Portofoons online kopen

Portofoons Kopen, Huren, Advies & Onderhoud

https://www.portofoons.nl/

SMELT is verhuurder van portofoons voor elke toepassing in binnen- en buitenland. Of u nu analoge, digitale, TETRA, licentievrije of explosieveilige ATEX portofoons wilt huren voor een evenement/festival, beveiliging, industrie of bouw; voor elke tijdelijke communicatiebehoefte biedt SMELT een huuroplossing tegen de scherpste huurprijzen!

Portofoons - TeleCS

https://www.telecs.nl/portofoons/

Portofoons zijn onder te verdelen in twee categorieen, licentievrij en licentiehoudend. Licentievrije portofoons werken in de vergunningsvrije frequentieband op een frequentie van 446 MHz. De frequenties zijn in Europees verband vastgelegd, zodat de gebruiker geen zendvergunning nodig heeft, wat zeer kostenbesparend is.

Portofoon kopen? Kies de beste set

https://www.portofoons.be/portofoon/

Walkie talkie portofoons worden vaak al gebruiksklaar als portofoon set aangeboden (portofoon set van 2, 4 of 6 stuks) en zijn direct vanuit de doos te gebruiken. Vaak werken de walkietalkies op penlite batterijen of wordt een eenvoudige lader met accupack meegeleverd.

Verkoop - De Portofoon Discounter

https://www.portofoondiscounter.nl/verkoop/

Portofoons zorgen voor vlotte communicatie bij calamiteiten. Binnen deze categorie hebben wij voor u al een aantal pakketten en sets samengesteld. Bouw. Ook binnen de bouw kan goede communicatie cruciaal zijn! Wij bieden speciaal voor de bouw stofbestendige portofoons met een noodknop en veiligheidsfuncties zoals de lone worker en man down functie.

≥ Portofoons en Walkie-talkies - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/telecommunicatie/portofoons-en-walkie-talkies/

Nieuwe en tweedehands Portofoons en Walkie Talkies kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Kenwood Portofoons, Motorola en meer aangeboden en gezocht, tegen aantrekkelijke prijzen! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats

Portofoons - Draadloze oproepsystemen Piepers, buzzer en pagers voor ...

https://www.oproepsystemen.info/portofoons/

Portofoons van VeDoSign kunnen in vele branches gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan industrie, beveiliging, evenementen, maar ook voor BHV binnen kantoorgebouwen, retail of horeca. Als betrouwbare communicatie belangrijk is voor uw bedrijf, hebben wij de juiste portofoon! Bel 035 543 07 38 voor informatie Direct naar webshop.

Zijn portofoons verplicht voor BHV’ers? | ARBO centrum

https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/zijn-portofoons-verplicht-voor-bhvers/

Waarom portofoons voor BHV’ers niet verplicht zijn. De wet verplicht werkgevers om te zorgen voor veilige arbeidsomstandigheden. Het opleiden van voldoende BHV’ers is één van die verplichtingen. De wet stelt geen verdere verplichtingen aan de uitrusting van BHV’ers. Zij moeten kunnen aantonen dat zij officieel BHV’er zijn.

Walkie Talkies - Portofoonwinkel.nl

https://www.portofoonwinkel.nl/eenvoudige-portofoon/cid=298

Op deze pagina vindt u portofoons welke ontworpen zijn voor leisure gebruik. De portofoons in deze categorie lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld gebruik tijdens sportieve activiteiten, simpele bergwandelingen of op de camping. Op zoek naar portofoons voor professioneel gebruik? Bekijk dan de categorie 'Professionele portofoons'.

Huren - Portofoon.nl

https://portofoon.nl/portofoon-huren/

Portofoons huren. Met het huren van portofoons, headsets en andere accessoires bij Hoekstra Portofoonverhuur verzeker je jezelf van een zorgeloos evenement en een feilloze communicatie. Voor de verhuur van portofoons werkt Hoekstra Portofoonverhuur met een uitgekiend assortiment.

Portofoons | Walkie Talkies | Onedirect.co.nl

https://www.onedirect.co.nl/portofoons-walkie-talkies

Portofoons en Walkie Talkies. Wij bieden een groot assortiment aan portofoons voor zowel recreatief als professioneel gebruik. Ze zijn opgedeeld per industrie: Horeca-, BHV-, Beveiliging- en Bouw Portofoons; alleen van de beste merken zoals Kenwood en Motorola. Accessoires zoals oortjes en accu's zijn hier ook verkrijgbaar.

