Objectieven online kopen

1.25% korting

Objectieven Foto de Vakman

https://www.fotodevakman.nl/objectieven/objectieven

Camera objectieven komen in veel verschillende varianten die de perfecte foto vastleggen voor elk doeleinde. Foto de Vakman beschikt over een ruim assortiment camera objectieven in de merken Canon, Nikon, Panasonic, Sony, Irx, Samyang, Carl Zeiss, Tamron, Sigma, Pentax en Olympus.

Bezoek Foto de Vakman met korting

Objectieven | SIGMA Benelux

https://www.sigmabenelux.com/nl/objectieven

Je vindt bij SIGMA een breed aanbod objectieven van verschillende bekende merken. Denk aan merken als Sony, Nikon, Canon, maar natuurlijk ook SIGMA. Zo kun je bij ons terecht voor een klein standaardobjectief, zoals de macro lens. Maar ook voor de wat grotere objectieven, zoals de telezoom lens of groothoek lens.

Alles wat je wilde weten over de objectieven van Nikon - FotoJeroen.nl

https://www.fotojeroen.nl/fotografietips/alles-over-nikon-objectieven.php

Objectieven zijn eigenlijk het belangrijkste stukje gereedschap in je uitrusting. Immers zijn het de objectieven die het beeld wat je ziet moeten vertalen op de sensor. Een objectief wordt aangeduid met een brandpunt. Dit wordt dan weer uitgedrukt in millimeters. Hoe meer millimeters een objectief heeft, des te groter is het brandpunt dus.

Welke soorten objectieven zijn er? | Cameranu

https://www.cameranu.nl/nl/advies/objectieven/welke-objectieven-zijn-er

Welke soorten objectieven zijn er? Voor het fotograferen en filmen zijn er veel verschillende objectieven. Bijvoorbeeld groothoeken, telelenzen en macro-objectieven. Maar welke soorten objectieven zijn er eigenlijk? En wanneer gebruik je welk objectief? > Bekijk alle objectieven. Groothoek

Objectieven | FUJIFILM X Series & GFX - Netherlands

https://fujifilm-x.com/nl-nl/products/lenses/

G Mount Lens Roadmap The latest development roadmap for interchangeable lenses for the GFX Series

Objectieven — FUJIFILM X | GFX eShop

https://eshop.fujifilm-x.com/nl/objectieven.html

De kleinste zoom in het GFX systeem biedt een enorm creatief potentieel. De FUJINON objectieven zijn gekenmerkt door kwaliteit en hoge beeldprestaties. Maak je camera-uitrusting compleet met geschikte lenzen van de FUJIFILM X | GFX eShop.

Objectief (fotografie) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Objectief_(fotografie)

Dit artikel behandelt fotografische objectieven. Voor objectieven in het algemeen zie Objectief (optica). Een fotografisch objectief is het onderdeel van een fotocamera, dat dient om een object op de film of de beeldsensor af te beelden. Het objectief wordt op het te fotograferen object gericht.

NIKKOR Z | Objectieven voor systeemcamera's

https://www.nikon.nl/nl_NL/products/lenses/mirrorless/overview/

De negen afgeronde diafragmalamellen van S-Line-objectieven geven onscherpe lichtpunten een zachte, ronde, consistente vorm. Nikon Z-vatting Dankzij de zeer grote Nikon Z-vatting kan je NIKKOR Z-objectief meer licht over het hele beeld opvangen.

De verschillende soorten objectieven; van groothoek tot telelens

https://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/basiskennis/de_verschillende_soorten_objectieven_van_groothoek_tot_telelens.asp

De verschillende soorten objectieven; van groothoek tot telelens dinsdag 11 december 2018, 15:21 door Elja Trum | 213.898x gelezen | 21 reacties. Een groot voordeel van spiegelreflex camera's is dat je de lenzen kunt verwisselen. Voor elk doeleinde is er tenslotte een objectief waarmee je de mooiste resultaten kunt behalen.

Beste lenzen voor Nikon Z-camera’s: Overzicht & Reviews - Frankwandelt

https://www.frankwandelt.nl/reviews/objectieven/beste-lenzen-voor-je-nikon-z-systeemcamera

Wat zijn de beste objectieven voor je Nikon Z systeemcamera met fullframe of DX sensor? Lenzen waarmee je topbeelden schiet op je Nikon Z camera? Alle lenzen voor de fantastische Nikon Z-vatting heb ik voor je op een rij gezet.

