Wereldontvanger online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Akai APW10 - Wereldontvanger - Zwart | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/akai-apw10-wereldontvanger-zwart/9000000006130293/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Dit is vooral handig wanneer je op vakantie bent en gewoon wilt genieten van je favoriete Nederlandse radiozender. Maar ook kun je met deze radio zenders ontvangen uit andere landen, dankzij een AM/FM/SW-tuner. Kenmerken: Multi-functioneel LCD display met tijdsaanduiding. Digitale PLL tuner. 200 voorkeuzezenders. Automatisch zenderzoeksysteem.

Radioamateurwinkel

https://www.radioamateurwinkel.nl/wereldontvangers/

Een wereldontvanger is speciaal geschikt voor ontvangst van de korte golf en kan daardoor zenders van de hele wereld ontvangen. Een klassieke huiskamerontvanger kan meestal ook korte golf ontvangen, maar dat geschiedt enkel door een andere spoel in de afstemkring te schakelen.

Wereldontvangers, DAB+ Radio's en Headphones | Truckerswereld

https://www.truckerswereld.nl/wereldontvangers-dabradios-headphones/

Een wereldontvanger is een handzaam apparaat wat speciaal gemaakt is voor het ontvangen van de ‘’korte golf’’. Hierdoor kan een wereldontvanger zenders van over de hele wereld ontvangen. Doordat een wereldontvanger meerdere golfgebieden voor de korte golf heeft, kan het afstemmen op een gemakkelijkere manier verlopen.

Radioamateurwinkel

https://www.radioamateurwinkel.nl/tecsun-s2000/

Productomschrijving. Tecsun S-2000. Dit is een draagbare wereldontvanger waarmee de wereld dichter bij je komt.! Je krijgt de complete lange-, midden- en korte golf frequenties maar ook de FM band. De Tescun S-2000 ontvangt ook de burgerluchtvaart band (117-137 MHz).

Wereldontvanger - B&G Wiki - Beeld en Geluid

https://wiki.beeldengeluid.nl/index.php/Wereldontvanger

Een wereldontvanger moet, zoals de naam doet vermoeden, radiostations uit de hele wereld kunnen ontvangen. Daarvoor zijn ze naast ontvangst op de middengolf en FM ook ingericht voor kortegolfontvangst. Er is heel veel verschil in uitvoeringen en niet altijd doet de naam recht aan de prestaties van de ontvanger.

Radio-ontvanger - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Radio-ontvanger

Een wereldontvanger is speciaal geschikt voor ontvangst van de korte golf en kan daardoor zenders van de hele wereld ontvangen. Een klassieke huiskamerontvanger kan meestal ook korte golf ontvangen, maar dat geschiedt enkel door een andere spoel in de afstemkring te schakelen.

Sangean ATS-909X FM-RDS Wereldontvanger - Zwart

https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/radio-s/m1935705080-sangean-ats-909x-fm-rds-wereldontvanger-zwart

Beschrijving. Te koop. ATS-909X Zwart van het merk SANGEAN (Staat bekend om zijn goede geluids- en ontvangstkwaliteit) EAN 4711317992051. Dit is de meeste complete en meest verkochte wereldontvanger wereldwijd! Vergeet nooit uw favoriete radiostations dankzij het alfanumerieke geheugensysteem. Hiermee kunt U maar liefst 406 zenders opslaan!

Wereldontvanger - Handelsonderneming Veenstra

https://www.handelsondernemingveenstra.nl/nl/116-wereldontvanger

Wereldontvanger. Excuses voor het ongemak. Zoek opnieuw. Zoek. Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Handelsonderneming Veenstra al 25 jaar de specialist voor al uw electronica, audio-, satelliet-, ontvangst- en zendapparatuur. ...

≥ Vind wereldontvangers op Marktplaats - januari 2023

https://www.marktplaats.nl/q/wereldontvangers/

Wereldontvanger Philips 900 evt voor onderdelen Philips wereldontvanger antenne is stuk werkt wel op alle banden maar moet nagekeken worden evt prima voor onderdelen verder is al Gebruikt Ophalen of Verzenden

Beste wereldontvangers 2023 | Vergelijk de reviews en vind de beste koop

https://www.besteproduct.nl/wereldontvanger/

Wereldontvanger. Alle; Vergelijk de beste wereldontvangers. Redacteur. Vind de beste wereldontvangers van 2023 aan de hand van tests en reviews. Vergelijk prijzen + voorraad van alle winkels en vind de beste koop voor jou. Toon meer. Merken. tecsun (3) Albrecht (3) Sangean (1) Tescun (1) Afstemming. digitaal (1) Prijsrange. t/m .

