Ontvanger online kopen

€ 17,25 korting
Ziggo korting

Zo luister je radio | Klantenservice | Ziggo

https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/alles-over-radio/digitale-radio
Gevonden in: Ziggo kortingscode

Met een antenne. Met de digitale radio ontvanger. Ga je digitaal radio luisteren met een ontvanger, antenne, mediabox of televisie? We leggen je graag uit hoe je dit doet.

Bezoek Ziggo met korting
1.00% korting
Media Markt korting

Digitale ontvanger kopen? | MediaMarkt

https://www.mediamarkt.nl/nl/category/digitale-ontvangers-455.html

Een digitale receiver maakt het mogelijk om digitale tv-zenders te ontvangen en bekijken op je televisie. Dat komt door een tuner die in de decoder zit en het signaal omzet naar beeld. Hierbij ben je sterk afhankelijk van de provider waarbij je bent aangesloten en het televisieabonnement dat je afsluit.

Bezoek Media Markt met korting
2.00% korting
Logitech korting

Logitech-catalogus met cadeaus voor de feestdagen

https://www.logitech.com/nl-nl/campaigns/gift-guide.html
Gevonden in: Logitech kortingscode

Over-the-ear hoofdtelefoon met Bluetooth en USB-ontvanger — gecertificeerd voor bedrijven en perfect voor hybride werk Zone True Wireless Bluetooth -oordopjes met de beste ruisonderdrukkende microfoon in zijn klasse, ANC en gelijktijdige verbinding met uw computer en telefoon.

Bezoek Logitech met korting

Ontvanger - 9 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/ontvanger

Ontvanger is een Nederlandse term die verschillende betekenissen heeft, afhankelijk van de context. Het kan gaan om een bevoegde belastingambtenaar, een verbuiging, een persoon, een boodschap of een schakel. Encyclo.nl geeft acht definities van ontvanger, met voorbeelden en links naar andere bronnen.

Nederland 35 jaar geleden als eerste in Europa op het publieke internet

https://www.cwi.nl/nl/nieuws/nederland-35-jaar-geleden-als-eerste-in-europa-op-het-publieke-internet/

Alle berichten kwamen dan in een digitaal postvak terecht, dat een of twee keer per dag de mails doorstuurde naar de ontvangers. Vanaf 17 november 1988 brak een nieuw tijdperk aan waarin deze berichten binnen enkele seconden de ontvanger bereikten. Tot dan toe waren de Amerikanen en de Canadezen de enigen in de wereld die open internet gebruikten.

≥ RTL-SDR ontvanger — Zenders en Ontvangers — Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/v/telecommunicatie/zenders-en-ontvangers/m2048520269-rtl-sdr-ontvanger

Beschrijving. Rtl SDR is een dongle die gebruikt kan worden als computer radioscanner om live radiosignalen in je omgeving te ontvangen. Compleet met de dongle, 2 antennes, een verlengkabel en een statiefje. De zuignap voor een antenne staat wel op de foto, maar de plastic bovenkant is afgebroken en is dus nu niet te gebruiken.

Hoe haal je de beste IPTV ontvanger in huis | Computable.nl

https://www.computable.nl/artikel/techwire/big-data/7573261/2499347/hoe-haal-je-de-beste-iptv-ontvanger-in-huis.html

Om gebruik te kunnen maken van IPTV, heb je tenminste drie dingen nodig: Een IPTV abonnement bij jouw televisieprovider. Een IPTV ontvanger. Een televisie met HDMI aansluiting. Hiermee kun je televisie kijken. Een smarttelevisie. Hiermee kun je ook alle apps gebruiken die op jouw smarttelevisie te installeren zijn.

