Zendantenne online kopen

FM Antenne - DMR Electronics EU

https://www.dmr-electronics.com/nl/99-fm-antennes

Een FM Antenne, Zendantenne of Radio FM ontvangst Antenne kopen? dat kan hier. Onze Fm Antennes zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Breedband, Dipool, GP, Yagi, Comet, Log Periodic, Circulair, Paneel, Gekoppelde en Patatzak antennes. Bekijk hier alle antenne modellen voor zenden en ontvangen.

Antennes en zendmasten: waar staan ze en hoe werken ze?

https://magazines.rdi.nl/ontwikkelingenindeether/2018/02/antennes-en-zendmasten-waar-staan-ze-en-wat-doen-ze

Soorten antennes en hoe ze werken. Antennes zetten elektrische signalen om in elektromagnetische velden: onzichtbare golven door de lucht. Daarmee kunnen ze informatie zenden en ontvangen. Denk aan de antenne van je smartphone of laptop die contact maakt met de antenne van je router of zendmast van de netwerken voor mobiele telefoons.

Zendantennes - Vlaanderen

https://zendantennes.omgeving.vlaanderen.be/

Het Departement Omgeving maakt op de websites waarvoor zij verantwoordelijk is gebruik van "cookies" en vergelijkbare internettechnieken. Cookies zijn kleine "tekstbestanden" die worden gebruikt om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te verbeteren.

zendantenne Nederlands woordenboek - Woorden.org

https://www.woorden.org/woord/zendantenne

Wat betekent zendantenne? ', een vrij opgestelde elektrische geleider, de straler, voor het uitzenden van elektromagnetische straling in het radiofrequentie gedeelte van het elektromagnetische spectrum. De straler kan worden gecombineerd met directoren en/of een reflector om een richtwerking te verkrijgen' Hoe spel je zendantenne?

Tips & Trucs (antenne, aarde), Nederlands Forum over Oude Radio's

https://kraltp.home.xs4all.nl/Tips-en-trucs/antenne/

De eerste radio's gaven zonder aardaansluiting nauwelijks ontvangst. Het door een zendantenne uitgestuurde signaal kun je vergelijken met een spanningsbron waarvan één pool door de ether is verbonden met de ontvangstantenne en de andere via aarde met de aardaansluiting van de ontvanger.

Veelgestelde vragen over plaatsing van zendantennes

https://omgeving.vlaanderen.be/nl/veelgestelde-vragen-over-plaatsing-van-zendantennes

Een zendantenne mag enkel in gebruik genomen worden nadat de antenne-eigenaar een conformiteitsattest heeft ontvangen. Om dat attest te krijgen, moet de operator een technisch dossier indienen dat aan de Vlaamse overheid aantoont dat de zendantenne voldoet aan de normen. Enkel als dat het geval is, ontvangt de operator een attest.

Veelgestelde vragen over zendantennes en gezondheid

https://omgeving.vlaanderen.be/nl/veelgestelde-vragen-over-zendantennes-en-gezondheid

Woont u dichter dan 150 meter bij een zendantenne, dan kan u een stralingsmeting aanvragen. Meer veelgestelde vragen over zendantennes De SAR-waarde van een gsm-toestel of specific absorption rate geeft aan hoeveel energie het toestel maximaal kan afgeven aan het lichaam.

Voor je FM radio Station | Pro FM Broadcast

https://www.profmbroadcast.com/products/cat/11/fm-antennes/

Deze rubriek vind u alle beschikbare FM zend antennes, Power splitter, STL Link Antennes en samengestelde FM antennes systemen dit verkopen wij via de Pro FM Broadcast webshop. Naast de FM zender is de FM antenne één van de belangrijkste dingen van je radio station. Zonder een goede FM antenne of FM antenne-installatie zal uw Radio station ...

Etherpiraten.com - Alle geheime zender en ether piraten info - Powered ...

https://www.etherpiraten.com/informatie/techniek/antennes/antennetechnisch/

De doublet antenne, of gewoon de dipool. Er worden twee berekeningen getoond op basis van de 50-en 75 Ohms versie. De laatste is goed te gebruiken als ontvangst antenne en is beperkt als zendantenne bruikbaar(laag vermogen). 75 Ohm. De lengte(L) van deze dipool wordt bepaald door de frequentie waarop je wil uitzenden.

FM en DAB antennes voor perfecte radio ontvangst! Arob.nl

https://www.arobantennebouw.nl/thuis-vakantiewoning/dab-en-fm-radio/fm-/-dab-antennes/

Voor perfecte ontvangst van FM en DAB+ radio hebben wij verschillende binnen én buiten antennes. Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! Met een goede antenne is het geluid veel beter en veel lokale FM radio zenders zijn dan ook weer te ontvangen. Alle antennes in ons assortiment worden door ons vooraf getest op ontvangstkwaliteit, zodat we weten ...

