Ontvangstantenne online kopen

Antenne (straling) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Antenne_(straling)

Een antenne is een inrichting voor het uitzenden en het ontvangen van radiogolven. Een antenne zet een radiofrequent (RF) veld om in een wisselstroom of omgekeerd. Er zijn twee basistypes: de ontvangstantenne die RF energie ontvangt en omzet in een wisselstroom (AC) om die af te geven aan een elektronisch toestel, en.

Ontvangst - 5 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/ontvangst

Ontvangst. 1) Audiëntie 2) Begroeting 3) Bejegening 4) Bezoek 5) Inkomsten 6) Inning 7) Instuif 8) Onthaal 9) Ontvang 10) Partij 11) Perceptie 12) Receptie 13) Recette 14) Verwelkoming 15) Welkom.

Perfectpro ma1 metalen telescopische neerklapbare antenne. voor fm en ...

https://www.folderz.nl/winkels/bol-com/aanbiedingen/perfectpro-ma1-metalen-telescopische-neerklapbare-antenne-voor-fm-en-dab-ontvangst-aanbieding-23439339/

Actuele Perfectpro ma1 metalen telescopische neerklapbare antenne. voor fm en dab+ ontvangst aanbieding bij Bol.com uit de folder van 31-05 t/m 6-06. Koop hier de goedkoopste Perfectpro ma1 metalen telescopische neerklapbare antenne. voor fm en dab+ ontvangst aanbiedingen voor de beste prijs.

Slechte DAB+ ontvangst in huis? Even knutselen dan.

https://www.dabtuners.nl/slechte-dab-ontvangst-huis-even-knutselen-dan

Al een tijdje gezocht naar een goede DAB+ ontvangstantenne maar deze voorlopig niet gevonden. Mijn oog viel op die van Hama maar er waren veel negatieve reacties hierop. Deze eenvoudige antenne zoals voorgesteld gemaakt en werkelijk, een uitmuntende ontvangst en dit zonder voorversterking waar externe spanning voor nodig is.

≥ Vind buiten antennne fm op Marktplaats - juni 2023

https://www.marktplaats.nl/q/buiten+antennne++fm/

42 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop buiten antennne fm eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Digitenne buitenantenne | Overal sterk signaal | Schotelzaak

https://schotelzaak.nl/categorie/nieuwe-digitenne-dvb-t2-ontvanger-kopen-hd-digitenne-ontvanger/

Voor een sterk signaal. Een Digitenne buitenantenne pikt het digitale signaal op van een zendmast en verspreidt deze naar de draadloze tv-ontvanger. Vervolgens zet uw DVB-T2 ontvanger dit signaal om naar een bruikbaar signaal voor uw televisie. U neemt uw Digitenne van KPN simpelweg gewoon mee op vakantie of versterkt het signaal binnenshuis.

Antenne Rotterdam - Antenne Rotterdam

https://www.antennerotterdam.nl/read/antenne_item/id/117781/antenne-rotterdam

de ontvangstantenne die RF energie ontvangt en omzet in een wisselstroom (AC) om die af te geven aan een elektronisch toestel, en; de zendantenne die gevoed wordt met een wisselstroom en deze omzet in een RF veld. In haar eenvoudigste vorm bestaat een antenne uit een geleidende, dunne draad.

Ontvangsten - 3 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/Ontvangsten

Ontvangsten. Bedrag dat ontvangen moet worden ter afronding van een overeenkomst [euro] {Bedrijfsadministratie} (vormt dan een begrippenpaar met uitgaven). Misconceptie: bedrag dat ontvangen is ter afronding van een overeenkomst [euro] {Kostencalculatie} (vormt dan een begrippenpaar met betalingen). Synoniem: inkomsten.

