Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Persoonlijke verzorging

Iedereen wil er graag goed verzorgd uitzien wanneer je de deur uitgaat. Alleen is voor iedereen, ook voor mannen en vrouwen, persoonlijke verzorging verschillend. Waar een man graag met een volledig glad gezicht de deur uitgaat, vind een vrouw het belangrijk om met gladde benen de deur uit te lopen. Onder persoonlijke verzorging valt heel veel, denk hierbij aan haarverzorging zoals Fohns, stijltangen en borstels, tandverzorging zoals elektrische tandenborstels, flos, scheerproducten zoals scheerschuim, scheermesjes, scheerapparatuur, epilatoren en meer.  

Persoonlijke verzorging is een enorm groot begrip. Het gaat om jouw lichaam, jouw gezicht waarmee je naar buiten durft te gaan. Zonnebanken, bloeddrukmeters, maar ook temperatuurmeters vallen eronder. Kies voor persoonlijke verzorging van merken als Philips, Princess, Sony en heel veel andere grote namen en verzorg je zelf optimaal.  

De beste persoonlijke verzorgingsproducten shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer jij van ledenkorting op jouw account. Bekijk het aanbod aan mooie persoonlijke verzorgingsproducten en waar je deze kunt shoppen online via 24/7 Discount zodat jij ook op de hoogte blijft van fijne aanbiedingen en acties. 

Persoonlijke verzorging

HEMA White By Nature Douchecrème
€ 4.00
HEMA Vaseline
€ 2.00
HEMA Douchegel Dreamy
€ 4.00
HEMA Bad En Douchegel
€ 1.00
HEMA Ultra Dun Nacht Plus
€ 1.00
HEMA Hals,- En Decolletécrème - Alle Leeftijden
€ 6.50
Holland & Barrett
5.00% korting

Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) is een landelijke winkelketen met een ruim assortiment...

Bezoek Holland & Barrett met korting
HEMA
2.00% korting

Alles voor in en rondom jouw huis vind je online bij HEMA. Voor baby's, kinderen, vrouwen en heren...

Bezoek HEMA met korting
Voordeligscheren.nl
2.75% korting
Bezoek Voordeligscheren.nl met korting