of beperking, een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke handicap. De functie Persoonlijke Verzorging richt zich op algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) in de vorm van persoonlijke zorg, zoals wassen, eten, toiletgang, haren, sieraden, zelfverzorging, medicijnen en advies.

Persoonlijke verzorging - Steffie vertelt van alles over verzorging

https://verzorging.steffie.nl/nl/modules/persoonlijke_verzorging/

Persoonlijke verzorging - Steffie vertelt van alles over verzorging. Beginscherm. Terug Start Verder. Alles wat je wilt weten over persoonlijke verzorging. Steffie legt uit hoe je jezelf schoon en netjes houdt en waarom dat belangrijk is.

100 vellen - ALDI Supermarkten

https://www.aldi.nl/producten/baby-persoonlijke-verzorging/zakdoekjes-tissues/snippet-2744-1-0.shoppinglisttile.article.html

100 vellen. Solo 4-laags tissues. boodschappenlijstje. 4-laags tissues.

ALDI Supermarkten

https://www.aldi.nl/producten/baby-persoonlijke-verzorging/handverzorging/snippet-2008788-1-0.shoppinglisttile.article.html

50-100 ml. LACURA Hand lotion boodschappenlijstje

Tariefbeschikking persoonlijke verzorging, enz. - Wetten.nl

https://wetten.overheid.nl/jci1.3:c:BWBR0029966&g=2024-01-01&z=2024-04-22

Tariefbeschikking persoonlijke verzorging, enz. Geraadpleegd op 22-04-2024. Gebruikte datum 'geldig op' 01-01-2024. Geldend van 17-05-2011 t/m heden. Alles openklappen; Alles dichtklappen; Inhoudsopgave. Tekst; Tariefbeschikking persoonlijke verzorging, enz.

Persoonlijke zorg en verzorging voor ouderen - ZorgAccent

https://www.zorgaccent.nl/zorg-thuis/persoonlijke-zorg-of-verzorging/

Persoonlijke zorg en verzorging. Heeft u ondersteuning nodig bij het wassen, aankleden, medicijnen innemen, wonden verzorgen of medische handelingen? Onze wijkverpleging kan u daarbij helpen met persoonlijke verzorging. Zij hebben kennis van ziektes en ervaring met het verzorgen van wonden.

Verpleging en verzorging in uw eigen omgeving - Zilveren Kruis

https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/vergoedingen/verpleging-en-verzorging-in-uw-eigen-omgeving

Consumenten. Vergoedingen. Verpleging en verzorging in uw eigen omgeving. Vergoeding 2024. Zorg aan huis (thuiszorg) krijgen? Dit kan een verpleegkundige of verzorgende doen. U krijgt bijvoorbeeld hulp bij het aankleden en douchen. En met het geven van injecties en verzorgen van wondjes.

Duurzame alternatieven voor persoonlijke verzorging. - WWF.nl

https://www.wwf.nl/kom-in-actie/met-tijd/tips-gedrag/duurzame-tips-voor-persoonlijke-verzorging

Duurzame alternatieven voor persoonlijke verzorging. Persoonlijke verzorging kan ook duurzaam. Shampoobars. Duurzaam voor jezelf zorgen. Tanden poetsen, scheren, make-up verwijderen, voor de meeste mensen een dagelijkse bezigheid. Maar heb je ook wel eens bedacht hoeveel afval je produceert met de verpakkingen waarin deze producten geleverd worden?

Verpleging (Wlz) | Persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging ...

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-begeleiding-en-verpleging-wlz/verpleging-wlz

Verpleging (Wlz) Het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz) omvat onder andere persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging als vormen van zorg. Dit staat beschreven in artikel 3.1.1 van de Wet langdurige zorg. Deze vormen van zorg zijn onderdeel van de aanspraak in alle leveringsvormen: verblijf in een instelling, volledig ...