Antennetechniek | Elektrisch materiaal | eibabo.nl

https://www.eibabo.nl/elektrisch-materiaal/antennetechniek/

Antennetechniek. Een antenne kan worden gebruikt om elektromagnetische golven te verzenden of te ontvangen. Meer specifiek zendt de zendantenne een elektromagnetische golf uit die via een draad de vrije ruimte binnenkomt. Een ontvangstantenne kan een elektromagnetische golf detecteren die uit de vrije ruimte komt en deze omzetten in een signaal ...

Ontvangantenne - definitie - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/ontvangantenne

1) ontvangantenne zelfst.naamw. (de) Verbuigingen: ontvangantennesVerbuigingen: ontvangantennetje , een vrij opgestelde ele...

Vijf vuistregels voor het plaatsen van antennes voor draadloze ... - Shure

https://www.shure.com/nl-NL/optreden-productie/louder/five-golden-rules-wireless-audio-antenna-placement

Een ontvangstantenne met +9 dB versterking is dus gunstig bij gebruik van 15 meter low-loss coaxkabel omdat de versterking van de antenne groter is dan de demping in de kabel. Hierdoor gaat maar 3 van de 9 dB versterking verloren die de antenne oplevert, zodat je een verbetering van 6 dB overhoudt t.o.v. de signaalsterkte bij de antenne.

lpam.nl

http://lpam.nl/antennes.html

Mini Whip, de aktieve ontvangstantenne. Voor de luisteramateur op de middengolf is er een prima ontvangstantenne gemaakt die weinig tot geen plaats inneemt. Voorwaarde is wel dat de antenne vrij staat en weg van electrische stroombronnen. De schema's (2) zijn duidelijk en met een beetje soldeer ervaring prima te maken. Shema 1

Straalverbindingen (point-to-point) | Antennes en techniek - Antennebureau

https://www.antennebureau.nl/antennes-en-techniek/soorten-antennes/straalverbindingen

Een straalverbinding, ook wel vaste verbinding of point-to-point-straalverbinding genoemd, is een communicatieverbinding die gebruikmaakt van radiogolven. Een vaste verbinding wordt altijd opgezet tussen twee vaste punten: een zend- en ontvangstantenne.

Antennes - PD3RFR

https://pd3rfr.nl/home/shack/antennes

D e Quadrad 2 Excell QDA-200 breedband antenne is actieve ontvangstantenne. Het ontwerp is op basis van de Mini-Whip van PA0RTD, maar met de speciaal gefilterde versterker (DC-200) geschikt voor ontvangst van circa 0 tot 200 MHz. SPECIFICATIES - 30 kHz tot 200 MHz

DIAMOND D-303 Verticale ontvangstantenne 0,5-200 MHz

https://www.classicinternational.eu/antennes-montage/antennes/basis-antennes/diamond-d-303/

Artikel aanbevelen aan bekende. Download deze info als PDF. Download handleiding. De Diamond D303 is een basis breedband ontvangstantenne van 0,5 tot 200 MHz. Specificaties. Lengte. : ca. 1,56 m. Aansluiting.

≥ Vind ontvangst antenne in Antennes en Masten op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/telecommunicatie/antennes-en-masten/q/ontvangst+antenne/

Nedis DVB-T2 Buitenantenne voor Digitale TV ontvangst met LT. De könig dvb-t2 buitenantenne is speciaal geschikt voor de ontvangst van digitenne van kpn en andere digitale signalen. De antenne. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 40,95 3 mei. '23 Topadvertentie. Nautic Gear Veenendaal.