R&S Communications – Portofoons, oortjes en complete sets van Motorola ...

https://www.rscommunications.nl/

R&S Communications B.V. is 25 jaar actief op het gebied van portofonie (radio communicatie). Wij zijn groot in de verkoop én verhuur van communicatie apparatuur, laat ons u adviseren en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij werken uitsluitend met bekende merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Caltta.

Portofoons| De beste 10 van 2021 | Onedirect Telecom Blog

https://blog.onedirect.co.nl/portofoons/beste-portofoons-2021

4. Motorola XT420. Een robuust model van de TLKR reeks is de XT420 portofoon van Motorola. Het heeft een robuuste behuizing waardoor het in extreme omgevingen bruikbaar is. De XT420 staat bekend als de beste startoplossing voor bedrijven. Het is spectaculair op elk gebied en duurzaam; dankzij de behuizing.

Portofoons digitaal - Portoshop.nl Portofoon webshop

https://www.portoshop.nl/Portofoons-digitaal

Welkom bij Portoshop.nl Wij verkopen portofoons zowel voor professionele als vrije tijd. Toepassingen zijn o.a. BHV, Outdoor, beveiliging, motorrijden, rijles en sporten. Tevens verkopen wij vlieginstrumenten voor o.a. Paragliding en Deltavliegen.

De beste portofoons in 2022 - Techadviseur.nl

https://techadviseur.nl/portofoons/

De beste portofoons. Nu je een goed beeld hebt van wat een portofoon is en wat een portofoon kan, is het moment aangebroken om de beste portofoons voor je op een rijtje te zetten. Waarbij we hebben gelet op prijs-kwaliteitsverhoudingen en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast bespreken wij uitsluitend vergunningsvrije portofoons. Kenwood TK-3701D

Portofoons /oortjes: welk type heb ik nodig? - Comfective

https://comfective.nl/portofoon-oortjes-welk-type-heb-ik-nodig/

Comfective. Een van de meest populaire producten van Comfective zijn de professionele portofoons. Wij werken onder andere samen met Motorola , Kenwood en Hytera. Wij leveren deze aan de sectoren retail , hospitality , industrie , petrochemie, scheepvaart, gezondheidszorg en overheid. In de volksmond worden deze producten ook wel ‘oortjes ...

Portofoon kopen? #1 Online portofoon specialist - Walkies.nl

https://www.walkies.nl/portofoons/

Walkies levert alle bekende portofoon merken zoals portofoons uit het assortiment van Motorola, Kenwood en Hytera. Home. Portofoons. Tegenwoordig zijn er talloze portofoons in allerlei soorten en maten. Portofoons zijn al lang niet meer zoals vroeger, grote lompe aparaten met een gewicht van een aantal bakstenen.

Portofoons | Truckerswereld

https://www.truckerswereld.nl/portofoon/

Portofoons worden gefabriceerd door verschillende merken. Op Truckerswereld.nl vindt u een breed assortiment van de meest vooraanstaande merken terug, hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteits portofoon. De merken die u bij ons terug vindt zijn onder andere: Baofeng. Intek.

Oortjes en portofoons voor de horeca en retail - VeDoSign

https://vedosign.com/professionele-portofoons/

Portofoons van VeDoSign. Binnen de professionele portofoons (o.a. voor BHV, industrie en beveiliging) zijn er twee verschillende typen: analoog en digitaal. Analoge portofoons zijn goed betaalbaar en halen een bereik van circa 5 – 10 kilomer in open veld, het nadeel is dat ze een relatief slechte spraakkwaliteit hebben.

≥ Vind portofoon in Portofoons en Walkie-talkies op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/telecommunicatie/portofoons-en-walkie-talkies/q/portofoon/

Baofeng DM-1701 Dualband DMR VHF en UHF Tier2 5watt IP55. De baofeng dm-1701 dualband vhf/uhf digitale dmr portofoon is de grote broer van de baofeng dm-1801 . Aantal belangrijke plus punt. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 129,95 Eergisteren Topadvertentie. PortofoonWEB.NL De portofoon specialist Drachten.