Antenne (straling) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Antenne_(straling)

Een antenne is een inrichting voor het uitzenden en het ontvangen van radiogolven. Een antenne zet een radiofrequent veld om in een wisselstroom of omgekeerd. Er zijn twee basistypes: de ontvangstantenne die RF energie ontvangt en omzet in een wisselstroom om die af te geven aan een elektronisch toestel, en de zendantenne die gevoed wordt met een wisselstroom en deze omzet in een RF veld. In haar eenvoudigste vorm bestaat een antenne uit een dunne, geleidende draad. De antenne maakt gebruik van

Antennes - PD3RFR

https://pd3rfr.nl/home/shack/antennes

ANTENNES. Iedere zend- of luisteramateur maakt gebruik van een antenne. Dat kan zowel binnen als buiten, maar het beste resultaat behaal je door de antenne op een mast buiten te plaatsen. Immers hoe hoger en hoe vrijer, des te beter signaal er wordt ontvangen en des te groter het bereik! Op de foto rechts is mijn huidige mastopstelling te zien, met ...

Dipool FM Antennes - DMR Electronics EU

https://www.dmr-electronics.com/nl/156-dipool-fm-antennes

FM dipool antenne de meest bekende en zeer populaire zendantenne Een FM dipoolantenne, of kortweg dipool, is een FM Radio Broadcast antenne die gebaseerd is op het principe van een dipool. Verkrijgbaar als breedband en getuned. De lengte van de antenne is doorgaans een halve golf.

Koop Antennes Mobile VHF-UHF Online bij Jacobs Breda Electronics

https://www.jbe.nl/nl/communicatie/radio-amateur-sets/antennes-mobile-vhf-uhf

Onder de keuze Antennes Mobile VHF-UHF vind u alle mobiel dualband antennes welke te gebruiken zijn op twee specifieke amateur frequentiebanden. Dit zijn de 2 meter (144 / 146 Mhz) en 70 cm (430 / 440 Mhz) banden. Als u losse zendontvangers gebruikt kunt u met een DUPLEXER deze zogenaamde dualband antenne delen. Sorteren op:

De Antennes van de Zeezenders – Techniek van Toen

https://www.techniekvantoen.nl/de-antennes-van-de-zeezenders/

Een zendantenne voor de Middengolf bestaat in de praktijk uit een z.g.n. verticale straler, die het signaal rondom uitstraalt en staat opgesteld op een geleidend (aard)oppervlak Het door de antenne afgegeven signaal moet zoveel mogelijk onder een lage hoek met het aardoppervlak uitgestraald worden.

Koop Antennes Basis Online bij Jacobs Breda Electronics - j be

https://www.jbe.nl/nl/communicatie/radio-ontvangers-scanners/antennes-basis

Scannerantenne 25 - 1300 MHz. Geschikt als kamer- of balkonantenne. H=ca.100 cm, radiaal 8 x 41 cm. Adviesprijs € 114,50. Op voorraad. € 89,95. meer informatie.

FM Antennes voor jou Radio Station | Pro FM Broadcast

https://www.profmbroadcast.com/products/cat/18/fm-antennes

FM Antennes. Deze rubriek vind u alle beschikbare FM zend- antennes, die wij verkopen via de Pro FM Broadcast webshop. Naast de FM zender is de FM antenne één van de belangrijkste dingen van je radio station. Zonder een goede FM antenne of FM antenne-installatie zal uw Radio station niet in staat zijn om uw luisteraars te bereiken.

Beginnen met amateurradio: welke antenne om te starten

https://www.qsl.net/on7px/Antennes.html

Desondanks is een 70cm-antenne ongeveer drie keer korter dan een 2m-antenne met een vergelijkbare winst en evenveel elementen. Dus hoe hoger de frequentie, hoe gemakkelijker het wordt om het antennes te gebruiken met meer winst. Daardoor heb je ook minder vermogen nodig voor een verbinding van dezelfde kwaliteit.

≥ Antennes en Masten - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/telecommunicatie/antennes-en-masten/

Nieuwe en tweedehands Antennes en Masten kopen of verkopen doe je via Marktplaats! Zendmasten, fm antennes, rotor en meer aangeboden en gezocht, tegen aantrekkelijke prijzen.

Heeft het wonen bij een zendmast consequenties voor de gezondheid?

https://www.startpagina.nl/v/gezondheid/vraag/117925/wonen-zendmast-consequenties-gezondheid/

Bij alle testen met personen die zeiden dat ze gevoelig waren voor straling bleek, dat ze inderdaad klachten kregen - niet als de test-zendantenne aanstond, maar wel als ze dáchten dat de test-zendantenne aanstond. Ook al stond de antenne uit en was er dus geen straling, als ze alleen maar dáchten dat de antenne aanstond, kregen ze klachten.