Radioamateurwinkel

https://www.radioamateurwinkel.nl/amateur-transceivers/

Een radiozendamateur maakt meestal gebruikt van een commerciële radiozender en -ontvanger, of kortweg een transceiver (transmitter en receiver). Er zijn een aantal bekende merken te koop, waaronder Icom, Wouxon, Yaesu, Kenwood, Anytone, Yeticom, Intek, Midland, Magnum, CRT en Samcom. De digitalisering heeft ook in deze toepassing zijn weg ...

Megasat HD 644 T2 ontvanger - Obelink

https://www.obelink.nl/megasat-hd-644-t2-ontvanger.html

Reviews. De Megasat HD 644 T2 is een ontvanger die zeer geschikt is voor de ontvangst van een DVB-T2 signaal. Met deze Megasat DVB-T ontvanger geniet je ook zonder schotel of antenneaansluiting van de ontvangst van alle vrije kanalen in de beste HD kwaliteit.

Ontvangst - Digital Radio NL

https://digitalradio.nl/ontvangst/

DAB+ ontvangst. Met DAB+ luister je via de digitale ether naar je favoriete radiozender. Alle landelijke en regionale publieke en commerciële radiostations die je kent van FM zitten erop. Daarnaast zijn ten opzichte van FM extra digital only radiostations te beluisteren. Voor het digitale DAB+ signaal heb je wel een radio-ontvanger met DAB+ ...

Ontvanger (communicatie) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ontvanger_(communicatie)

Een ontvanger is een persoon, dier of machine die signalen ontvangt en deze vervolgens verwerkt of interpreteert. Bij een persoon is de ontvanger de persoon die in een gesprek aan het luisteren is; de toehoorder. De ontvanger kan voortdurend verwisselen van ontvangen of zenden, waarbij hij/zij een zender wordt.

Verzendopties pakket | PostNL

https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/verzendopties/

Direct online versturen. Bekijk alle opties en mogelijkheden voor pakket versturen. Aangetekend, verzekerd, brievenbuspakje, spoed, betalen bij ontvangst.

Puzzelwoordenboek Ontvanger

https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Ontvanger/1

19 puzzelwoorden gevonden voor `Ontvanger`. 5 letters. INNER. TUNER. 6 letters. KRIJGER. ROEIER. 7 letters. ANTENNE.

Translate ontvanger from Dutch to English

https://www.interglot.com/dictionary/nl/en/translate/ontvanger

hij die ontvangt; ontvanger: bestemming; geadresseerde: receiver: hij die ontvangt; iemand aan wie iets gegeven wordt; ontvanger; recipiënt: bewindvoerder; handelaar in gestolen goederen; heler; telefoon; telefoontoestel: recipient: hij die ontvangt; iemand aan wie iets gegeven wordt; ontvanger; recipiënt

Betekenis Ontvanger - betekenis-definitie.nl

https://www.betekenis-definitie.nl/ontvanger

ontvanger. Ontvanger kan verwijzen naar: Ontvanger (communicatie), een persoon, dier of machine die signalen ontvangt Ontvanger (elektronica), een toestel of onderdeel dat radiosignalen of andere elektromagnetis [..] Bron: nl.wikipedia.org.

KPN 4K tv-ontvanger: review | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/internet/kpn-4k-tv-ontvanger

De tv-ontvanger is geschikt voor doorgifte van ultra-hd beeld. Dit heet ook wel 4K. Dit is een hogere beeldresolutie dan full-hd, de huidige standaard. Om daadwerkelijk van 4K te kunnen profiteren heb je wel een 4K-tv nodig. KPN heeft op dit moment 3 4K-zenders in het assortiment. Dit 4K-pakket is optioneel en kost €2,50 per maand extra.

