Persoonlijke verzorging online kopen

Persoonlijke verzorging - Per Saldo

https://www.pgb.nl/het-persoonsgebonden-budget-pgb/keuze-pgb/wat-voor-zorg-heb-je-nodig/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke verzorging is hulp bij onder andere in en uit bed komen, naar het toilet gaan en medicijnen innemen. Je kunt persoonlijke verzorging aanvragen bij je zorgverzekeraar, gemeente of zorgkantoor, afhankelijk van je situatie.

Persoonlijke verzorging - Commissie van Toezicht

https://www.commissievantoezicht.nl/dossiers/zorgplicht/persoonlijke-verzorging/persoonlijke-verzorging/

Materiële verzorging heeft betrekking op alle ingesloten: justitiabelen, tbs-gestelden, jeugdigen en vreemdelingen. Wanneer er verschil in regelgeving is ten aanzien van een bepaalde sector, zal die hieronder apart worden benoemd.

K-Y Bevochtigingsgel Steriel - Sexual Glijmiddel - Amazon.nl

https://www.amazon.nl/dp/B000KHTF0Y?th=1

K-Y Bevochtigingsgel Steriel - Sexual Glijmiddel - Waterbasis - 82 ml : Amazon.nl: Gezondheid & persoonlijke verzorging Cookies en advertentiekeuzes Als u hiermee akkoord gaat, kunnen we uw persoonlijke gegevens van al deze Amazon-services gebruiken voor het personaliseren van de advertenties die we u op andere services laten zien.

Zippit Mondtape 30 stuks - Amazon.nl

https://www.amazon.nl/Zippit-Mondtape-stuks-Hypoallergene-mondhygi%C3%ABne/dp/B0CMHY999K

Zippit Mondtape 30 stuks - De enige strip die écht goed blijft plakken - Met ademgaatje - Hypoallergene lijm - Mouth tape - Mond Tape - Beter slapen - Betere mondhygiëne : Amazon.nl: Gezondheid & persoonlijke verzorging

Action Nederland: Kleine prijzen, grote glimlach | Action NL

https://www.action.com/nl-nl/p/3208507/mrbeast-chocoladereep-crunch/

6000+ producten in decoratie, schoonmaak, verzorging en meer Voor minder dan je verwacht Altijd dichtbij. Bekijk ons assortiment op de Action website > | bezoek vandaag jouw favoriete Action winkel in Nederland!

Persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging (Wlz)

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-begeleiding-en-verpleging-wlz

Het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz) omvat onder andere persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging als vormen van zorg. Dit staat beschreven in artikel 3.1.1 van de Wet langdurige zorg.

Persoonlijke verzorging - Steffie vertelt van alles over verzorging

https://verzorging.steffie.nl/nl/modules/persoonlijke_verzorging/

Alles wat je wilt weten over persoonlijke verzorging. Steffie legt uit hoe je jezelf schoon en netjes houdt en waarom dat belangrijk is.

Tariefbeschikking persoonlijke verzorging, enz. - Wetten.nl

https://wetten.overheid.nl/jci1.3:c:BWBR0029966&g=2024-01-01&z=2024-06-19

Zoek opnieuw Tariefbeschikking persoonlijke verzorging, enz. Geraadpleegd op 20-06-2024. Gebruikte datum 'geldig op' 01-01-2024 en zichtdatum 19-06-2024.

Helpen bij persoonlijke verzorging/ADL | mijn-bsl

https://mijn.bsl.nl/helpen-bij-persoonlijke-verzorging-adl/413876

Dit boek gaat over alle aspecten van de persoonlijke verzorging, van baby tot oudere, van een zieke en een gezonde cliënt. In de zorgverlening wordt veel waarde gehecht aan een goede lichaamsverzorging, dit heeft een positieve invloed op de gezondheid.