Ontvangstantennes | ClassicInternational.eu

https://www.classicinternational.eu/antennes-montage/ontvangstantennes/

Verticale ontvangstantenne 0,5-200 MHz € 172,11 (excl. BTW € 144,63) per 1 St. excl. verzendkosten. Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen + in winkelwagen. Meer info .. DIAMOND D-777. Luchtvaartantenne VHF/UHF Dualband € 75,73 (excl. BTW € 63,64) per 1 St. excl. verzendkosten. Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen

20 Meter band dipool antenne kit, inclusief 150 Watt 1:1 ... - HF kits

https://www.hfkits.nl/product/20-meter-band-dipool-antenne-kit/

Dit heeft allerlei vervelende effecten tot gevolg, denk aan: interferentie, inspraak, verstoord stralingspatroon van de antenne, onrustigere ontvangst. Dit laatste komt doordat niet alleen de mantel van de coaxkabel gaat stralen als er wordt gezonden maar de mantel werkt ook als ontvangstantenne.

Dit zijn dé Beste FM-Antennes van mei. 2023 | Wifiwijs

https://www.wifiwijs.nl/beste-fm-antenne/

Er zijn twee soorten FM-antennes op de markt: versterkte en niet-versterkte. Versterkte antennes hebben een ingebouwde versterker, waardoor ze een betere geluidskwaliteit bieden. Dit komt omdat het de ontvangststerkte van de antenne verbetert, waardoor het ook zwakke signalen opvangt. Ze kosten daardoor ook meer dan onversterkte antennes.

FM en DAB antennes voor perfecte radio ontvangst! Arob.nl

https://www.arobantennebouw.nl/thuis-vakantiewoning/dab-en-fm-radio/fm-/-dab-antennes/

HamaFM en DAB+ kamer antenne. FM en DAB+ binnnenantenne. Actief 30 dB versterking. Frequentiebereik voor DAB+ en FM. Onze keus voor FM en DAB+ ontvangst binn. 39, 95. bekijk en bestel. € 5,00 korting.

LZ1AQ actieve antenne versterker - PA1M - Amateur Radio

https://www.pa1m.nl/lz1aq-actieve-antenne-versterker/

LZ1AQ actieve antenne versterker. Het wonen midden in een woonwijk is niet altijd even prettig als je zendamateur bent. Teveel buren te dichtbij en veel stoorbronnen vaak in de vorm van (plasma) televisies. Het storingsvrij luisteren op de lage amateurbanden op de zendantenne wat vaak een verticaal of (verkorte) dipool antenne is levert dan erg ...

Specialist in antenne kabels voor autoradio’s | Kabeldirect

https://www.kabeldirect.nl/auto/autoradio/antenne-kabels.html

Als je geen kabelradio gebruikt, kan je kiezen voor digitale radio of etherradio met behulp van een ontvangstantenne. Deze laatste methode geldt als verouderd en de kwaliteit van het signaal is niet altijd even goed. Bij internetradio heb je de keuze uit meer zenders dan bij kabelradio.

Ontvangst - Digital Radio NL

https://digitalradio.nl/ontvangst/

Je kunt radio luisteren via de kabel, de ether en via internet. Voor mobiele ontvangst of ontvangst waar niet direct een kabelaansluiting of internet beschikbaar is, heb je ontvangst van etherzenders nodig. De analoge ether FM wordt op termijn opgevolgd door het Digital Audio Broadcasting+.

FM Antennes - DMR Electronics EU

https://www.dmr-electronics.com/nl/99-fm-antennes

High Gain ColinearAluminium ¾ Wave FM antennes ; Log Periodic FM Antennes . Log- periodieke FM- antenne speciale antenne met 5 tot 8 elementen. Een log-periodieke FM antenne, ook bekend als een log-periodic array of log-periodic antenne, is een uit meerdere elementen bestaande directionele antenne die is ontworpen om over een brede frequentieband te werken.

ontvangsten - Engelse vertaling – Linguee woordenboek

https://www.linguee.nl/nederlands-engels/vertaling/ontvangsten.html

aquafin.be. As a consequence, we also see an increase in the receipts from services under the management agreement. aquafin.be. aquafin.be. Evenzo zijn in schattingen van toekomstige kasstromen. [...] geen in- of uitgaande kasstromen uit financieringsactiviteiten. [...] of uitgave n en ontvangsten voor winstbelastingen.