Heeft u zorg nodig? - Icare

https://www.icare.nl/bij-u-thuis/verpleging-of-verzorging-bij-u-thuis/

Bijvoorbeeld uw persoonlijke verzorging. Of het omgaan met ouderdomsklachten of medicijnen. De wijkverpleegkundige bespreekt met u hoeveel en hoe vaak er zorg nodig is. Verpleegkundige zorg bij u thuis. Icare biedt ook verpleegkundige zorg thuis.

Persoonlijke verzorging - Envida

https://www.envida.nl/wijkzorg/over-onze-wijkzorg/persoonlijke-verzorging

Als dit voor u geldt, of voor uw ouders en/of een andere naaste, dan is het goed om te weten dat u bij Envida terecht kunt voor persoonlijke verzorging. zowel voor langdurige als ook voor korte zorg. Die dienst leveren wij ook in úw wijk. Onze wijkzorgmedewerkers kunnen helpen bij: wassen, douchen, scheren, aan- en uitkleden; in en uit bed gaan;

Persoonlijke verzorging - Hulp bij dagelijkse handelingen | HappyZorg

https://happyzorg.nl/thuiszorg/persoonlijke-verzorging

Persoonlijke verzorging. Begeleiding aan huis. Dementiezorg. Nacht- of intensieve zorg. Palliatieve zorg thuis. Direct thuiszorg aanvragen Vestigingen in de buurt. Persoonlijke verzorging. HappyZorg biedt ondersteuning bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging als u dat (tijdelijk) niet zelf kunt.

Hulpmiddelen bij persoonlijke verzorging - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/activiteit/persoonlijke-verzorging

De Hulpmiddelenwijzer wordt gemaakt door Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning, met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Over ons. Hulpmiddelen en tips ondersteunen u bij: aankleden, medicijnen nemen, naar het toilet gaan, uiterlijke verzorging en het lichaam wassen en afdrogen.

Persoonlijke verzorging (Wlz) - Zorginstituut Nederland

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-begeleiding-en-verpleging-wlz/persoonlijke-verzorging-wlz

Bij persoonlijke verzorging gaat het om het ondersteunen of overnemen van zelfzorg bij mensen met een aandoening of beperking. Persoonlijke verzorging is gericht op het opheffen van het tekort aan zelfredzaamheid van de cliënt. Dit kan ook inhouden dat de cliënt wordt gestimuleerd om deze activiteiten zelf te doen en aan te leren.

Wat is persoonlijke verzorging bij een kind? - BabyHelp.nl

https://babyhelp.nl/vraag-en-antwoord/wat-is-persoonlijke-verzorging-bij-een-kind

Persoonlijke verzorging is hulp bij het opstaan, wassen, douchen, aankleden, eten, naar het toilet gaan, naar bed gaan, en dergelijke. Persoonlijke verzorging kan op verschillende manieren geregeld en vergoed worden. Waarom is verzorging belangrijk voor kinderen?

Thuiszorg: vanuit welke zorgwet? | Verpleging en verzorging thuis ...

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/verzorging-verpleging-behandeling/thuiszorg

Wat is thuiszorg? Een thuiszorgorganisatie biedt verschillende soorten hulp en zorg: Verzorging en verpleging thuis. Bijvoorbeeld hulp bij douchen, opstaan uit bed en eten. Of verzorging van een wond, stomazorg en injecties geven. Begeleiding in het dagelijks leven.

Hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en bescherming

https://zorghulpatlas.nl/hulpwijzer/hulpmiddelen/hulpmiddelen-voor-persoonlijke-verzorging-en-bescherming/

Hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en bescherming zijn bijvoorbeeld bedoeld voor aan- en uitkleden, toiletgebruik en douchen. Soorten hulpmiddelen. Hulpmiddelen voor verzorging en bescherming helpen mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven op het gebied van aan- en uitkleden, toiletgebruik en douchen. Voorbeelden zijn: aankleedstok.

Persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging (Wlz)

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-begeleiding-en-verpleging-wlz

Persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging (Wlz) Dit staat beschreven in artikel 3.1.1 van de Wet langdurige zorg . Deze vormen van zorg zijn onderdeel van de aanspraak in alle leveringsvormen: verblijf in een instelling, volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) en persoonsgebonden budget (pgb).

Persoonlijke verzorging - SLO

https://www.slo.nl/thema/meer/gezonde-leefstijl/thema/persoonlijke-verzorging/

Het thema persoonlijke verzorging kent vier kernen: lichaamshygiëne. je huid. je zintuigen. je mond en gebit. Lichaamshygiëne. Kinderen en jongeren leren hun lichaam op een hygiënische manier verzorgen, rekening houdend met hun levensfase.

Persoonlijke verzorging - Cedrah

https://www.cedrah.nl/zorg/zorg-thuis/persoonlijke-verzorging/

Cedrah biedt u persoonlijke verzorging bij thuis of in een van de locaties aan, zoals Amandelhof, Beth-San, Eben-Haëzer, Nebo, Oorden, Rehoboth en Rehoboth. U krijgt ondersteuning bij activiteiten op het gebied van persoonlijke verzorging, zoals wassen, kleden, huidverzorging, medicijngebruik, voetverzorging en meer. De kosten hangen af van het inkomen, het eigen vermogen en de zorgverzekeraar.

Persoonlijke verzorging | Een week in kaart: Editie 1 - SCP

https://digitaal.scp.nl/eenweekinkaart1/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke verzorging. Auteur: Anne Roeters. Hoeveel tijd besteden we aan slapen, eten en andere vormen van persoonlijke verzorging? Persoonlijke verzorging bestaat uit de basisbehoeften (zoals slaap en eten) en vormt daarmee het fundament van de dag.

Persoonlijke verzorging (Wlz) | Verzekerde zorg - Zorginstituut Nederland

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-wlz

Bij persoonlijke verzorging gaat het om het ondersteunen of overnemen van zelfzorg bij mensen met een aandoening of beperking. Persoonlijke verzorging is gericht op het opheffen van het tekort aan zelfredzaamheid van de cliënt. Dit kan ook inhouden dat de cliënt wordt gestimuleerd om deze activiteiten zelf te doen en aan te leren.

Persoonlijke verzorging - Per Saldo

https://www.pgb.nl/het-persoonsgebonden-budget-pgb/keuze-pgb/wat-voor-zorg-heb-je-nodig/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke verzorging is hulp bij onder andere: in en uit bed komen. naar het toilet gaan. wassen en aankleden. steunkousen aantrekken en uittrekken. eten en drinken, sondevoeding. medicijnen innemen. de dagelijkse zorg voor je stoma. verzorging van je huid om bijvoorbeeld doorliggen te voorkomen.

Persoonlijke Verzorging - normbedragen

https://normbedragen.nl/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke verzorging is de verzorging van jezelf door hulp en kosten, die in Nederland worden geregeld door verschillende wettelijke regelingen. Lees hier wat persoonlijke verzorging inhoudt, hoe je recht op hulp en ondersteuning hebt, en hoe je een persoonsgebonden budget kunt aanvragen.

Wat is persoonlijke verzorging ? | PGB thuiszorg

https://verpleegcollectief.nl/Wat-is-persoonlijke-verzorging%3F

Wat is persoonlijke verzorging gaat het om het ondersteunen of overnemen van zelfzorg bij mensen met een aandoening of beperking. Deze mensen hebben zelfzorg tekort. Persoonlijke verzorging is gericht op het opheffen van het tekort aan zelfredzaamheid van de zorgvrager.

ALDI Supermarkten

https://www.aldi.nl/producten/baby-persoonlijke-verzorging/gezichtsverzorging/snippet-2371-1-0.shoppinglisttile.article.html

Per pak. Lacura Milieuvriendelijke wattenstaafjes boodschappenlijstje