Ontvanger - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands | Reverso ...

https://context.reverso.net/vertaling/nederlands-engels/Ontvanger

Maar u mag de Ontvanger niet vertellen wat ik heb gezegd. But you can't tell the receiver I told you. Fiona, ik ben klaar met Ontvanger zijn. Fiona, I done being the receiver. Ontvanger plaats je in de muis. Place your receiver in the mouse. Ontvanger kan aangestuurd worden door maximaal 6 zenders.

ontvanger - Vertaling Nederlands-Engels - Mijnwoordenboek

https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/EN/ontvanger

de ontvanger (m) the recipient; the consignee; the receiver; the addressee: ontvanger: receiving entity; receive unit; radio receiver; conductor; voice receiver; consignee; accepting station; receiving station; transmitting; accepting SS-user; acceptor; receiving vessel; receiver; recipient; actual recipient

Ontvanger - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ontvanger

Ontvanger kan verwijzen naar: . Ontvanger (communicatie), een persoon, dier of machine die signalen ontvangt Ontvanger (elektronica), een toestel of onderdeel dat radiosignalen of andere elektromagnetische signalen detecteert en verwerkt een persoon of een afdeling die verschuldigde bedragen, zoals belastingen, int; zie Belastingdienst

ONTVANGER - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels woordenboek

https://nl.bab.la/woordenboek/nederlands-engels/ontvanger

ontvangsthal. ontvangstkamer. Bovendien biedt bab.la het Duits-Nederlands woordenboek voor meer vertalingen. Vertalingen van 'ontvanger' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

ontvanger translation in English | Dutch-English dictionary - Reverso

https://dictionary.reverso.net/dutch-english/ontvanger

ontvanger translation in Dutch - English Reverso dictionary, see also 'ontvanger, ontvangen, ontvangstbewijs, ontvoeren', examples, definition, conjugation.

ontvanger in English - Cambridge Dictionary

https://dictionary.cambridge.org/dictionary/dutch-english/ontvanger

noun. recipient [noun] a person who receives something. payee [noun] a person to whom money is (to be) paid. receiver [noun] an apparatus for receiving radio or television signals. receiver [noun] a stereo amplifier with a built-in radio.

Wat is de betekenis van ontvanger - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/ontvanger

ontvanger - Zelfstandignaamwoord 1. iemand aan wie iets overhandigd, besteld of gegeven wordt 2. (communicatie) (telecommunicatie) een persoon, dier of machine die signalen ontvangt en deze vervolgens verwerkt of interpreteert 3. ambtenaar die belast is met het in ontvangst nemen en de invordering van zekere gelden 4. (elektrotechniek...

Track & trace: volg je pakket of poststuk online – PostNL | PostNL

https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/

Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen. We kunnen je alleen niet precies vertellen hoe laat je pakket wordt bezorgd.

Digitale tv-ontvangers: welke heb je nodig? - Internet vergelijk

https://www.internetvergelijk.nl/info/digitale-tv-ontvanger/

Wat is een digitale tv-ontvanger? Een digitale tv-ontvanger (decoder of settopbox) is een kastje waarmee je digitale tv kunt ontvangen. Deze heb je nodig wanneer je tv geen ingebouwde decoder heeft. Je provider levert een decoder bij je internet en tv-abonnement. Ook zijn decoders los te koop.

ontvanger Nederlands woordenboek - Woorden.org

https://www.woorden.org/woord/ontvanger

Wat betekent ontvanger? 'iemand aan wie iets overhandigd, besteld of gegeven wordt' en 'een persoon, dier of machine die signalen ontvangt en deze vervolgens verwerkt of interpreteert' en 'ambtenaar die belast is met het in ontvangst nemen en de invordering van zekere gelden' en 'ontvangtoestel'

Informatie over Kamervragen (Aanhangsel) 2023-2024, nr. 6 | Overheid.nl ...

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-ek-20232024-6

Kamervragen (Aanhangsel) Aanhangsel van de Handelingen. Antwoord op vragen van de leden Nicolaï, Koffeman en Visseren-Hamakers over levering van clusterbommen over de levering van clusterbommen door de Verenigde Staten aan Oekraïne. De hier aangeboden pdf-bestanden van het Staatsblad, Staatscourant, Tractatenblad, provinciaal blad ...