Portofoons, Bodycams & Oortjes van Motorola & Kenwood – Comfective

https://comfective.nl/

Portofoons en retail / horeca oortjes. Een van de meest populaire producten van Comfective zijn de professionele portofoons. Wij werken onder andere samen met Motorola, Kenwood en Hytera.Wij leveren deze aan de sectoren retail, hospitality, industrie, petrochemie, scheepvaart, gezondheidszorg en overheid.In de volksmond worden deze producten ook wel ‘oortjes’ genoemd, omdat deze over een ...

portofoons - portofoonweb - Portofoon kopen? - PortofoonWEB

https://www.portofoonweb.nl/portofoons.html

portofoons - portofoonweb - Portofoon kopen? - PortofoonWEB

Portofoons voor de Horeca – HOFCON Portofoon webshop

https://portofoonshop.hofcon.nl/portofoons-voor-de-horeca/

Zowel de gasten als de horecagelegenheid profiteren van efficiëntie en veiligheid. Wij adviseren de nieuwe Motorola CLR portofoons en hebben diverse pakketten voor u samengesteld. 1x losse CLR446 portofoon met lader. 4x Motorola446 portofoon met laders. 4x Motorola446 portofoon met laders en 6x C-vorm oortjes. 6x Motorola446 portofoon met laders.

Koptelefoon voor uw portofoon | Page 2 | Pagina 2

https://www.portofoons.nl/accessoires/koptelefoon/?p=2

Koptelefoon of headsets voor Motorola, Kenwood, Icom, Hytera en Vertex Standard portofoons. Sorteer op. Van hoog naar laag sorteren. Tonen als Foto-tabel Lijst. Producten 25-48 van 62. Pagina. Pagina Vorige; Pagina 1; U lees momenteel pagina 2; Pagina 3; Pagina Volgende; Toon. per pagina.

Boels Verhuur B.V. - Machine & tool rental

https://www.boels.com/nl-nl/huren/geotechniek-veiligheid/portofoons/c/gvgndiri

Please enable JavaScript to continue using this application.

Portofoon - Walkie Talkie kopen | Groot aanbod portofoons voordelig ...

https://www.officeeasy.nl/portofoon.html

De verschillende radio zenders-ontvangers in ons gamma zijn geschikt voor alle soorten toepassingen. Bekijk hier onze WALKIE TALKIE KOOPWIJZER en vind de voor u geschikte portofoon. Contacteer onze experten. Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u. 070 499 01 56.

DÉ SPECIALIST in portofoons |De Portofoon Discounter

https://www.portofoondiscounter.nl/

Nooit meer te veel betalen voor de beste portofoons! Wij hebben een groot assortiment portofoons van diverse merken, zoals Kenwood, Midland, Icom, Hytera en Motorola. Naast portofoons vind u in onze webshop ook mobilifoons, marifoons, headsets, voordelige portofoon pakketten en meer! Ga hier naar de webshop.

Portofoons kopen – Firecom is online de #1 in Portofoons

https://www.firecom.nl/portofoons/

De voordelen van bestellen bij Firecom. Bij Firecom zijn we gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van portofoons. Daarnaast verzorgen we ook alle communicatienetwerken, alleenwerksystemen, alarmontvangers en oproepsystemen. Deze zijn in te zetten voor verschillende branches zoals BHV, industrie beveiliging, zorg en onderwijs.

Portofoonwinkel is de online specialist op portofoon gebied. Wij ...

https://www.portofoonwinkel.nl/

4G en WiFi portofoons. Met een 4G-portofoon heeft u vrijwel overal bereik. 4G-portofoons werken namelijk vergunningsvrij via het mobiele 3G of 4G netwerk en bieden landelijke dekking. U hoeft alleen maar een simkaart met geldig abonnement in het toestel te plaatsen om verbinding te kunnen maken met andere 4G-portofoons.

Portofoons | Radioamateurwinkel

https://www.radioamateurwinkel.nl/portofoon/

Een portofoon is een betrouwbaar en duurzaam apparaat met een lange batterijduur. Portofoons worden gefabriceerd door verschillende merken. Op Truckerswereld.nl vindt u een breed assortiment van de meest vooraanstaande merken terug, hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteits portofoon. De merken die u bij ons terug vindt zijn onder andere: Alan.