Beste Canon RF Lenzen: Overzicht & Reviews - Frankwandelt

https://www.frankwandelt.nl/reviews/objectieven/canon-rf-objectieven-overzicht-reviews

Wat zijn de beste objectieven voor je fullframe of aps-c systeemcamera van Canon? Lenzen waarmee je topbeelden schiet op je EOS R camera? Alle lenzen voor de fantastische Canon RF-vatting heb ik voor je op een rij gezet. Als je doorklikt naar een objectief zie je de highlights uit alle belangrijke reviews! RF-lenzen op komst

Het objectieven-ABC - Zoom Academy | Fotografietips

https://blog.zoomacademy.nl/het-objectieven-abc/

Objectieven hebben soms nogal indrukwekkende namen. Ieder merk gebruikt andere afkortingen en lettercombinaties om de specifieke kenmerken van z’n objectieven aan te duiden. Maar wat betekenen ze nu eigenlijk? We nemen de meest gebruikte termen met je door.

Kamera Express - Objectieven

https://www.kamera-express.nl/producten/objectieven/camera-objectieven

Dit soort objectieven zijn ideaal als je veel wil inzoomen en wel de focus en scherpte in jouw foto wil behouden. De zoomlens wordt aangeduid door de verhouding tussen de kortste en langste brandpuntsafstand en het diafragma (bv. 18-55mm f/2.8-4.0 of 55-250mm f/4.0-5.6). De eerste versie van de huidige zoom lens ontstond begin 20e eeuw en ...

Beste objectieven voor je camera: overzicht & advies - Frankwandelt

https://www.frankwandelt.nl/reviews/objectieven

Alle objectieven die op Frankwandelt staan heb ik voor je op een rij gezet. Een handig overzicht waar je oneindig in kunt grasduinen. De lenzen zijn gerangschikt naar categorie: groothoek, tele, reiszoom, portret, macro etc. Zodat jij makkelijk je weg kunt vinden.

Advies over objectieven | Cameranu

https://www.cameranu.nl/nl/advies/objectieven

Advies over objectieven. Objectieven zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Maar waar let je eigenlijk op bij het kopen van een objectief? Met deze tips weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt!

Objectieven - Vergelijken & kopen - Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/objectief

Een objectief voor je camera heb je in vele soorten en maten, dus het is belangrijk om diverse camera lenzen met elkaar te vergelijken. Wat voor cameralens wil je? Een telezoom, groothoek fish-eye, macrolens, tilt&shift? Door hier objectieven te vergelijken, vind je de beste lens of lenzen voor je camera!

Camera lens kopen? Bekijk alle objectieven bij Kamera Express!

https://www.kamera-express.nl/alle-objectieven

Een objectief is een ander woord voor de lens van een camera of van ander optisch instrument zoals een verrekijker. Met een camera met verwisselbare objectieven kun je een objectief naar jouw wensen gebruiken. Ga je voor een telelens, een macro lens, of toch een macro tussenring voor jouw huidige lens?

Canon objectieven - Canon Nederland

https://www.canon.nl/lenses/

Canon objectieven Haal alles uit je foto's met Canon-lenzen en verbreed je fotografiehorizon met een ongeëvenaarde optische kwaliteit. Zoek lenzen voor spiegelreflexcamera’s en systeemcamera’s.

Objectieven, camera's en accessoires | | SIGMA Benelux

https://www.sigmabenelux.com/nl

2024.05.16 Objectieven SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art, een must-have in de uitrusting van iedere fotograaf 2024.04.23 Objectieven SIGMA kondigt lancering Canon RF Mount lenzen aan 2024.04.19 Objectieven Op avontuur met Lewie en de Rover

Objectief kopen? | Cameranu

https://www.cameranu.nl/nl/c22/objectieven

Objectieven zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Maar waar let je eigenlijk op bij het kopen van een objectief? Met deze tips weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt!

Welk objectief moet ik kopen? | Cameranu

https://www.cameranu.nl/nl/advies/objectieven/welke-lens-moet-ik-kopen

Het is belangrijk dat je voor de aanschaf van een nieuwe lens goed weet wat je wilt gaan fotograferen, wat voor objectieven er bestaan én waar een objectief voor geschikt is. > Bekijk alle objectieven. Heb je de beeldstabilisatie nodig? Er zijn objectieven mét en zonder beeldstabilisatie.

Alles over camera lenzen en objectieven - Thijs Schouten Fotografie

https://www.thijsschouten.com/diverse-artikelen/alles-over-lenzen/

Wil je meer weten over lenzen / objectieven? In dit artikel lees je meer over diafragma, brandpuntsafstanden, beeldstabilisatie en glaselementen.

Objectief - 20 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/objectief

Objectief. 1) Deel van een microscoop 2) Deel van een optisch instrument 3) Feitelijk 4) Fotografische materialen 5) Geslepen glas 6) Lens 7) Lens van een optisch instrument 8) Lenzenstelsel 9) Naamval 10) Neutraal 11) Niet bevooroordeeld 12) Niet subjectief 13) Objectief: 14) Onbevangen 15) Onbevooroordeeld 16) Onpartijdig.