Wereldontvangers kopen: Waar moet je op letten? | Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/wereldontvanger/informatie

De wereldontvanger is een kleine draagbare radio. Als je op reis bent in het buitenland kan je met deze radio toch op de hoogte blijven van de actualiteiten in Nederland. Je stemt af op de juiste frequentie en je kan in je eigen taal naar het nieuws luisteren.

Wereldontvangers - TV-Radio & Satelliet | Eijlander Electronics

https://www.eijlander.nl/wereldontvangers.html

wereldontvanger fm/mw/lw/sw tecsun pl310et pl-310et uw prijs: € 66,07 excl. btw: € 79,94 incl. btw: noodradio opwindbaar + solar fw/mw/sw brand de13 uw prijs: € 41,28 excl. btw: € 49,95 ...

Beste wereldontvanger radio's van 2023 - Top 10 Koopgids - UNU A.I.

https://unu.ai/koopgids/beste-wereldontvanger-radios/

Een radio met wereldontvanger van €24,95 kan in onze lijst boven of onder een wereldontvanger van €679,- staan, omdat prijs maar één van de factoren is die UNU.ai in acht neemt. Feedback van mensen die het product reeds kochten, populariteit bij de grote retailers én feedback van onze bezoekers zorgt samen voor een boeiende lijst die probeert een échte Top-10 te zijn, onafhankelijk van de kost.

≥ Vind wereldontvanger in Radio's op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/audio-tv-en-foto/radio-s/q/wereldontvanger/

Tecsun top kwaliteit korte golf radio's al vanaf 89,--. Tecsun s-2000 korte golf ontvanger met fm en luchtvaartband de tecsun s-2000 is een draagbare ontvanger die de wereld naar je toe. Nieuw Ophalen of Verzenden. Zie omschrijving Eergisteren Topadvertentie. Mega-com Poortugaal.

Wereldontvangers | Truckerswereld

https://www.truckerswereld.nl/wereldontvanger/

Een wereldontvanger is een handzaam apparaat wat speciaal gemaakt is voor het ontvangen van de ‘’korte golf’’. Hierdoor kan een wereldontvanger zenders van over de hele wereld ontvangen. Doordat een wereldontvanger meerdere golfgebieden voor de korte golf heeft, kan het afstemmen op een gemakkelijkere manier verlopen.

≥ Vind grundig wereldontvanger in Radio's op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/audio-tv-en-foto/radio-s/q/grundig+wereldontvanger/

Wereldontvanger Grundig Yachtboy 450 draagbaar, onbeschadigd. Grundig wereldontvanger jachtboy 450 draagbaar op batterijen incl. Handleiding altijd in originele verpakking gezeten (zie foto), Zo goed als nieuw Ophalen. Bieden 8 dec. '22. Van der Velden De Meern.

Wereldontvanger - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldontvanger

Een wereldontvanger is een radio-ontvanger speciaal geschikt voor ontvangst van de korte golf en kan daardoor zenders van de hele wereld ontvangen, waaronder wereldomroepen . Een wereldontvanger heeft meerdere golfgebieden voor de korte golf, waardoor het afstemmen gemakkelijker verloopt.

Koop Korte Golf Radio's Online bij Jacobs Breda Electronics - j be

https://www.jbe.nl/nl/communicatie/radio-ontvangers-scanners/korte-golf-radios

Tecsun PL-330 Wereldontvanger met SSB. NIEUW. FM/MW/LW/SW/SSB Wereldontvanger. Adviesprijs € 89,50. In bestelling € 84,95. meer informatie. Tecsun PL-365 Wereldontvanger Silver. AM / MW, FM, US/LSB en de korte golf band. Adviesprijs € 95,00. Uitverkocht € 82,50. meer informatie.

Wereldontvangers vergelijken en kopen (januari 2023) | Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/wereldontvanger

Zoek je een wereldontvanger? Op deze pagina vergelijk je allerlei nieuwe wereldontvangers met elkaar, zowel goedkope als duurdere modellen met betere specificaties. Zo vind je de wereldontvanger die het beste bij jouw situatie past en weet je zeker dat je veel plezier gaat beleven aan je nieuwe ontvanger.

Beste Wereldontvanger 2023 - duitslandportaal.eu

http://www.duitslandportaal.eu/beste/wereldontvanger/

Multiband wereldontvanger ontvangt FM (87,5 - 108 MHz), middengolf (522 - 1620 kHz) en 7 kortegolfbanden (band 1 - 7). Geef de digitale VM/MW-schakelaar weer en handmatige scan. LED-tunerscherm. Inclusief koptelefoonaansluiting. Onafhankelijk van het elektriciteitsnet en de werking van de batterij mogelijk.