Home - Portofoon.nl

https://portofoon.nl/

Worden portofoons maar sporadisch op vaste momenten gebruikt? Dan is huren misschien een betere optie dan kopen. Bekijk deze deal. De wereld van Portofoon.nl. Meer informatie over Covid19. Vanaf 17 januari. Meer informatie. Nieuwe toestellen te huur. #soonportofoon. Bekijk alles nieuw. Onder meer voor. Beveiligingsbedrijven;

Portofoon - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Portofoon

In 2005 stapten de Nederlandse politie, brandweer, ambulance en marechaussee over op een nieuw en digitaal communicatiesysteem, C2000, wat niet meer af te luisteren is. Via het C2000-netwerk kan met portofoons en mobilofoons gecommuniceerd worden. Het bereik van een C2000 portofoon beslaat vrijwel geheel Nederland omdat het signaal via een netwerk van steunzenders in een woud van hoge antennes ...

Portofoons - BHVtotaal.nl

https://bhvtotaal.nl/communicatie/portofoons

Portofoons. Foto-tabel Lijst . Producten per pagina. Sorteer op. Kenwood PKT-23 PMR portofoon. € 123,80 (€ 149,80 incl. 21% BTW) € 149,80 (€ 123,80 excl. 21% BTW) Kenwood Nexedge digitale portofoon. € 279 ...

Wat is een portofoon? - Firecom

https://www.firecom.nl/kennisbank/wat-is-een-portofoon/

Deze portofoons worden gebruikt in de PMR-band (446 MHz). Deze portofoons zijn vergunningsvrij waardoor er geen licentie aangevraagd hoeft te worden bij het Agentschap telecom. Het maximale zendvermogen van deze portofoons is 0,5 watt. In de praktijk hebben de portofoons vaak een bereik van maximaal 1 kilometer onder zeer gunstige omstandigheden.

Portofonie - Webshop

https://www.kpncriticalcommunications.com/portofonie

Als elke seconde telt of als u uw bedrijfsprocessen efficiënter wilt inrichten, is betrouwbare communicatie van wezenlijk belang. Kies dan voor portofonie van KPN. Een portofoon blijft, onafhankelijk van het lichtnet, functioneren en biedt te allen tijden een open en efficiënte (groeps-)communicatie.

PortofoonWEB

https://www.portofoonweb.nl/

PortofoonWEB

Portofoons — Alles wat u erover moet weten | Onedirect

https://blog.onedirect.co.nl/portofoons/uitleg-over-portofoons

Portofoons — alles wat u erover moet weten. Admin — 12 mei 2017. Portofoons kunnen nogal moeilijk te begrijpen zijn voor beginners, doordat er veel verschillende opties zijn met diverse functies. Om je hierbij te helpen, zullen wij in dit artikel uitleg geven over het apparaat en vaak voorkomende termen verklaren.

Portofoons huren: snelle levering – Disseldorp Techniek

https://www.disseldorptechniek.nl/portofoons-huren/

Ook wanneer u voor een langere periode portofoons wilt huren, kunt u bij Disseldorp Techniek terecht. Huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van kopen. We zetten de voordelen van portofoons huren graag in het kort voor u op een rij: Voordelig portofoons huren: al vanaf slechts € 2,99 per dag. Snelle levering, soms zelfs dezelfde dag ...

Portofoon systemen - Wegwijs in Frequentieland

https://frequentieland.nl/mobilofonie/portofoon.htm

Portofoons worden natuurlijk als draagbare 'mobilofoon' gebruikt in een mobilofoon systeem, maar daarnaast zijn er ook aparte portofoon systemen, of short range radio systemen. Dit zijn handheld portables waarmee onderling contact kan worden gelegd zonder dat er een basisstation wordt gebruikt.

Vier Motorola CLP446e portofoons en laders

https://www.firecom.nl/portofoons/complete-sets-portofoons/set-4-motorola-clp446e/

Complete Motorola CLP446e portofoon en enkelvoudige lader voor gebruik in winkel, horeca, hotel of beveiliging.