Persoonlijke zorg en verzorging voor ouderen - ZorgAccent

https://www.zorgaccent.nl/zorg-thuis/persoonlijke-zorg-of-verzorging/

Persoonlijke zorg of verzorging voor ouderen. ZorgAccent komt naar u toe voor zorg aan huis en persoonlijke verzorging. Dit maakt dat langer thuis wonen mogelijk is. We kijken samen met u en uw naasten welke hulp en ondersteuning het beste bij u past.

Persoonlijke hygiëne in het verpleeghuis - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/thema-s/infectiepreventie/verpleeghuis/persoonlijke-hygiene

Als je in de zorg werkt, moet je er natuurlijk schoon, netjes en goed verzorgd uitzien. Dat is wel zo prettig voor jezelf, je cliënt en je collega’s. Maar het is ook van belang in het kader van infectiepreventie. Houd je daarom aan een aantal regels. Lees wat je in je persoonlijke verzorging kunt doen.

Onder welke wet valt persoonlijke verzorging? - Schulinck

https://www.schulinck.nl/infographic/persoonlijke-verzorging-valt-het-onder-de-wmo-2015-zvw-of-de-jeugdwet/

Deze infographic verheldert wie aan zet is bij het verlenen van persoonlijke verzorging: De Zorgverzekeringswet (Zvw): zorg zoals verpleegkundigen die bieden. De Wmo 2015: hulp bij ADL v.a. 18 jaar. De Jeugdwet: hulp bij ADL tot 18 jaar.

Verpleging en verzorging in uw eigen omgeving - Zilveren Kruis

https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/vergoedingen/verpleging-en-verzorging-in-uw-eigen-omgeving

Verpleging en verzorging in uw eigen omgeving. Zorg aan huis (thuiszorg) krijgen? Dit kan een verpleegkundige of verzorgende doen. U krijgt bijvoorbeeld hulp bij het aankleden en douchen. En met het geven van injecties en verzorgen van wondjes. Mogelijk krijgt u deze zorg via een Persoonsgebonden budget (Pgb) vergoed.

Begeleiding bij de persoonlijke verzorging (jeugd) - Regelhulp

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/verpleging-en-verzorging-voor-jeugd/begeleiding-bij-verzorging

Sommige kinderen hebben extra hulp nodig om te leren hoe ze zichzelf kunnen verzorgen. Bijvoorbeeld bij het douchen, aankleden, tandenpoetsen enzovoort. Dit heet begeleiding bij persoonlijke verzorging.

Persoonlijke verzorging (Wlz) - Zorginstituut Nederland

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-begeleiding-en-verpleging-wlz/persoonlijke-verzorging-wlz

Persoonlijke verzorging. Bij persoonlijke verzorging gaat het om het ondersteunen of overnemen van zelfzorg bij mensen met een aandoening of beperking. Persoonlijke verzorging is gericht op het opheffen van het tekort aan zelfredzaamheid van de cliënt.

Persoonlijke verzorging - Careaz - Verder met aandacht

https://careaz.nl/zorg/zorg-aan-huis/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke verzorging. Zoekt u hulp bij uw dagelijkse verzorging? Onze verzorgenden bieden u hulp en ondersteuning, zodat u zo veilig en comfortabel mogelijk kunt blijven wonen in uw eigen omgeving. De verzorgenden kunnen hulp bieden op ieder moment van de dag.

Wat voor zorg heb je nodig? - Per Saldo

https://www.pgb.nl/het-persoonsgebonden-budget-pgb/keuze-pgb/wat-voor-zorg-heb-je-nodig/

Persoonlijke verzorging. Heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld wassen, aankleden, naar het toilet gaan, steunkousen aantrekken, huidverzorging, medicijnen innemen, of eten en drinken? Dan kun je persoonlijke verzorging aanvragen. Verpleging. Heb je zorg nodig als gevolg van een medische aandoening, dan vraag je verpleging aan. Denk aan wondzorg en ...

Persoonlijke verzorging – Zorgsamen

https://www.zorgsamen.nl/persoonlijke-verzorging/

Onder Persoonlijke Verzorging verstaan wij de ‘gewoonten van alle dag’, die soms ineens niet meer lukken zonder hulp van anderen. Zoals douchen, wassen, aankleden, eten, drinken en naar het toilet gaan.