DMR portofoons – R&S Communications

https://www.rscommunications.nl/dmr-portofoons/

Digitale (DMR) portofoons. Een vergunnings houdende portofoon heeft heel simpel gezegd een vergunningsplicht. Dit houdt in dat er bij het Agentschap Telecom een zendvergunning voor de frequenties moet worden aangevraagd. Deze frequenties kunnen analoog of digitaal (DMR) in een portofoon worden geprogrammeerd waarbij DMR staat voor Digital ...

Portofoon kopen? Kies de beste set - SMELT Portofoons.nl

https://www.portofoons.nl/portofoon/

Walkie talkie portofoons worden vaak al gebruiksklaar als portofoon set aangeboden (portofoon set van 2, 4 of 6 stuks) en zijn direct vanuit de doos te gebruiken. Vaak werken de walkietalkies op penlite batterijen of wordt een eenvoudige lader met accupack meegeleverd.

Motorola portofoons – Comfective

https://comfective.nl/motorola-portofoons/

De Motorola portofoons zijn verkrijgbaar met verschillende gesprekskanalen, variërend van wel 8 tot 32+ kanalen. Ook heeft u de keuze uit vergunningsvrije portofoons en portofoons met licentie. Tot slot heeft u ook keuze uit een analoog of digitale portofoon. Bekijk hier onze verschillende soorten Motorola portofoons: Licentievrije Motorola ...

Wat is de beste portofoon? - OfficeEasy

https://www.officeeasy.nl/guides/portofoon/wat-is-de-beste-portofoon.php

De portofoons PMR446 hebben een frequentie die vrij te gebruiken is in de Europese Unie. Deze 446 MHz frequentie kan dus gebruikt worden door alle gebruikers van portofoons zonder licentie. Het gevolg kan zijn dat er wat storingen op de lijn zitten als u met uw vrienden communiceert op een plek waar diverse andere personen via radiogolven communiceren.

Portofoons kopen? | Vergunningsvrije & Professionele vanaf 14,99 ...

https://www.prepz.nl/nl/communicatie/portofoons/

Portofoon kopen. In onze webwinkel vindt u verschillende soorten portofoons. Zo hebben wij vergunningsvrije modellen zoals de BF-88E met een bereik van ongeveer 3km. Professionele modellen zoals de UV-5R die tot wel 8km ver kunnen komen. Met goed ingestelde repeaterkanalen zijn afstanden tot wel 250 kilometer mogelijk.

De beste Walkie Talkies en Portofoons kopen - Walkies.nl

https://www.walkies.nl/

De laatste categorie betreft portofoons, deze zijn geschikt voor professioneel gebruik zoals in de beveiliging, bedrijfshulpverlening, hotels, verzorgingshuizen, bouwplaatsen, fabrieken en tal van andere zakelijke organisaties waar communicatie essentieel is voor de bedrijfsvoering.

Portoshop.nl

https://www.portoshop.nl/

Wij verkopen portofoons zowel voor professionele als vrije tijd, toepassingen zijn o.a. Outdoor, beveiliging, motorrijden, rijles en sporten. Tevens verkopen wij vlieginstrumenten voor o.a. Paragliding en Deltavliegen.

Portofoons – WDV Rotterdam

https://wdv.nl/portofoons/

Portofoons huren of kopen. WDV Rotterdam is ontstaan en opgericht in 1989 door de broers Gaby & David van Dam, met het idee om alle feesten maar ook clubs & discotheken te voorzien van CEIA metal detectors, vanaf het begin heeft WDV Rotterdam ook de Verhuur & Verkoop van portofoons ter hand genomen. Sinds 2015 brengen wij onder de naam LC Porto ...

Wij Zijn Dé Specialist in VHF / UHF Poftofoons - Portofoonwereld

https://www.portofoonwereld.nl/

Portofoonwereld, specialist in portofoons en accessoires. Portofoonwereld is specialist in dual-band portofoons en 70cm/2m toebehoren. Wij voeren voornamelijk Chinese merken zoals Samcom, Wouxun en Nagoya, maar vanzelfsprekend kunt u ook de gevestigde merken Kenwood of Motorola bij ons vinden.

ᐅ 123 Portofoon - Verhuur van Portofoons (Limburg of Noord Brabant)

https://www.123portofoon.nl/

Portofoons huren in Limburg of Noord Brabant Voordelig en een perfecte service bij 123 portofoon.nl Vraag vrijblijvend een offerte aan! Ga naar de inhoud 06 - 14 38 07 20