Persoonlijke verzorging | Dementie

https://www.dementie.nl/veiligheid-en-zelfstandigheid/persoonlijke-verzorging

Persoonlijke verzorging. Zorg en aandacht voor persoonlijke hygiëne gaat vaak achteruit bij mensen met dementie. Vergeten te douchen, het toilet niet meer kunnen vinden, niet meer wassen omdat het pijnlijk of moeilijk is. Hoe help je iemand daarbij?

Hulpmiddelen bij persoonlijke verzorging - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/activiteit/persoonlijke-verzorging

Hulpmiddelen en tips ondersteunen u bij: aankleden, medicijnen nemen, naar het toilet gaan, uiterlijke verzorging en het lichaam wassen en afdrogen.

Thuiszorg: vanuit welke zorgwet? | Verpleging en verzorging thuis ...

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/verzorging-verpleging-behandeling/thuiszorg

Thuiszorg is hulp en zorg bij u thuis, van hulp bij het huishouden tot verpleging. Het kan vanuit verschillende zorgwetten geregeld worden, afhankelijk van uw situatie en uw gezondheid.

Persoonlijke Verzorging - normbedragen

https://normbedragen.nl/persoonlijke-verzorging/

Normbedragen.nl legt uit wat persoonlijke verzorging inhoudt, wanneer je recht hebt op hulp en ondersteuning, en hoe je een persoonsgebonden budget kunt aanvragen. Lees meer over de verschillende wettelijke regelingen, de zorgloketten en de kosten persoonlijke verzorging.

Wat is persoonlijke verzorging ? | PGB thuiszorg

https://verpleegcollectief.nl/Wat-is-persoonlijke-verzorging%3F

Wat is persoonlijke verzorging gaat het om het ondersteunen of overnemen van zelfzorg bij mensen met een aandoening of beperking. Deze mensen hebben zelfzorg tekort. Persoonlijke verzorging is gericht op het opheffen van het tekort aan zelfredzaamheid van de zorgvrager.

Begeleiding (Wlz) | Persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging ...

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-begeleiding-en-verpleging-wlz/begeleiding-wlz

Het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz) omvat onder andere persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging als vormen van zorg. Dit staat beschreven in artikel 3.1.1 van de Wet langdurige zorg.

Persoonlijke verzorging - SLO

https://www.slo.nl/thema/meer/gezonde-leefstijl/thema/persoonlijke-verzorging/

Leer hoe je je lichaam, huid, zintuigen en gebit kunt verzorgen en beschermen. Ontdek de vier kernen en subkernen van de leerlijn persoonlijke verzorging op de website van SLO.

Persoonlijke verzorging (Wlz) | Verzekerde zorg - Zorginstituut Nederland

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/persoonlijke-verzorging-wlz

Bij persoonlijke verzorging gaat het om het ondersteunen of overnemen van zelfzorg bij mensen met een aandoening of beperking. Persoonlijke verzorging is gericht op het opheffen van het tekort aan zelfredzaamheid van de cliënt.

Persoonlijke verzorging

https://www.s-zorgt.nl/diensten/persoonlijke-verzorging/

Persoonlijke verzorging is het ondersteunen of overnemen van activiteiten op het gebied van de persoonlijke verzorging, zoals wassen, eten, toiletgang en medicijnen innemen. Deze webpagina legt uit wie de functie Persoonlijke Verzorging richt en welke activiteiten daarbij kunnen worden gedaan.

De verzorging van je Ficus Elastica of rubberplant - 7 tips - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/lifestyle/stijl/de-verzorging-van-je-ficus-elastica-of-rubberplant-7-tips/ar-AA1ego3a

De verzorging van je Ficus Elastica of rubberplant - 7 tips. Artikel door deli.pro • 11 m. De Ficus elastica, of rubberplant, komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië en dankt zijn naam aan het feit ...